1087
PRÓBÁLD KI AZ ÖSSZES MCLARENT ONLINE!
  • NIBI
    Szerintem állatira jó! Nem egyszerű vezetni, de épp annyira kell figyelni a gázadásra, mint a fékezésre, nagyon jól eltalált autó. Meg is veszem frissen, melegiben, akciósan. :P
    Egy dolgot hiányolok ezekben a gyorsabb verdákban, hogy nincs akkora gumicsikorgás mint egy kisebb street verdánál. Pedig mennyire állat mikor üvölt a gumi az ember alatt. :P
  • tutuhawer #725

A mai tesztautó. Megálmodtam melóban offline módban... Mondtam magamban, épp aktuális lenne a Saleen. Talán be is jutok pár körre a mai napon..
  • lac coo
    Erre a hétre !

Nem baj ez, töltögesd csak !
  • Alexease
    Foleg hogy ilyen erdektelen szarokkal szemetelem tele a tarhelyuket:D
    De mar meguntam, ennyi volt:P
  • lac coo
    Van még tárhely a YT-on ? Így folytatod kitiltanak onnan !
  • Alexease
    Ez is tegnapi, csak nem toltottem fel:) Ez most AI-val, ami elegge vicces, mert minden autohoz csak 1 pilota beallitas van, igy ugyanugy mennek. Vagyis a starttol kezdve, kozvetlenul egymas mogott vonatoznak:DDDD Pedig az AI igazabol nem olyan rossz, mivel alap rF1.
    A startnal, elolrol indulva szoktam ovatosan cikazni, igy neha sikerul szetrazni a mezonyt, utana mar elvezetesebb es hasznalhatobb vegigelozgetni oket:DDDD
    De igazabol, a program ezen resze, egyszeruen fogalmazva: szar:)

• Alexease
    Nah meg egy:P Autokat tesztelek.

• lac coo
    Hát majd játszol holnap is ? :) Vagy ma melyik idegesít, hogy süt a nap, vagy hogy ráérsz SRW-zni ? :)
  • Alexease
    Amugy idegesito, hogy ma itthon vagyok, raerek SRW-zni es sut a nap, holnap meg nennek el, es felhoszakadast mond mar megint:)
  • Alexease
    Az eddig osszeharacsolt autoim:)
    Igy kollektelve szep mennyiseg, es vannak kozte nagyon jo darabok, ami mas programban ritkasag vagy sose volt. Ha sok mindenben el is marad az SRW a tobbi programtol, autovalasztekban (mennyiseg es valtozatossag) azert toppon van.

*Link van a kepen, szandekosan van igy beteve, ne foglalja a helyet:P

• Alexease
  • Alexease
  • Alexease
    Valszeg az alapbeallitasokon „butitottak”, de a rendszer elvileg nem valtozott.

Probald ezeket: SRW_LogitechG25_Alexease.ZIP

Benne van a ket kodolt file (Alexease_HPattern.ini, Alexease_Stick.ini), es a ket kibontott, szerkesztheto (LogitechG25_Alexease.ini, LogitechG27.ini).

Masneven mentsd oket, mert a program lekodolja oket, utana bukta van;P
  • lac coo
    Jó régen nem néztem rá a játékra, most frissített , az ffb oltári rossz lett, nem tudok mit kezdeni vele ....Drivert meg nem fogom piszkálni .
  • Alexease
    Gondolom a web es a program kod a keddi felaru, tesztnapos reszre van beallitva, az mukodik ilyenkor, nem csinaltak meg kulon, igy az uj autoknal is ez jelenik meg, feleslegesen;D
  • Szabi #711
    SALE $0.15
    REGULAR $0.15
  • Alexease
    A modellekkel es a palyakkal modell szinten nincs gond, mivel scannelnek mindent. Meg ha a photomode-hoz nem is annyira extras mint a CARS-ban vagy valamelyik 2 konzolos cuccban (igazabol sokadlagos), de a jatekban tokeletes. A texturak is boven megfelelnek.
    Kellene hozzajuk 1 ember, aki rendberakja shaderezest es az arnyekolast, es ratolna egy real tukrozodest. Ugy mint a SimBin-nel. Ok is ugyanezen az engine-en futnak, sima DX9, semmi extra, kivitelezheto lenne a dolog.

