Once Upon A Time

← ElőzőOldal 15 / 15

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Tower Guard
Az The Elder Scrolls címû játék legújabb része. 😊

Xfire: tetko4 / name in game: TetkoRoland COD2/COD4/COD5/COD6/COD8/BFBC2/BFP4F/BF3/MOH2010/OP7/Red Orchestra/Sacred2/DC Universe Online/UT3/GTA4

Tower Guard
Jólvan elírtam a nevet, tényleg jogos Archiet írtam véletlenül! 😄

Xfire: tetko4 / name in game: TetkoRoland COD2/COD4/COD5/COD6/COD8/BFBC2/BFP4F/BF3/MOH2010/OP7/Red Orchestra/Sacred2/DC Universe Online/UT3/GTA4

az milyen sorozat? 😉 😄

The Matrix has you...

Teppik Amon
+fav. Néztem én is, csak skyrim bezavart 😉

Teppik Amon, Dzsel-völgy, Piramisok

stargatelost
Ennyire azért nem lehet nehéz neveket eltalálni emberek 😄
Robert Carlyle lesz az.

922044:16 SYSTEM FAILURE SYSTEM FAILURE SYSTEM FAILURE \"I think I crashed your plane\"

Tower Guard
Igen Jennifer Morrison az. Szerintem nagyon jól játszák a szerepüket. Nekem a kedvenc karakterem Rumpelstiltskin avagy Mr Gold akit Raphael Sbarge játszik.
27-én vasárnap Jön az 5. rész ha minden igaz! 😊

Majdnem eltaláltam<#idiota>

ASUS PRIME Z790-p,Intel CoreI7-12700K 3600Mhz,Gainward Geforce RTX 4060 8Gb VRAM,32GB DDR5 Kingston memory,Samsung S24D300H0 monitor,WIN 11

Steve Downie
Jennifer Morrison

The awkward moment someone says no one is perfect in front of Heskey.

Olivia Wilde a Doctor Houseból,nem?

ASUS PRIME Z790-p,Intel CoreI7-12700K 3600Mhz,Gainward Geforce RTX 4060 8Gb VRAM,32GB DDR5 Kingston memory,Samsung S24D300H0 monitor,WIN 11

Andr0
big fan vagyok

+fav.

Armin & Ayu fan

Tower Guard
Hát egy próbát mindenféleképpen megér! 😊
Eddig 4 rész van úgy tudom. Engem sikerült megfognia, érdekes nézetbõl közelíti meg a témát. Utána ha belenéztél, majd eldöntöd megéri-e számodra folytatni. 😊

Steve Downie
Én sok sorozatot nézek, ezt is el akartam kezdeni, mert a hölgyet ismerem a House M.D.-bõl is meg a How I met your mother-bõl is, és ezekben jó szerepei voltak. A sori mellett szól, hogy a Lost egykori készítõi csinálják, de nekem ez a történet, téma nem jött be a trailer, meg az elsõ leírások alapján, de egyébként sem vagyok nagy fantasy rajongó.
Ennek ellenére lehet, hogy elkezdem majd, ha ennyire tudod ajánlani.

The awkward moment someone says no one is perfect in front of Heskey.

Tower Guard

Tower Guard
Úgy láttam nincs még téma errõl a sorozatról. Átböngésztem a keresõt, ha mégis így van akkor nemértem miért nem hozza be. Szóval akkor elnézést kérek!

Engem nagyon megfogott ez a fantasy jellegû mesetörténetekbõl összeálított témájú sorozat.
Érdekes nézni a mesetörténetek hogy folytatódnak, és hogy alakultak másképp, egybevonva a jelennel is.
Nagyonjó ötletnek tartom! 😊

Itt a trailer
Once Upon a Time trailer

Aki szereti a fantasyt annak erõsen ajánlom! 😊

← ElőzőOldal 15 / 15