435
-
nxs #274 Elbaszta a kiadó!
Kenyérpirítón is 60fps,nem bugos,szórakoztat.
Amiben nem lehet pénzért többet elérni (FPS) esetleg nincsen miért szarrá fikázni arról nem beszélünk. Elszoktál már tőle mi? :D -
ratgab #273 Arra nem gondoltál hogy azért halott mert mindenki játszik éppen? :-D
Amúgy mintha te emlegetted volna, hogy helikopterrel utazgatsz a területeken belül is. Jelezném, hogy ennél van gyorsabb utazási mód (nem a lovaglásra és az ótókázásra gondolok) is. Ha érdekel írj rám és leírom hogyan.
Utoljára szerkesztette: ratgab, 2015.09.16. 20:39:31 -
#272 vannak ebben bossfightok?én nekem az első rész a kedvencem a gyerekkorom egyik kedvence :) -
#271 Mindenki azt magyarázta, hogy az évezred játéka, erre halott a topik. Csak én játszok vele? Vagy azért ilyen üres mert nincs warez?
Amúgy Quit mikortól lesz buddy-m, mert ott fekszik a cellájában, de nem történik semmi :( Pedig már a 13. misszió jön.
Amúgy rettentő hosszú lesz ez a játék. Kb. Witcher 3 szint.
Az idő nagyrésze amúgy a mászkálás meg helizés, helire várás, ez elég nagy negatívum nálam még mindig. -
#270 Az komoly volt. -
#269 én meg volt, hogy felraktam rá a túszokat, erre lelőtték és ott zuhant le mellettem :D annyira örültem...
videó -
#268 Érdekes, visszamentem egy korábbi küldire megcsinálni az extra opciókat, és onnantól, hogy jött a helikopterem, ha harc volt beszállt és lőtte az ellent. Aztán mikor végül mentem LZ-re, hogy lépjek, nézem, hogy a helim lángol ... és így is ment végig, így repültem el vele :)
-
#267 Utolsó jelenet spoileres viszont.:/ Már dicsértem volna meg őket, de így csak 9 pontot kapnak :D -
#266 Egyik jelenetnél ez jutott eszembe. :D
-
#265 Óriási :D
-
#264 Gondolom jól sikerült az új patch. -
ladislaoca #263 Egy kis segítséget szeretnék kérni!
Nem régen vásároltam egy új videókártyát, amihez járt egy ingyenes Metal Gear Solid 5 letöltés.
Le is töltöttem a Steammel. Játszottam is vele.
Ma viszont elindítottam a Steam-et ami frissítette magát.
Ezután a játék már nem indul. Metal Gear Solid V: The Phantom Pain működése leállt hibát ír ki.
újraraktam a steamet. Újra letöltöttem a játékot. A hiba ugyanúgy fennáll.
Mi lehet a megoldás? -
#262 ELvileg jött egy patch ami javította a save file bugot, de nekem még mindig nem jó. hüm... :) -
xido #261 ha kihúzod? -
#260 hm, hogyan lehet azt megoldani h a tippeknél játék közben ne a kontroller billentyűit írja ki hanem a billentyűzetét? -
#259 Quite gif. Spoiler mentes.
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához! -
#258 :) -
#257 ki kelll...bírni....nem sz-sz-abad megnyitni ! ! -
#256 A kivágott jelenetekről
A kiábrándító végjátékról -
ratgab #255 Sok hasznos tipp a játékkal kapcsolatban....néhol spoileres, de ott szól a készítő. -
#254 Üdv,
Gránátot hogyan tudok berakni inventory gyorsgombra? Van nálam egy csomó, de a hármas - négyes slotok üresek, a választóképernyőn ott van a gránát de nem tudom semmivel kiválasztani (az éjjellátót, szivart, egyéb kütyüket sem). Elméletileg az egérrel kellene ha jól sejtem... -
#253 Igen, mert ott a menüben még nem jelentkezett, legalábbis nálam, hanem úgy kezdődött a játék, hogy elkezdtem az eget nézni erősen. De hatalmas szenvedés volt kiszedni az irányításból. Itt viszont egyáltalán nem tudom, olyan mintha egy tengelyre a lefele lenne rakva, de mindegy mit nyomok a kormányon, nem lesz semmi. -
#252 bf3-nak, viszont biztosan tudom, hogy ki lehet szedni a kormanyra beallitott iranyitasat, nem keveset kozdottem anno, hogy akar egy g940-et beallitsak ra, (3 kontrollernek latja a windows) es mukodott elobb utobb.
