Once Upon A Time

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Narxis
ejnye 😄

Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.

Andr0
mondjuka hugomat én is beáldoznám... hmm😄

Armin & Ayu fan

Narxis
Õ beáldozta, hatalma volt de ettõl még boldogan élt Hófehérke és Daliás herceg. Ez piszkálta a csõrét.

Andr0
Jó, de te ezért beáldoznád apádat?
Szerintem inkább hatalomra vágyik, meg arra, hogy mindenki õt tisztelje és félje. Goldnak ez csak az átokkal járó hobbi.

Armin & Ayu fan

Narxis
A Queen csak annyit akart, hogy ha már õ is boldogtalan akkor legyen mindenki az, Gold meg csak hasznot húzott ebbõl.

Andr0
mindenesetre Gold nagyonjó pozícióban van... rájátszott a Queen kétségbeesett hatalomvágyára. Csak nekem még mindig nem világos Gold pontosan mit akar? mire megy ki a játék?

Armin & Ayu fan

Narxis
Mert nem tudta hogy mûködik az átok. Nem tudta, hogy majd az apját kell feláldozni, ez még jó pár résszel ezelõtt volt, nem spoileres. 😊 Ekkor tett Gold is egy olyan kitételt, hogy a please szóra engedelmeskednie kell neki, persze nem így mondta el, szerintem a Queen akkor úgy értette, hogy majd kér egy szívességet vagy lehet annyira akarta ezt az átkot, hogy nem is érdekelte, passz. Gold visszaélhetne ezzel egyébként vagy lehet csak pár pillanatra mûködik.

Andr0
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
azt mondjuk nem teljesen értem, hogy a Queen miért kért Goldtól szívességet az átok kapcsán? elvileg utálják egymást és megy köztük a hatalmi harc.

A többivel egyetértek 😉

Armin & Ayu fan

Narxis
Szerintem

Gold pozitív szereplõvé fog válni, sõt Emma-val is össze fog fogni a csaja kiszabadításáért, ez lesz az a szívesség amit majd kér, amivel tartozik neki Emma. Persze ez nem most lesz. Azért gondolom így mert a Queen az egyetlen igazán negatív fõszereplõ, ráadásul Gold azért is ilyen mert átok ül rajta tudjuk miért és azt is tudjuk, hogy milyen volt elõtte, átlagemberként.

Gold a hatalma miatt emlékszik + elvileg tõle származik ez az egész átok cucc.

Andr0
Szeretem mikor két nagyhatalom így összecsap mint Gold meg Queen. LÁSSUNK VÉRT! Áztákurva... mi lesz még itt😄😄 kérdés, hogy...
Gold hogy emlékezhet?😮 Elvileg Queen megoldotta, hogy csak õ tolja hardcore-ba errefel kiderül, hogy parafokozatban a város?😄
Ezek ketten lerombolják maguk körül a várost csak azért, hogy Gold bigéje kiszabaduljon... (úgyis meg fogja tudni Gold a kiscsaj hollétét.)

Gold biztos most magában morog: Jó a buli, csak sok itt a köcsög...😄

Armin & Ayu fan

szucsy89
Ez a rész is kib. jó volt! Mr. Gold ténylegn agy arc, mellesleg igen jó érzékkel válogatják ki a legdögösebb nõi szereplõket ehhez a sorozathoz <#crazya>
na akk még ma meg kell néznem
Mr. Gold nagy kedvenc!😊

Narxis
Na ez brutál egy rész volt. Mr. Gold 4ever!!!

Narxis
Nemár... úgy tûnik. Faszkivan már ezekkel a szünetekkel. Jaaaaa, szerintem a superbowl miatt lehet, az tegnap volt.

Asselm
Két hetet várni egy részre, mikor egyet is alig bírok ki <#idiota>
szucsy89
1 hét szünet van?
Herold
Jé, a Lost-os szöszi.

