Metal Gear Solid V - The Phantom Pain

Oldal 1 / 9Következő →

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Lesz majd újgenerációs epizód.
CodeRed
A home basen a katonak neve mellett a, kek potty mit jelent?

https://www.youtube.com/channel/UCNMRCx_bkrHBdc51cuob9wg/featured

Aborg
Valaszolok magamnak 😊 A 22. misszio utan automatikusan megadja a jatek.
Aborg
Hogy lehet novelni a home-base vedelmi szintjet? Gondoltam hogy idovel erre is lesz epitheto platform, de talan nem lesz: hisz az egesz bazist kell vedeni. Mar hazafultonoztam egy csomo aknavetot meg legvedelmi agyut stb., de a vedelmem szintje meg mindig nulla.
Aborg
Arra gondoltam hogy a kiutott ellenseget fekve hagyom, de idovel folebred es a kis radiojan riasztja a bazist. Ma is elofordult, az tert magahoz akit korabban elkaptam es gyorsan klikkelgetve a kezet hatracsavarva kabitottam el. Kb 30 perc mulva tert magahoz. De az altatottak is magukhoz ternek idovel.
Hexex86
Altatólövedék.
Ha csak kiütöd akkor van esély, hogy ha fultonozod akkor felébred és ordibálni kezd.

Discord | https://discord.gg/JnaAPcB Twitch | https://www.twitch.tv/hexariusofficial Youtube | http://www.youtube.com/c/Hexarius

Aborg
Azt tudja valaki hogy melyik kabitas a legtartosabb?

-a foldhoz vagas eleg rovid ideig hat
-az altatolovedek kicsit tovabb
?-az elkapott ellenseg fojtogatasa okozta kabulat tart tovabb vagy a nem elkapott ellenseg megsorozasa (bal egergomb klikksorozat) ? Es ezek kozul melyik a biztos modszer arra hogy ne terjen magahoz? Vagy ilyen nincs is?

Utoljára szerkesztette: Aborg, 2018.12.02. 08:17:18
Aborg
Idovel rajottem.
1. Attol hogy mennyi ellenseget lovok le. Talan a bekapott talalatoktol is. A ver lemoshato a zuhanyban a bazison de a "szarvam" merete megmarad.

2.De ki kell.

3. Ezek a frissen toborzottak.
Aborg
Nehany kerdes:
1.Mitol fugg hogy mennyire veres a ruham?

2.A kezifegyvereket amiket elszedek az ellensegtol mar nem kell a bazison kifejleszteni? Peldaul ha egy meg lezart fejleszthetosegu fegyvert megkaparintok az ellensegtol,akkor hozzaferhetove valik a bazison?

3. A bazismenedzsment kepernyon az embereim listajan a sorok elejen nehany tagnal villog egy kis feher pont. Mit jelent?
Hát igen rambóként csináltam.
Aborg
Koszi. Latom Ramboharomra vetted a figurat 😊 De en inkabb Szamfiserre szeretnem. Sebaj, majd probalkozok.
Elküldtem nagy nehezen megtaláltam.
Csináltam róla végigjátszást megnézheted.
Aborg
Most kezdtem a jatekot,van par kerdesem.

Meg csak a harmadik kuldetest csinalom, de eleg neheznek tunik. Mar csinaltattam magamnak sivatagi alcaruhat, de nem vettem eszre hogy kevesbe latnanak meg.

A kis parabolaantennat nem lehet valahogy kulturaltan csendesen kiiktatni? Folmaszok ra a letran, de nincs mit aktivalni. Robbantani meg nem akarok, nem szeretnem hogy tudomast szerezenek rolam.

Ja igen készül.
grebber
Semmi jó nem származna belőle. Nézd meg a hivatalos szinkronokat pl Crysis 1-2 poénos mondattól eltekintve fapofás beleélés nélküli felolvasás..
Van 1-2 amihez készül pl most a régi Prey-hez ,de az is olyan hogy szerintem felesleges. Nem is illik a hang a karakterhez.

Next PC upgrade: 2022

Kár de jó lenne már szinkron is valami nagy játékhoz.
grebber
Csak felirat..

Ja értem kár érte ezt a zerót szerintem tök fölösleges de mindegy amilyen rövid. De csak felirat lesz benne szinkron nem?
grebber
Evin csinálja majd.. Előbb a Ground Zerot fejezi be.. Szóval ez nem 1 éven belűl lesz. Már azt hittem lett valami új csapat.. 😞

A magyarítások oldalán láttam hogy fordítás alatt de még 0 %.
grebber
Jó hír főleg hogy már mindenhol az emberek után van szórva szinte ingyen..
Amúgy hol kezdték el ki/kik?
Utoljára szerkesztette: grebber, 2018.11.03. 12:49:54

Elkezdték a magyarítást.
Ez a 16-os misszió kurva nehéz, a tankot ha rakétát ráküldöm akkor failed lesz a teherautó is megdöglik. Hogy kell megölni a tankot?,vagy ha nem megölni akkor mit kell csinálni vele?
Utoljára szerkesztette: JonasSandor, 2018.09.20. 22:08:33
Terawatt
Ennyiért ingyen van, vegye vigye aki még nem tolta 😊

lirikTENK |XMG Neo 17 (M21), RTX 3080(16GB), i7-11800H, 64GB ram

grebber
Gamesplaneten most:

Metal Gear Solid V: The Definitive Experience £4.99

Tartalma: METAL GEAR SOLID V: The Phantom Pain, MGSV: Ground Zeroes meg az összes dlc

