Simraceway

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Alexease
Ejjel meg utana olvastam kicsit, mert kar lenne erte, de ugy nez ki inkabb csak pletyka volt, bizonyos hirek alapjan: mivel nem jott egy ideje uj auto, ami korabban hetente jott, tudni veltek, hogy elment(ek) a tartalom keszito ember(ek), igy valszeg penzugyi gond van es becsuknak.

Az hogy elmentek az emberek (olyan sokan nem lehettek), talan elkepzelheto, valszeg monoton munka es/vagy elcsabultak mashova.
De elnezve az SRW garazsat, van ott auto boven, es a RaceCenter is eleg jol mehet, nem hinnem hogy ilyen konnyen feladnak.

Persze, ettol fuggetlenul, azert lementhetne valaki a teljes tartalmat, es valoban el lehetne kezdeni rF2 ala portolni😄DDDD
Szabi
<#eljen>

remélem lementegetik páran és elkezdik konvertálgatni a járgányokat rf2-re <#idiota>

"Nulla tenaci invia est via"

Alexease
Csatlakozom! Csodálom, de gyûlölöm a Paganikat. Annyi jó Nissan van, akár már egy szimpla 100NX is megindítaná a nyáltermelést.

\"Jó kasztni, jó sofőr - nincs kockázat!\" (Daniel Morales)

tutuhawer
hoppá, privátban sunyiban kaptam a fülest, és bizony jó fülest
Pagani Huayra
Nem szeretem a Paganit, közömbös. Sõt, nem örülök inkább, Nissant szeretnék 😞

youtube.com/tutuhawer -- It's time to NISMO! -- Say NO to racing -- TutuHawer híres jelét mindenhol ismerik, ám neki még nevét leírni is nehezére esik.

b-type
hátulja egy F70-s, az eleje viszont nem...sztem direkt ilyen.

&#8221;~Alonso, Lewis is behind you. ~I don&#8217;t want to hear that!&#8221;. videók: http://www.dailymotion.com/b-type

Alexease
Olyan mint egy Koenigsegg CCX, csak hianyzik az oldalarol a legbeomlo😉 Vagyis nem az😄DD
tutuhawer
ez milyen autó?

youtube.com/tutuhawer -- It's time to NISMO! -- Say NO to racing -- TutuHawer híres jelét mindenhol ismerik, ám neki még nevét leírni is nehezére esik.

Ja és nagyon várom már a Firebirdöt!

Én is billel nyomom, de kézi váltóval (pontosabban félautomatával, mert a kuplungot a gépre bízom). Daytonán több olyan kanyar is volt, ahol az alulkormányzottság miatt le kellett kapcsolni egyesbe.

NIBI
Nekem nem hozta amit vártam tõle. Iszonyatosan alulkormányzott volt, ami elvette az egész hangulatot. Ment is, lehetett csúszkálni is de lényegében az egész vezetés arról szólt, hogy hogy jön ki az alulkormányzottság a kanyarokban.... Szóval ehhez képest brutál drága!
Ja és mivel alulkormányzott volt, ezért elõre borítékoltam, hogy a gamepadosok a vérpistikék, meg a satöbbik sehol nem lesznek... Azok mindig csak beesnek a kanyarba azt nem tudnak kijönni, de annyi eszük nincs hogy egy rosszul forduló autóval az elõbb fékezés és a hamarabb (jó) kigyors a lényeg. Katasztrófa mit tudnak ilyen autókkal mûvelni. 😄
Igazából nem is értem miért ilyen ez a verda, ez nagyon mellé ment... és ezt nem lehet kisetupolni se belõle mert ez építésileg ilyen. Sajnáltam, mert ha olcsóbb lett volna és kezesebb, akkor megvettem volna.

Van aki automata váltóval megy? 😄 Gondolom õk nem kormányosok. 😊
Jó volt a tegnapi tesztelnivaló, ez a GT40 nagyon barátságos. De Daytona mondjon le, iszonyatosan nem lehet megjósolni a féktávok hosszát és helyét. Mázli, hogy volt Watkins Glen is. Na meg Laguna Seca is, ahol megmutatkozott, kinek van automata váltója...

Épp most készülõdök belépni, s megindulni valamelyik pályán, persze most hirtelen nem tudom melyikek aktívok, s melyikhez van gépem is.
tutuhawer
tutuhawer néven, ha épp elindítom. Most épp a nfs shift2-t tesztelgetem, nézegetem, moddolva... Sajnos nincs mit tenni, én a Nissanokat szeretem, az meg itt nincsen - még.

Én azzal a névvel, amin itt is futok.

