Simraceway
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
VIDEÓ
\"Jó kasztni, jó sofőr - nincs kockázat!\" (Daniel Morales)
Hát szerintem ha itt megcsúszol, vagy nagyot driftelsz szevasz a jó idõnek. 😊 Legtöbbször csak úsztatni szabad, amit még a gumi deformálódás enged (ha így jobb megérteni mi az az úsztatás). Persze állat a driftelés itt, ez tény, de nem gyors. 😊
Sajna a felvevõs dolog késik, kissé macerás és most a kamera se százas, vagyis elemem nincs (valamiért bazi hamar lemeríti még ha nem is használom, esetleg tipp erre?). Van egy 800 Mb-os vidim meg kéne vágom... 😄 De az se jó autóval készült, nem túl mutatós így szóval szerintem az már úgy marad. 😛 De tervezek egy jó vidi készítést.
Az aero túlzásával egyetértek, de épp ezért megyek csak street verdákkal. 😛 Azok mindent csinálnak csak egyenesen alig mennek. 😄
Na nyomi neki. 😛
En arra ertem, hogy sajnos az SRW gumi a legtobbszor nagyon engedekeny, kicsit eltulzott es az uj autoknal az aero is sok. Egyreszt 10 eves technika, masreszt kenytelenek fun-ra (is) beallitani a nem szimesek miatt.
Ezert a legtobbszor nagyon durvan lehet fordulni es/vagy csusztatni, driftelni.
Termeszetesen, akik elol vannak, azok nagyon pontosan mennek. Gyorsan menni talalomra vagy valoban rangatva nem lehet😊 De az nem az auto vezetese, hanem a program lehetosegeinek a kihasznalasa.
Az a tempo mar boven tul mutat az auto normalis viselkedesen😛
Tolem talasz videokat itt a topicban is, sok kozte hotlap, mind realtime, sokszro az az ido maradt fent a listaban is, nem replay (mert az szar😛).
Tegyel te is valamit. Ugy ahogy mesz, realtime felveve, ne visszajatszast.
Akkor fordítsuk meg a dolgot, te mutass olyan vezetést amivel ha rángatózol akkor gyorsabb vagy.
Jó lenne megérteni ilyenkor mire gondolsz. 😊
De továbbra is azt kell mondjam, hogy az SRW-ben IS a finom vezetés a gyors, mint mindenhol máshol. 😛 Ha tehénfejõsen vezetsz, az ugyan látványos és melós, de lassú. Olyan ez mint az alulkormányzott autó, az is mindig lassú. 😛
Vagy mondj egy repyt a hotlapból és összehasonlítom az enyémmel. Vagy valami legyen már, mert tévúton jársz. 😊
Illetve gondolom kormány-kormányt közt mondod az összehasonlítást, és nem a billesekhez, joy-osokhoz hasonlítod a kormányosokat. Mert olykor úgy elõfordul hogy egy-két kanyarban jobban be tudnak fordulni a joy-osok. De lényegében legtöbbször, fõleg egy technikás pályán sehol sincsenek. 😄 Szóval a tudásukat nem fogják felülmúlni soha csak mert joy-al mennek. 😄
youtube.com/tutuhawer -- It's time to NISMO! -- Say NO to racing -- TutuHawer híres jelét mindenhol ismerik, ám neki még nevét leírni is nehezére esik.
Mivel ma FIA GT futam volt Zandvoort-on (real😛), es mivel ebben is meg van hozza a cucc (MP412CGT3+palya), mentem vele nehany kort, hogyan viszonyul az igazihoz koridoben. Eloszor ezzel, aztan az iR-rel es a RRRE-szel is😄
Bar az ilyen hasonlitgatasnak nem sok ertelme van, max nagysagrendileg, mivel nem vagyok versenyzo, a programok olyanok amilyenek, es van a egy csomo ismeretlen/valtozo tenyezo (gumik, aszfalt, hofokok). Raadasul, ha ugyanazt megyek, az jo mert poen, de meg sem, mert igazabol nem tudnam megfutni.
De lenyegeben jo buli😄
SRW: Vezetni jo, erzesre is OK, de a 2. korben megfutottam az igazi verseny legjobb koridejet😉 Tovabb eroltetve sajnos elojon az SRW gumi/aero betegseg, igy erezhetoen meg en is (sok event tapasztalat alapjan) meg 2 masodpercet javultam volna. Ami a valodi pole ido😊 De az mar altalaban, az auto idetlen kezelesevel es idiota mozgasaval jar.
