52
-
finizlik #12 Miért sajnos?
Érdekes akik támadják az fb-t sosem tudnak értelmes magyarázatot adni.
Nekem van fb-m. olyan 180 ismerőssel. 2 alkalmazás van engedve a SoundCloud és az IMDB. Ezen felül be van like-olva olyan 30 oldal amiről az olyan híreket kapom ami érdekel.
Nos akkor miért is olyan geciszar a facebook? Mert a 17 éves lányok balfaszok?
Értem. -
#11 Kíváncsi leszek milyen lesz ez a közösségi oldal, csak ha már windowsból indulok ki :) Biztos felveszi ismerősnek "Kis Pistát"? Igen. Nem. a harmadik opció pedig a szokásos Mégse. Ha kék halált kap az oldal, akkor már is tudod, hogy Microsoftos termék :D Viszont egy kérdés, miért hiszi mindenki azt, hogy megtudja ismételni a facebook sikereit? Most itt értek a Google +-ra vagy most már erre a Microsoftos oldalra. Szerintem alapjába véve, minél több ember regisztrál egy oldalra, annál nehezebben csődöl be, na aztán most 700 millió felhasználóval egy jó pár évig a facebook nem fog (sajnos). -
#10 Kíváncsi vagyok, mikor fog lecsengeni ez a "közösségi portál korszak"... Bár azt valami más agyatlanság előretörése fogja okozni, úgyhogy inkább maradjon még ez egy ideig.
Fontos megjegyezni, hogy az ilyen korszakalkotó dolgok általában nem agyatlanságnak indulnak, hanem a tömegek kezében közvetve vagy közvetlenül válnak azzá - gyakorlatilag kivétel nélkül... X) -
#9 Ki mondta,hogy az oldal hibája ? Ne képzelődj már! -
finizlik #8 És ez mióta az oldal hibája hogy a sok fogyatékos egész nap azt tolja? -
kissssss #7 -
#6 -
Cef #5
-
#4 aki szerint hülye ötlet, emelje fel a kezét -
NetBoyBp #3 Még egy elvetemült ötlet, amibe dollár milliárdokat pakolnak és a végén lehúzzák az egészet! Boldogak lesznek a befektetők! -
#2 Még egy fb klón.. Inkább meg kellene szüntetni az összeset,mert a sok szerencsétlen azon lóg egész nap. -
sanyicks #1 alig várom hogy ez is bebukjon miután 10 milliárd dollárt vagy mennyit toltak belé :D