Elnézést, már változtak az idõ-eredmények, s jelenleg mindkettõben 12. vagyok. 😊
Kipróbáltam én is a McLaren mp4-12c-vel (9. hely), s a BMW Z4-gyel (11. hely). Elsõ nekifutásnak nem találtam rossz eredménynek. 😊
Megérdeklõdhetem milyen nick-néven mentek, én Madmax7907!?
Alexease
Igen, az utcai es a regi cuccok elvezetesek.
Persze azok sem jok igazabol, de az egyszerubb gumi es az aero hianya miatt legalabb jol hasznalhatok. Foleg ha az ember rendesen tolja, nem pillangozza-ketpedallozza szet oket, mert akkor meg izgalmas is😄
NIBI
Hát igen... Sajnos azok fosok.
SRW-ben csak a srteet verdákért rajongok, azokat viszont brutálisan eltalálták. 😛 Nem is tud velük menni az átlag NFS/vérpistike banda. 😄
Alexease
Ezek a GT3-as (es egyeb eros cuccok) szinte mar idegesitoen gagyik😊 Idetlen tapdas-stilus es leszorito ero, gagyi 4 kereken sodrodas es csuszas.
NFS-bol atjott, billes/kontrolleres embereknek biztos elvezetes.
NIBI
Inkább street verdákkal toltam volna rajta. 😛 A GT3-as autók (és a nagyobbak) leszorítóereje el van túlozva. Nem mondanám hogy szimben érzem magam, ha azokkal megyek.
De street-el állatiakat lehet csörtetni. 😛

Mondjuk a pálya eleje nem semmi a több beszûkülõs ívvel, ez minden versenyzõ rémálma, pláne a vérpistikéké... pff... 😄
Assen, Hollandia. Nem véletlen, hogy motoros legendává vált. Szûk és technikás. Öröm, hogy a GT3-as autókkal lehet itt menni.

Elemes R8: túl erõs ide, ezt nagyon érezni rajta. Meg a leszorítóereje alapján sem ide való.
MP4-12C: ezt szerettem a három közül a legjobban. Nagyon szépen a kezem alá játszott, öröm volt vele menni.
Z4: ha valaki kontrollerrel nyomja, a hátsókerék-hajtásnak köszönhetõen csodásan tudja szûkíteni az íveket. Én csak annyit tudtam meg a dologból, hogy az asseni kavicságy nagyon nem játék, különösen ilyen alacsony autókkal.

Szia!

Köszönöm!

Ismerõs a problémád, sajnos én is küszködök idõnként hardware gondokkal, papírformán nem is igazán vinné a gépen, de azért megoldottam, csak gyakran kell a melegedést, s memória elérést rendbe hoznom.

Megpróbálom majd a Simracway fórumán elérni magyar játékosokat, hátha sikerrel járok.
tutuhawer
hello
Az aktív magyar játékosok egyelõre a fórumokban elérhetõk, a játékban egyelõre csak tervezik a privát üzeneteket, amennyire én tudom... Pár hete nem léptem be, a hardware túl kevés , néha meg-megadja magát

A türelemmel nem lesz gondom! 😊
A nap nagy részét szg mellett töltöm. 😊
Régen én is sokat NFS-eztem, de kb. a Most Wanted, s Pro Street-nél abbahagytam. Igazából nekem nem adta meg a valós vezetési élményt, mint pl.: GTR2, Race07, RaceON, s ezen sorozatok részei, csak ezekkel pénzesen lehet versenyezni online, a Simracway-ben van lehetõség ráköltés nélkül is, s szerintem elég valósághû a gépek reakciója az irányításra, s környezeti adottságokra. 😊
Hû. Én esetlen vagyok... <#papakacsint> Na, talán majd mások is írnak ide. Többen átruccantunk ide NfS:W-bõl, a legnagyobb ok TutuHawer volt rá. Én se szoktam magyarokkal találkozni túlságosan, de türelem.

Egyébként nem vagyok nagyon esetlen, a valós életben sokat tesztelhettem magam, amikor még egészséges voltam, de sajnos most már csak a szimulátorozás maradt.
Saját gépeim is szinte mindig sport autók, s motor volt, de jelenleg nem lehetséges az orvosi állapotom miatt, ezért is elégítem ki a hiányérzetemet szimulátoron.
Szia!

Köszönöm a válaszod!

Tudsz esetleg ajánlani valamit, ahol aktív magyar játékosokkal fel tudnám venni a kapcsolatot?

Sajnos az angol tudásom igen csekély, számítástechnikai, mûszaki angollal nincs gondom, de a "beszélgetés"-ben nagyon gyenge vagyok.
Az egyszerû felszereltség a billentyûzet (amivel én is nyomom). De amúgy üdv itt. Sok posztra ne számíts itt.

Sziasztok!

Új regisztráló vagyok ezen az oldalon, bár egy ideje olvasgatom a hozzászólásokat.

