54
-
Macropus Rufus #54 "Kapunk egy finálét is,"
hát ja. Tényleg nagy a finálé a végén. Kivégzed a köcsögöt oszt szivarozni kezd.
Komoly agymunka lehetett ennek a megalkotása. -
shootaboy #53 Nah ezt a cikket is végigszenvedtem, hol a padlót csapkodva, a hátamon fekve rázott a röhögés, hol pedig már szinte könnybe lábadó szemmel nyugtáztam, hogy a supergamez.hu rohadtul nem változott semmit az elmúlt 11 évben. Az egy dolog, hogy nyilván az Activision pénzelte a cikket (bár nem hinném, hogy az a plusz néhánytíz , 1-2 száz hazai eladás amit az ilyesmivel lehet elérni a hasonló oldalakon ér-e nekik ennyit, úgy néz ki igen), de az azért meleg, hogy a Battlefield 3 teszt még mindig sehol sincsen, pedig másfél héttel korábba jelent meg, mint ez a rókabőr fostenger. Ennyit tejelt az Acti? Késleltetnetek kell a BF3-tesztet, amíg nem fogy elég ebből a hányásból? -
KP27 #52 Tegnap toltam végig a kampányt, szerintem ez eddig a leggyengébb COD epizód volt. Ehhez képest a Treyarch másik művei Black Ops meg a World at War csillagos ötös. -
#51 Ez nem igaz. Az ellenséges orosz erők oroszul beszélnenk, még multiplayerben is. Ugyanígy minden más nemzetiség, legyen az francia vagy brazil.
A játék nyitást, utolsó perces figyelmeztetést és lezárását "értékelik" az akcentusos szinkronok Multiban. -
WoodrowWilson #50 A képet árnyalja, hogy a pc-s eladások kevesebb mint 5%-ot tesznek ki. -
gabi800 #49 nics senki nahát -
gabi800 #48 szia -
Ender Wiggin #47 Egy hét alatt 400 millót hozott ez a szar (innetől mindenki csak töltse le, és ne halljak többet a kalózkodás okozta károkról). Kevéssé irritálóbb, mint a Battlefield 3, de nagyon gagyi, hogy egy 100 millióba kerülő játékban még mindig orosz dialektusban beszél ANGOL-t, minden orosz. A BF legalább autentikus volt... -
#46 Ez akkora lol cikk lett, hogy a cikkíró a nevét sem merte bevállalni. -
skiryo #45 de azért végigjátszottad te is... -
gainmu #44 a single az jó nagyon de a multija cod6 2.0 :/ -
#43 Vagy választ tartalmas stílust magának. Ennyi. -
#42 Egy net előfizetés havi 4-8 ezer. Egy 3 éves konfig, amin elindul egy mai játék 1280x1024 ~ 100 ezer. A fiatalok ~30%-a dohányzik asszem. Akkor add össze, hogy miből mennyit lehet vágni egy játékért. Ja, és dolgozni is lehet. Én 16 éves koromtól kezdve dolgozotam nyáron.
Egyébként nekem is van eredeti játékom, de repszim kivételével semmivel sem multizom, mert nem lehet összehozni időben azt, hogy ráérjen a partner is. Egytemista éveim alatt 2-3 hetene volt ilyen. Én voltam szinte a legfiatalabb. Aztán én is elkezdtem dolgozni, az idősebbeknek jött a gyerek vagy átrakták hajnali műszakba. Volt olyan, hogy 1,5 évig nem volt MP repkedés.
Szóval semmi köze ehhez a felvágásnak... -
#41 Ezen felül azt mondom, hogy ami ma nem moddolható és nyílt, az számomra szinte halálra van ítélve. -
#40 Amen.
Én gyak. nemigen szorulok rá, hogy 2006 után kiadott játékkal toljak. A CiV-öt sikerült elkúrni mindne ötletes újítása ellenére. Az MI brutálisaqn hülye, az MP része buhalom, a teljes kémkedés rész hiányzik. Nehezebb szitnen az 1 egység 1 tile nem játszható, mer a csaló MI egységekkel pakolja tele a térképet. MOD-dal is toltam, azzal sem lett jobb. Megvolt, de semmi átütő emlék. Szégyen azután, hogy a Civ 2-őt kb. 3-4 éven kersztül toltam kisebb-nagyobb megszakításokkal.
