713
-
#193 apja szívéből lett az átok.
és lesz 2. évad:D -
debcsillu #192 váááá mekkora rész volt ez is:)))
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!de tényleg eléggé lezáratlan volt...Jefferson azért emlékszik mindenre, mert az átok kitörésekor Csodaországban ragadt?
És hogy lett Regináé a Szívkirálynő dobozos szekrénye?
És ha feltámasztotta az apját, akkor ő hol van vajon Storybrooke-ban? ők vajon emlékeznek egymásra? illetve az apa a lányára? na sztem lesz itt még 2. évad... -
#191 XDD -
#190 Két paraszt beszélget reggeli közben:
- Te Józsi, nem tudod hogy hívják a főgórét?
- Daliás Herceg.
-
#189 :D:D:D -
#188 ez a név nagyon kiéget engem. :D:D -
#187 Most mé? :D -
#186 Daliás herceg xD -
#185 spoiler
ja jogos, hisz még ott van a diliházban a csaja -
#184 Szerintem
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!A Queen elmondta, hogy tudja hol van Rumpi szerelme és ebből áll az alku. Rumpi segít a Queenek, hogy ne törjön meg az átok és vagy ne jöjjön össze Mary Margaret a Daliás herceggel és cserébe majd visszakapja a szerelmét(tuti átveri a Queen mint a Mad Hattert) -
#183 ja és Ginnifer Goodwin <3
:D -
#182 kicsit nekem ilyen összecsapott rész volt!
remélem hogy a következő részben folytatják ezt a mad hatteres részt, mert oké hogy 1 részre jut 1 mese, de itt nem zárták le a mini történetet és nagyon a levegőben hagyták az egészet. bár szerintem ez az első évad a mesékről fog szólni, minden szereplőt bemutatnak, aztán a következő évadban jönnek a szereplők "feloldásai"
végre befog indulni az egész, bár egy dolgot nem értettem
SPOILER
amikor rumpel és a kvín beszélt a kulcsról, az wtf volt? azthittem hogy ellenségek, erről mégis mind a ketten tudtak...mi a faszt akarnak ők?:D én már nem értem az érdekeiket hogy ki kivel van... -
#181 persze.. ezt már nem lehet sokáig húzni... max ha kómába esik...:D
bár megjegyzem semmi kézzelfoghatója nincs. -
#180 Lehet akkor is elnyújtják 2. évad végére. :D -
#179 ja igaz, már lassan vége az évadnak...:D -
#178 Az sok, hamarabb már... :D -
#177 überepic xD
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!kezd valahova tartani a story... Emma tuti 1-21 részen belül rájön, hogy tényleg van átok:D:D -
#176 wiiiiiiii erre a spoilerre tuti fogok adni vmi értelmes választ de csak este tudom megnézni a részt :S -
#175 Hoppá-Hoppá Ms. Swan most
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!elgondolkozik végre ezen a mese dolgon. Végre!!! -
Inquisitor #174 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Az majdnem biztos, hogy még jobban gyanúba keverje, csak a következő részben bejelntkező új szereplő végre ráébreszti Ms. Swan-t, hogy a fia még sem sík hülye. -
#173 Szerintem a polgármester rejtette oda a kulcsot. -
Inquisitor #172 Következő rész behangzója meg elég érdekes új karaktert hoz magával, személyesen az Örült Kalapost. :D -
Inquisitor #171 Nem tudja valaki, hogy az S01E16 részt ki és milyen okból nevezte el 0-ik szezon első résznek? Mire megtaláltam a feliratot, meh. :D
Amúgy a kulcs jó kérdés, ha MM-et jobban be akarja mártani (de kell ennél is?) Regina, akkor köze lehet hozzá. Csakhogy Mr. Gold is kavar rendesen, és MM előtt mint ha ő csücsült volna a cellában. Viszont az azt jelentené, hogy anno előre tudta lecsukják és már akkor tudnia kellett, hogy MM is oda kerül. Szóval ő túl kiszámíthatatlan és ravasz, hogy tudjuk ... még.
Regina beszólásai a gonoszról szőke hercegnek meg lol. :D -
#170 úú durva rész volt. mostmár beindul az egész, exponenciálisan nő minden rész élvezeti faktora :D -
#169 degradáló már önmagában azt jelenti amire célzol, nem kell előtag hozzá :D
amúgy sajnos még nem tudunk arról, hogy esetleg valamely magyar tv csatorna megvette volna a jogokat... :(
-
#168 köszönöm a ledegradáló hozzászólást, de nem nekem kell, hanem egy olyan személynek aki már idős és nehezen tudja a kapkodó feliratot elolvasni.
Amúgy meg Riana és nem Rihanna -.-
Riana magyar keresztnév Rihanna meg egy énekes...
-
#167 Neked kell? A te korodban nem jellemző, hogy az emberek utálnak olvasni. -
#166 Még nem Rihanna. -
#165 Szinkronosan letölthető valahonnan a sorozat?
-
debcsillu #164 hát itt már alapból eléggé a feje tetején áll minden:P -
#163 honnan tudod? Ki tudja milyen perverzek a készítők... több sorozatban is volt ilyen különleges kiadás-rész amikor mindent a feje tetejére állítottak:D -
#162 Ja azt én is látnék, csak esély rá 0%. :D -
#161 Emma nagyon bejön...:D
Mondjuk Snow White is csinos... de ez a csávó ez a herceg nekem nem tetszik... :D so én kimaradok a szurkolásból én egy Emma-Snow párost látnék szívesen:D -
#160 :ASD
Te nem szurkolsz?:D -
#159 hát de ez olyan volt mint a nemlétező 10 éves húgom szurkolna nekik :d Aranyos...:D -
#158 Há na drukkolok nekik. xD -
debcsillu #157 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!anyám, most aztán pörögtek az események...tényleg gáz, hogy MM megszökött, de ki tette vajon a kulcsot az ágyába?
és arra is kíváncsi vagyok, hogy mit talál ki mr.gold és emma...
az író srác meg egyre szimpibb, bár az ő szála még bizonytalan... -
#156 ez mekkora "Remélem Hófehérke és a Daliás herceg összejönnek" xD
Amúgy űberrészvolt az biztos:D Bár...
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Snow hibázott mikor megszökött >.> és az tényleg a Queen egyik kulcsa volt?
Tetszik hogy keverik a szezont a fazonnal...:D -
#155 OMG ez brutál egy rész volt!!! Imáááádom ezeket a mesetörténeteket. Eleinte csajos sorozatnak gondoltam, de most már nem érdekel. Remélem Hófehérke és Daliás herceg összejönnek. Szinte mindenki szerepelt amúgy. Mr. Gold powa!!! -
#154 nah mondtam ééén :D
Snow wants to kill the Evil Queen tonight at 8|7c on ABC. "Like" this post if you think she should.