713
  • Belkar
    A 19. rész promója alapján meg az volt a valószínű hogy Rumpel fia

Nem olyan kiszámítható ez a sorozat mint amilyennek tűnik :)
  • Narxis
    Na erre se gondoltam volna. :D
  • tigeroo

nah mostmár sztem valószínű hogy august = pinocchio (azért húzta a lábát a 18-as részben is)
  • Belkar
    Szerintem erre az a magyarázat hogy a világunkban alapból nincs mágia de az átok miatt valamennyi mégis átkerült a meseszereplőkkel együtt.
  • Sir Quno Jedi
    Én snowt nagyon nem bírom, az egy pszichopata, kb. mint a királynő, csak annak jól áll.
  • tigeroo
    szerintem sikerült boothnak feltépni a sebeket (crickethez is elment pedig ő kifelé mindig a megingathatatlant mutatja) szóval mostmár meglehet a motivációja goldnak. csakhát ő a hatalom vs. fia között vívódik. lehet hogy a királynő sakkban tartja (nála van a fia) és ezt fogja elsütni az évad végén. vagy megkönnyíti neki a választást regina... vagy a szerelmét használja fel a gumiszobából, róla se feledkezzünk meg.

amúgy zseniálisan megoldották hogy még a gonosz oldalon is egymást próbálják túllicitálni. snowék csicskulása és az emma vs. ívül kvín vonal együtt nem hoz annyi feszkót mint ez a két boss :D
  • Sir Quno Jedi
    Namost Rumpel készítette az átkot a királynőnek amit az felhasznált. Persze neki meg az volt az érdeke, hogy ezzel átjusson ide és legyen ideje itt mókolni. Az is igaz, hogy nem úgy néz ki, mint aki nagyon keresné a fiát, de nyilván fingunk sincs hogyan és miként kutat (vagy mire vár). Szóval egyelőre nem ütköznek az érdekei a királynővel.
  • tigeroo
    na ezt én sem értem hogy akkor ki lehet a fia. énis azthittem hogy akkor gold és a srác összefog a királynő ellen. de úgy látszik goldnak is ezlesz a motiváció hogy összefogjon emmáékkal (vagy hogy tönkretegye őket is hogy elérje a célját)
  • Narxis
    Mondjuk még az logikus magyarázat lehet, hogy a királynőnek azért van mert ő indította el az átkot. Vagyis inkább neki sincs csak elrejtette azokat a tárgyakat amiknek van.
  • Narxis
    A királynő amikor összeroppantotta a vadász szívét az tényleg erősen mágia, a várost viszont az átok miatt nem tudják elhagyni, az emlékeik is ezért vannak blokkolva. Fura ez, sztem az írók se tudják, hogy akkor most van-e mágia. Mondjuk anélkül egy sima kisvárosi szappanopera lenne mint pl. a Miért éppen Alaszka :D
  • Sir Quno Jedi
    Mondjuk ez ott sántít, hogy ez a szíves/begyűjtős okosság ez erőssen mágia, meg az is, hogy nem tudnak kijutni a városból stb.-stb.
  • Sir Quno Jedi
    Amúgy elvileg tényleg itt lehet "akit" keres, hiszen egy olyan világba vitte a bab, ahol nincs mágia, ez pedig olyan. :D
  • Sir Quno Jedi
    Először azért próbált hősként viselkedni, hiszen megszüntette a háborút stb. csak ugye a hatalom korrumpál, mint dark one szépen, lassan elvesztette a lelkét és megszállott démon lett.
  • Narxis
    Azért elég nagy dolgot tudtunk meg szvsz. Gold indítékát az egész sz*rkeverésre. :D Az mondjuk durva volt ahogy a faluban viselkedett, nem mesekönyvbe való. :D
  • Sir Quno Jedi
    Naja, de elég lassú és a végén még elkaszálják mielőtt BÁRMI történne. :D
  • Narxis
    Ez brutál egy rész volt gyerekek! Durva dolgok lesznek még itt...
  • debcsillu
    hát ez mekkora rész volt....de most akkor a fia vagy nem??? mert végül nekem nem maradt egyértelmű...
    és Sidney mekkora egy marionettbáb már...
    jól bekavarodtak a szálak így az évad végére...
  • szucsy89
    sztem csak az évadzáróban
  • tigeroo
    na jó-jó, de mikor fog már emma "hinni"?
  • Sir Quno Jedi
    Sydney simán megölte hidegvérrel a jótevőjét, aki megszabadította a lá,pásból, szerinted?! Konkrétan bármit megtenne a királynőért.
  • Andr0
    WTF OMFG?
    ez aztán jó érsz volt:D Sydney... a balf*asz, hát ennyire szerelmes a királynőbe?:D Gold és az író csávó egészen a végéig elhittem...

Még ilyet:D
  • tigeroo
    Szerelem kölcsönbe ezt látta valaki?

Ginnifer Goodwin játszik benne, azért nyesném :D
  • szucsy89
    köszi!
  • BlackWolf
    19 "The Return" April 22, 2012
    20 "The Stranger" April 29, 2012
    21 "An Apple Red as Blood" May 6, 2012
    22 "A Land Without Magic" May 13, 2012
  • Andr0
    nem
  • szucsy89
    Most se volt rész?
  • Narxis
    Kellemest! :D
  • Andr0
    Once upon a time every story... tökmind1: Kellemes húsvéti ünnepeket:)

• Narxis
    :DD
  • tigeroo
    a legjobb: péter pán :ASD?:S
  • Narxis
    Vadabbnál vadabb elméletek.
  • Belkar
    Hát ezért ha Henry faterja lenne akkor Emma csak megismerné szerintem :D
  • Andr0
    egy jó oldala van ennek a timeline-nak, hogy most már lesznek profi bannerek is xD
    amúgy thx :D
  • Inquisitor
    Ja, megint szünet van, az szopás ... már nekem, nekünk.
  • xido
    miért..Henry nem ismert faterja nem lehetséges?:)..vagy az már ki lett tárgyalva?:)
  • tigeroo
    hát jó kérdés. olvastam érdekes theorycraftokat...

szerintem rumpel fia vagy csizmás kandúr
    puss in boots - august booth... még a név is so-so stimmel

mint a tükörnek mr. glass, vagy archie hoopper (a tücsök)
  • FZoleee
    nem volt: 22-Apr-2012 Once Upon a Time 01x19 The Return
  • Inquisitor
    Volt tegnap, nem? Még nem láttam fent sehol, de kedd/szerdára már felirattal együtt szokott létezni itt-ott.
  • FZoleee
    nekem kilóg egy kicsit a banner :\ amúgy jó :D
  • Inquisitor
    Mi van ha a Kalapos a fia? Hiszen róla tudjuk, hogy egyszer rég eltűnt hosszú időre, de a részletek (még) nem ismertek. Viszont tudjuk, hogy ő is elveszítette a fiát, az meg akár August is lehet vagy még nem részletezett szereplő.