713
-
Belkar #153 Ebben mondjuk lehet van valami
Egyébként visszanéztem és a vadász szíve tényleg porrá vált ezek szerint akkor bukott az elméletem :D -
#152 na ezt jól megfogalmaztam XD
szal:
spoiler
tegyük fel a fantasy idősíkon hófehérke megszerezte az ívöl kvíntől a ládikát (mondjuk az öreg király szíve van benne) és akkor ásta el. a modern időben meg az átok miatt nem emlékszik senki erre csak mary margarettel tudják párhuzamba hozni nyomozásként -
#151 SPOILER
szerintem a szív eddig ismeretlené, max. úgy lehet hogy tényleg mary margaret ujjlenyomata rajta, hogy még a "hófehérkés" időkből való.
(kövi rész promóban mutatják is a flashbacket hogy meg akar ölni valakit, lehet akkor fogdosta össze azt a ládikát)
deee nem is akarok tippelgetni, eddig minden résszel csak ível a történet színvonala. remélem amúgy hogy mostmár hamarosan kiderül ki a motoros csóka -
#150 Jaja tök jó a nyugis zene a végén, olyan varázslatos meseszerű. :D -
#149 Elvileg az övé elporladt amikor összeszorította a gonosz milf, nem? Amúgy keci jó rész volt, isteni ez a sorozat, remélem lesz köv. évad mert ez így nagyon jó. Piroska pedig a legjobb csaj. -
#148 jó rész volt, gecinagy csavarral a flashback vonalon :) -
#147 Hát ez is WTF rész volt :O
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Piroska nagyon forma xD meg úgy tűnik Snow white mindenhol felbukkan. A storyval nem sokat haladunk előre, csak egy mellékszállal ezzel a Katrhynos eltűnéssel. Amúgy nagyon kellemes rész volt.
Az epizódok végén ez a tök nyugis zene nagyon tetszik :O -
Belkar #146 Jó volt a mostani rész.
Szerintetek a szív az tényleg Kathryné? Nekem elsőre az ugrott be hogy tuti a Vadászé... -
#145 Agree.
Ez a rész nagyon komoly üzenetet hordoz magában. Bármit is határozol azt megvalósíthatod. Merj álmodni merj cselekedni. Csodálatos egy rész volt. A köv. rész pedig végre
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!fog szólni. :DPiroskáról a legszexibb csajról -
#144 Szívdöglesztő.... a vadász/sheriff meg egy hülye balfasz! "Köll a jó? Hát persze, hogy nem köll a hülye faszának!" - ahogy öregapám mondta volna.
Szétnyalnám a talpát és leszopnám az összes lábujját a dögös milfjének... -
#143 Felirat van már? -
#142 ez a rész epic volt... következő :O bedurvulnak a cicababák...:D:D -
#141 Kapna tőlem egy adag gonoszságot. :D -
#140 Legjobb nő az egész sorozatban :D -
xido #139 Akkor nem csak nekem jön be durván a Gonosz királynő?:) -
#138 Azt én is. :D -
#137 Pedig megnéznék egy Emma-Regina smacit ;) -
#136 Mert az is lényeges, hogy ki adja. Csak Emma tudja az átkot megtörni, persze nem hiszem, hogy végig fogja smacizni a várost. :D -
xido #135 Az első részt még felirat nélkül néztem anno..aztán meg is akadt az érdeklődés,csak gyűltek a részek..most 2 éjjel alatt bedaráltam..
