Metal Gear Solid V - The Phantom Pain
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
lirikTENK |XMG Neo 17 (M21), RTX 3080(16GB), i7-11800H, 64GB ram
SOHA TÖBBÉ ANDROID!
És nem unom,a játék fokozatosan adagolja a meglepiket.😊
SOHA TÖBBÉ ANDROID!
freeroam alkalmával mi" értelme" van bázisokban "bohóckodni"?..begyűjtöm a cuccokat és likvidálom az összes katonát,akkor az egy elért teljesítmény és felszabadul a terület,vagy enyém lesz..vagy úgyis új katonákat rendelnek oda..és inkább csak utánpótlás gyűjtés a lényege?
Uplay: Speeddevil1969
Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.
"Boldogok a lelki szegények,mert övék a mennyek országa." "Sose tedd le a puskád azért, hogy megölelj egy Grizzlyt"
VAGY közelmész nymovatartod a ba egérgombot amikor megjelenik az ikonja, az elkapja az ellenfelet (szemböl is lehet,csak neccesebb), nyomvatartod a bal egeret nyomva tartod ezután a Q-t és választasz...Ha nincs több kérdésed elengeded a Q-t, és eldöntöd hogy kinyirod az embert (E) vagy elkábítod (balegeret nyomkodni kezded).
A játék elején még nem tudsz kihallgatni pontosabban nemm értesz egy mukkot sem abból amit mondanak. Majd ha megszerezted a tolmácsot azután lesz értelme.
Utoljára szerkesztette: R0GUE, 2015.09.06. 13:00:37
SOHA TÖBBÉ ANDROID!
Az lenne a kérdésem, hogy a Phantom Pain-ben hogy a francba lehet ellenséget kihallgatni? Billentyűzettel tolom, de még nem jöttem rá, hogy mivel kéne hátulról lefogni az ellent, hogy ki lehessen kérdezni. Eddig csak leütni tudtam, és amikor felébredt, ráfogtam a fegyvert és úgy ment, de ez nagyon hosszadalmas.
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Utoljára szerkesztette: R0GUE, 2015.09.05. 22:47:47
SOHA TÖBBÉ ANDROID!
Utoljára szerkesztette: HeadHunter86, 2015.09.04. 13:16:34
PSN:Tatyla1974 | http://www.twitch.tv/tatyla74 https://www.youtube.com/channel/UCogzoZ5ODf0hReYKB7p16AA

Utoljára szerkesztette: Terawatt, 2015.09.04. 11:35:35
Egy kérdés:
"Utána mintha jajszó szállna. Félig mély csönd, és félig lárma"
Ai mese: ment a jeepel két katona. Meglátták a D walkerem. Kiszálltak felrobbantották. Közben a haverját lelőttem. Csávó vissza száll a kocsiba és várja hogy beszálljon a másik. 😄 /Mission npc volt mind a kettő, így elakadt script/
Olyan pózokat vesz fel, mintha magassarkúban nyomná. 😄

"Awdsmfafoothimaaafootafootwhscuseme" JB
PSN ID.: Beegabor
PSN ID.: Beegabor
próbáltam az első freeroam bázis kipucolni csendben...sajnos rambózni is kellett 😊
aztán meghaltam,gondolom az összes motyóm odaveszett,mert nem folytattam a chekpointtól 😊
Quite spoiler, csak akkor nyisd meg ha a (vele) találkozós küldetést megcsináltad
Érdekesség: Megnéztem megint a 2014es E3 trailert és ott nincs a helin a csaj

