Once Upon A Time

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

hát itt már alapból eléggé a feje tetején áll minden😛
Andr0
honnan tudod? Ki tudja milyen perverzek a készítõk... több sorozatban is volt ilyen különleges kiadás-rész amikor mindent a feje tetejére állítottak😄

Armin & Ayu fan

Narxis
Ja azt én is látnék, csak esély rá 0%. 😄

Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.

Andr0
Emma nagyon bejön...😄
Mondjuk Snow White is csinos... de ez a csávó ez a herceg nekem nem tetszik... 😄 so én kimaradok a szurkolásból én egy Emma-Snow párost látnék szívesen😄

Armin & Ayu fan

Narxis
:ASD

Te nem szurkolsz?😄

Andr0
hát de ez olyan volt mint a nemlétezõ 10 éves húgom szurkolna nekik :d Aranyos...😄

Armin & Ayu fan

Narxis
Há na drukkolok nekik. xD

Spoiler (katt a megjelenítéshez)
anyám, most aztán pörögtek az események...tényleg gáz, hogy MM megszökött, de ki tette vajon a kulcsot az ágyába?
és arra is kíváncsi vagyok, hogy mit talál ki mr.gold és emma...
az író srác meg egyre szimpibb, bár az õ szála még bizonytalan...
Andr0
ez mekkora "Remélem Hófehérke és a Daliás herceg összejönnek" xD
Amúgy ûberrészvolt az biztos😄 Bár...
Snow hibázott mikor megszökött >.> és az tényleg a Queen egyik kulcsa volt?

Tetszik hogy keverik a szezont a fazonnal...😄

Armin & Ayu fan

Narxis
OMG ez brutál egy rész volt!!! Imáááádom ezeket a mesetörténeteket. Eleinte csajos sorozatnak gondoltam, de most már nem érdekel. Remélem Hófehérke és Daliás herceg összejönnek. Szinte mindenki szerepelt amúgy. Mr. Gold powa!!!

tigeroo
nah mondtam ééén 😄

Snow wants to kill the Evil Queen tonight at 8|7c on ABC. "Like" this post if you think she should.
Ebben mondjuk lehet van valami <#eljen>

Egyébként visszanéztem és a vadász szíve tényleg porrá vált ezek szerint akkor bukott az elméletem 😄

tigeroo
na ezt jól megfogalmaztam XD

szal:

spoiler

tegyük fel a fantasy idõsíkon hófehérke megszerezte az ívöl kvíntõl a ládikát (mondjuk az öreg király szíve van benne) és akkor ásta el. a modern idõben meg az átok miatt nem emlékszik senki erre csak mary margarettel tudják párhuzamba hozni nyomozásként
tigeroo
SPOILER

szerintem a szív eddig ismeretlené, max. úgy lehet hogy tényleg mary margaret ujjlenyomata rajta, hogy még a "hófehérkés" idõkbõl való.

(kövi rész promóban mutatják is a flashbacket hogy meg akar ölni valakit, lehet akkor fogdosta össze azt a ládikát)

deee nem is akarok tippelgetni, eddig minden résszel csak ível a történet színvonala. remélem amúgy hogy mostmár hamarosan kiderül ki a motoros csóka
Narxis
Jaja tök jó a nyugis zene a végén, olyan varázslatos meseszerû. 😄

Narxis
Elvileg az övé elporladt amikor összeszorította a gonosz milf, nem? Amúgy keci jó rész volt, isteni ez a sorozat, remélem lesz köv. évad mert ez így nagyon jó. Piroska pedig a legjobb csaj.

tigeroo
jó rész volt, gecinagy csavarral a flashback vonalon 😊
Andr0
Hát ez is WTF rész volt 😮
Piroska nagyon forma xD meg úgy tûnik Snow white mindenhol felbukkan. A storyval nem sokat haladunk elõre, csak egy mellékszállal ezzel a Katrhynos eltûnéssel. Amúgy nagyon kellemes rész volt.

Az epizódok végén ez a tök nyugis zene nagyon tetszik 😮

Armin & Ayu fan

Jó volt a mostani rész.

Szerintetek a szív az tényleg Kathryné? Nekem elsõre az ugrott be hogy tuti a Vadászé...

Narxis
Agree.

Ez a rész nagyon komoly üzenetet hordoz magában. Bármit is határozol azt megvalósíthatod. Merj álmodni merj cselekedni. Csodálatos egy rész volt. A köv. rész pedig végre

Piroskáról a legszexibb csajról
fog szólni. 😄

cylonflatus
Szívdöglesztõ.... a vadász/sheriff meg egy hülye balfasz! "Köll a jó? Hát persze, hogy nem köll a hülye faszának!" - ahogy öregapám mondta volna.
Szétnyalnám a talpát és leszopnám az összes lábujját a dögös milfjének...