Ami gazosabb, hogy ha ezzel lenne event (nem talaltam korabbrol), akkor erre meg lazan 6 masodpercet (vagy tobbet!) ratolnak a tobbiek😄
iRacing: Vezetni tuti, erzesre OK. A real koridohoz 4 kort kellett fussak, ami szinte a vege is volt az elorelepesnek. Utana mar, tapasztalatbol, altalaban csak tizedeket tudok javitani. A problemasabb resz, hogy ennel 5! masodperccel mennek jobbat az iR-topposok😊 Ami gazos, mert ebben nem lehet idetlenkedni, nincs SRW feeling, ha gyilkolom megbosszulja, de megis megoldjak valahogy😄
RRE: Vezetni a rugodzo FFB miatt nem annyira jo, de osszessegeben nem rossz. Hat kor alatt sem ertem el a valodi verseny koridejet (+2sec), a pole vilagvege (+4sec)😄 Ez jol hangzik, mivel nem vagyok versenyzo, ennyit tuti kapnek.
Sot, a toplistaban a legjobb ido is nehany tizeden kivul van a valodi pole-tol!
Ezek alapjan (en-idok es top-idok) vicc, de az RRRE van a legjobban belove😊))))
Gyorsan mutatom, milyen kiváló gép a Chevrolet: <#nevetes1>#nevetes1>
YOUTUBE
youtube.com/tutuhawer -- It's time to NISMO! -- Say NO to racing -- TutuHawer híres jelét mindenhol ismerik, ám neki még nevét leírni is nehezére esik.
Es hogy ilyen kis pocsmeretu kepet toltenek fel rola😊
Az autok nagyresze hasznalhato, de ezek a GT-s BMW-k durvan gagyi sinautok:/
\"Csak akkor tanulsz meg igazán káromkodni, amikor vezetni tanulsz.\"
Project D|Rare Car Collector|
Tom: rögtön levágtam, hogy itt bizony van fizika és lehet dobálózni a kocsi súlyával. (Viszont féktávon nem érdemes, mert piruett a vége.) Elég jól el tudok lenni billentyûzettel, a kontroller (ha néha kezembe kerül) nekem is a halálom.
Egyébként én is gyakran kicsúszok a pályáról, de nekem nehezebb is mert PC conrolerrel játszom.<#mf2>#mf2>
Es ezt ugy, hogy az rF1-ben teljesen alap volt a virtualis tukor. Vagyis, ha nem csinalnak semmit, akkor ma evek ota mukodhetne. De nem, korabban sikerult megoldaniuk hogy rossz legyen, most meg hogy egyaltalan ne mukodjon😊))
Nekem is tetszik a játék, bár mivel a NFS Worldrõl nem lettem le bannolva, ezért játszani fogok azzal is.
Ja amúgy helló mindenkinek, a játékban is az itteni nickemen lehet megtalálni. Tutu vonzott át ide az NfSW-bõl.
"Azért nem szeretem az utcai versenyzést, mert van forgalom..."
Alapbol G25-re van, 900 fokra van beallitva a kormany (a virtualis is), benne van a H-Patrtern es a botvaltohoz valo is.
SRW LogitechG25 Alexease Controllers
Az autok sorba rakasa es a palyak hozzarendelese vegre jol sikerult, nem idegesito a menu.
De az SRW meg mindig annyira bena, tenyleg szinte csak modolnak, meg mindig, evekkel kesobb is az eredeti, 8 eves rF1 dolgok vannak benne a file-okban;D Meg az 1db rFM file is erdeti rF1, tele az ottani autokkal, palyakkal, beallitasokkal;DD
De ighazabol minden, autok es palyak is tele vannak rF1-gyel😛
Keptelenek 1 orat raszanni, es kipucolni rendesen az egeszet.
Release Date: 06.25.13
Fixed Issues
Build now enables virtual mirrors in multiple views
Grip modifiers now apply correctly
Vehicles’ are now alphabetized in practice & garage menus
Shadows popping up are now fixed
Adjusted mouse movement controls for steering only
"Nulla tenaci invia est via"
de szerintem be kell rakni üresbe gombbal és utána vissza váltani R-be 😄