1087
PRÓBÁLD KI AZ ÖSSZES MCLARENT ONLINE!
-
kösz az infókat, jár a piros pont.
Gyorsan mutatom, milyen kiváló gép a Chevrolet:
YOUTUBE -
Azert eleg szepen ossze vannak rakva ezek a palyak, kar ertuk, hogy ennyire regi es hianyos a shaderezes es arnyekolas:/
Es hogy ilyen kis pocsmeretu kepet toltenek fel rola:)
-
0.40$-ert nem olyan rossz:)
-
ezen én is meglepődtem a quick race-ben, elég hamar megvolt a végsebesség, ami alacsony volt. Brnoban az expertben aztán állítottam rajta, nem mintha tudnám melyik tekerőt merre vagy melyik gombot amarra kell állítani :) Át kellene olvasnom valamelyik magyar guide-ot -
Hunn1a #922 Ugyanolyan veszélyesen rövid az áttételezése, mint a Corvette-nek? Tegnap mentem azzal egy pár összeszokós kört szintén Brnóban és 210-nél nem ment sokkal többet. -
élvezetes... hogy definiáljam? Megyek vele , kész :) Te mondd meg, melyik legyen, amire azt mondhatom, hogy élvezetes. Azért olvasom az összes fórumot, mert a kerékpárról leszállva én nem tudom megmondani, melyik autó melyik játékban az élvezetes. Csak figyelem pozitív kommenteket meg a köpködéseket minden témában. Ennyit tudok. Mentem sokat a race07-tel meg az RF1-gyel is , de azért a single player bohóckodásban nem tudtam megítélni, mi jó, mi nem, minek kéne tetszenie, minek nem. Úgyhogy a fórumból próbálok okosabb lenni
-
Ez a sajat velemenyem volt, ettol meg neked lehet elvezetes az auto;) -
*** nem modellt, márkát vettem meg. -
én meg pont ezt a modellt vettem GT2 és GT3 kategóriában is. Sebaj, azért erőltetem még egy kicsit, csak innen senkit se zárnak majd ki előlem , gondolom... 2:01.5-ig megpróbálok előrelépni Brnoban és aztán annyi lesz. 2 session belefér zsinórban, aztán kidob a játék, így el is megy a kedvem... Max holnap futok pár kört még
-
Az a BMW annyira szar, hogy semmi ertelme a setupnak;) Szerintem irrealis a tapadas es a leszorito ero. A fix setuppal is rossz, de igy meg szarabbat lehet vele csinalni;)
Az autok nagyresze hasznalhato, de ezek a GT-s BMW-k durvan gagyi sinautok:/ -
na... most látom, ingyenes lett az expert szintű időmérés, rögtön ki is próbáltam magam... háát... a többi szintű versenyene is kb 5-6 másodperc lenne a lemaradásom, annyira nem is szar -
Hunn1a #915 Közben kiderült, hogy csak ki kell lépni minden másból... Lenyomtam 3 multis versenyt Zandvoorton, még mindig baromi trükkös pálya, sokat kell gyakorolnom (csak a kuplungot tettem automatára, a váltót nem). Amúgy 4 GB RAM van a gépben (igaz, DDR2). -
szerintem a PC fejlesztése segít. Nekem is elég nagy gondjaim vannak, muszáj valamit venni hamarosan. Főleg a 2 GB DDR2-es RAM a kevés, a 2 GB a minimum, főleg ha a régebbi fajta... -
Hunn1a #913 Szerintetek a reinstall megoldást jelenthet arra, hogy mindig kivág a játék, mielőtt mások ellen tudnék menni? A warmup még megy (bár akkor sem látszik a kocsi, csak egy mobil érchegység), aztán a rajtrácson már küldi is a hibajelentést. -
én ennél jobb akarok lenni. Jobban teszem, ha az rfactor2-re koncentrálok, és ősszel befektetek egy új PC-be? Ez a vasárnapi futam elég szar volt, belenéztem, ment a háttérben is most meló közben... de belepörgettem, kikapcsoltam végül. Tényleg roncsderbi jellege volt, meg amatőr. Ehhez nincs kedvem. Minél profibb körülmények közt akarok akár utolsó is lenni. Ez az assistokkal teletűzdelt téma nem bejövős. 2 magyar játékost láttam, nekik gratulálok a kvalifikációhoz, szép eredmény. -
Roncsderbi/Sinautozas LIVE! :) -
TOMDRIVER333 #910
-
chris1997 #909 Szerintem mindenkit őt, tele"spammelte" a topikom :D -
Hunn1a #908 Előbbin.
Tom: rögtön levágtam, hogy itt bizony van fizika és lehet dobálózni a kocsi súlyával. (Viszont féktávon nem érdemes, mert piruett a vége.) Elég jól el tudok lenni billentyűzettel, a kontroller (ha néha kezembe kerül) nekem is a halálom. -
TOMDRIVER333 #907 Engem is az a bizonyos Tutuhawer nevezetű fickó vonzott ide. 
