1087
PRÓBÁLD KI AZ ÖSSZES MCLARENT ONLINE!
-
zsupeti #766 Kösz a segítséget.
Lehet h, lámának fogok tűnni de azt hol kell állítani?Vagyis rosszul kérdezem.Beállítás menüben min kell állítani? -
#765 De akik elotted mennek, nem valoszinu hogy gamepad-del probalkoznak, hanem kormannyal hasznaljak a programot;)
Sose volt gamepad-dem, nincs tapasztalatom, de az max Tomb Raider-hez vagy NFS/Grid tipusu cuccokhoz jo. Szerencsere az SWR meg nem csuszott le odaig;)
A kontroller beallitasoknal biztos vannak lehetosegek, de talan a kormanyattetel novelese is segihet a dolgon. -
zsupeti #764 Sziasztok!
Kérnék beállításhoz pár tippet a gamepad-hoz.
Az a gondom,h ha egyenesen megyek és korrigálni szeretnék nagyon rángat a kormány.Így az az érzet jön le,mintha rángatnám a kormányt.Ez nagy sebességnél nem pont ideális,mert pillanatok alatt ki tud farolni a járgány emiatt.Szoktam látni az előttem lévőkön,h úgy mennek mintha sínautót vezetnének.Túl sok időt vesztek a "kacsázás" miatt.
Köszönöm. -
Toya #763 Írok róla egy tesztet. Nagyon kellemesek a tapasztalataim a kormánnyal kapcsolatban. Hosszú ideig valamelyik Eventben ezzel tartottam az első helyet :)
A játék ötlet nem hülyeség. Elképzelhető egy hasonló, amiben természetesen csak azok vehetnek majd részt, akik regisztrált Simraceway játékosok.
Ezt biztosan megtartom, illetve megtartja a gyerek magának, mert neki nagyon bejött és pillanatok alatt élvezettel autózott vele :) -
#762 Hol lehet nézni élőben a közvetítéseiket? -
#761 Ugy nez ki, erkezik majd nehany Merci. Foleg a regieket varom:P
-
#760 Az en tippem csak egy ideig jo, itt en is meg legalabb 4-5 masodpercet kapnek. Egy bizonyos ido alatt, eppen azt kell csinalni, amit en nem szoktam/tudok: csuszkalni es driftelni;)
Ezen az Eventen nem biztos, mert ingyenes, de ha eles, fizetos lenne, akkor magyon elkalapalnanak;) -
#759 aham... durván 1 óra játék után mindenki elkezd későn fékezni, a külső ívre, a falon túlra menni, én pedig előrefele laggolok, ugrok, mindegy,hogy mondom. Amikor lefagy a játék, látom, hogy a RAM 100%-ban foglalt volt pár pillanattal korábban. Egyeztettem hardcore szoftveres barátommal, aki adott pár tippet, és próbálom jobban megismerni a szitut, hogy tudjak többet gyakorolni...
Brnoban elég durva lemaradásom volt, még karthikeyani magasságokban sem vagyok de kaptam jó tippet Alextől, és máris faragtam 4 másodpercre a hátrányomat Ha be tudok lépni, még erősebben nyomom a gázt -
#758 Nekem is olyan van. Tudom ezzel nem segítettem... :) -
#757 nekem a régebbi, DDR2-es fajta van. Azt mondták egyszer a chaten, hogy "ajjaj... öreg" -
#756 Nálam is épp annyi van és semmi gondom a progival. Bár betölthetne gyorsabban is. :D -
#755 Egy kis segítséget kérnék:
http://community.simraceway.com/simraceway/topics/release_notes_build_89_released_may_30_1630_pst
itt a legutóbbi patch részletei olvashatók. A kérdésem az, hogy mit jelent a "memory leaks hunt"? Nem lefordítani , inkább számtechesen megmagyarázni kéne. Azért , mert a memóriával vannak gondjaim, épp a minimális van. Ettől majd nekem jobb lehet...? -
#754 Kint van az SLS Merci, 1.37$-ert, szinte ingyen adjak;) Legalabb 5$-ra szamitottam, ugy nez ki akcios;)
Vagy a fizetos Expert es/vagy az uj autos 4 napos Event miatt tudjak/akarjak/probaljak olcsobban adni.
https://www.simraceway.com/cars/mercedes-benz-sls_amg-2010?locale=en
-
#753 Igen szintén ebben is van valami. :) De sokkal motiválóbb hogy nyerünk valamit sokan mint hogy kevesen sokat. :D A körözgetés meg jó dolog de az lehetne apró"pénz". Azaz mondjuk 1-2 cr/kör. Abból is összejönnek a kis autók előbb utóbb, és mégis jobban költenénk a nagyobb verdákra. Pláne ha tudom hogy nyerhetek is pár dolcsit amivel vagy több 1000 kört spórolok. :D
Na mindegy lényegében mindegyiknek van előnye, hátránya.