Szimulátorból nem adnak ki értelmeset - amit az Eagly Dynamics előad, az lassan a kabaré szintet súrolja. Marad ez.
http://www.benchmarksims.org/forum/
15 éves alapok, de ingyenes és fejleszthető. Fejlesztik. Az anno egekig magasztal Fighter Ops szerintem a büdös életben nem fog megjelenni, de a Jet Thunder sem, ami inkább félárkádnak tűnik. A témaválasztás miatt gradiózus csaták kizárva, avionika szinte semmi...
FPS? Nem érdekel. Utoljára a Brother in Arms első részével és az egyik ejés demóval toltam. Kinőttem ebből a műfajból. Az Arma még talán reális lenne, de én úgy hallom, hogy még mindig ey bughalom. Időm sem lenne rá...
Stratégiából sem adtak ki semmi értelmeset - az RTS nekem nem az - egydeül RPG-t vettem a CiV-öt leszámítva az elmúlt 5 évben. TES IV-et csak a Nehrim MOD miatt, TES V (csak kíváncsi voltam és meglepett, hogy jó lett), Risen. Ezen felül 2006-ban megvettem a Gothic 3-at, két éve a Risen-t, és megszereztem a teljes BGI-II-őt, ha egyszer lesz időm...
Az NWN1-e azért, hogya Tortured Hearts modult végigtoljam, a 2. részt csak elkezdeni volt időm. A NWN2 két kiegje 2 éve vár a sorára, ezeket 10 év alatt, ha lesz időm végigtolni más elfoglaltságaim mellett.
Mit vettem még? Heroes IV, hogy megnézzem a nem tört változatot, Iperimum Galactiva II-őt.
Szóval úgy tényleg jó lenne tudni, hogy mit csinál a a játékipar. Mert az ziher, hogy gyak. 99%-ban fejleszt, ami meg az 1%-ba esik annek is a felét methetetlenül elkúrja. Így is tucatszám van olyan cím, amit kipróbálni sem volt időm soha a '90-es évekből és a 2000-es évek elejéről. (pl. Steel Panthers sorozat.) -
#39 Azért jó sok hülyeség van ebben a cikkben is. És tényleg az, mert akárhogy próbálom más szemszögből megérteni a dolgot, nem tudom (és ez rohadt ritka eset).
Azt pl jó tudni nektek, hogy az MP mapok kizárólag CQB-k, a legnagyobb belátható távolság 50-60 méter maponként 1-2 pontról. Értelmes sniperkedést lehetetlen produkálni.
Csalók már második naptól voltak, és minden 3. p2p lobby rejteget legalább egyet (Ukránok, oroszok többségében).
http://irevolutiondesign.wordpress.com/2011/11/12/mw3-first-impressions-ir/ -
Aprolek84 #38 Sziasztok!rengeteg helyen kerestem ezt a hibát nem tudom itt kérdezték-e máe,de nincs kedvem már végig olvasni több oldalt annyira felidegesített már ez az egész mindig ezzel a hibával lép ki és utána kezdhetem előlről a játékot mert nem ment:(
SaveDevice_PC-TempSaveGame: cannot open file for saving.
Valami ötlet?Köszönöm a segítséget! -
Khelben #37 "legyen pénz olyan játékra is amibe az ember nem 1-2 órát öl bele"
Így van. De amikor egy játék 13ezer Ft és 4-5 óra alatt végig lehet játszani, akkor az erősen a kidobott pénz kategória. Aki nem multizik, annak a MW3 egyszerűen nem éri meg. Így aztán vagy warezol, vagy (mint én) megvárja, míg 5$ lesz a gog.com-on :) -
#36 Bar ezzel a jatekkal nem jatszottam, en alapbol nem multizok es nem azert, mert pl. warezolok.
