Simraceway
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
A lebonyolitas miatt (naponta, az idozona miatt nalunk hajnalban lesz vege) eleve cumi. Mindenki „offline” fog hotlapozni (hulye lenne vakon betolni a penzt), es hajnalban, ha megfelelo az ido, akkor befizet es hagy szoljon😉
Vagyis itt nalunk vagy europaba aki meg ejjel 1-2-kor benne lenne az elso 5-be, reggelre mar sehol sem lesz😉
De mar a mostani hotlap listan is latszik, hogy ki az (pl. Peppinho) akinek nem szamit a penz, mivel (valszeg) nulla befektetessel tele van a kasszaja boven😊 Es mive mindig top 3-ban van, meg is csak nyerhet a dologgal😉
Ket ertelme van: lehet setup-olni, igy elvezetesebbe lehet tenni a vezetest, es nincs assist. Bar valszeg segitseget kevesen hasznaltak az alienek kozul, de azert megis korrektebb a dolog.
De igazabol mar ott ertelmet veszti a dolog, hogy 5$-t kell becsengetni a reszvetelhez😉
Akkor mar Practice, a vegeredmeny ugyanaz😛
A jatekosok nagyresze valszeg soha nem fizetett semmiert, nagyreszt kreditet gyujtogetnek.
Aki igen, az inkabb autora kolt, az a biztos, az nem vsz el.
En eddig 150–200$-t toltam bele, talan eddig a negyede visszajott. Atlagban 15–20 eventenkent sikerul bekerulnom az elso 10-be, annak is az utolso ketharmadaba vagy inkabb a vegere. Nagyritkan az elejere, amikor csak nehanyan vagyunk es az alienek tavol maradnak😄
Mivel csak az elso 5 nyer, igy ezek a helyen 99%-ban mar most ki vannak berelve a szokasos embereknek. Es valszeg ok azok, akik soha egy fillert nem fizettek a programert, es hetente tobb eventen, tobb nehezsegen mindig elol vannak, hetente akar 50-100$-t kaszalva.
Ennek az Expertnek most annyi az elonye nekik, hogy naponta kasznalhatnak 20-30$-t😉)))
"van valami, amit akartatok, úgy, ahogy akartátok, de kurva drága, nehogy kedvetek legyen kipróbálni, vagy ki tudjátok próbálni..." Hááát nekem sincs így kedvem hozzátenni. Igazából befizetést közvetett módon akartam tenni, a gépemet ha lenne értelme fejleszteni, akkor idõben tudnék többet betenni az SRW-be. Így inkább maradok a hébe-hóba típusú spíler. De a változás jó, remélem, folytatják. A SLS mercedest mindenképpen kipróbálom pénteken, az tetszetõsnek ígérkezik.
youtube.com/tutuhawer -- It's time to NISMO! -- Say NO to racing -- TutuHawer híres jelét mindenhol ismerik, ám neki még nevét leírni is nehezére esik.
Egy napos eventek, naponta fizetik ki, naponta 80$-t osztanak szet. Ez is jol hangzik😛
5$ a belepes, ez mar nem annyira, de ertheto.
De a csucs, ami teljesen ertelmetlen, hogy csak az elso 5-ot dijazzak (1st - $30, 2nd - $20, 3rd - $15, 4th - $10, 5th - $5).
Ezzel elertek, hogy a szokasos top 5–10 ember megjobban megszedje magat😊 Teljesen eselutelen es ertelmetlen:/
Az ég kék, a fű zöld" a Fideszes főgecik gyermekeket erőszakolnak meg!
