Metal Gear Solid V - The Phantom Pain
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Elég "érdekes" :D

miután
Utoljára szerkesztette: Maxtreme, 2016.02.11. 21:07:48
Annyival még kiegészíteném hogy a megjelenés időpontja március, és minden platformra jön.
Ezekkel a FOB missziókkal kapcsolatban van valami leírás (lehetőleg hungarise nyelven) a világhálón? :)
Pontosan hogy müxik ez? Amikor játszok (és online-ban van a játék) letámadják a bázisom, és vihetik a nyersanyagaim 1 részét? Vagy ez akkor is igaz mikor nem is játszok?
Látom hogy MB coinért lehet erősíteni a védelmet, na most ebben csak az a szívás hogy rohadt drága, és még venni sem enged a menüből (rányomok a store-ban adott összegre és nem csinál semmit.. Pedig kíváncsi lennék mennyiért vesztegetik)
lirikTENK |XMG Neo 17 (M21), RTX 3080(16GB), i7-11800H, 64GB ram
A staff management-nél még arra kell figyelni hogy vannak olyan emberek akik verekednek meg csinálják a feszülséget ( ha nézed az embereid listáját akkor a nevük mellett lesz a 'troublemaker', vagy hasonló kifejezés. Őket ha bent hagyod a csapatban akkor lefelé viszik a morált. Vagy ki kell venni őket parkolóba vagy kettő bajkeverőt kell betenni a csapatba és akkor semlegesítik egymást.
Utoljára szerkesztette: PhantomAss, 2016.01.27. 12:25:54
GOOBY, pls
Aham, sejtettem hogy lesz valami hasznuk, csap épp szükségét nem éreztem eddig. :)
Utoljára szerkesztette: Shep, 2016.01.27. 11:05:52
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
Megjelenés után bele toltam bő 30 órát, kivettem két nap szabit, majd sokakkal együtt tönkrement a mentésem és akkor dobtam egy fuck this shitet. Azóta valahogy nem volt humorom előröl kezdeni, mert 100%ra hajtottam :/ Multiplayer sajna nem fogott meg, szóval majd előveszem kategória lett a játék nálam.
Viszont arra is, hogy az az alapvető gond hogy még nincs medic csapatom, ezért nem fejlődik. <#idiota>#idiota> Gondolom ezt majd idővel kapom meg.
Utoljára szerkesztette: Maxtreme, 2016.01.23. 17:28:21
Dióhéjban :)
Utoljára szerkesztette: Terawatt, 2016.01.23. 16:54:24
A konkrét kérdés az lenne hogy ha pl a medical teamet szeretném fejleszteni, azt hogy?
Online game stream csatorna: http://hu.twitch.tv/lazahun X360 Live GamerTag: LazaHunter; PC BF3: LazaHunter; Diablo 3: LazaHunter#2295; Steam: **Laza**
Nem érdekel valakit egy kópia ebből a játékból?
VGA-hoz kaptam ajándékba.
Többit priviben
Figy csak azt mond meg légy szives hogy indítom el úgy a játékot hogy a bázison legyek.Mert mint írtam nekem csak
Mission select
Play records
Trial recordsBackstory
Cassette tapes
Manual
Options
Save data upload
Ez az amit én látok
Fejleszteni majd később fogsz tudni. Ha jól emlékszem ahhoz, hogy minden bázison fellelhető modult felnyiss (ezek kellenek a bázis fejlesztéséhez és a fegyvereid fejlesztéséhez is) ahhoz 10-es küldetésig kell elvinned a játékot.
Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.
Megvásároltam a játékot.Most vásároltam elöször Ps-t.Talán még az első Metal Gearrel játszottam.Nagyon szerettem.Lényeg megvan nekem ez a game.Amit használtan vásároltam.Nincs vele semmi gond.Lényeg nekem van egy olyan lehetőségem hogy mission select azon belül 4 mission /ezek láthatóak/.Ezeket mind megcsináltam .De nem tudok több küldetést megcsinálni.Mi az oka mit rontok el? Illetve olvasgatom hogy van kutyátok meg segítő.Nekem miért nincs? Mit és hogyan tudok fejleszteni? Nagyon hálás lennék ha valaki segítene.
Lac.
Utoljára szerkesztette: Terawatt, 2015.11.05. 22:44:04
Köszönöm
istenem, de jó is volt a 3. rész, most néztem meg újra a régi trailert. Mennyivel jobban össze van rakva,a karakterek, a sztori, a FŐELLENSÉGEK(mert ebből valahogy hiányoznak a hasonló karakteres boss-ok, akiket az előző részekből megszokhattunk) hogy nem open world. Beleborzongok, ha csak belegondolok milyen lehetett volna egy MGS3-hoz hasonló pályafelépítéssel, sztorivezetéssel
Utoljára szerkesztette: Seth, 2015.10.14. 21:01:28
PSN ID.: Beegabor
Én is azzal kezdtem, aztán egy nap után megvettem eredetiben mert ez a játék megérdemli.