Narxis

szucsy89
durván jól szövik a szálakat, le a kalappal 😄

csak maradjon végig ez a színvonal
thx!
kár, hogy az elõzõt már nem tudom javítani...:/
Andr0
[/ spoiler]

Armin & Ayu fan

ú, bocs, szóljatok, ha töröljem spoiler miatt, nemtom hogy kell elrejteni...:/
Wtf volt ez a rész? Glass a dzsini? Az elején komolyan azt hittem/reméltem, hogy Regina tényleg beleszeretett...
a játszótér-dolog a szokásos aljasság volt, elõre lehetett tudni, hogy nem lesz sikeres Emma "kampánya"...

De hogy mit keres az írónál a könyv...érdekes...

...a köv részben megint lesz Archie, twitteren írta..😉
Azért a várost határoló látható és láthatatlan határok kezdik kissé Silent Hill szerûvé tenni a helyszínt. Miss Swan meg elkezdhetné végre összerakni a rohadt képet, ha már kismillió darabja nála van. úgy is nagy az arca tudja mikor verik át. Hát most már erre sem lehet büszke.

Remélem hogy a következõ rész ütõs lesz és visszatérünk az elsõ részek színvonalára mert így attól tartok sok nézõ el fogja kaszálni 😞 Én maradok mert fantasy de ha így folytatják az évad végére átmegyünk mínuszba...

Sokkal valószínûbb az új karakter "belepiszkálhat" téma. Csak ha ez így van, akkor nem nagyon lehet pozitív szerepe vagy nagyon borulhat a dolgok menete.

Herold
Andr0
Szerintem van jövõ a sorozatban... Az évad vége az les, hogy elszabadul a story és elkezdi magát írni... 😄

Jó rész volt...

Armin & Ayu fan

Narxis
Glass az szerintem a tükörre utal. Gold meg tuti emlékszik mindenre, az õ szerepe a legérdekesebb.

Az a két arc, amit Swan-nak ad elõ amikor beirányozza, meg amit a Polgár mester asszonynak, amikor a tervrõl beszél. megfagy tõle a vér az ereimben. Van egy gyanúm, hogy a Fekete Királynõt keverésben nem csak Mr. Gold tudná lenyomni ...

tigeroo
nekem mr. glass játéka kurvára megtetszett ebben a részben, fõleg a dzsinn hangján, érdekesen beszélt, suttogva, de mégsem.

én már nem gondolkozok semmin, úgyis lesznek még itt csavarok!
Herold
Lehet, hogy az lesz a vége, hogy majd nem akarnak visszatérni a saját világukba.

Az mitõl lehet, hogy a legtöbb karakter valós világ beli verzióját jobban csípem? Hófehérke elég hiteltelen a hú de szép, de nagy erdei harcos és ellenálló szerepben? Szerintem Ruby is sokkal jobb, mint Piroska karaktere. Jancsi és Juliska legalább ugyan az volt mindkét valóságban. 😊
És persze Mr. Gold is.
Igaz Mr. Glass és a Polgármester asszony meg sokkal jobban keveri a szart így mágia nélkül.

tigeroo
nemhiszem, mert akkor swan látogatná azért... elment a seriff, jött helyette a motoros is a szerelmi szálhoz...
Ja egyébként az eredeti seriffrõl nem esett szó azóta sem, nem emlékszem se felemlegetésére, se temetésre. Most akkor nem lehetetlen, hogy õ van az elfekvõben és majd "elõrántják" egy késõbbi epizódban? Minden esetre gyanús.

Érdekes lesz ez. Bírom, hogy a Fekete Királynõrõl sokszor már elhiszem, hogy egyszer õ is jó volt csak ...
Utána mindig kiderül, hogy sose volt jó. Szerintem már kisgyerekként is a kedvenc kisállatait kínozta vagy ölte meg.