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Bar a letoltott es felinstalallt tartalmak kodolva vannak, egyedileg, a gep-rendszer alapjan, a letoltendo es kicsomagolas elott allo tartalmak egyszeruen kibonthatok;P A file-ok es konyvtarszerkezet egy az egyben rF1😉
Nem szep dolog, de ha lenne valaki, aki ezeket konvertalgatna rF2-be (rF1-be szinte semmi ertelme, leszamitva az AI es az online verseny lehetoseget), az eleg utos lenne😄 A modellek es texturak osszessegeben tokeletesek. Minden autot scannelnek, a texturak meg boven jok. Egyszerun shader es arnyek hianyban szenvednek😛
Hát én meg alig gyõztem tekergetni a kormányt <#vigyor2>#vigyor2> Aztán váltottam gyengébb kategóriára, de ott is a vert mezõnyben mentem. Jó az utcai vegyes felvágott, de 1:48-as körökkel a BMW-vel meg a Suprával is csak cruisoltam <#whatever>#whatever> Mentségemre szólhat, hogy csak 2-2 futamot tudtam menni, aztán sajnos darabokban voltak az ellenfelek a kavicságyban, úgyhogy ki kellett lépnem <#rinya>#rinya> Talán a nyár végére összekaparok egy kis számítástechnikai fejlesztést, mert így gyakorlás nélkül elég gyér a teljesítményem
youtube.com/tutuhawer -- It's time to NISMO! -- Say NO to racing -- TutuHawer híres jelét mindenhol ismerik, ám neki még nevét leírni is nehezére esik.
Egy dolgot hiányolok ezekben a gyorsabb verdákban, hogy nincs akkora gumicsikorgás mint egy kisebb street verdánál. Pedig mennyire állat mikor üvölt a gumi az ember alatt. 😛
A mai tesztautó. Megálmodtam melóban offline módban... Mondtam magamban, épp aktuális lenne a Saleen. Talán be is jutok pár körre a mai napon..
Nem baj ez, töltögesd csak !
De mar meguntam, ennyi volt😛
A startnal, elolrol indulva szoktam ovatosan cikazni, igy neha sikerul szetrazni a mezonyt, utana mar elvezetesebb es hasznalhatobb vegigelozgetni oket😄DDD
De igazabol, a program ezen resze, egyszeruen fogalmazva: szar😊
Igy kollektelve szep mennyiseg, es vannak kozte nagyon jo darabok, ami mas programban ritkasag vagy sose volt. Ha sok mindenben el is marad az SRW a tobbi programtol, autovalasztekban (mennyiseg es valtozatossag) azert toppon van.
*Link van a kepen, szandekosan van igy beteve, ne foglalja a helyet😛

Probald ezeket: SRW_LogitechG25_Alexease.ZIP
Benne van a ket kodolt file (Alexease_HPattern.ini, Alexease_Stick.ini), es a ket kibontott, szerkesztheto (LogitechG25_Alexease.ini, LogitechG27.ini).
Masneven mentsd oket, mert a program lekodolja oket, utana bukta van;P
Kellene hozzajuk 1 ember, aki rendberakja shaderezest es az arnyekolast, es ratolna egy real tukrozodest. Ugy mint a SimBin-nel. Ok is ugyanezen az engine-en futnak, sima DX9, semmi extra, kivitelezheto lenne a dolog.
Persze fontosabb lenne a hardcoded fizika vagy egyszeruen a cockpit tukor, de sokat dobna a programon egy modernebb garfika.
A modellen latszik, bar ez render, hogy azzal nincs gond, jatekban/mozgasban tokeletes.
https://www.simraceway.com/cars/toyota-mr2_turbo-1992
Az iR-t folyamatosan fejlesztik, az rF2 friss, most keszul, az SRW meg majd' 10 eves engine-en mukodik;D
Nem hasonlitgatasnak, mert nem kozvetlen konkurenciak, de talan ha az SRW-nek megeri, elobb-utobb atterhetnek az rF2 engine-re😉 Ez foleg fizikaban, de grafikaban is sokat dobna rajta.
Persze, ennek szinte nulla a eselye (sok penz es rengeteg munka lenne):/
Szerinted mibol tartjak fent a ceget, scannelik es gyartjak az autokat es palyakat, biztositjak a szervereket es fizetik ki a nyeremenyeket?!?!
OK, csak ingyen is mukodik, csak kredit gyujtogetesbol, de igazi felhasznalasban azert lehet koltekezni rendesen😊)))
Azert tudod TE ingyen hasznalni, mert a Sonomai racecenterben fizetnek a hasznalatert, es vannak akik vasarolgatnak is.
