21
  • m minnifield
    #21
    http://www.youtube.com/watch?v=k7-YLwB6Kc0
  • Laza
    #20
    Egyértelműen irónia ... és valószínűleg még így is több köze van hozzá, mint Indy-nek a Tintin történetek kitalálásához ;)

    Holmest pedig nem kikerültem, hanem egyszerűen letudtam, mert ugyan az írót ihlették SH történetek, mégis ezek teljesen más történetek. De az Indy hasonlat már teljesen kilógott, mert az még időben is lehetetlen.

    Szóval lehet szarozni valamit, csak ésszel ...
  • Laza
    #19
    A "veszek egy XVII. századi karaktert és leforgatok vele egy kalandfilmet" hogy jön ahhoz, hogy egy 1943-as könyvből animációs filmet készítenek?

    Látom a felfogásod megint gyenge ... mint amikor a Driver - Gázt! filmcím csak annyit mondott Neked, hogy "van benne autó".

    Ha nem tudsz valamit, nyugodtan kérdezz, nincs abban semmi rossz.
  • opeca
    #18
    1930-as hősök alatt inkább egy Allan Quatermain-t értett. Remélem csak irónia volt a részedről, hogy Tin-tin karaktere ihlette Indiana Jones karakterét:)

    De ne is vitatkozzunk ilyenről, Doyle Holmes-át persze szépen kikerülted - mert azt meg már besz*ptad volna - úgyhogy hagyjuk is az egészet.

    Ilyen Tin-tin fanokkal mint te, nem tudok mit kezedni. Menjél, nézzed.

  • kalapos01
    #17
    Ezért mondom, hogy ha veszek egy XVII. századi karaktert és leforgatok vele egy kalandfilmet, attól az még Indy-utánzat, ha olyan.

    Ha nem érted meg, amit mondok, akkor kérdezz vissza, nincs abban semmi rossz.
  • Laza
    #16
    "Ha veszek egy XVII. századi karaktert és leforgatok vele egy kalandfilmet"

    Jaj, megint az okosság. Legalább néznél utána, mielőtt beleszólsz ... véletlenül az a könyv, amiből a film készült 1943-as (tehát nem egy új történetet írtak, hanem egy régit 'megfilmesítettek'), azaz pont semmi köze nem lehetett az Indy filmekhez ... sőt, ebből kifolyólag az Indy filmek a Tintin könyvek utánzatai, de nem baj. Szóval minden Indy film Tintin-utánzat ;)

    The Secret of the Unicorn

  • greg971
    #15
    .
  • Rotyoka
    #14
    Where?
  • Picizöldfül
    #13
    4.kép
  • kalapos01
    #12
    Attól még a film lehet utánzat. Ha veszek egy XVII. századi karaktert és leforgatok vele egy kalandfilmet, attól az még Indy-utánzat, ha olyan.
  • Laza
    #11
    "Tin tin Kalandjai <- buta animáció, valamiféle Indiana Jones + Sherlock Holmes utánzat."

    OMG, és itt jön be megint az x faktor, amikor valaki olyasmiről beszél, amiről halvány lila gőze sincs ...
    Inkább mondjuk azt, hogy az Indiana Jones az ami Tintin utánzat (Sherlock Holmeshoz meg nem sok köze van) ... ugyanis kb az összes Tintin képregény bőven az első Indiana Jones előtt jelent meg (1929-1976 között kb 20, míg IJ 1981 ... sőt, moziban és TV-ben is előbb volt, mint az IJ), és maga Lucas is azt mondta, hogy az 1930-as évek beli hősök mintájára alkotta meg a karakterét.
    Egyébként rajzfilm sorozat is készült a Tintin kalandokból, és egészen jók voltak, nem éppen gyerekmesék.

    Egyébként pedig ha nem szereted az Indiana Jones kalandokat, akkor ez sem Neked való!
  • m minnifield
    #10
    london
  • NovaTerra
    #9
    Guy Ritchie filmjein kívül még egyetlen egy filmet nem láttam, amiben Statham valóban középszerűnél jobb lett volna. Igazából Ritchie filmjeiben se volt jobb, csak ott maga a filmek voltak jók.
  • SzGabor89
    #8
    mindkettőtk véleménye szar csak az enyém fasza és statan a legfaszább
  • opeca
    #7
    Kb. éppen annyi vizet zavar mint amennyit a tied.
    És akkor körbe is értünk. Az meg, hogy mi ér szart se, az meg a te véleményed, ami meg ugyanúgy szart sem ér, de ez az én véleményem és már 2x körbe is értünk, úgyhogy itt fejezzük be.
  • willcox
    #6
    "már régen leírtam, Statham egy középszerű mellékszereplő. Se színészi tehetsége, se karaktere nincs." - leírhatod akár ezerszer is, az akkor is csak a saját véleményed marad, ami nem sok vizet zavar. Viszont úgy mondtál a filmről véleményt, hogy nem is láttad, csak lehúzol egy színészt, aki neked nem szimpatikus. A véleményed így szart sem ér.
  • Rotyoka
    #5
    tele van motívumokkal de ne zavarjon
  • opeca
    #4
    Hát igen, a trailerek alapján az Immortals egy nagyon mélyértelmű és szövevényes filmnek ígérkezik:)
  • Rotyoka
    #3
    Hidd el hogy az Immortals brutálisan jó film lesz.

    A rendezőnek van egy 2006 os filmje a Zuhanás ami laza 7,9 pontot kapott és nagyon jó. Ez sem fog keveset kapni ha valaki érti miről szól, bár manapság a Tránszformersz meg a ávátár a raj film
  • opeca
    #2
    Engem egyik sem érdekel.

    Tin tin Kalandjai <- buta animáció, valamiféle Indiana Jones + Sherlock Holmes utánzat.

    Halhatatlanok <- giccsfilm, ez már a trailerek alapján egyértelmű volt.

    Hogyan lopjunk felhőkarcolót <- nagyon régen láttam jó vígjátékot, ebben sem bízok, Ben Stiller alaban egy béna színész, Murphy nem lenne rossz, csak hát az utóbbi években nem igazán mutatott semmit, így marha nagy optimizmus kell ahhoz, hogy elhigyjük, hogy ebben a filmben régi fényében térjen vissza.

    Alkonyat: Hajnalhasadás 1.(!!!!!!) rész <- no komment

    Testcsere <- nem cksak egy elcsépelt ötlet, de még vígjátéknak is gagyi.

    Válogatott Gyilkosok <- már régen leírtam, Statham egy középszerű mellékszereplő. Se színészi tehetsége, se karaktere nincs.

    Karácsony Artúr <- nem vonzanak mostanság az animációs filmek.
  • willcox
    #1
    Nekem tetszett a Killer Elite.