Ez a játék igen de nem csak ezzel akarok én játszani hanem többivel is.
grebber
Hülyeség...Intel IGP-n is fut
Utoljára szerkesztette: grebber, 2018.08.07. 07:27:36

Sajnos vidikarit kell venni gtx 1070 kell hozzá minimum.
GTX 1050TI a kártyám a monitor pedig: Samsung C27FG73FQU nézzél már rá hogy milyen kártyával lehet ezt tolni.
Terawatt
Milyen kártya? Alá tolnék valami benchmarkot, hogy mi a helyzet...remélem nem döglött meg idő előtt :S

Ahogy rádugtuk a kártyát rá 3 napra azonnal meghaltak a játékok egyszerűen nem indulnak el, szétfagynak vagy el se bírja indítani. Az integrált kártya se működik dettó ugyanaz míg a régi monitoron működött.
raktál fel monitor drivert is?..néha nem árt..és így mi van,ha a játékok a monitort nem komázzák,,vagy a képfelbontást?
Utoljára szerkesztette: xido, 2018.08.06. 01:59:30
Okés megnézzük majd.
Pár játékot elindít csak a régieket nem, meg az integrált kártyán ezen az új monitorral a netet se nyitja meg, míg a régi monitorral működött, akkor lehetséges hogy egy 144 herces samsung monitort full hd-s ne bírja el egy 1050TI?
Utoljára szerkesztette: JonasSandor, 2018.08.05. 22:25:29
Terawatt
Hát ha már semmi nem megy akkor egy win reinstall csak javíthat😊

Az lehetséges hogy minden legfrissebb driverek fennvannak és semmi nem működik a játékok közül és egy win újratelepítés megoldaná? Miután szoftveresen semmi baja a gépnek?
Terawatt
Steam\userdata\some random character\311340\remote
Steam\userdata\some random character\287700\remote

Netről az alábbit guberáltam ki: fent írt két mappát mentsd le. Ha valamelyik nincs meg, akkor ne aggódj az a ground zeroeshoz fájlok.

A játék mentéseit hol tárolja?,újra kell majd telepíteni a windowst nem akarom hogy elvesszen.
Története nem rossz. Eddig volt lovam legalább de mikor megvettem a rakétát is mért veszi el?
grebber
Küldetés neve youtube-ba és végignézed...
A saját tippem: Az alant kommentjeid alapján hagyd a picsába ez nem neked való nem a te játékod...
Utoljára szerkesztette: grebber, 2018.07.24. 22:55:24

Ezt a tankos küldit nem értem most akartam megcsinálni de a kezdésnél se ló se rakéta úgy kell lehozni az égből így kurva sok idő elmegy rá, és bukom a küldetést. Ilyenkor mivan?
Mennyi misszió van benne?
Egy embert felküldtem a bázisra de 60 pontot adott és újratermeli a konvojt. 15 perc alatt mit kell csinálni velük?
A bázison hogy lehet meggyógyulni?, meg visszatérni ha kész van egy küldetés,és vissza akarok menni gyógyulni?
Meg van egy 15 perctől számláló küldetés az időre megy?,2 emberkét kéne valahová vinni az ellenség karmai közül.
Terawatt
Fú már elég rég játszottam, de úgy rémlik, hogy a fejlesztésekhez kellett.

sziasztok! a Metal Gear Solid V: A Phantom Pain
jatekban a kontenereket fontos osszegyujteni a bazisra?es esetleg onnan hova kel juttatni?
MerlinW
Én nem láttam hogy bárki kérte volna SG-n a tesztet, de köszönjük. A további reklámkampányokat kéretik SG-től távol bonyolítani.

[merlinw.org]

grebber
Elvileg úgy van/volt ,hogy készül magyarítás a konzolos HD collectionhoz.Már régóta várom nem tudom mi lesz/lett vele...

solidsnake2
Üdv MGS Rajongók!

A Half-Hun Team nevű csapat (akik többek között a Half-Life az Opposing Force és a Blue Shift magyar szinkronját készítették) alapító tagja vagyok és nem mellesleg hatalmas MGS fan!!! A játékot már 2000-óta nyomon követem és minden az első résszel kezdődött és onnantól nem szűnt a játék iránti rajongásom! Ezen apropóján elkezdtünk készíteni egy Websorozatot a Metal Gear Solid 3 Snake Eater részéből, természetesen Magyar Szinkronnal 😊 A sorozattal a játék iránti rajongásunkat, tiszteletünket Hideo Kojima munkája iránt illetve azt szeretnénk elérni hogy akiknek kicsit nehezebben megy az Angol azok is tisztába legyenek ilyen "Magyarosított" formában az MGS sokaknak kusza történetével. Az első rész már tavaly augusztus óta elérhető:

A 2.Részt pedig 2 napja jelentettük meg. Természetesen haladunk tovább így a 3. Rész sincs már messze 😊 Tehát kedves mindenki jó szórakozást az Metal Gear Solid Kígyóevő Websorozathoz! 😊

Aki pedig szeretne követni minket az megtalálja oldalainkat itt: Half-Hun Team

Weboldal: Half-Hun Team Weboldal

További Jó Napot!
Utoljára szerkesztette: solidsnake2, 2016.03.18. 07:19:52

Web: https://halfhunteam.blogspot.com/ Facebook: https://www.facebook.com/halfhunteam/

Maxtreme
A végére értem.
Hát az ucsó cutscene az óriási WTF. 😊
Utoljára szerkesztette: Maxtreme, 2016.02.22. 20:46:29

Oldal 1 / 9Következő →