Én akarnék indulni náluk hétvégente ha ott fair-ül mennek, nem úgy mint az EVO bajnokságba hát az egy ócsó public futamnak is gyenge...
Az újabb közvetítéseket hol lehet megnézni? Azokat nem találom csak a régebbieket. Jó a srác aki közvetít (sőt eszméletlen egy ürge :D), meg jó tananyag fair-ségből. :) -
#752 Igen, lattam a kormanyt, grat. Es milyen, kiprobaltad?:)
Megtartod vagy csinalsz valami HSW-s SRW nepszerusito jattekot?:P
Ha nem kell, pl.: valamelyik ingyenes vagy olcso autoval, amivel lesz szokasos SRW event (2 hetes), lehetne rendezni Magyar HSW-SRW hotlapbajnoksagot. Ket hetig tart, csak a HSW-s regisztracio/jelentkezes szamit, es a hotlap vegen, az elso 10 helyezett kozott kerul kisorsolasra a kormany;)
Persze eladni vagy a HSW-s szerverbe/koltsegekbe fektetni sem rossz dontes.
De lehet hogy megszereted, es agybol, fekve tudsz majd hotlaozni:P -
#751 Ez a csutortoki buli azert jo uzlet nekik, mivel kell hozza az uj auto, amit elotte meg kell venni;)
Mindenhol csak az elso 10 helyezett dijazasa sokszor ertelmetlennek tunik, mivel nagyreszt mindig ugyanazok nyernek, de uzletileg nem mukodne ha tul sok helyezest dijaznanak. A jatekkal kapcsolatos egyetlen beveteluk az autok eladasa. Most is kevesen koltenek a programra, a legtobben kreditet gyujtogetnek. Ha 4-5x ennyien nyerhetnenek, meg ennyien sem koltenenek semmit.
Atlag felhasznalokent ugy kellene tekinteni a programra, hogy folyamatosan fejlesztik es bovitik a tartalmat, igy evente 1 program arat megerne/illene befektetni az autovasarlasba (30-50$).
Ha a jatekosok nagyresze korrket lenne es/vagy megtehetne, sokkal nagyobb mozgasteruk lehetne a fejlesztesben es a tartalomszolgaltatasban. -
Toya #750 Én nem mondok a csapatra rosszat, mert valamit csak jól csinálnak ha iRacing helyett inkább ezt nyomom.
Ráadásul egy kormányt is küldtek :-D -
Toya #749 Igen, jobb lenne ha több embert díjaznának, a magas díjazásnak nincs értelme. Engem tuti nem vonz.
Elvagyok a saját szintemen. Így is kerestem már pár dollárt, igaz még a Tipora nem elég. -
#748 bazzzzzz....
37 perce dobtak fel nagyobb képet, most nézem:
-
#747 plusz a hétvégére azért beugrok:
-
#746 nem vágom, hogy sakkozzák ki, milyen új versenymódok mennyit fizessenek. Vajon összeülnek, és végiggondolják, hogy alakítsák ki a díjazást? Hatástanulmányt nem mondom, de egy olyan jó lenne, hogy "Mi lenne, ha?" ; "Mi van, ha?" ; "Hogy sajtoljunk ki több befizetést a sok birkából?" jellegű kérdéseket feltennék. Én nem akarok befizetni mindenáron, inkább közvetetten, ahogy már írtam is. Fejlesztem én a számítógépet, de csak ha tényleg odabasz a játék és van értelme. Addig "cruisin' cruisin" van, semmi komolyabb... Be se nevezek, a hétvégi futamra se időmérőzök, értsd: meg se próbálom. Az első 50-es díjazás érdekelne aprópénzért is. Összegurigázok 9 dollárt(Indycar) valahogy... talán... Addig viszont csak olvasok - nézelődök -
#745 Ebbe lehet valami. :)
Mondjuk talán nagyobb reklám/biznisz lenne számukra ha az első 50 nyerne. És mondjuk csak az első 20 nyerné vissza az árát (azok is csak 1 max 2-szeresét) 20-50 közt meg csak egy részét. És nem kéne több pénzt szétosztani mint így.