Viszont Sidney túl átlátszó (nem véletlenül Glass a neve) már az elején sejtettem miben sántikál, hiszen már az elején is írt egy "leleplezõ" cikket Miss Swan-ról.
Az író ládikája meg nem volt gyanúsan hasonlítható egy másik ládához? Minden esetre még nem derült ki mit akar, milyenek a szándékai.
Mr. Gold meg az egész film megoldása. Bármennyire is nem emlékszik(?) az õ terve alapján halad minden ... bármi is a terve.

Azért egy jó feliratot megvárok, még hozzá tehet sokat az élvezethez.

tigeroo
kurvajó rész volt!

spoiler:

az utcsó 2percig azthittem hogy regina igazából jó, csak henryt félti...
(ugye a flashbackben lágyabb volt a hangja, stb.) kis szarkavaró kurva 😄

bár az igazi gonosz mr. gold lesz szerintem.
a rejtéjes író meg mit fog kezdeni vajon a könyvvel? újraírná a sztorit?
Narxis
Lost-ot utáltam, BSG jó volt, Primeval jó volt, Farscape is jó volt de az már viszonylag régi. Scrubs-ot ha nincs jobb dolgom megnézek belõle egy részt de az ilyen lökött humor nem az én asztalom. Community nem tetszett, maradékból az Odyssey 5-be belenézek, többi felejtõs, de azért thx.

stargatelost
Ebben én sem láttam, kaszáltam a hatodik résznél.

Ilyenek is megvoltak, mint Farscape, BSG, Lost, Primeval? Vagy Journeyman, Reaper, Dead Like Me, Odyssey 5? komédia meg Community, Scrubs.

922044:16 SYSTEM FAILURE SYSTEM FAILURE SYSTEM FAILURE \"I think I crashed your plane\"

Narxis
Megnéztem mindent. 😄 Nem tudsz ajánlani olyat ami tetszene, meg olvasom sorozatjunkie-t is mert ott szoktak lenni ilyen ajánlók. Eztv-n végig nézem minden nap, hogy van-e valami olyan ami jó, aztán ha érdekes leszedem, belenézek. Alapvetõen scifi-fantasy kell, hogy legyen vagy modern family-hez hasonló komédia. Sajnos ilyenekbõl nem sok van. :/ Ez is épp érinti a fantasy-t, azért nézem, de nem látok sok lehetõséget benne. Lassan elfogynak a karakterek amikrõl sztorizhatnak.

stargatelost
Régebbi pár éves, már befejezett sorozatok? Ha gondolod, ajánlhatok privátban. (Bár az ízlésünk nem mindig egyezik, azt már tudom 😄)

922044:16 SYSTEM FAILURE SYSTEM FAILURE SYSTEM FAILURE \"I think I crashed your plane\"

Narxis
Nincs jobb sajnos. Nagyon kevés sorozatot nézek, legtöbbnél már az alapsztorit is holt unalmasnak találom.

stargatelost
Elég sok szabadidõd lehet, ha még arra is van idõd, hogy közepes sorozatok aktuális részeit újranézd 😄 (Ahelyett, hogy valami jobbat darálnál 😉 )

Narxis
Szerencsére ennek nem olyan bonyolult a nyelvezete, van olyan sorozat amit én se merek felirat nélkül nézni, pl. Dr. House az orvosi blabla miatt.

Amúgy nem tudom meddig lehet így húzni a sztorit, szóval oké, hogy elmesélik minden karakter sztoriját, de aztán mi lesz? Nehezen hiszem, hogy ebbõl a sorozatból 3 évadnál többet ki lehet hozni.

ó, én még nem vagyok ilyen jó úgyh meg kell várnom a feliratot, de sztem pár órán belül meglesz, és meg is nézem, mert az elõzõ is érdekesen ért véget...nagyon kíváncsi vagyok, ki lehet az írógépes csávó...
Narxis
Aha, majd megnézem felirattal is.

felirat nélkül nézted?
Narxis
Ez de durva rész volt. Mikor törik már meg az átok???

11-es részhez mikorra várható felirat vajon?

Jó rész volt ez is, megint, ügyesen húzzák be az újabb és újabb szálakat😊