Amikor eljő a Fehér Farkas tele, ne egyél a sárga hóból!

szucsy89
Felirat van már?
Andr0
ez a rész epic volt... következõ 😮 bedurvulnak a cicababák...😄😄

Armin & Ayu fan

Narxis
Kapna tõlem egy adag gonoszságot. 😄

szucsy89
Legjobb nõ az egész sorozatban 😄
Akkor nem csak nekem jön be durván a Gonosz királynõ?😊
Narxis
Azt én is. 😄

szucsy89
Pedig megnéznék egy Emma-Regina smacit 😉
Narxis
Mert az is lényeges, hogy ki adja. Csak Emma tudja az átkot megtörni, persze nem hiszem, hogy végig fogja smacizni a várost. 😄

Az elsõ részt még felirat nélkül néztem anno..aztán meg is akadt az érdeklõdés,csak gyûltek a részek..most 2 éjjel alatt bedaráltam..
Szóval..már nem spoileres a kérdésem..Ha a vadász úgymond szerelmi csóktól kapta vissza az emlékeit..akkor Hó és James miért nem,mikor már smaciztak nem egyszer?
A herceg azért hazudott mert nem akarta megbántani a feleségét azzal hogy megcsalta hanem csak szimplán szakított vele. Az más kérdés hogy így sokkal rosszabbul járt mintha elmondta volna az igazat de a szándék az jó volt 😊

@szucsy
Regina szerintem azért akarta megsemmisíteni a levelet hogy megakadályozza hogy Charming meg Snow kibéküljenek. A többi kérdésre a válasz engem is érdekelne 😄

szucsy89
Ez a rész most kicsit kavar volt. Regina miért akarta annyira megsemmisíteni azt a levelet? Hová tûnt a csaj a kocsiból, és ez a 2 dolog összefügg-e egymással? Mit csinált a könyvvel az új tag? Gondolom hamarosan választ kapunk ezekre, amúgy nekem nagyon hiányzott a mostani részbõl Rumple. 😊
parancsolj

jó rész volt ez is😊
banya meg nemhiába banya..:S😄

Please PÜ!
Amikor írtam szokásos helyek egyikén sem volt.

Narxis
Nem lemásolta? 😄

Cat13
Már van magyar felirat 😊

\"Igyekezz többet törődni azzal, ami még a világ szépségeiből csodálatosképpen megmaradt, az emberiség minden pusztításai mellett is.\"

Andr0
A zene nagyon jó 😊 Amúgy:
azt nem értem, hogyha a herceg a mesében jól döntött jól cselekedett... akkor a valóságban miért hazudott? :S

Másik: a motoros csávó pedig azért nyúlta le a könyvet hogy megjavítsa... jófeja tag😄

Hatalmas a story amúgy xD az a szirén csöppet jól nézett ki... 😄😄

Armin & Ayu fan

Fenébe, miért a magyar felirat készül el olyan sokára? 😞
Nem fogom kibírni és angolul megnézem.

Narxis
Ez brutáljó rész volt!!!
A mocskos banya már megint kavarja a szart, remélem meglincselik ha lebukik, azért a végén csak nem járt teljes sikerrel.

Az igaz szerelmet nem lehet megállítani!!! Am. imádom a végén a zenét, tényleg mesehangulatot ad. 😄

Így Ep12-öt elnézve lesznek itt még érdekes harcok. Meg talán tévedtem abban, hogy Mr. Gold jobban és rafináltabban áll ... sõt.

meg ugye swan és a herceg is házaspár a mesében, a valóságban meg nem...szóval ez az érvelésed sztem nem állja meg a helyét...mindegy is, ígyisúgyis izgalmas a cucc😊
Herold
Kivéve Emmát, aki Snow gyereke, itt pedig csak a barátnõje/lakótársa.

A családi kapcsolatok ugyanazok mint a mesevilágban szóval elég valószínû hogy itt is a lánya annak a csávónak.

cylonflatus
Szerintem ez a sorozat magasan ver most mindent, és bár volt azért 1-2 kevésbé sikerültebb epizód, a legutóbbi eszméletlen jó volt. Robert Carlyle meg egy zseni...

Amikor eljő a Fehér Farkas tele, ne egyél a sárga hóból!

Kíváncsi leszek mi lesz Belle Storybrooke-os élettörténete, hogy itt is a lánya-e a virágos csávónak...mert elvileg ha nem emlékeznek a mesebeli sztorijukra, akkor nem törvényszerû, hogy rokonok legyenek...bár JancsiJuliska is tesók voltak a kisvárosban is...
Azért cseles volt a Királynõtõl ez az igazszerelemcsókja-dolog, mennyire mániákusan szeretné likvidálni Rumple-t, elvenni az erejét...
A képeslap-ügy meg várható volt, de elég gagyin adták elõ...

Amúgy ez is jó rész volt, remélem most nem lesz szünet...
szucsy89
A nevetése kecijó 😄
Andr0
azon énis szoktam nézni csodálkozni xD

Armin & Ayu fan

Herold
Baszki ez a Rumpel milyen hangokat ad magából néha, beszarok rajta. <#nevetes1>

évad egyik legjobb része volt
Gold a legjobb
a rendõrséges jelenet hatalmas volt😊
Claire-t meg alig ismertem meg😄

Andr0