Once Upon A Time
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Remélem sok évadot megél a story mert nagyon hangulatos kis sorozat.
Snow White you doing it right. Well Done.
ABC: jó a zene a sorozat alatt...😄
Armin & Ayu fan
Armin & Ayu fan
Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.
Armin & Ayu fan
És az õ céljairól még semmi, de semmi nem derült ki. Gondolom boszinál a fõboszira gondolsz, mert több is van a városban ugye.
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Az új szereplõkkel megkavart történet meg kezd érdek lenni. Azért az feltûnõ volt, ha csak nem néztem be, hogy szó nem esett róla mi lett az elõzõ seriffel, mert azért elég szándékosan nem derült ki eddig.
Aki nem hiszi, járjon utána.
nem tudom, miért nem találod, nekem kihozza...
macskaköröm közé tedd bele, hogy "once upon a time"
csak a késõbbiek már nem rész száma, hanem dátum és alcím alapján szerepelnek
RPG, Photoshop, \../, `;,,;´ ,\../
Egyébként én is elkezdtem nézni, bejön ez a mesés stílus, no meg jó sunák is bõven vannak a sorozatban. 😄
Star Trek fan vagyok, tehát egy IDEALISTA. Viszont magyar is vagyok, tehát egy HARDCORE REALISTA.
Amúgy iszonyú jó a kontraszt a mesevilág faék egyszerûségével, meg a valóság bonyolultságával.
A Pushing Daisies volt ezt megelõzõen az egyetlen pozitív hangvételû meseszerû sorozat (azért is kár volt hogy kilõtték).
Már várom ennek a folytatását.
Big like neki 😊
Star Trek fan vagyok, tehát egy IDEALISTA. Viszont magyar is vagyok, tehát egy HARDCORE REALISTA.
Once Upon a Time / Kerrie Roberts - Rescue me
Xfire: tetko4 / name in game: TetkoRoland COD2/COD4/COD5/COD6/COD8/BFBC2/BFP4F/BF3/MOH2010/OP7/Red Orchestra/Sacred2/DC Universe Online/UT3/GTA4
De egyre érdekesebb, én is nagyon szeretem 😊
Igen zenéje meg végre megtalálható youtuben. Én régebben mikor kerestem még nem volt, de egyre többen megismerik a sorozatot. 😊
Xfire: tetko4 / name in game: TetkoRoland COD2/COD4/COD5/COD6/COD8/BFBC2/BFP4F/BF3/MOH2010/OP7/Red Orchestra/Sacred2/DC Universe Online/UT3/GTA4
fav sorozat
http://www.filmfeliratok.org/film-feliratok/#search
Egy sorozatot nem úgy terveznek, hogy "na most ennyi és ennyi évad lesz", addig viszik, amíg kapnak rendelést. Ritka az olyan, hogy el van tervezve elõre (pl. Babylon 5), és az sem sokszor fordul elõ, hogy bejelentik mennyi évad múlva lesz végleg lezárva-befejezve (pl. Lost).
922044:16 SYSTEM FAILURE SYSTEM FAILURE SYSTEM FAILURE \"I think I crashed your plane\"
http://www.kompletta.hu/ http://yanet.hu/