1087
PRÓBÁLD KI AZ ÖSSZES MCLARENT ONLINE!
-
TOMDRIVER333 #886 -
#885 és nem búvárkodsz ? :DDD -
TOMDRIVER333 #884 Nevet nem lehet cserélni mert véletlenül azt irtam hogy TOMDIVER333 xD -
#883 15 autó $3.99 -
TOMDRIVER333 #882 Nem akarok erre adni ki pénzt. :D -
#881 az elején evo x-el kezdesz szerintem, régebben legalábbis azt adott :D
online eseményeken a megtett körökre jár credit, sok-sok creditből lehet venni autót, de ha tényleg tetszik a játék, érdemes legalább egy kevéske pénzért megvenni pár alap autót, utána azzal már több credit jöhet össze :D -
TOMDRIVER333 #880 Szevasztok,új vagyok egyesek számára, én is elkezdtem ezt a játékot mivel megtetszett, itt mivel lehet venni az autókat, és milyen kocsit kapsz a játék elején? -
chris1997 #879 Köszke
nem tudtam, hogy fent van hivatalosan a Soundcloud-on. Rögvest Youtubeon néztem utána, hogy fent van-e már, így viszont a letöltési linket bepasszolom a leírásba, köszi :D -
#878 De videoval azert jobb;) -
#877 Innen hivatalosan toltheto mar egy ideje:)
https://soundcloud.com/bobzopp/simraceway-game-music -
chris1997 #876 Nem tudom érdekel-e valakit, de felvettem az új SRW menü muzsikát. Személy szerint, nagyon tetszik az új változat.
-
#875 hejha de király 40-50 körnél dobott ki a játék a BMW GT2-es Laguna Seca-i futamból... Pedig a boxkiállás is de jól ment... -
#874 Kitoltak az MP4-28-at. Vannak a programnak hianyossagai, de teny, hogy valamit biztos jol csinalnak, hogy ebben jelenik meg (elvileg) eloszor 2013-as F1-es auto;) Igaz, nem sok koze lehet az eredetihez:)
-
#873 Itt van egy szavazas az OP-rendszerrol: http://community.simraceway.com/index.php/topic/678-poll-operating-system-support-for-simraceway/
Ami erdekesebb, hogy emlitik a 64bit-et es a DX11-et is. Ami pozitiv, hogy legalabb mar terveznek valamit. Bar ilyen tempoban, meg egy tukrot sem tudnak bekapcsolni, ami alapbol van az rF1 engine-ben, vegtelenbe nyulik a dolog;P Bar most volt rola egy szavazas, talan megis lesz valamikor;) -
#872 De az SRW sem hulye neha nagyon kiszamoljak a dolgokat. Altalaban a 10. helyig fizetnek, de az alacsonyabb nehezsegen elofordul, amikor csak az elso 5-ot, de dupla-tripla penzekkel. Igy cumi, hogy a szokasos 4-5 UFO kiberli az oszes helyet, aztan annyi;P
Valamit biztos tud az SRW, mert sokszor amikor a 10-ig fizetik, 11–12. vagyok, amikor az 5-ig, akkor meg a 6–7. :DDDDDD -
#871 Mostanaban azert lehet a 10+ helyzezesert is dijazast kapni, es azert is tart 30+ napig amig elbiraljak, mert vegre nem fizetik ki ugyanazt az embert, ugyanazon az eventen, mind a 2-3 nehezsegi szinten. Hogy mi alapjan biraljak el, azt nem talaltam. A nagyobb osszeget fizetik vagy a magasabb nehezsegi szintet, es a tobbibol hullik ki?! Passz.