Nehéz elhinni hogy ezzel a módszerrel kevesebben vennék meg az autót...
De már ez is valami, majd csak belejönnek. :D
Mondjuk részemről még lenne pár ötlet, de talán amit legfontosabbnak tartanék, hogy több A, B, C liga indítása legyen a hétvégi versenyeken. Nem hiszem hogy ne lenne rá igény. :) Ott se kéne hogy az első halomra nyerje magát és máris nem kerülne drágábba, sőt sokkal többen fizetnék be a beugrót is... Közvetíteni meg nem kell az "alsóbb" ligákat, így több dolguk se lenne.
Sokat kell még fejlődniük biznisz téren... :D
Nem is értem hogyan élnek meg belőle... De biztos van nekik miből osztogatni, ne aggódjak értük mi? :D
-
#744 Egy 30-40$-os autonal ez mar komoly osszeg lesz.
Ennek annyi elonye lesz, hogy az az 5-10 ember, akik eddig az eventeken gyujtottek be az osszes elso helyeket, most mar nem fognak talan annyira nyomulni, mert mindek szenvedjenek azokert az vicces 5-10$-ert, amikor az Expert-tel es ezzel a csutortoki bulival, 1-2 event max, heti 1-400$-t kaszalhatnak;) -
#743 LOL! :) 180$ az elso helyezettnek:) Az 1 heti fizetesem (ha megkapom:P).
Net-em mar megint nincs otthon, igy ez kimarad. Nem mintha sok eselyem lenne meg az elso 10-be se;) -
#742 Ez se gyenge. :)
http://community.simraceway.com/simraceway/topics/thursdays_special_hot_lap_with_our_latest_released_car?rfm=1
Kezdenek érteni a bizniszhez... :D -
#741 Igen, az eleg jol sikerult, mindket valtozat (utcai es GT3). -
#740 Hú ez a Meki is állat egy verda. :P -
#739 Sokkal tobben nem lesznek:) Ki az, aki eloszor befizeti a penzt, aztan kiprobalja milyen idot tud menni? Vagy megy egy +5. idot es befizet elore?:)
Aki most befizetett, az elnezett valamit, optimista volt vagy tuti hogy ott lesz elol (pl. Peppinho).
Mindenki mas, aki meg tudja futni a top 3-as idoket, hajnalra fogja tartogatni az eles bevetest, es meg akkor sem tuti a dolog.
Kicsit elszamolta magat az SRW, nem gondolhattak komolyan, hogy majd mindenki a nagy nyeremeny remenyeben vakon bedobalja a penzt elore:D -
#738 bedobtam a könyvjelzők közé, majd megnézem a végeredményt. egyelőre 8 nevező, 5 mért idő. Lássuk holnap... :) -
#737 Mentem nehany kort, egyelore 9 masodpercet kapok:) Ez teljesen felejtos:P -
#736 Persze kiprobalom, kivancsi vagyok az idokre, de tippem szerint masodperces lemaradasok lesznek:D
A lebonyolitas miatt (naponta, az idozona miatt nalunk hajnalban lesz vege) eleve cumi. Mindenki „offline” fog hotlapozni (hulye lenne vakon betolni a penzt), es hajnalban, ha megfelelo az ido, akkor befizet es hagy szoljon;)
Vagyis itt nalunk vagy europaba aki meg ejjel 1-2-kor benne lenne az elso 5-be, reggelre mar sehol sem lesz;)
De mar a mostani hotlap listan is latszik, hogy ki az (pl. Peppinho) akinek nem szamit a penz, mivel (valszeg) nulla befektetessel tele van a kasszaja boven:) Es mive mindig top 3-ban van, meg is csak nyerhet a dologgal;) -
#735 Ez az Expert jo, de az atlag SRW-snek, nyeresi lehetosegkent, eselytelen;)
Ket ertelme van: lehet setup-olni, igy elvezetesebbe lehet tenni a vezetest, es nincs assist. Bar valszeg segitseget kevesen hasznaltak az alienek kozul, de azert megis korrektebb a dolog.
