Once Upon A Time

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Andr0
Én már tudom ki õ, Spoiler csak erõs idegzetûeknek:
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
egy Jedi.

Armin & Ayu fan

Na 19. rész is elég durvának ígérkezik promó alapján 😊 Valószínûleg kiderül ki is August valójában...

tigeroo
spoiler

úúúh eaaaaz gecidurva rész volt!

amikor hófehérnép kérdezi hogy "are you mad?"
regina meg felnéz... atya ég 😄 ahogy átvált a tekintete és átalakul ívül kvínné... kurvadurva volt

amúgy:

aha, sztem is gold rabolta el és a "kis varázslat" ez volt hogy szabadon engedte 😄

pure epicness

Andr0
nekem is rémlik valami ilyesmi hmm...

Armin & Ayu fan

Narxis
Jaja, elég epic ez már. 😄

Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.

Megjegyzem a dobozt a sorozat elején ásták el vagy én emlékszem rosszul? Mert akkor vagy nem lehet benne a bizonyos személy szíve, vagy nem az aminek látszik, vagy ... ???

Andr0
WTF OMFG?? mivoltezarész? hát alig maradok talpon még still processing de azért válaszolok😄
1. ja szerintem is Gold papa áll a meló mögött, mert Regina azt hitte, hogy ugye kilépett a bige a városból tehát meghalt... ezért bátran elásott egy szívet.
2. Regina fiatalon WFT?? mostmár tudjuk miért utálja annyira snow white-ot de baszki olyan buta Regina... õ csak egy kislány volt. Az anyja meg egy állig felfegyverzett boszorkány...
Na so picit para a story...😄 akadtam rendesen...😄

Kíváncsi leszek mi jön ez után? hová lehet emelni ezt az epic hangulatot?! az epic mennyekbe?😄

Armin & Ayu fan

Narxis
OMFG ennek brutál egy vége lett.

Szerintem
Gold rabolta el a szöszi csajt és így manipulált mindenkit, sõt még szerintem az alkut is teljesítette, hiszen fájdalmat okozott Hófehérkének és Daliás hercegnek, de közben a végén meg is mentette õket, így se Regina se Emma nem panaszkodhatnak. 😄 De brutál lesz ha rájönnek. Mondjuk én még mindig abban hiszek, hogy Gold pozitív karakter lesz ha megtalálja a szerelmét, Regináé viszont halott. Regina anyjával viszont mi lett? Nem halt meg ugye mert akkor még láthatjuk?

10/10-es sorozat.

Andr0
BETELT A CÉRNA, ELSZAKADT A POHÁR.

Armin & Ayu fan

Na végre a kövi részben kiderül a nagy titok <#idiota>

Narxis
Nem spoileres csak megrendítõ. 😄

Andr0
nemakarommegnézni😮OOO

@Narxis: kérlek semmilyen effekttel ne jelezd megdöbbenésed/izgalmadat/töprengésed mert gyenge vagyok és a végén még megnézem.

Armin & Ayu fan

Narxis
OMG

A fb-on a rajongói oldalon feltettek egy képet az Evil Queen anyjáról...ezek szerint a köv rész róla fog szólni 😉

Simán lehet szerintem, hogy õ a szívkirálynõ, ez megmagyarázná, hogy hogy került Reginához a szívek szekrénye, meg hogy miért mondta a Kalaposnak, hogy menjünk _vissza_...
zsolesz92
Ááá, értem 😊
Azt hittem, hogy a könyvben van a másik világ története, ezért nem értettem 😊

Narxis
😄DDD

Andr0
hát igazából ami a valóságban történik annak nincs köze a könyvhöz. Amit látsz, azok ilyen visszatekintések a "múltba" és nem is idõrendbe vannak, hanem ahogy jönnek a karakterek úgy mutatják be õket.
A könyv csak Henrynek segít beazonosítani a karaktereket

Armin & Ayu fan

zsolesz92
Nem tudom feltette már valaki ezt a kérdést, de volt arra utaló rész, hogy nem lapozhatnak elõre a könyvben? Mert hát ha elõre lapozna egyet, kb kiderülne mi lesz a legközelebbi lépése a királynõnek..
Imádom a sorozatot, de ugy érzem itt sántít kicsit ez a könyves dolog 😊

Andr0
Ez lemarad a párbeszéd alól:

"Két paraszt beszélget reggeli közben:
- Te Józsi, nem tudod hogy hívják a fõgórét?
- Daliás Herceg.
"

Armin & Ayu fan

Narxis
Nem idõrendben vannak a mesevilágos sztorik.

Andr0
apja szívébõl lett az átok.
és lesz 2. évad😄

Armin & Ayu fan

váááá mekkora rész volt ez is😊))

de tényleg eléggé lezáratlan volt...Jefferson azért emlékszik mindenre, mert az átok kitörésekor Csodaországban ragadt?
És hogy lett Regináé a Szívkirálynõ dobozos szekrénye?
És ha feltámasztotta az apját, akkor õ hol van vajon Storybrooke-ban? õk vajon emlékeznek egymásra? illetve az apa a lányára? na sztem lesz itt még 2. évad...
Narxis
XDD

Andr0
Két paraszt beszélget reggeli közben:
- Te Józsi, nem tudod hogy hívják a fõgórét?
- Daliás Herceg.