A lenyeg, hogy erdemes tobb helyen probalkozni. Az Advanced altalaban felejtos, de az Inter az elozo miatt mar eselyes lehet, mert a legtobbszor az Advancedbol ugyanaz a 6-7 ember van ott is elol, igy azok most kihullanak (elvileg). Igy talan a 15. helyig realis lehet a dolog. -
#870 Mindegy mire fogod, a lenyeg, hogy nem tudsz annyit menni:DDDDD -
#869 Ez a McLaren MP4-27 nem is olyan rossz:) Csak megvettem 10$-ert:DDDD Persze Ebvent-re hasznalhatatlan lesz, most 2- teszt kor alatt +15 masodpercet kaptam:D
A cokpit nezetet teljesen jol sikerult beallitaniuk, van lehetoseg boven tologatni. Multkor mar irtam nekik egy hosszabb levelet, mert idegesitett, hogy meg 35-os minimal FOV-nal is tul hatul van a pozicio:/
Szeretem latni a kormanyt, de nem a hatso ulesrol vagy a motorblokrol:))
Multkor „piszkalgattam” kozelrol egy R8-as Audi-t, az a V10-es motorblokk felelmetesen jol nez ki. Minden centijet elvezetes nezegetni:P -
#868 ha lagunában hardcore lemaradásom van körönként, akkor fogjam erre? Nem gáz, ha noob vagyok, csak szeretnék tudni róla :)
NIBI: meglepően fasza futamokat mentem tegnap a Suprával, habár a Mitsubishi-sofőröktől félek kicsit , jogosan, és tekertem küzdöttem, aztán már jól is ment. Király
ALEX: most olvastam, a vanPanther csávó gamepaddel megy, épp írta. Nem semmi, hogy te igyekszel, mi igyekszünk, odafigyelünk, stb és bekaphatjuk. Ezért bánt, hogy az expertbe nem tudok bejutni a pénz miatt.
A quick race marad, de a setupot mintha nem mentené el a warm-up után... rákérdeztem , de ... inkább annyiban hagytam és kurvaanyáztam magamban, és körbetekertem még a GT3-as autóval is a kormány meg elszálltam -
#867 Igen így értettem én is hogy irreális tapadásuk van. Bár az is benne lehet hogy ki mihez szokott hozzá. Én a GTL bajnokságban megszoktam hogy melósak a verdák, kő a fenének a tapadás, ott anélkül kell gyorsan menni. :P -
#866 Nem az a gondom veluk hogy tapadnak, mert bizonyos autoknal az a lenyeg, azert koltenek ra szamilliokat;)
Hanem az a gondom, hogy szerintem kicsit mar tulzas, irrealis – ami valszeg az engine hianyossagainak (gumi, aero) es a program „mindenkinek” jellegenek koszonheto.
De az osszes autora nezve, atlagosan eleg jol ossze van rakva a program. -
#865 Hát ebben a "sínautók"/nagy tapadású autók nem szeretésében egy a véleményünk. :P
Csússzon, másszon, legyen melós, az a férfias. :D -
#864 Sajnos a BMW-ket (GT2/GT3) nagyon durvan lehet tolni, brutalis siautozas.
Legalabbis szamomra mar az elvezeti hataron kivul van az a stilus:P -
#863 Az uj F1-ek nekem is felejtosek. Foleg ebben a programban;P
A Codies-ben jo volt, mert volt korulotte korites, az rF2-ben meg van alatta anyag (reszletesebb fizika, jobb gumi es kezeles). -
#862 a GT2-es BMW-vel 50 lagunában mit mond neked? "Pfff 50 kör, kutyafasza, hamar lenyomom, semmi komoly..." vagy "na, végre, valami komolyabb meló, oda kell tenni magamat" vagy hogy áll neki a rutinos spíler? -
Toya #861 Én se szeretem a kategóriát, de egy próbát teszek azért vele. Persze meg nem veszem majd, mert az F1 külön világ és engem nem igazán érdekelnek a mai F1-es kocsik. -
#860 megpróbálopk befutni én is, habár memory gondom volt az imént... A GT3-as laguna secára érdemes talán bemennünk, aki meg tudja venni a GT autók valamelyikét, és meg is akarta, akkora fanyűvő nem lehet... Talán lehet menni crash nélkül is. -