Már jó ideje vezetgetek a Simracway-ben, igaz egyszerû felszereltségem van, de persze kormány/pedállal megyek.

Keresgéltem már magyar versenyzõket, de eddig még nem akadtam rá senkire!

Örülnék, ha volna lehetõség megismerkedni, s esetleg némi tapasztalat szerzésre/cserére!
Ja, ez az SQ szerinti besorolás hátulütõje. Nekem az érték 718 és így eléggé esélytelen jó helyre kerülni. (1:40 elejét tudok, talán beférek alája is.)

Alexease
En mar nem foglalkozom a dologgal😉
Eddig neha meg volt ertelme, mert a Beginner-ben es nagyritkan az Inter-ben oda lehetett ferni az elejebe. De most mar az SQ miatt csak az Advanced es Expert reszekre enged be, ami teljesen irrealis es ertelmetlen.
NIBI
Áááá mit mennek a Bentley-vel rossz nézni. 😊
Alexease
Mar tesztelik az SRW StockCar-t, epitettek nehanyat maguknak😊

Alexease
Az SRW modellek jok, mivel scannelnek mindent, es szerencsere szepen es reszletesen osszrakjak.
A problema a 10 eves engine-nel van, a regi egy szeru shaderekkel es a nulla onarnyekolassal. Az animacio annyira nem hianyzik.

A CARS keszulget, de eleg jo. A videon nem toltam neki, attol sokkal jobban lehet csapatni;D Csak szar a hangkeverese.
Nekem is hasznalhatatlan elvileg, ez a video FULL LOW-ban van, kikapcsolt kozonseggel😄DD Igy megy +60fps-t, de erosen palya fuggo, van palya ahol mar nem tudok menni, mert <30fps😄
NIBI
Szerintem nincs lényeges különbség, elég jól kidolgozott az SRW cockpitje is. Csak nincs benne kéz, meg láb szimulálva. 😊
CARS-ba azok a körök terhelés hatására érdekesek de nem értem mik. 😄 Meg hogy csináltál te ilyen frankó kijelzõket, nekem nincs semmim. 😄 Kicsit uncsi úgy. És ahogy elnézem a videókat annak is jó fizikája van, szépen ,ehet csúsztatgatni és meg is lehet fogni. Nekem az már nagyon akadozik, így csak keveset tudtam tesztelgetni de bejövõs a dolog. 😊
Alexease
Van video is, de igazabol sok ertelme nincs😄DD
Alexease
Egy ILYEN vagy egy ILYEN utan kicsit vicces😛
Alexease
Jo palya, nekem tetszik, es remelhetoleg nemsokara iR-ben is lesz.

Bar eloszor furcsa volt, mert mostanaban kevesebbet SRW-ztem (inkabb iR, rF2, CARS), igy a kicsit rajzfilmes cockpit kinezetet es a kicsit benacska iranyitast es FFB-t szokni kellett😊
NIBI
Hát tényleg elég csúszós az én is sokszor elmértem a Suprával. 😊 Meg távolságjelzõket kirakhattak volna a falra vagy valahova, mert így valaki mögött haladva totál nem látszik hol kéne fékezni. Bár lehet csak meg kéne szokni. Na de mi lenne gyorsabb verdával?! Huhúúúú. 😊
Furcsa az új pálya. A "sport car circuit" nyomvonalon az oválról letérõ sikán féktávja még úgy csúszik, hogy nem tudok hogy fékezni. (Megjegyzem, suttyó vagyok, mivel billentyûzettel tolom.) Ha belelépek, jobbra vágódik ki, onnan meg nem lehet jól ráfordulni. Ja és sima, mint egy asztallap. Watkins Glen jobb volt tegnap.

Alexease
Ezzel azt ertek el, hogy foleg a beginnerben, a valoban lassabbak, egyszerubb iranyitasuak is tudnak valamit nyerni, nem toljak ki oket a nem oda valok. Ez elvileg OK.

A pech, a 99,9%-os kozepretegnek, hogy most mar csak kizarolag az eddig is topposok tudnak nyerni, egyertelmuen lekorlatozodott a lehetoseg, a tobbieknek mar eselyuk sem lesz semmire, meg az alacsonyabb sorozatban sem begyujteni 1-1$-t hobby-bol (nem tobb 10 vagy 100 dollart).

Engem spec nem erdekel, eddig is beletettem majd 200$-t a progiba, nem a nyeremenybol epitkezem😊

De akkor legyen minnel tobb Expert es nyitott setup-os sorozat, hogy legalabb elvezkedni lehessen, nehany autot beallitani ugy, hogy elvezetesebb es hasznalhatobb legyen.

Igazabol jomultkor irtam nekik, hogy felesleges az Advanced, es valtas ki az Expert-tel es/vagy legyen az A. az E. 😊 Ra egy hetre lett nehany Expert, ami OK, de valszeg nem miattam😄DD

Aki tud, menjen nehany kort az Expertekkel is, hogy lassak sokan hasznaljak, szukseg van ra.

