Megfejtették a "kísértet" hegység rejtélyét
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
A magukat tudósoknak nevező emberek, nagyobb szemetet termelnek ott mint 10 roma család 1 nap alatt.
Rengeteg kutató bázis működik arra felé, valamelyiket már rég elhagyták. Ezek mellett szép számmal lehet találni minden fajta hordókat amik gondolom steril anyaggal voltak feltöltve. Szóval nem kell a duma az érintetlen területről. Hazabasztuk azt már rég.
Mess with the best, die like the rest Linux4ever
Úton vagyunk efelé. Olvass híreket is néha légyszives.
„Nem az kever bajba amit nem tudunk, hanem amiről hisszük hogy igaz de mégsem az.”
Munkaállomás: C64 64K RAM 5,25\" floppy & Dataset Szerver: XT8086 640K RAM 10 MB MFM HDD 12\" Hercules Monitor DOS 1.0 Megy rajta a Crisys, mint az állat!
Attól függ mit nevezel természetnek. 😊
Szerinted természetes az hogy (lehet te nem, de sokan igen) évente lecserélik a mobiljukat csak mert már tré' és elavult? Vagy szemüveg helyett 5000 colos (gyengébbek kedvéért inches) TV-t vesznek mert a kisebbet már nem látják? Lehetne sorolni mint rendesen. Lehetne sorolni megint.
Mondjuk ezzel lesötétzöldeztem magam megint, de cáfolj meg ha nincs igazam.
„Nem az kever bajba amit nem tudunk, hanem amiről hisszük hogy igaz de mégsem az.”
Tudom, hogy paraszt vagyok, de az emberi sötltség mindig megdöbbent..."
Má' megint a dobozokba osztott tények. Add össze: jég+globális felmelegedés (tudom sokan szkeptikusok, de ez nem akadályozza meg hogy a jég felolvadjon). Folytassam?
Kemény.
Munkaállomás: C64 64K RAM 5,25\" floppy & Dataset Szerver: XT8086 640K RAM 10 MB MFM HDD 12\" Hercules Monitor DOS 1.0 Megy rajta a Crisys, mint az állat!
Ĥ|Ψ>≈iħ∂|Ψ>/∂t (Az ember) \"Tudásra törpe és vakságra nagy.\" \"Ami igazán lényeges, az a szemnek láthatatlan.\" Használj TE is szinkrotronsugárzást!
Ĥ|Ψ>≈iħ∂|Ψ>/∂t (Az ember) \"Tudásra törpe és vakságra nagy.\" \"Ami igazán lényeges, az a szemnek láthatatlan.\" Használj TE is szinkrotronsugárzást!
Segítek , nem arról szól, hogy miért tesszük kopárrá a bányák területét.
Megfelelõ munka lenne számodra elolvasztani a jeget amihez csak egy nagyítód lenne, és voilà ott a hegy. <#gunyos1>#gunyos1> <#mf2>#mf2>
üdv
szabi
De most az Antarktiszról volt szó, egy olyan hegyvonulatról, ami felett több kilométeres jégpáncél található. Még írja is a cikk, hogy a jég alatt láthatatlan a hegy, és radarral kell feltérképezni. Erre jön valami környezettudatos ostoba és belinkel egy külszíni fejtésrõl egy képet, hogy ott is az lesz, mert a bányatársaságok...
Hogy lehet valaki ilyen ostoba?
Tudom, hogy paraszt vagyok, de az emberi sötltség mindig megdöbbent...
Lehet az egy piramis akár teli alien tojásokkal.
Azokat megeszi. <#hamm>#hamm>
üdv
szabi
és még csodálkoznak hogy a magyar gyerekek nem tudnak írni, mikor mindenhol ilyeneket látnak
a kedvencem a magyar országimázs plakáton lévõ "mindennap" <#shakehead>#shakehead>
meg van
Azért ez fáj. Legalább egy cikkíró legyen tisztában a magyar helyesírással.
\"See you kids. Study your math. Key to the Universe.\"
Az élet egy sz@r játék, de a grafikája nagyon ott van. ;)
Persze a tapasztalatok szerint ez csak a modell megerõsítését szolgálják, semmi köze a kibányászható nyersanyagok felleléséhez. :S
http://www.tradeximp.com/
üdv
szabi