#859 Na hát ez McLaren MP4-27... Hát ez nem az én kategóriám. Mire megérzem a kormányon hogy csúszok, illetve mire visszajelzést ad róla addigra már réges rég késő. :D
Sose voltam jó F1-es, inkább maradok a zárt kerekeseknél.:P -
#858 Jajj tényleg van olyanom is, a fene se emlékezett már rá. :D Azóta szebb lett, nem olyan tákolmányos. :D
Alex kedvéért csináltam egy real-time videót is, csak meg kéne vagdosni, arra meg nem tudom mikor jön meg az ihletem. :D Moindjuk nem túl szép, mert ahogy visszanéztem rájöttem hogy SRW-ben sokkal többet mozgatok a kormányon, mármint többször. Valószínű az alacsony erő és a nem a legkiforrottabb FFB miatt is, mert nincs annyi visszajelzés így sokszor rápróbálok beforduláskor, csúsztatáskor. Sokkal többet melózok vele. :) Jaguar XJ220-al toltam, mondjuk az alapban sem egyszerű verda, mocskosul alulkormis és ezen setup nem segítene az tuti. De a hangja és vezetése brutál. :P -
#857 most mentem /volna/ 50 körös Laguna Secára BMW-vel és a 41.-ben kidobott memória vagy GPU memória hibával, már nem tudom... Ha előtte korrekten újraindítod, végig tudsz menni, illetve remélem, mert akkor én is... Remélem , elcsípem a 15. helyet kb, és akkor beférek vele az első 10-be. Ellentmondás, de elég röhej, hogy 20. helyre már kaptam 1 dollárt, ahol 10 díjazott van. :D
/véletlenül rákatttintottam a neved mellett a galéria gombra... nem semmi a hardware, na/ -
#856 Megvan a Merci is:P
-
#855 Az egyik kedvenc, a Group-C sorozatbol. Van SRW-ben is;) Az eleje a hang miatt jo, aztan az elso perctol vegig onboard.
-
Toya #854 Ja, bár ez most tényleg sokáig tartott :) -
#853 De latom azert eleg jol sikerult:) -
Toya #852 Alex, megint megszenvedtem az időddel a McLarennél :) -
endrodiz #851 Hmm... érdekes módon a profilerhez eddig hozzá sem nyúltam, mindent egységes profiler beállítással nyomk. Na majd megnézem, hátha lehet benne finomítani valamit.
Amúgy meg el sem tudnád képzelni mekkora pirospontot szereztél a kerékpáros befejezéssel, merthogy én is megátallkodott tekergő vagyok. :) -
#850 szevasz, én is DFGT-vel hasítok, és a profilert 30-35%-ra állítottam, 900 fokos elfordulással. A többi mutató nulla, ahogy mindenkinek. A nemzetközi fórum nekem nem segített igazán, Alexease setupját is rendre szétbarmolom, igaz az g25-höz való. Tudod mit? A nemzetközi fórumot mégis ajánlom, én reinstalláltam épp, és újra setupolni kell a kormányomat. Vannak értelmes okoskodások a nemzetközin community.simraceway.com
Tudnod kell, hogy én kerékpárt hajtok, autó nincs, a családból nagyapámnak van / volt mindig, így akár simán rosszat is mondhatok :) -
endrodiz #849 Sziasztok! Nem tud valaki DFGT-hez valami normális beállítást mutatni nekem, mert emiatt a rettenet FFB miatt már töröltem 2X a SRW-t, nem akarom harmadjára is... és most sem bírok vele. Tud valaki segíteni? -
#848 razer gamebooster. Csak leállítja az Alex által említett háttérben figyelő, frissülő, ellenőrző szarokat. De amikor kidob a játék , így is úgy is 100 % memória foglalt... vennem kéne új gépet, de kerékpár is kell -
#847 Szia. :)
Megnézel egy event állást és az (idő melletti) kis play gombra nyomva letölti az egész event repyjét, szóval amíg a szerón voltam, minden mozdulatomat láthatod. :D
Az időre nyomva pedig részletezi hogy mikor milyen kört mentem, ott megkeresed a legjobb körömet, majd a repyben rögtön oda tudsz tekerni. :) Így nem látod a sok bénázásom, kösziiii. :D