54
-
liberty2 #14 Hát utoljára ami CoD-al játszottam az az első MW. De olyan jóra sikerült a cikk, hogy lehet kipróbálom. Remélem minimál graffal el fut nálam. :)
Am. Battlefield ... a legelső rész óta nem csináltak olyan jót a fejlesztők. A Bettlafield 1942 volt az egyetlen és a legjobb. A legszívesebben újra elkészíteném a játék teljes mását csak fejlettebb grafikával. Semmi pluszt nem tennék bele, de elvenni se vennék semmit. Csak én vagyok ezzel így? -
tomcsa4 #13 Auto-célzás sosem volt a CoD-okban (de volt már rá példa más fps-ben). Ebben sincs (se a pisztolyoknak, se a rifle-öknek, se az RPG-nek.) -
FoodLFG #12 Autocélzás van benne ? Vagy ez csak PC only ? -
YMan #11 nekem mindhárom megvan eredetiben (Cod6 Cod8 BF3) és mindhárom tetszik. A Cod6 és a Cod8 nem "oltják ki" egymást, megszerettem a 6-os pályáit is így vegyesen játszok velük. A BF3 pedig multiban tök más stílus mint a Cod így ezek szépen kiegészítik egymást. -
Justil #10 Figyelj már, a "multizni nem szoktam" melyik részét nem értetted meg? Srác elég világosan leírta pedig... -
#9 "a multi adja az egész játék értelmét, anélkül nem érne 1000 forintot sem XD"
Na imádom az ilyet. Majd te jól megmondod a tutit, hogy kinek mi éri meg... -
WoodrowWilson #8 Mert? Szerinted mindenkinek kötelező imádni multiban az fps-t? -
tomcsa4 #7 És ha crackelt van neki? Attól még a single ugyanaz nem? E-p*cs huszár.
MW3 single milliószor jobb, mint a BF3-é. Multiban viszont fordul a kocka. -
KP27 #6 a single player kampány nem lett jó. akárki akármit mond. cod4 volt a csúcs. -
petrov144 #5 Holnap fogom kipróbálni a single-t, most még bizakodom.
A Battlefield 3 borzasztó csalódás volt, jó h előre scriptelt jelenetek vannak minden ilyen game-ben, de ott tulzásba vitték, egy önálló gondolatod nem lehet a single-ben. Meg nyomkodd ezt meg ezt a gombot, mint a dedósok.
A Bad Company 2 meg mekkora királyság volt. Szóval nem értem mi volt velük.(és ha már CoD akkor a Black Ops is szórakoztatott). -
gombabácsi #4 egyik codot végigvittem (asszem az előzőt)
az volt hogy játszottam az x. pályán, de már nem emlékeztem hogy mi volt ez előzőn :)
ma meg az egészből nem emlékszem semmire -
hunmmm #3 a multi adja az egész játék értelmét, anélkül nem érne 1000 forintot sem XD
most vagy nincs kedved az "ismeretlent" kipróbálni vagy crackelt vátozatod van -
#2 Jujj micsoda flém lesz itt. -
Lack #1 Ez egy jó FPS, filmszerű, akciódús játékmenet. (már ami a single részt illeti, multizni nem szoktam)