Hanem leginkabb azert, hogy ne legyek fuggo!
Kb. ejjelente tudok jatszani 2 orat, neha mas hobbimnak is elek, de aztan tobb idom nincs egyaltalan jatekra. Regen durvan toltam napi rengeteg orat, ha jo volt a jatek, magaval ragadott... ma ezt nem engedhetnem meg es tudom, hogy egy jobb fps vagy multis szerepjatek kb. a vegemet jelentene, a parkapcsolatomban biztos. :)
Egy single-t vegigtolok nehany nap alatt, aztan megnyugszom.
Szoval van mas ok is, mint a warez. ;) -
Lack #35 Azért szánalmas, hogy itt egyesek azon filozofálnak, hogy mit jelent az hogy "nem szoktam multizni". Ja van sok warez programom, de vannak eredeti cuccaim is. Multizni pedig pont ezért nem szoktam (nem ismeretlen a multi előttem sem kedves hunmmm), mert a virtuális csatatereken, versenypályákon is pont annyi tapló, gyökér, csíter stb... ember van, mint itt az sg-n is. Bizony ez a baj, sok ember máshogy viselkedne, írogatna a való életben, mint itt az internet arctalanságába burkolózva.
-
#34 Nem egy olyan játék van manapság aminek az élvezhető futtatásához legalább 80-100ezer forintos gép kell, ha arra volt pénz akkor legyen pénz olyan játékra is amibe az ember nem 1-2 órát öl bele hanem napokat heteket (lásd pl multiplayer címek,nagyobb rpg-k,minőségibb akciójátékok,szimulátorok, avagy bármi ami TETSZIK NAGYON). Ehhez nem kell gazdag köcsögnek lenni de a számítógépes játékok ára alacsony a konzolokéhoz képest,és főleg alacsony egy mai átlag pc árához képest...
Apropó nagy gyors upc net lekorlátozása torrentre...Nagy gyors upc netem van (kinemszarja le), de semmilyen korlátozással nem találkoztam;) -
tricky #33 bírom a felvágós gazdag köcsögöket, attól hogy van kidobni való pénzük, nem kell lenézni azokat, akik a warez féle játékokat játsszák, akinek nincs pénze a drága játékokra, az leszedi a warez játékokat és kész, akinek van pénze vagy épp anyuci vagy apuci adott rávalót, az elmegy a boltba és megveszi, annyi oszt jóóóvan
no meg a felvágós kis tojáshéj seg...üek, akik dicsekednek minden fórumban, hogy milyen ultra hiper szuper drága, nagy gépük van ezt meg azt tudja, és ki a halál pék f...szát érdekel?
csak szeretnének dicsekedni szegény kis szánalmas feltűnési viszketegségi betegségben szenvedő ficsúrjai...
a játék király volt, nekem régi gépem van és mégis full grafikán nyomtam végig, no most akkor mi van?
semmi
nincs i7-esem, nincs SSD-ém, sem 32 Gb RAM-om és még 120 Mbites netem se és mégis megvagyok...
aki a kicsit nem becsüli az a nagy és gyors UPCt netet érdemli ami amúgy is le van korlátozva, főleg torrentre :D xD :) lol meg az összes többi béna smiley -
Zoliz #32 Pfúúúúj COD, milliókat lehúznak idén is a semmiért a jámbor tömegről! -
tcpip2 #31 Igen, az eltelt idő megnöveli a felbontást és a poligonszámot :) Viszont régebben több tartalom, funkcionalitás került a legtöbb játék mögé. És minden egyre jobban megy a konzolos hack'n slash hentelés felé... :( -
#30 A "multizni nem szoktam" pedig jelentheti azt is, amit tényleg jelent. Speciel nekem is van nem egy játékom, amiben van multi és eredeti, de mégis csak as ingle résszel játszok, mert nem érdekel a multi (pl.: Crysis 2, Dead Space 2, stb.)
