Metal Gear Solid V - The Phantom Pain
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Hogy a tökömbe lehet kisebb "szakadékok" felett futva átugrani? Amikor a peremhez érek, mindig kijelez valami konzolos piktogramot, de eddig még nem sikerült rájönnöm, hogy az a billentyűzeten melyik gomb...
Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.
Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.
A dobozzal is ugy lehet jatszani hogy elkepeszto 😊
Utoljára szerkesztette: HeadHunter86, 2015.09.17. 07:22:01
Utoljára szerkesztette: Aborg, 2015.09.17. 05:51:46
Utoljára szerkesztette: grebber, 2015.09.17. 00:25:48
Next PC upgrade: 2022
lirikTENK |XMG Neo 17 (M21), RTX 3080(16GB), i7-11800H, 64GB ram
Qrvajo jatek, nem is jatszom massal miota megvan.Igaz nincs idom naponta csak par mellek kuldetesre, meg embereket, cuccokat, jarmuveket reptetek es bazist fejlesztgetek lassan.
Kenyérpirítón is 60fps,nem bugos,szórakoztat.
Amiben nem lehet pénzért többet elérni (FPS) esetleg nincsen miért szarrá fikázni arról nem beszélünk. Elszoktál már tőle mi? 😄
Amúgy mintha te emlegetted volna, hogy helikopterrel utazgatsz a területeken belül is. Jelezném, hogy ennél van gyorsabb utazási mód (nem a lovaglásra és az ótókázásra gondolok) is. Ha érdekel írj rám és leírom hogyan.
Utoljára szerkesztette: ratgab, 2015.09.16. 20:39:31
Amúgy Quit mikortól lesz buddy-m, mert ott fekszik a cellájában, de nem történik semmi 😞 Pedig már a 13. misszió jön.
Amúgy rettentő hosszú lesz ez a játék. Kb. Witcher 3 szint.
Az idő nagyrésze amúgy a mászkálás meg helizés, helire várás, ez elég nagy negatívum nálam még mindig.
videó
Online game stream csatorna: http://hu.twitch.tv/lazahun X360 Live GamerTag: LazaHunter; PC BF3: LazaHunter; Diablo 3: LazaHunter#2295; Steam: **Laza**

"Boldogok a lelki szegények,mert övék a mennyek országa." "Sose tedd le a puskád azért, hogy megölelj egy Grizzlyt"
Nem régen vásároltam egy új videókártyát, amihez járt egy ingyenes Metal Gear Solid 5 letöltés.
Le is töltöttem a Steammel. Játszottam is vele.
Ma viszont elindítottam a Steam-et ami frissítette magát.
Ezután a játék már nem indul. Metal Gear Solid V: The Phantom Pain működése leállt hibát ír ki.
újraraktam a steamet. Újra letöltöttem a játékot. A hiba ugyanúgy fennáll.
Mi lehet a megoldás?
Spoiler (katt a megjelenítéshez)

[merlinw.org]
Gránátot hogyan tudok berakni inventory gyorsgombra? Van nálam egy csomó, de a hármas - négyes slotok üresek, a választóképernyőn ott van a gránát de nem tudom semmivel kiválasztani (az éjjellátót, szivart, egyéb kütyüket sem). Elméletileg az egérrel kellene ha jól sejtem...
GOOBY, pls
De talan az csak 2 vezerloig erzekelte a dolgokat, mar reg volt.
De hogy a jatekrol is essen szo es regen mennyire tetszett a bf-ben a hegyek megvalositasa, itt valami lenyugozo a taj, kis gepigeny mellett, kb az arma teljes engine-t kidobhatnak, hogy valami hasonloan nezzen ki es sebesen fusson mint ezt.
szerintem
Uplay: Speeddevil1969
Amugy ez tartozik az ertelmesebb jatekok koze, hiszen kepes lennel hasznalni nem xinput kompatibilis kontrollert, mondjuk egy logitech valamit, vagy valami nevtelen gagyit, aminek szepen ki tudnad osztani a gombjaira a dolgokat. Ezt megteszi helyetted a kormanyra is. Regen nagyon sok xbox portos jatek nem tamogatta a nem xinput os vezerloket, na ezert valtott mar minden normalis ember (aki ilyesmivel jatszik) tenyleg lassan 10 eve ilyen gamepadra, hogy ne szivassa magat.
(igen mellette be van dugva a kormanyom is) NEm neztem de feltetelezem ki is tudod szedni a kormanyra a kiosztast, igy gamepad nelkul sem kell kihuzni mar, ha egyszer kitorolted az iranyitasbol.
Roviden tomoren 😊
Utoljára szerkesztette: alma2, 2015.09.12. 11:03:43
szerintem
A Ground Zero-val kapcsolatban kérdeznék. Ugye ez egy nagy demo, lehet nincs benne minden funkció...
Az elkábított embereket nem lehet valahogy végleg kivonni a forgalomból, megkötözni vagy valami? Mert akiket leütök vagy altatónyilat kap, az egy idő után felkel. Csak a gyilkosság lenne a végleges megoldás?
SOHA TÖBBÉ ANDROID!
"You live your life just once, so don't forget about a thing called love..."
ASRock H97 Peromance Fatal1ty | i5 4590 | CM Hyper TX3 Evo | MSI GTX960 Gaming 100ME | HyperX Fury 120Gb SSD | Kingston 8Gb RAM Enermax Triathlor ECO 550W | NZXT S340