Armin & Ayu fan

Narxis
😄😄😄

Andr0
ez a név nagyon kiéget engem. 😄😄

Armin & Ayu fan

Narxis
Most mé? 😄

Andr0
Daliás herceg xD

Armin & Ayu fan

tigeroo
spoiler

ja jogos, hisz még ott van a diliházban a csaja
Narxis
Szerintem

A Queen elmondta, hogy tudja hol van Rumpi szerelme és ebbõl áll az alku. Rumpi segít a Queenek, hogy ne törjön meg az átok és vagy ne jöjjön össze Mary Margaret a Daliás herceggel és cserébe majd visszakapja a szerelmét(tuti átveri a Queen mint a Mad Hattert)

tigeroo
ja és Ginnifer Goodwin <3

😄
tigeroo
kicsit nekem ilyen összecsapott rész volt!

remélem hogy a következõ részben folytatják ezt a mad hatteres részt, mert oké hogy 1 részre jut 1 mese, de itt nem zárták le a mini történetet és nagyon a levegõben hagyták az egészet. bár szerintem ez az elsõ évad a mesékrõl fog szólni, minden szereplõt bemutatnak, aztán a következõ évadban jönnek a szereplõk "feloldásai"

végre befog indulni az egész, bár egy dolgot nem értettem

SPOILER

amikor rumpel és a kvín beszélt a kulcsról, az wtf volt? azthittem hogy ellenségek, errõl mégis mind a ketten tudtak...mi a faszt akarnak õk?😄 én már nem értem az érdekeiket hogy ki kivel van...
Andr0
persze.. ezt már nem lehet sokáig húzni... max ha kómába esik...😄

bár megjegyzem semmi kézzelfoghatója nincs.

Armin & Ayu fan

Narxis
Lehet akkor is elnyújtják 2. évad végére. 😄

Andr0
ja igaz, már lassan vége az évadnak...😄

Armin & Ayu fan

Narxis
Az sok, hamarabb már... 😄

Andr0
überepic xD
kezd valahova tartani a story... Emma tuti 1-21 részen belül rájön, hogy tényleg van átok😄😄

Armin & Ayu fan

Andr0
wiiiiiiii erre a spoilerre tuti fogok adni vmi értelmes választ de csak este tudom megnézni a részt :S

Armin & Ayu fan

Narxis
Hoppá-Hoppá Ms. Swan most

elgondolkozik végre ezen a mese dolgon. Végre!!!

Az majdnem biztos, hogy még jobban gyanúba keverje, csak a következõ részben bejelntkezõ új szereplõ végre ráébreszti Ms. Swan-t, hogy a fia még sem sík hülye.

Herold
Szerintem a polgármester rejtette oda a kulcsot.

Következõ rész behangzója meg elég érdekes új karaktert hoz magával, személyesen az Örült Kalapost. 😄

Nem tudja valaki, hogy az S01E16 részt ki és milyen okból nevezte el 0-ik szezon elsõ résznek? Mire megtaláltam a feliratot, meh. 😄
Amúgy a kulcs jó kérdés, ha MM-et jobban be akarja mártani (de kell ennél is?) Regina, akkor köze lehet hozzá. Csakhogy Mr. Gold is kavar rendesen, és MM elõtt mint ha õ csücsült volna a cellában. Viszont az azt jelentené, hogy anno elõre tudta lecsukják és már akkor tudnia kellett, hogy MM is oda kerül. Szóval õ túl kiszámíthatatlan és ravasz, hogy tudjuk ... még.
Regina beszólásai a gonoszról szõke hercegnek meg lol. 😄

tigeroo
úú durva rész volt. mostmár beindul az egész, exponenciálisan nõ minden rész élvezeti faktora 😄
tigeroo
degradáló már önmagában azt jelenti amire célzol, nem kell elõtag hozzá 😄

amúgy sajnos még nem tudunk arról, hogy esetleg valamely magyar tv csatorna megvette volna a jogokat... 😞

Riana
köszönöm a ledegradáló hozzászólást, de nem nekem kell, hanem egy olyan személynek aki már idõs és nehezen tudja a kapkodó feliratot elolvasni.
Amúgy meg Riana és nem Rihanna -.-
Riana magyar keresztnév Rihanna meg egy énekes...

^^Hiába építesz álmaidból várat, a valóságban sosem láthatod eme csodás tájat^^

Herold
Neked kell? A te korodban nem jellemzõ, hogy az emberek utálnak olvasni.

Narxis
Még nem Rihanna.

Riana
Szinkronosan letölthetõ valahonnan a sorozat?

^^Hiába építesz álmaidból várat, a valóságban sosem láthatod eme csodás tájat^^