Persze fontosabb lenne a hardcoded fizika vagy egyszeruen a cockpit tukor, de sokat dobna a programon egy modernebb garfika.

A modellen latszik, bar ez render, hogy azzal nincs gond, jatekban/mozgasban tokeletes.

• Alexease
    0.15$-ert (34Ft :P) szerintem ajandek:D Regi utcai, valszeg meg elvezetesebben is mukodik.

https://www.simraceway.com/cars/toyota-mr2_turbo-1992

• Alexease
    Van Corvette is az rF2-ben, sot az iR-ben is, ossze lehetne vagni oket az SRW-vel, de igazabol semmi ertelme:)
    Az iR-t folyamatosan fejlesztik, az rF2 friss, most keszul, az SRW meg majd' 10 eves engine-en mukodik;D
  • Alexease
    rF2, Laguna Seca.
    Nem hasonlitgatasnak, mert nem kozvetlen konkurenciak, de talan ha az SRW-nek megeri, elobb-utobb atterhetnek az rF2 engine-re;) Ez foleg fizikaban, de grafikaban is sokat dobna rajta.
    Persze, ennek szinte nulla a eselye (sok penz es rengeteg munka lenne):/

• Alexease
    Ez sem ingyenes jatek;)
    Szerinted mibol tartjak fent a ceget, scannelik es gyartjak az autokat es palyakat, biztositjak a szervereket es fizetik ki a nyeremenyeket?!?!

OK, csak ingyen is mukodik, csak kredit gyujtogetesbol, de igazi felhasznalasban azert lehet koltekezni rendesen:))))

Azert tudod TE ingyen hasznalni, mert a Sonomai racecenterben fizetnek a hasznalatert, es vannak akik vasarolgatnak is.
  • Alexease
    Lehet, de igazabol nem hinnem;D Technikailag a GT3/4 ehhez kepest egy kobunko, csak fixen es szepen van osszerakva;)
    Tudasban meg osszehasonlithatatlan.

Ha a kinezetet kell hasonlitani, akkor csak az iR, CARS, RaceRoom es AC-t erdemes figyelembe venni. De meg ezek kozott is, az AC es a RaceRoom messze elmarad szolgaltatasban (dinamikus napszakok, idojaras, gumik es aszfalt). Igazabol az iR is, de ott az online resz ami harapos.
  • Alexease
    Az mondja, akinek a grafika az elsodleges vagy az egyetlen szempont;)
    A sajat kategoriajaban, a szolgaltatott dinamizmussal es fps szammal az eddigi legjobb.
  • Alexease
    Ez a Corvette nem rF2 vagy iR, az biztos;) De sajnos az SRW atlag autokhoz kepest sem a legjobb.
    A regi autok jobbak, elvezetesebbek.
  • frango
    Gyári autók, pályák egyáltalán nem rondák. Szerintem teljesen vállalható. Meg így legalább gyengébb gépeken is elfut normális fps szám mellett. Arról nem is beszélve, hogy teljes mértékben kárpótol a vezetési élmény. Ha lehetne választani, akkor inkább legyen ilyen, mint a pCARS-féle nagy teljesítményt igénylő.
    Nagyon sokan már nagy ívben telibes..juk a grafikát. Annyi csúcs grafikás, viszont minden más tekintetben silány játékot tolnak az arcunkba(amikhez havonta jönnek a 10euros DLCk) manapság, hogy már a grafika a leglényegtelenebb szempont.
    Amúgy nekem SRW-vel sincs semmi gondom.:D Teljesen steril, de megszokható. iRacing is az mégis mindig élmény menni benne.
  • RYO21
    Erre nem panaszkodok, mert ez egy ingyenes játék.
  • Szabi #700
    és akkor a Simraceway ? :D
  • RYO21
    Gran Turismo 3-hoz. Kb azzal van egy szinten...
  • Szabi #698
    továbbra se értem, hogy aki azt mondja hogy nem elég szép az rF2 az mihez hasonlítja ? Crysis ? :'DDD
  • frango
    Kösz! RF2-ben nagyon jó vele menni. Pont azért érdekelt, hogy itt is hasonló e. Viszont amit látok és főleg, amit hallok a videódban az nagyon nem tetszik:(.
  • tutuhawer #696
    jók a videók Az rfactor hangja sokkal szebb. Mint lelkes amatőr, idáig tudtam feldolgozni a videót