Ha mar ertemenincs program van/lesz, legalabb valami szimes arnyalata maradjon/legyen.
NIBI
Óóóóóó lehet azzal jókat csapatni. 😛 Annál a gázadásra kell nagyon figyelni.

Na fene, most már van eventekhez rendelt skill quant. Így már sok helyen már az interben sem indulhatok, beginner meg totál kilõve. 😄
Mondjuk ez jó, de mégsem. 😄
Ahogy az 1 M sem. Tegnap a Lime Rock Parkban olyanokat forogtam vele, hogy rossz volt nézni.

NIBI
Hát ez a Camaro nem is olyan drift verda mint elsõre gondoltam. Errõl asszem nem érdemes videót készíteni, nem túl látványos. Ha megcsúszik akkor nehéz fogni, rendre átcsap a másik irányba, fantasztikus.
Csak kis csúsztatásokat lehet vele csinálni nagyon figyelni kell vele. 😊
Bár én nem vagyok hardcore szim-es, de szerintem így mostanra igen jó eredményt sikerült elérnie a csókának. Valahogy mostanában csak a Shift2-vel körözgetek én is 😊

Amiga 600GT QuadCore - WorkbenchHD 64bit - ThermalGive Titanium Edition - Commodore Extreme Graphics X69HD

tutuhawer
a shift2-t próbáltátok a ptmu moddal? Elég komoly lenne azzal a tartalommal egy normális fizikával a játék. Engem mindig elcsábít a tuningolós utcai téma, baromira tetszik. A kérdés az, mennyire szar a lengyelek gumi módosítása, mennyire teszi jobbá a játékot? Mennyire örüljek, hogy tetszik, ahogy megyek? <#confused><#conf> Mennyi létjogosultsága lenne a modderek, hardcore szimesek által összetákolt , jó shift2-nek, amiben utcai autók, versenygépek, oldskool vasak is vannak?

NIBI
Ja az extra gombok lettek a legjobban összerakott barkács cuccom. 😊
A többi megoldásban és minõségben sehol sincs hozzá képest. 😄

Régebben, vagyis utoljára aminél még mindháromért kaptam az a Mustang Boss volt Lime-on (3063, 3064, 3065). Azóta nekem sem fizet a beginner, ezért már hagyom is. De ha adv-ba és interbe is megyek akkor mindkettõt fizeti. Már ha nem zárnak ki. 😛

Bizony jó a 3 monitor, de így sem látni mindig minden tükröt, kész röhej. 😄 Vagy a középsõ pont a kávák mögé esik akkor meg nem látok benne semmit... Vagy túl sötét/tükrözõdik, akkor meg azért rossz...
Mondjuk én szeretem így, jobb mint a virtu tükör, sokkal valósabb így, de még nekem is szoknom kell hogy ki kell néznem oldalra ha fel akarom mérni a mögöttes forgalmat. 😊 Szóval nekem annyira nem hiányzik a virtu tükör. 😛

És úgy tûnik lesz még videóm, hála égnek a Sony-val könnyebben, gyorsabban lehet vagdosni, de igazából még csak azt tudom vele. 😄
Camaros vidit valószínû csinálok, de már operatõrrel. 😛
Ja és a Jag-es videón azért volt pár mákom ám, nem vagyok ekkora drift király mint látszik. 😄
Ami viszont fura hogy középállásban a kormány olyan puha hogy sokszor próbálgatnom kell hogy mennyit is kell tekerni, ezért kicsit idétlenek a mozdulatok olykor, de más szimuban nem csinálok ilyen helyzetekben ilyet. Ez gondolom a nagyon gyenge FFB miatt van amivel kicsit kiküszöbölöm az FFB lyuk érzetét... Félmegoldás de jobb mint ha középen löttyedt pöcs lenne, aztán kicsit többet fordítva pedig úgy bekeményedik hogy szinte üt. Na hát az borzalmas. 😄 Fele ekkora drifteket sem fogok úgy. 😄
Alexease
Most mar ovatosabban kell es/vagy jol meg kell gondolni az Event-ezest, mert most cumiztam be egyett😊

Inter-ben mentem, de ugy volt kitolnak a retekbe, ezert beprobalkoztam Beginnerrel. Nem sok embert erdekelt, bent maradtam Interben (1$), es Beginnerben is (4$). De mivel Interben mar nyertem, a Beginnert (logikusan) toroltek;DDDDD
Alexease
<#taps><#eljen>
Harom monitorral eleg jo buli, es meg a visszapillantot is latni😉
Latom a kormany is valami barkacsolt fajta, kisebb kiegeszitesekkel😄