De talan az csak 2 vezerloig erzekelte a dolgokat, mar reg volt.
De hogy a jatekrol is essen szo es regen mennyire tetszett a bf-ben a hegyek megvalositasa, itt valami lenyugozo a taj, kis gepigeny mellett, kb az arma teljes engine-t kidobhatnak, hogy valami hasonloan nezzen ki es sebesen fusson mint ezt. -
#251 Nem :( Még mindig nincs rá patch, de már dolgoznak rajta elvileg. -
TakácsBálint #250 Visszajött a mentésed?
-
#249 Hogyne, minden normális ember gamepaddal játszik gépen. Főleg pl bf3-at :DDD Az irányításból nem lehet kiszedni, mivel nem lehet semmit csinálni, letekeri az aljára a kilépésig, és ennyi, kilépni lehet csak. Végignyomkodtam. -
#248 Ugye azzal egyeterunk, hogy minden normalis ember egy autos jatekot kormannyal jatszik. Itt is hasonlo a helyzet, minden normalis ember ezeket gamepaddal tolja. Arra van kitalalva az iranyitas, kenyelmes stb. Na mar most a jelek szerint neked nincs, vagy nem xinput kompatibilis (pl xbox kontroller) akkor automatikusan azt kezdi hasznalni az osszes ilyen jatek lassan 10 eve.
Amugy ez tartozik az ertelmesebb jatekok koze, hiszen kepes lennel hasznalni nem xinput kompatibilis kontrollert, mondjuk egy logitech valamit, vagy valami nevtelen gagyit, aminek szepen ki tudnad osztani a gombjaira a dolgokat. Ezt megteszi helyetted a kormanyra is. Regen nagyon sok xbox portos jatek nem tamogatta a nem xinput os vezerloket, na ezert valtott mar minden normalis ember (aki ilyesmivel jatszik) tenyleg lassan 10 eve ilyen gamepadra, hogy ne szivassa magat.
(igen mellette be van dugva a kormanyom is) NEm neztem de feltetelezem ki is tudod szedni a kormanyra a kiosztast, igy gamepad nelkul sem kell kihuzni mar, ha egyszer kitorolted az iranyitasbol.
Roviden tomoren :)
Utoljára szerkesztette: alma2, 2015.09.12. 11:03:43 -
#247 Ha leütöd őket akkor a stun állapot elég sokáig tart. Fultonozni kéne őket és akkor nem lenne gond, de az ugye ott még nincs. -
wednes #246 Hi.
A Ground Zero-val kapcsolatban kérdeznék. Ugye ez egy nagy demo, lehet nincs benne minden funkció...
Az elkábított embereket nem lehet valahogy végleg kivonni a forgalomból, megkötözni vagy valami? Mert akiket leütök vagy altatónyilat kap, az egy idő után felkel. Csak a gyilkosság lenne a végleges megoldás? -
#245 Nem hiszem el, hogy ennél is, bf3, meg hasonlóknál nem képesek azt megoldani, hogy ne keljen lehúznom a kormányt a gépről hogy rendesen tudjam használni. Menü használhatatlan, elkezd lefele tekerni. -
#244 köszi :) -
R0GUE #243 fekszel. Célzol fegyverrel,és közben jobbra vagy balra + shift. -
xido #242 irány és a hasravágódás egyszerre? -
#241 hogyan lehet pc-n fekve gurulni, egyszer sikerült a játékban, de azóta se tudom eltalálni a helyes billentyű kombinációt... -
#240 Dunkey! -
smog15 #239 Nekem állandóan lerakja magát tálcára és utána már nem is tudok vele mit csinálni csak feladatkezelőben leállítani. Valakinek van hasonló problémája? -
#238 3 perc után spoileres. sírtam rajta egyébként jó lett :D -
#237 spoileres eléggé -
#236 -
#235 70% ! Már nem sokat kell várni ;)