Egyébként én is gyakran kicsúszok a pályáról, de nekem nehezebb is mert PC conrolerrel játszom.
-
Mindig benaznak valamit:)
Es ezt ugy, hogy az rF1-ben teljesen alap volt a virtualis tukor. Vagyis, ha nem csinalnak semmit, akkor ma evek ota mukodhetne. De nem, korabban sikerult megoldaniuk hogy rossz legyen, most meg hogy egyaltalan ne mukodjon:))) -
Ja akkor azért nem látom a virtu tükröt. Gondoltam nálam van a bibi de akkor nem. :) -
Tehát Hunn1a néven leszel? Vagy Kruger445 néven? Amúgy szia.
Nekem is tetszik a játék, bár mivel a NFS Worldről nem lettem le bannolva, ezért játszani fogok azzal is. -
Hunn1a #903 Próbálgatom az SRW-t, egyelőre nagyon tetszik. Billentyűzettel tényleg játszható, ezt nem hittem volna. Tetszik a Shift-szerű letisztult kezelői felület is.
Ja amúgy helló mindenkinek, a játékban is az itteni nickemen lehet megtalálni. Tutu vonzott át ide az NfSW-ből.
"Azért nem szeretem az utcai versenyzést, mert van forgalom..." -
Na én is elkezdtem tegnap SRW-zni, olyan béna vagyok benne, ha nincs bekapcsolva a fékezési segítség, akkor mindig lemegyek a pályáról és akkor nem számítódik be a köridő. :D Hát a játék nagyon sok memót zabál az tényleg gáz a gépem számára (2 GB DDR2), mert 1,5 GB-os memó zabálással kivágott azzal a játék hogy nincs elég memória. -
még egy piros pont , lementettem ezt is, köszönjük.
-
Tovabb piszkaltam a kormany/FFB beallitasokat, kicsit erosebb es hatarozottabb lett, a gumit is kicsit jobban erezni.
Alapbol G25-re van, 900 fokra van beallitva a kormany (a virtualis is), benne van a H-Patrtern es a botvaltohoz valo is.
SRW LogitechG25 Alexease Controllers -
Most annyit valtozott a helyzet a virtualis tukorrel kapcsolatban, hogy vannak allitasi lehetosegek, de egyaltalan nem mukodik:DDDD
Az autok sorba rakasa es a palyak hozzarendelese vegre jol sikerult, nem idegesito a menu.
De az SRW meg mindig annyira bena, tenyleg szinte csak modolnak, meg mindig, evekkel kesobb is az eredeti, 8 eves rF1 dolgok vannak benne a file-okban;D Meg az 1db rFM file is erdeti rF1, tele az ottani autokkal, palyakkal, beallitasokkal;DD
De ighazabol minden, autok es palyak is tele vannak rF1-gyel:P
Keptelenek 1 orat raszanni, es kipucolni rendesen az egeszet. -
köszi az infót.
-
External Release Build: SimracewayGame_91.exe
Release Date: 06.25.13
Fixed Issues
Build now enables virtual mirrors in multiple views
Grip modifiers now apply correctly
Vehicles’ are now alphabetized in practice & garage menus
Shadows popping up are now fixed
Adjusted mouse movement controls for steering only -
TOMDRIVER333 #896 OK, de ez örökre van? xD -
ez az új játékosok 3 ingyen autója kezdéshez. A fórum helyett a játékot is indítsd el azért... egy kicsit :D -
TOMDRIVER333 #894 Azt mutatja hogy van egy BMW M1-em, egy Mitsu Evo-m és egy Lolám, ezek meddig érvényesek? -
pedig jó dolog ez, régen pillangóváltóval volt hogy bebuggolt és kettőt váltott, szűk kanyarban beraktam rükibe online 1 órás versenyen..... finoman szólva nem örültem neki... :DDD -
TOMDRIVER333 #892 dikkk xd -
na ez egy jó kérdés, még nem volt szükségem tolatásra :D
de szerintem be kell rakni üresbe gombbal és utána vissza váltani R-be :D -
TOMDRIVER333 #890 És miért nem lehet a fék gomb lenyomva tartásával, hátrafele menni, melyik is a hátrafelemenés(vagyis a neve)? -
Írsz supportnak, hogy véletlen elírtad a neved és kijavítják.(Tapasztalat) -
throttle, brake, clutch, steering left, steering right, gear up, gear down... minden más csak fölösleges funkció :D -
TOMDRIVER333 #887 Annyi gomblehetőség van, nem mondjátok hogy melyek a legfontosabbak, egyébként fasza kormánnyal. :D