Diák jogok
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Sztem amúgy legjobb ha az eredeti kérdésed a tanulmányi osztálynál teszed fel. Többet érsz vele, mintha az itt lebzselõõ punkokra figyelnél 😊
http://muszaly.hu A szingularitás fel fog robbanni. Akármit is jelent.
,,sam sem,sam sem, nincs egy vasam sem...\"
A vasas stadion bérlése szerintem simán kijött a vendégek belépõjegyének árából...(fejenként 1-2000Ft és 800-1000 vendég simán szokott lenni szerintem)tehát nem tudom hol az a rengeteg pénz.
Átlagosan 30fõs volt nálunk az osztály.Számoljunk havi 1e Ft osztálypénzzel...júniussal együtt az 10 hónap.Tehát ~300k Ft évente ami 6osztályosoknál közel két misi.Kirándulásoknál is szinte mindent fizetni kellett (utazás,ottani evés-ivás).
Ezért nem sajnálok én egy tanárt se.Most a Gundel-ben ilyen nincs.Megszavaztuk, hogy ne legyen osztálypénz azt kész.Mindent amit kell fizetünk magunknak és így nincs balhé abból,hogy ki hozta-e a pénzt és ki nem.Tavaly volt pár hónapig osztpénz de miután leszavaztuk vissza lett osztva fillérre pontosan.Azért tanár függõ is valljuk be.
Máskülönben meg emlékszem a gimiben néha vinni kellett 500Ft-okat WC-papírra meg fénymásolásra.Ez is nonszensz.Mindig volt 4x4+2 osztály átlag 25-30fõ.Akkor az összesen 225k-270k Ft...ki van ez találva rohadjanak meg.Nem akkor ott az az 500Ft a durva...hanem ha így kiszámoljuk, hogy mire,hova tûnhetnek el ezek a pénzek.(diri fia rally versenyzõ volt ha jól emlékszem<#idiota>#idiota>)
Mindez úgy, hogy a sulik fejpénzt kapnak ugye meg közpénzbõl tartják fent õket...
Mert ugye az osztályok gyûjtötték az anyagot, tényleg megtöltöttünk egy marha nagy konténert a papírral, és volt elsõ díj, a legjobb osztály kapott egy csokitortát. Vasat is vagy 4 ifával vitték el.
Nem tudom mennyi volt akkoriban a papír átvételi ára, de tuti hogy maradt belõle a vezetésnek némi zsé. Mi meg hajtottunk mint a barom 😊
ASUS P8Z68-V PRO || Intel i7 2600k @ 4.8Ghz || Corsair Vengeance LP 8GB 1600mhz || XFX HD7970 Black Edition || Cooler Master HAF 932 || Noctua NH-D14 || DELL U2311h
Így utólag sajnálom hogy abban az idõben mindig tisztelettudóan viselkedtem amikor ezekkel az objektumokkal volt dolgom.
Hát, belegondolva hogy emberek 20-30 év munkával a hátuk mögött 70-80 ezreket visznek haza, biztosan olyan nagy szopás 150 ezerrel kezdeni mert van diplomád?
Rá kéne jönni, azért mert valakinek van diplomája nem kéne azt képzelni hogy akkor most õ már a király és fél milla alatt bizony õ nem fog leülni és "szopni".
A legtöbb diploma nem olyan nagy dolog, sokszor csak belépõ valahova. Mégis, már 0 tapasztalattal is többet kereshetsz és kényelmesebben mint a nagy átlag.
Don't need to be accurate, just shoot more bullets!
Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.
Villamosmérnök/gépészmérnök diplomával nem teljesen ez a helyzet...
“A distributed system is one in which the failure of a computer you didn't even know existed can render your own computer unusable” _____/|_____\o/___ Cápatámadás
http://fenyuzer.hu http://www.antistressz.co.cc http://www.netanyu.info
Meg mirõl beszélünk. Iskola? Nagyrészt csak baromságot tanítanak az iskolákban. Tanárok? Azokból lesznek tanárok akiknek ép eszük nincs, csak robotként bemagoltak mindent.
A diák had dönthesse már el ,hogy õ akar e tanulni, vagy nem.
szimplán a balanszot kell megtalálni tanári és diák jogok között...
Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.
ssszzéééépppúúúúúúúúöööeeeeeeeeeeeeeeee
Krisztán Gyula...Csepelibõl jött át,akkor egy s***fej
ASUS PRIME Z790-p,Intel CoreI7-12700K 3600Mhz,Gainward Geforce RTX 4060 8Gb VRAM,32GB DDR5 Kingston memory,Samsung S24D300H0 monitor,WIN 11
Jogod van tanulni és ennyi.
El van szabva ez a rendszer piszkosul, itt mindenkinek csak jogai vannak, de kötelezettsége az zéró -.-
Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.
Csepel is szép hely...ott még több a gyapotszedõ, de ami állítólag a legdurvább az a Szabó Mester ott a nagyja az...
De a testi fenyítés, szerintem semmiképpen sem megoldás.
A nem normálisan viselkedõket meg úgy kéne kezelni mint valami elmeháborodatt. Legrosszabb esetben úgy kellene büntetni a rossz csibészeket, hogy kiutasítják az országból. Természetesen csak visszaesõ hülye gyerek esetén. 😊
Én így reguláznék. 😊 Nem csak a cigányokkal, hanem minden sznob hülye gyerekkel.
azt meg hogy a fenébe nem lehet tudni, hogy van e jogviszonoyod...
Az egyéniség kultuszának századát az a veszély fenyegeti, hogy nem lesznek többé igazi egyéniségei.
Én pl. sose voltam rossz gyerek,pár az utóbbi 1-2 évben lógtam a gundelbõl,nah puff neki,amúgy mást nem csináltam 😄
http://muszaly.hu A szingularitás fel fog robbanni. Akármit is jelent.
de amúgy winstar már régen nem vagy az szerintem ha pótvizsgán is buktál !