Utoljára szerkesztette: PhantomAss, 2015.10.13. 16:33:04
GOOBY, pls
Eszement jó lett ez a játék. Nagyon jól van optimalizálva, gyönyörű, tele van jó ötletekkel és jó hangulatta. Egyetlen korábbi résszel sem játszottam, de ez minden forintot megért amibe került.
Tényleg nincs még hozzá különben PC-s tört verzió?!
Utoljára szerkesztette: Shep, 2015.10.10. 20:19:15
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
Utoljára szerkesztette: Béluska74, 2015.10.10. 20:18:28
If you give a little love you can get a little love of your own
Tegnap megnéztem és ha normálisan (állva) mozogtam és előhoztam ezt a menüt, akkor valóban nem volt "wait" parancs. Lehet ez a probléma nálad. Remélem tudtam segíteni.
Én őszintén nem is terveztem megvenni a játékot.Ismertem a sorozatot mert még anno első két résszel játszottam és azóta teljesen a feledés homályába merült maga a név is.
De ezzel a résszel bámulatos mit műveltek.Valami nagyon tetszik az egész.
Megpróbálom ki Platinázni,hátha összejön:)
És feltehetőleg ez a háttere a Konami és Kojima közti feszültségnek. Minden jel erre utal.
Story dlc nem lesz a játékhoz.
SOHA TÖBBÉ ANDROID!
"ilyen japó vigjátékkal"
Látszik hogy fingod nincs a témáról,sebaj.:)
Utoljára szerkesztette: R0GUE, 2015.09.30. 22:16:06
SOHA TÖBBÉ ANDROID!
[merlinw.org]
*Raiden akárhogy püfölné a főbosst nem talál rajta fogást*
-Miért nem döglesz meg?
-Nanomachnines son.
Ez a párbeszéd a spinoff Rising részben kb legendás lett.
Nem vagyok egy metal gear guru, elég későn kezdtem el én is bele ásni magam és órákig kellet bújni hozzá a wikit meg más cikkeket, hogy értelmesen felfogjam mi a történet.
Az is jó, hogy a fentiek alapján tényleg sokféleképpen meg lehet közelíteni egy missziót, taktikát válthatsz menet közben is bármikor, ez is jó.
Ami negatív, az az, hogy azért tényleg ismétlődő, repetitív a játékmenet még így is.
Plusz, nálam a sztori is a negtívumok közé sorol, régen toltam MG játékokat, a sztori sose nyűgözött le, most a játék előtt direkt elolvastam, és megnéztem egy összefoglalót az egész sorozat történetéről, és azt kell mondjam, hogy nevetséges.
A felszíne agyon van bonyolítva, mindenki hatszor elárul és hátbaszúr mindenkit, már a kétszáznegyedik metal geart építi meg a legutolsó sufni-hadsereg banda is, és NANOBOTOK!!!! Azzal mindent meg lehet magyarázni. Ugyanakkor meg ha ezek alá ásol, a fő történetszál faék egyszerűségű, gyerekes, és kb. egy kis tizenéveseknek szóló képregényben tudnám elképzelni.
Értem, hogy a die-hard fanoknak ez a játék közel tökéletes, de objektívan megközelítve azért kilóg ám itt-ott a lóláb. Attól még jó játék, de amennyire a Mad Max-et nem megérdemelten lehúzták, ezt annyira pontozták kicsit túl a legtöbb helyen.
Na.
Utoljára szerkesztette: Voltan, 2015.09.30. 09:15:34
"Utána mintha jajszó szállna. Félig mély csönd, és félig lárma"
Látjátok pörög a topic már mostanába. Csak egy kis löket kellett neki.
Szerintem egy 10/10 játék azért annyi, mert van olyan jó hogy erősen ajánlani lehessen másoknak, hogy bővítse a gyűjteményét vele. Nem kell mindenben tökéletesnek lennie, mert olyan nincs.
Open world érzés jó lett, de a sztori mesélés rovására az tény(de még mindig jó ettőlffüggetlenül) .
Lássátok meg az apró víg dolgokat. Melyik játékban volt még olyan, hogy a ToiToi mellett találtatok kazettát, amin egy hasmenéses őr csodás hangja van? Nem tudtok egyet sem ugye? Ennyi! 10/10 confirmed