Simraceway
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
\"Csak akkor tanulsz meg igazán káromkodni, amikor vezetni tanulsz.\"
online eseményeken a megtett körökre jár credit, sok-sok creditbõl lehet venni autót, de ha tényleg tetszik a játék, érdemes legalább egy kevéske pénzért megvenni pár alap autót, utána azzal már több credit jöhet össze :D
"Nulla tenaci invia est via"
nem tudtam, hogy fent van hivatalosan a Soundcloud-on. Rögvest Youtubeon néztem utána, hogy fent van-e már, így viszont a letöltési linket bepasszolom a leírásba, köszi :D
Project D|Rare Car Collector|
https://soundcloud.com/bobzopp/simraceway-game-music
Project D|Rare Car Collector|
youtube.com/tutuhawer -- It's time to NISMO! -- Say NO to racing -- TutuHawer híres jelét mindenhol ismerik, ám neki még nevét leírni is nehezére esik.

Ami erdekesebb, hogy emlitik a 64bit-et es a DX11-et is. Ami pozitiv, hogy legalabb mar terveznek valamit. Bar ilyen tempoban, meg egy tukrot sem tudnak bekapcsolni, ami alapbol van az rF1 engine-ben, vegtelenbe nyulik a dolog;P Bar most volt rola egy szavazas, talan megis lesz valamikor;)
Valamit biztos tud az SRW, mert sokszor amikor a 10-ig fizetik, 11–12. vagyok, amikor az 5-ig, akkor meg a 6–7. :DDDDDD
A lenyeg, hogy erdemes tobb helyen probalkozni. Az Advanced altalaban felejtos, de az Inter az elozo miatt mar eselyes lehet, mert a legtobbszor az Advancedbol ugyanaz a 6-7 ember van ott is elol, igy azok most kihullanak (elvileg). Igy talan a 15. helyig realis lehet a dolog.
A cokpit nezetet teljesen jol sikerult beallitaniuk, van lehetoseg boven tologatni. Multkor mar irtam nekik egy hosszabb levelet, mert idegesitett, hogy meg 35-os minimal FOV-nal is tul hatul van a pozicio:/
Szeretem latni a kormanyt, de nem a hatso ulesrol vagy a motorblokrol:))
Multkor „piszkalgattam” kozelrol egy R8-as Audi-t, az a V10-es motorblokk felelmetesen jol nez ki. Minden centijet elvezetes nezegetni:P
NIBI: meglepõen fasza futamokat mentem tegnap a Suprával, habár a Mitsubishi-sofõröktõl félek kicsit , jogosan, és tekertem küzdöttem, aztán már jól is ment. Király
ALEX: most olvastam, a vanPanther csávó gamepaddel megy, épp írta. Nem semmi, hogy te igyekszel, mi igyekszünk, odafigyelünk, stb és bekaphatjuk. Ezért bánt, hogy az expertbe nem tudok bejutni a pénz miatt.
A quick race marad, de a setupot mintha nem mentené el a warm-up után... rákérdeztem , de ... inkább annyiban hagytam és kurvaanyáztam magamban, és körbetekertem még a GT3-as autóval is a kormány meg elszálltam
youtube.com/tutuhawer -- It's time to NISMO! -- Say NO to racing -- TutuHawer híres jelét mindenhol ismerik, ám neki még nevét leírni is nehezére esik.
Hanem az a gondom, hogy szerintem kicsit mar tulzas, irrealis – ami valszeg az engine hianyossagainak (gumi, aero) es a program „mindenkinek” jellegenek koszonheto.
De az osszes autora nezve, atlagosan eleg jol ossze van rakva a program.
Csússzon, másszon, legyen melós, az a férfias. :D
Legalabbis szamomra mar az elvezeti hataron kivul van az a stilus:P
A Codies-ben jo volt, mert volt korulotte korites, az rF2-ben meg van alatta anyag (reszletesebb fizika, jobb gumi es kezeles).
HSW.hu - Minden, ami a számítógépes autóversenyzéssel kapcsolatos. Hungarian Painters\' Team - http://hpt.racegear.net Reklám Mánia - http://reklammania.extra.hu
Sose voltam jó F1-es, inkább maradok a zárt kerekeseknél.:P
Alex kedvéért csináltam egy real-time videót is, csak meg kéne vagdosni, arra meg nem tudom mikor jön meg az ihletem. :D Moindjuk nem túl szép, mert ahogy visszanéztem rájöttem hogy SRW-ben sokkal többet mozgatok a kormányon, mármint többször. Valószínû az alacsony erõ és a nem a legkiforrottabb FFB miatt is, mert nincs annyi visszajelzés így sokszor rápróbálok beforduláskor, csúsztatáskor. Sokkal többet melózok vele. :) Jaguar XJ220-al toltam, mondjuk az alapban sem egyszerû verda, mocskosul alulkormis és ezen setup nem segítene az tuti. De a hangja és vezetése brutál. :P
/véletlenül rákatttintottam a neved mellett a galéria gombra... nem semmi a hardware, na/
HSW.hu - Minden, ami a számítógépes autóversenyzéssel kapcsolatos. Hungarian Painters\' Team - http://hpt.racegear.net Reklám Mánia - http://reklammania.extra.hu
Amúgy meg el sem tudnád képzelni mekkora pirospontot szereztél a kerékpáros befejezéssel, merthogy én is megátallkodott tekergõ vagyok. :)
pedal to the metal...