viszont: 1:42-t regisztrált a játék zandvoortban a BMW-vel.. nyilván a lefagyás bezavart, és nem mentette el vagy valami ilyesmi
  • Toya
    Valószínűleg máskor váltotok és lehet egy kicsit jobban jön ki a kanyarból.
    A váltásokkal nagyon sokat lehet nyerni, ezt a Morgan 3 Wheelernél tapasztaltam meg én is, amikor Alexeaset próbáltam megfogni.
  • JoeVeni
    Sziasztok!
    Mitől lehet az, hogy a Pudsey célegyenesében sokkal sz@rabb a gyorsulásom mint a szellem járgánynak. (Alfa 1750GT) 1-2 másodpercet veszítek a kigyorsításoknál, függetlenül a váltó automata ill. manuális használatától. (Segítségek nélkül.)
    Már több helyen rákérdeztem, de kielégítő választ még a support-tól sem kaptam. Pudsey célegyenes: minimális kormányzás, padló gáz, egyforma autó. Ötleteket kérnék. Köszönöm.
  • Alexease
    Ez meg a mostani SRW-s, Laguna-n, ha mar van uj palya:)
    Nem eroltettem, nem hotlap, csak egy teszt kor (talan a 3.), de azert probaltam normalisabb fektavokat es kigyorsitasokat gepeszkedni;)

• Alexease
    Addigis ez rF2, csak hasonlitasnak;D

• Alexease
    Az atlag SRW autokhoz kepest 5/10, kis joindulattal 7/10;)

Default setup-on neztem, nem tudom hogy az esetleges Event-eknel mit hasznalnak. Amugy szokas szerint a diffi 0/0, a fekerot lehet allitani, de a fekero elosztas 52% (neccesnek tunik, erezni is:P). Jo rovidek a fokozatok, de meg igy is szinte padlogaz mindenhol.

A fizika/kezelese a gyors autokhoz szokasos: kanyarbemeneten alulkormanyzott, aztan hirtelen tulkormanyzott. Szinte padlogaz-padlofek (botvaltoval es kuplunggal teszteltem).

Erzesre ez sinautokent is tud uzemelni;)

A hang OK, bar lehetne jobb is, de valtas hang az nincs;)
    A cokpit kicsit rajzfilmes.

Toltok fel videot, amiben a hang egy kicsit tulvezerelt lett:P
  • tutuhawer #690
    én azt hittem, én vagyok a totál béna, én is 1:40-et mentem. Tudtam, hogy kevés, hát mondom, faragjunk, és akkor jöttek a hibák... annyiban is hagytam :)
  • Alexease
    Megnezem:)
  • frango
    Corvette az milyen? Azt néztem ki következő vételnek, ha lesz rá pénzem.
  • Alexease
    Megneztem a weboldalt, valoban vicces a –10sec :) Valszeg bug vagy megtalalta a legfrissebb csalast:) De mivel ugy is megnezik az SRW-nel, teljesen lenyegtelen.

Korabban is volt 1-1 ember, aki probalkozott, fel is nyomtak, azota eltuntek.

A kedvencem az volt, amikor rovid oval challenge-en, 5 perc verseny alatt mindenkinek adott 1 percet;D
    De a legjobb az volt, hogy ugyanezen a 30 sec-es ovalon, a startnal, allohelyzetbol 5 masodperccel ment jobbat, mint en a leggyorsabb koromon:DDD

De a csalas mar ritka, foltamatosan javitgattak a palyakat, es utana nem hiaba tart 3 hetig amig elbiraljak a vegredmenyt.

A (jo)nehany extra ido foleg a sinautozhato es driftelheto autokbol, es az autovezetestol elrugaszkodott stilusbol adodik.