Négymagos HTC, ikermagos Sony, gyorsan fogyó Nokia N9
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Ezért nem értem ezt a sok májer dumát, és a divat követést.... 8 millió magos, memóriás, stb. Nem kell szanaszét díszíteni, és nem kell bele ilyen olyan cucc...
Én N8-at vettem, mert amit ez tud az mindenre elég. Kompakt fényképezõnél úgy sem vennék jobbat, ez meg tudja azt.
A sebességével meg megbarátkoztam, pedig csak 6xx mhz. Mégis amikor bárki a kezébe veszi kicsit meglepõdik.
Jééé ez használható..., jééé de zsííír.
Nekem inkább kellett, hogy pen driveról tudjak másolni, mint két HD játékot futtatni egyszerre, mert olyan jó😊 Hmm
"Vagy én látom rosszul a dolgokat?" nem.
killall imagent
Igazából nem értem hogy miért kell ennyi erõt beletuszkolni egy telefonba.
Tessék optimalizálni, oszt akkor jó lesz.
Most inkább az a cél hogy "menjen egy napot oszt jóvan". Mi a túrónak? MOBIL. Azé' van hogy sokáig bírja töltõ nélkül, stabil legyen, és kiszolgálja az igényeket. Minek bele 2-4-8 mag és 1-2-4 giga memória? Lehet hogy én vagyok gyökér, de szerintem az ideális felhasználás így nézne ki:
Telefon:
Aksi bírja 1-2 hétig, tudj vele netezni, jútúbozni, videózni, zenét hallgatni, levelezni, fényképezni, TELEFONÁLNI, egyszerûbb (!!!) játékokkal játszani.
Tablet: Aksi bírja 1-2 napig, tudj rajta mindent amit a telefonon + dokkolóval office-ozni (netbookot kiváltja, legalábbis szépen halad ebbe az irányba), prezentálni (céges parasztvakítani), összetettebb játékokkal játszani, videó-telefonálni, filmet nézni, chatelni, normálisan böngészni a netet.
Szerintem ezzel le is fedtük a nagy átlagot. Akinek ez a funkcionalitás kevés, az szerezzen be egy konzolt/PC-t játszani, vagy PC/Mac-t az egyéb ügyes-bajos dologra.
Videót szerkeszteni nem telefonon kel, ott a mobilitás a lényeg.
Tableten sem kell virtualboxot futtatni, ott a kényelmes tartalomfogyasztáson van a hangsúly (+ dokkolóval akár produktivitás).
Minden másra ott a konzol/pc/mac kombó. A mobil eszközöknél a mobilitáson kéne hogy legyen a hangsúly, nem pedig a teljesítményen.
Vagy én látom rosszul a dolgokat?
The EULA sounds like it was written by a team of lawyers who want to tell me what I can\'t do. The GPL sounds like it was written by a human being, who wants me to know what I can do.
Az aksik nem nagyon akarnak 2000mAh fölé menni, de inkább csak 1500 körül vannak. Miközben a 4-5 éves telefonomban is már 1000mAh van.
Ha csak átlagra használom (e-mail, zenehallgatás, telefonálás, sms, gtalk, néha net), akkor kényelmesen elmegy 3-4 napig is akksiról.
Ha folyamatosan nyúzom, játszok rajta, nem fülessel hallgatom a zenét, GPS, wifi, nagymamám füle is fut rajta, akkor is elmegy egy napot, bár este már könyörög a töltõért erõsen.
A GPS viszi a legtöbbet, de egy 4-5 órás utazást is lazán kibír hogy asszony netezik rajta (wifi hotspot), én meg közben GPS-nek használom.
Mondjuk ez betudható annak, hogy elég vékony a HW, és nem zabálja az akksit.
Jó, nem fut rajta az xy superhero játék, sõt még az morcosmadarak is akadnak, de a traffic jam hibátlan 😉
Az életbe nem cserélném le más telóra, mindent tud ami nekem kell, és mindezt energiatakarékosan. Erõsen filózom a cyanogenmod-on is (most gyárilag kiadott 2.2.1-el megy), azzal elvileg még tovább menne akksiról. Na majd ha lejár a gari 😉
The EULA sounds like it was written by a team of lawyers who want to tell me what I can\'t do. The GPL sounds like it was written by a human being, who wants me to know what I can do.
2. kérdés: Általában éjszaka alszol? Mert ha igen, akkor gondolom azt ágyban teszed, ami körül szokott konnektor lenni. Minden okos telefon kibírja 24 óráig.
Corei9-9700K, Giga Z390M Gaming, 32GB DDR4, GeForce RTX 3090
..es szepen lassan igy torik szarra az egesz platform, okolhatva ezzel a gyartok "1 evet tamogatunk, aztan vegyel uj ugyancsak high end telefont a supporthoz" modszeret es a google nemtorodomseget (illetve mar latni a fenyt az alagut vegen. motorola-akvizicio).
Na mindegy, hat igy lesz a csoka.shit o fuck yea!
killall imagent
www.icewebhu
még idén
http://eee.asus.com/en/eeepad/transformer-prime/features
Tablakon latom ertelmet a 4 magnak, de telefonokon nem hiszem, hogy eletkepes megoldas.
One Vision. One Purpose.
Hülyékkel vitázni olyan, mint egy galambbal sakkozni. Ledönti a bábukat, rászarik a táblára, aztán boldogan ugrál, hogy ? nyert. http://www.vinylnirvana.hu
killall imagent
One Vision. One Purpose.
- 2.
- Ahh az szar, az uj android '4' mag alatt hasznalhatatlan, foleg ha 2 giga memoria alatt vagy, mert swappel.
- De ott a..
- Azon nincs flash.
- De..
- Nincs flash tehat szar.
- De mar androidon sem lesz tovabba fejlesztve a..
- Jo, de az iphone akkor sem 4 magos tehat szar.
- pew pew

killall imagent
nem pedig az hogy a te telefonodon snake van "HUUHHA"
www.icewebhu
Ĥ|Ψ>≈iħ∂|Ψ>/∂t (Az ember) \"Tudásra törpe és vakságra nagy.\" \"Ami igazán lényeges, az a szemnek láthatatlan.\" Használj TE is szinkrotronsugárzást!
killall imagent
Hülyékkel vitázni olyan, mint egy galambbal sakkozni. Ledönti a bábukat, rászarik a táblára, aztán boldogan ugrál, hogy ? nyert. http://www.vinylnirvana.hu
Az a baj ezekkel a cikekel h régi és fele annyira se hiteles mint más oldalakon.. legalább normálisan lopkodnának
www.icewebhu
Az edge-rol csak pletykalnak, az is lehet hoax az egesz,
i]Az egyelõre HTC Edge névre hallgató okostelefon a táblák elõtt kaparinthatja meg a négymagos Tegra 3 chipeket, eddig ugyanis hiába vártunk az ilyen és hasonló fejlesztésekrõl szóló híreket a táblák szegmensében. [/i]
ez meg mar eleg szanalmassa is teszi a cikket, mivel hetek ota tudvalevo, hogy jon a Transformer Prime, pl:
http://mobilarena.hu/hir/asus_transformer_prime_az_fcc_oldalan.html
No comment
One Vision. One Purpose.