Tudasban meg osszehasonlithatatlan.
Ha a kinezetet kell hasonlitani, akkor csak az iR, CARS, RaceRoom es AC-t erdemes figyelembe venni. De meg ezek kozott is, az AC es a RaceRoom messze elmarad szolgaltatasban (dinamikus napszakok, idojaras, gumik es aszfalt). Igazabol az iR is, de ott az online resz ami harapos.
A sajat kategoriajaban, a szolgaltatott dinamizmussal es fps szammal az eddigi legjobb.
A regi autok jobbak, elvezetesebbek.
Nagyon sokan már nagy ívben telibes..juk a grafikát. Annyi csúcs grafikás, viszont minden más tekintetben silány játékot tolnak az arcunkba(amikhez havonta jönnek a 10euros DLCk) manapság, hogy már a grafika a leglényegtelenebb szempont.
Amúgy nekem SRW-vel sincs semmi gondom.😄 Teljesen steril, de megszokható. iRacing is az mégis mindig élmény menni benne.
Vikingek! i5-10600KF, GTX1070, 16GB DDR4 3200
"Nulla tenaci invia est via"
viszont: 1:42-t regisztrált a játék zandvoortban a BMW-vel.. nyilván a lefagyás bezavart, és nem mentette el vagy valami ilyesmi <#rinya>#rinya>
A váltásokkal nagyon sokat lehet nyerni, ezt a Morgan 3 Wheelernél tapasztaltam meg én is, amikor Alexeaset próbáltam megfogni.
HSW.hu - Minden, ami a számítógépes autóversenyzéssel kapcsolatos. Hungarian Painters\' Team - http://hpt.racegear.net Reklám Mánia - http://reklammania.extra.hu
Mitõl lehet az, hogy a Pudsey célegyenesében sokkal sz@rabb a gyorsulásom mint a szellem járgánynak. (Alfa 1750GT) 1-2 másodpercet veszítek a kigyorsításoknál, függetlenül a váltó automata ill. manuális használatától. (Segítségek nélkül.)
Már több helyen rákérdeztem, de kielégítõ választ még a support-tól sem kaptam. Pudsey célegyenes: minimális kormányzás, padló gáz, egyforma autó. Ötleteket kérnék. Köszönöm.
Nem eroltettem, nem hotlap, csak egy teszt kor (talan a 3.), de azert probaltam normalisabb fektavokat es kigyorsitasokat gepeszkedni😉
Default setup-on neztem, nem tudom hogy az esetleges Event-eknel mit hasznalnak. Amugy szokas szerint a diffi 0/0, a fekerot lehet allitani, de a fekero elosztas 52% (neccesnek tunik, erezni is😛). Jo rovidek a fokozatok, de meg igy is szinte padlogaz mindenhol.
A fizika/kezelese a gyors autokhoz szokasos: kanyarbemeneten alulkormanyzott, aztan hirtelen tulkormanyzott. Szinte padlogaz-padlofek (botvaltoval es kuplunggal teszteltem).
Erzesre ez sinautokent is tud uzemelni😉
A hang OK, bar lehetne jobb is, de valtas hang az nincs😉
A cokpit kicsit rajzfilmes.
Toltok fel videot, amiben a hang egy kicsit tulvezerelt lett😛
Korabban is volt 1-1 ember, aki probalkozott, fel is nyomtak, azota eltuntek.
A kedvencem az volt, amikor rovid oval challenge-en, 5 perc verseny alatt mindenkinek adott 1 percet;D
De a legjobb az volt, hogy ugyanezen a 30 sec-es ovalon, a startnal, allohelyzetbol 5 masodperccel ment jobbat, mint en a leggyorsabb koromon😄DD
De a csalas mar ritka, foltamatosan javitgattak a palyakat, es utana nem hiaba tart 3 hetig amig elbiraljak a vegredmenyt.
A (jo)nehany extra ido foleg a sinautozhato es driftelheto autokbol, es az autovezetestol elrugaszkodott stilusbol adodik.