//eddig kb egyszer használtam utazásra a helit azt si azért mert kellett. Annyi küldetés és mellékes cucc van a térképen,főleg miután megvan a ruszki tolmács,hogy felesleges repkedni,inkább kocsi/ló...
SOHA TÖBBÉ ANDROID!
Helikopterezést nem tudod pl lovaglással kiváltani? Vagy valami járműbe bepattanással?
Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.
Másik dolog ami kicsit nálam ront az összképen az a sok helikopterezés. Csinálok egy mellékmissziót, majd csinálnám a következőt, de 2km-rel arébb van, ilyenkor hívok egy helit, majd droppolok a következő helyszínen. Na igen ám, csak közben 3x tölt. Rohadt időrabló dolog.
Másik a fejezetek végén a credits? Az minek komolyan??? Nem értem én ezeket a japánokat. Amúgy nagyon fain kis játék, de nem tudom hány évig fejlesztették és ilyen apróság engem felhúz.
Witcher 3-mat pont azért szeretem mert az olyan folyamatos, nincs töltés, meg várni a helire míg odaér, stb., stb.
"Boldogok a lelki szegények,mert övék a mennyek országa." "Sose tedd le a puskád azért, hogy megölelj egy Grizzlyt"
A jegesekre is írjatok rá nyugodtan,van aki többet árul és visszamondják vagy új készletet szerez,én is így szereztem egyet ismerősnek,egy jeges írt vissza hogy érkezett neki új ha még kell akkor van.
SOHA TÖBBÉ ANDROID!
Most éppen az MGS5 kuponok vannak soron, meg a Dirt Rally a videókártyák mellé úgyhogy csak nézegetni kell.
Csak figyelgesd aktívan.
Offtopic: Sajnos én a Witcher3 4000Ft os kuponjairól lemaradtam pedig most is megvenném annyiért 😞
#196 köszi szépen! Akkor megéri a 2000Ft os árát nekem 😊
Utoljára szerkesztette: Sheltem, 2015.09.02. 15:07:07
SOHA TÖBBÉ ANDROID!
Szerk.: nyakam rá hogy 50 óra biztos lesz mire végig viszem. 😊
Utoljára szerkesztette: Terawatt, 2015.09.02. 13:42:15
Utoljára szerkesztette: Sheltem, 2015.09.02. 13:37:21
Egyébként készülj rá hogy bár háborús cucc, sok a nanoteches és egyéb sci-fi illetve fantasy-ba illő modern cucc a játékban.
Egyébként nagyon frankò a szabadság a felderítgetés. Ahogy az AI reagál a helyzetekre zseniális. Nappal 50 méterről meglátott egy pillanatra az őr. Beszòlt rádiòn (oroszul, a játék elején nem érteni mit mond) és elindult lecsekkolni. Szikla mögött elkaptam, nem látta senki. Eltelt 1 perc, hallom a hulla rádiòján oroszul hablatyolnak. Harckészültség, és két őr máris ment felderíteni mi történt. Megtalálták a hullát, azonnali riadò... Beszòlt rádiòn a paraszt hogy látott valamit leellenőrzi... És mivel nem jelentkezett gyanús lett. 😊
Baromi sokmindenre kell figyelni, az őrök sem állandòan ugyanarra őrjáratoznak, sokszor szoptam már be hogy egy egy őr aki addig fix helyen mászkált, elment másfelé. Mindehhez hozzájön a napszakváltás, a velejárò őrségváltás, az őrjáratozò kocsik, teherautòk, az őrök látòtávja is változik nappal/este valamint időjárás szerint. Későeste például kevesebben vannak, kevésbé éberek. Ha vihar van a zajokat elnyomja kevésbé hallanak meg motoszkálás közben is.
A hangtompítò is végre hatásos, nem tudja mindenki hogy hol vagy még ha mellélősz sem ( ez számtalan játékban hiba) sőt ha nagy távolságbòl lősz csipával ht nélkül akkor hallják ugyan, riadòztatnak is de 1-2 lövésből még nem tudják hol vagy...
Zseniális az egész, persze van hiba is de egy ilyen összetett AI-nál megbocsájthatò.
Kíváncsi leszek a késöbbi mapokon lesznek-e npc-k, az afgánoknál sajnos nincsenek, igaz ezt meg is magyaràzzák a háborúval és az oroszok által megszállt területtel.
SOHA TÖBBÉ ANDROID!
Utoljára szerkesztette: ratgab, 2015.09.02. 11:19:21