De igazabol mar ott ertelmet veszti a dolog, hogy 5$-t kell becsengetni a reszvetelhez;)
Akkor mar Practice, a vegeredmeny ugyanaz:P
A jatekosok nagyresze valszeg soha nem fizetett semmiert, nagyreszt kreditet gyujtogetnek.
Aki igen, az inkabb autora kolt, az a biztos, az nem vsz el.
En eddig 150–200$-t toltam bele, talan eddig a negyede visszajott. Atlagban 15–20 eventenkent sikerul bekerulnom az elso 10-be, annak is az utolso ketharmadaba vagy inkabb a vegere. Nagyritkan az elejere, amikor csak nehanyan vagyunk es az alienek tavol maradnak:D
Mivel csak az elso 5 nyer, igy ezek a helyen 99%-ban mar most ki vannak berelve a szokasos embereknek. Es valszeg ok azok, akik soha egy fillert nem fizettek a programert, es hetente tobb eventen, tobb nehezsegen mindig elol vannak, hetente akar 50-100$-t kaszalva.
Ennek az Expertnek most annyi az elonye nekik, hogy naponta kasznalhatnak 20-30$-t;)))) -
#734 az utolsó mondat tényleg gáz.
"van valami, amit akartatok, úgy, ahogy akartátok, de kurva drága, nehogy kedvetek legyen kipróbálni, vagy ki tudjátok próbálni..." Hááát nekem sincs így kedvem hozzátenni. Igazából befizetést közvetett módon akartam tenni, a gépemet ha lenne értelme fejleszteni, akkor időben tudnék többet betenni az SRW-be. Így inkább maradok a hébe-hóba típusú spíler. De a változás jó, remélem, folytatják. A SLS mercedest mindenképpen kipróbálom pénteken, az tetszetősnek ígérkezik. -
#733 Bevezettek az Expert szintet: nincs segitseg, lehet setup-olni, van gumikopas es uzemanyag. Ez jol hangzik.
Egy napos eventek, naponta fizetik ki, naponta 80$-t osztanak szet. Ez is jol hangzik:P
5$ a belepes, ez mar nem annyira, de ertheto.
De a csucs, ami teljesen ertelmetlen, hogy csak az elso 5-ot dijazzak (1st - $30, 2nd - $20, 3rd - $15, 4th - $10, 5th - $5).
Ezzel elertek, hogy a szokasos top 5–10 ember megjobban megszedje magat:) Teljesen eselutelen es ertelmetlen:/ -
#732 -
#731 ejj de jó is lenne -
#730 [spoiler]
Ez sem tudom hogy mi:D
SRW_2012_Pagani_Zonda_R.zip
[/spiler] -
#729 Ezt spoilerben, es nem is en irtam:)
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
Bar a letoltott es felinstalallt tartalmak kodolva vannak, egyedileg, a gep-rendszer alapjan, a letoltendo es kicsomagolas elott allo tartalmak egyszeruen kibonthatok;P A file-ok es konyvtarszerkezet egy az egyben rF1;)
Nem szep dolog, de ha lenne valaki, aki ezeket konvertalgatna rF2-be (rF1-be szinte semmi ertelme, leszamitva az AI es az online verseny lehetoseget), az eleg utos lenne:D A modellek es texturak osszessegeben tokeletesek. Minden autot scannelnek, a texturak meg boven jok. Egyszerun shader es arnyek hianyban szenvednek:P
-
#728 Ezt most valoban kedvezmenyesen adjak a megjelenesnel, most nem egyforma a szokasos es a akcios ar:) 18$ helyett 13.50$. Persze meg igy sem keves, ennek a negyedet eri igazabol egy atlag SRW auto. De ha nagyon kevesen veszik meg, es lesz vele 3 Event, akkor meg visszajohet az ara;DDDD
-
#727 "Nem egyszerű vezetni, de épp annyira kell figyelni a gázadásra"
Hát én meg alig győztem tekergetni a kormányt Aztán váltottam gyengébb kategóriára, de ott is a vert mezőnyben mentem. Jó az utcai vegyes felvágott, de 1:48-as körökkel a BMW-vel meg a Suprával is csak cruisoltam Mentségemre szólhat, hogy csak 2-2 futamot tudtam menni, aztán sajnos darabokban voltak az ellenfelek a kavicságyban, úgyhogy ki kellett lépnem Talán a nyár végére összekaparok egy kis számítástechnikai fejlesztést, mert így gyakorlás nélkül elég gyér a teljesítményem