Szóval..már nem spoileres a kérdésem..Ha a vadász úgymond szerelmi csóktól kapta vissza az emlékeit..akkor Hó és James miért nem,mikor már smaciztak nem egyszer? -
Belkar #134 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!A herceg azért hazudott mert nem akarta megbántani a feleségét azzal hogy megcsalta hanem csak szimplán szakított vele. Az más kérdés hogy így sokkal rosszabbul járt mintha elmondta volna az igazat de a szándék az jó volt :)
@szucsy
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Regina szerintem azért akarta megsemmisíteni a levelet hogy megakadályozza hogy Charming meg Snow kibéküljenek. A többi kérdésre a válasz engem is érdekelne :D -
#133 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Ez a rész most kicsit kavar volt. Regina miért akarta annyira megsemmisíteni azt a levelet? Hová tűnt a csaj a kocsiból, és ez a 2 dolog összefügg-e egymással? Mit csinált a könyvvel az új tag? Gondolom hamarosan választ kapunk ezekre, amúgy nekem nagyon hiányzott a mostani részből Rumple. :) -
paly90 #132 parancsolj
jó rész volt ez is:)
banya meg nemhiába banya..:S:D -
Inquisitor #131 Please PÜ!
Amikor írtam szokásos helyek egyikén sem volt. -
#130 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Nem lemásolta? :D -
#129 Már van magyar felirat :) -
#128 A zene nagyon jó :) Amúgy:
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!azt nem értem, hogyha a herceg a mesében jól döntött jól cselekedett... akkor a valóságban miért hazudott? :S
Másik: a motoros csávó pedig azért nyúlta le a könyvet hogy megjavítsa... jófeja tag:D
Hatalmas a story amúgy xD az a szirén csöppet jól nézett ki... :D:D -
Inquisitor #127 Fenébe, miért a magyar felirat készül el olyan sokára? :(
Nem fogom kibírni és angolul megnézem. -
#126 Ez brutáljó rész volt!!!
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!A mocskos banya már megint kavarja a szart, remélem meglincselik ha lebukik, azért a végén csak nem járt teljes sikerrel.
Az igaz szerelmet nem lehet megállítani!!! Am. imádom a végén a zenét, tényleg mesehangulatot ad. :D -
Inquisitor #125 Így Ep12-öt elnézve lesznek itt még érdekes harcok. Meg talán tévedtem abban, hogy Mr. Gold jobban és rafináltabban áll ... sőt. -
debcsillu #124 meg ugye swan és a herceg is házaspár a mesében, a valóságban meg nem...szóval ez az érvelésed sztem nem állja meg a helyét...mindegy is, ígyisúgyis izgalmas a cucc:) -
#123 Kivéve Emmát, aki Snow gyereke, itt pedig csak a barátnője/lakótársa. -
Belkar #122 A családi kapcsolatok ugyanazok mint a mesevilágban szóval elég valószínű hogy itt is a lánya annak a csávónak. -
#121 Szerintem ez a sorozat magasan ver most mindent, és bár volt azért 1-2 kevésbé sikerültebb epizód, a legutóbbi eszméletlen jó volt. Robert Carlyle meg egy zseni... -
debcsillu #120 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Kíváncsi leszek mi lesz Belle Storybrooke-os élettörténete, hogy itt is a lánya-e a virágos csávónak...mert elvileg ha nem emlékeznek a mesebeli sztorijukra, akkor nem törvényszerű, hogy rokonok legyenek...bár JancsiJuliska is tesók voltak a kisvárosban is...
Azért cseles volt a Királynőtől ez az igazszerelemcsókja-dolog, mennyire mániákusan szeretné likvidálni Rumple-t, elvenni az erejét...
A képeslap-ügy meg várható volt, de elég gagyin adták elő...
Amúgy ez is jó rész volt, remélem most nem lesz szünet... -
#119 A nevetése kecijó :D -
#118 azon énis szoktam nézni csodálkozni xD -
#117 Baszki ez a Rumpel milyen hangokat ad magából néha, beszarok rajta. -
paly90 #116 évad egyik legjobb része volt
Gold a legjobb
a rendőrséges jelenet hatalmas volt:)
Claire-t meg alig ismertem meg:D -
#115 erről jut eszembe:
[spoiler] mekkora epic fail volt az a Valentin-napi kártya xD [/poiler]
btw a motoros írógyerek nem szerepelt most :/ -
#114 ejnye :D