COD-ozni meg BF-ezni nem szoktam, szóval azok nem érintenek :-) -
NovaTerra #29 A "multizni nem szoktam" az egyenlő: warez verzióm van, ezért nem multizok. Kíváncsi vagyok ki az, aki megvesz egy ilyen fps-t és nem multizik vele legalább egy keveset. -
#28 -
#27 Meg a GTA 1-2bol lenne jo egy ilyen felujitott verzio, azokat mennyit jatszottam regen... xDS -
MagyaR #26 Hopp igazad van. Ez valóban egy maradandó alkotás :). A legutóbbi része nem lett valami jó, de az első kettőnek marha jó hangulata van. Főleg co-operative módban iszonyat király volt :).
-
MagyaR #25 Most vittem végig nem rég a jedi knight 2-t és 3-at ismét. A kotor 1,2-t is végigtoltam ismét, s sokkal nagyobb élményt nyújtottak, mint a mai játékok többsége. Ha már stratégiai: a settlers 4-et is van, hogy előveszem.
Fps-t viszont valóban nem tudnék említeni, amit előveszek még most is. Valahogy azokból kevesebb maradandó alkotás van, mint más stílusú játékokból.
Most mondhatná valaki a doomot, half-lifet pl. de nem szoktam őket elővenni ismét :). -
Pl. ez -
#23 Ezert jo az amit mostanaba csinalnak: felujitanak egy regi jatekot jobb grafikaval, ez-az es kiadjak ujbol, nemreg kiprobaltam a Grand Prix Legends-et 10 eves jatek de igy felujitva nagyon jo kis cucc;) -
Mat666 #22 Igazad van ezzel én is így vagyok nagyon kevés játék van ami évek után is jónak mondható vagy szívesen játszanák vele.
Talán a stratégiai játékok a kivételek Cív4 Generals Zero Hour de fps-nél nincs ilyen legalábbis számomra. -
Yv@n #21 "Ellenben a mai játékok nagy részére senki sem fog emlékezni 10 év múlva."
10? A legtöbbre már pár hónap távlatból sem emlékszik az ember... :D -
sanyicks #20 Én nemrég felraktam az ufo enemy unknownt és azt láttam rajta hogy mennyivel komplexebb, és nehezebb, és nagyobb élmény vele játszani mint egy mai átlag stratégiai/taktikai játékkal... és a terep még rombolható is teljesen. Blood1-el is játszottam az is nagy élmény, stílusos grafika, beteg poénok, foci a zombik fejével, fantáziadús fegyverek, hangulat. Destruction derbyhez hasonlót sem láttam máig, az utána lévő játékokban vagy a fizika van butítva, vagy a törés, vagy a játékmenet. NFS4 és 5-el is szívesebben játszom mint a mai végletekig butított fosokkal. Azért vannak az embereknek jó emlékei róla mert jók voltak. Ellenben a mai játékok nagy részére senki sem fog emlékezni 10 év múlva. -
Ry0K3N #19 Érdekes én mai időkben is elvagyok ilyenekkel hogy podracer commandos és tiberian sun. Legyen akármilyen a grafika. -
nlght #18 Arról nem írnak, hogy az MW2 multit tönkrevágta az infinity, mert gyakorlatilag támogatta a cheatelést a passzivitással (és az admin rendszer törlésével). Az MW3-al mi a szitu? Ez is cheater-támogatott lett? -
finizlik #17 Elég tré lett, pedig én régen szerettem a codot. -
nlght #16 Az a baj a régi(PII, stb.) játékokkal, hogy tök jó emlékeid vannak róluk, amikor haverokkal nyomtátok lanon még az ezredfordulón, de ha megint elővennéd, akkor okádnál egyet, más az emlék és más a valóság, sokat változott a világ azóta, múltkor felraktam egy-két oldschool játékot, amivel anno nagyon sokat játszottam és fél óra múlva uninstalláltam őket. Hidd el h rosszabb a játszhatóság, a grafika is és kevesebb az ingame lehetőség is multiban (single játékokat csak nagyon ritkán játszom). -
#15 A multival sem ér ezer forintot sem...Egy update-elt modolt COD4,játékmenetileg atomokra butítva, míg konzolon még sikernek számít addig pc-n bukta..:)