Tudnod kell, hogy én kerékpárt hajtok, autó nincs, a családból nagyapámnak van / volt mindig, így akár simán rosszat is mondhatok :)
pedal to the metal...
Megnézel egy event állást és az (idõ melletti) kis play gombra nyomva letölti az egész event repyjét, szóval amíg a szerón voltam, minden mozdulatomat láthatod. :D
Az idõre nyomva pedig részletezi hogy mikor milyen kört mentem, ott megkeresed a legjobb körömet, majd a repyben rögtön oda tudsz tekerni. :) Így nem látod a sok bénázásom, kösziiii. :D
pedal to the metal...
Ez a gamebooster mi szerkezet? :P
Mostanság nem dobált ki RAM hibával, de ez volt az utolsó csepp, a gépfejlesztés elindításához. :)
Amúgy múltkor meg kevés CPU hibával dobott ki (1000 Mhz a minimum, nekem volt 931). Produkálok én itt már mindent. :D Valami cthelper igencsak lefoglalta a procit. :D
Hiaba csinaltak meg egerre, billre, tapipadra is a progit, akik azt hasznaljak, vagy csak egyszeruen nem expertek, de attol fuggetlenul szivesen vasarolnanak ok is dragabb (vagy barmilyen) autot, es nem csak kreditet gyujtogetnek ingyert, nekik sose semmi eselyuk nem lesz nyerni egy fillert sem:)
Innentol mar rossz az egesz, amikor ket fizetos jatekos kozul az egyik alapbol ki vanm zarva a lehetosegekbol.
Ezert volt mindig egy kis lelkiismeret furdalasom amikor a Beginnerben indultam. Az elvileg azoknak van fenttartva, akik notebook-kal, billel vagy egerrel probalkoznak vagy sok segitseggel stb.
Ha ilyenkor valoban csak 30 percig merne a program, es ha nem szamolna bele azt a kort amikor hibazott es elhagyta a palyat, nem lenne ilyen gazos.
Igazabol akkor is az lenne az egesz lenyege, hogy ki tud a leggyorsabb kort menni, annyi nehezitessel, hogy nem csak 1-1 korbe kell beletalalni, hanem 10-15-be folyamatosan, hiba nelkul.
Vannak akik a folyamatos 24 oras mellett voksolnak, de az a teljes idiotizmus: raeros, kocka, semmittevo, otthon ulo gyerekeknek valo;) Raadasul veszelyes az egeszsegre, multkor volt aki szo szerint 24 orat tolta:)
Most a legujabb felvetes, ami mar egyszer volt, hogy kijelolnek egy fix koridot, es azt kell a legjobban megkozeliteni. Egyreszt alkalmatlan a rendszeruk ra (automatan), masreszt nem sok ertelme van, mert korbemennek a palyan, megallnak a cel elott, aztan begurulnak eppen idoben;) Ha nem is elsore, de nehany probalkozasbol osszejon.
Foleg ha olyan idot adnak meg, amit meg sem lehet futni, csak a szokasos elso 5-10 embernek;DDDD
A versenytavot a 30 perces Eventre ertettek, de az idot nem 30 percig szamolta, hanem addig, amig az utolso versneyzo is befejezi az utolso mert koret. Ez idomeresen OK. Tavolsagnal necces, mert mindig kicsuszott az Event 1-2 pertccel.
De ket ficko kitalalta, hogy az utolso korben az egyik gyokkettovel gurul vegig a palyan, es a masik annyi kort megy meg, amennyit csak tud. Majd' 8 percet sikerult raverni mindenkire;D
Valszeg meg ezekutan is kifizetik nekik az osszeget. Tobb mint egy heti fizetesem;)
De itt Lagunában a Mekivel is sokan bezony jócskán túlcsúsztak, kíváncsi leszek az eredményre... Szabályosan menve ott hagynak 3-4-5 tizedet.
Igazából volt szó errõl a fórumon hogy a vonalak közt kell menni, de volt valami engedmény hogy akkor nem gond ha nem nyer vele idõt. Lol, hát nyilván nem azért szélesít mert idõt veszít vele. :D Szóval még nem tökéletes a dolog, mármint leírva, de eddig úgy látszik az ellenõrzésekkor figyelnek rá. Majd figyelgetem az alakulást csak hát 1 hónapig meg kéne jegyezni amiket most megnéztem, mert nem jegyzeteltem. :D
Nem gond ha majd máskor másik autóval csinálok vidit? Lemerült a kamera. Wáááá. :S
Ja meg most látom már nem is lehet törölni az idõimet. A fenébe. :D
Peppihno es a tobbi toppos nem szokott csalni, addig vagnak ameddig a program engedi. Eddig nem vettem eszre, hogy barmelyiket kizartak volna valahonnan. Korabban sok eventen indultam, sokszor 11–13. hely, mind a 6–8 toppos elottem volt mindig, sose kerultem elorebb;P
De teny, hogy sokat chatelnek es forumoznak, es amit lehet kihasznalnak. Pl. a tegnapi Cashback, amikor kiderult hogy a 30 perces versenybol lehet 33 percet is csinalni, es igazabol mindent szamol a progi, azonnal megugrottak a helyezesek:D Annyi elonyuk azert van, foleg ha Amcsik, hogy naluk az event zaras ejfel korul lehet (idozonatol fuggoen), igy tudnak a vegeig kiserletezni. Nalunk reggel 8-ig korozgetni nem annyira kifizetodo:D