Simraceway

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

lac coo
amúgy grafika elmegy, fizika az picivel jobb mint rF1 volt, így emlékezetbõl, nagy gond azzal sincs míg komolyabban meg nem csúszik, akkor szokásos ISI-s a dolog, bármit csinálok utas vagyok csak 😊

Az ég kék, a fű zöld" a Fideszes főgecik gyermekeket erőszakolnak meg!

lac coo
Kösz !

Az a sok rate az mi a fene ?
Valami hasonló nálam is, de állóhelyben rezeg mint a barom, mikor megyek akkor annyira nem vettem észre.
De majd nézegetem ..

Garázsban az autókat mindig ilyen lassan tölti, be vagy csak most mert mindent frissít ?

Alexease

lac coo
Szép kínálat !!!!
THX !

Alexease
Keverek egyet a fazekban, aztan megnezem mit tehetek😊
Alexease
Ez lemaradt😄DD

lac coo
Majd ha nagyon ráérsz tolj már fel egy shotot az FFB beállításokról, mert nekem nagyon nem megy ...

Alexease
Ezt tegnap tettek ki, allitolag az osszeset liszenszeltek😊 Igaz, az aruk alapjan megvehetetlenek😄
Eddig ben t van a programban 6db utca/sport, es 6 darab F1-es ('73, '77, '88, 2010, 2011, 2012).

A '73-t multheten oda adtak ingyen, a '77-es meg elerheto. A '88-as k*rv* draga, a tobbi (uj F1-ek) meg nem erdekelnek😛
A sportautok darabja 2–3000 pont, az meg kivitelezheto😉 Kiveve az F1-LM-et, az draga😊))
Alexease
En ki tudtam, kapcsolgatni, szerencsere van ra minden allitas.
Alexease
Igen, lehet, a kontrollernel rendelj hozza valami gombot😉
Sajnos a FOV csak menubol (aka rF)😊
lac coo
Hát én nem tudom beállítani ezt az ffb-t, rezeg ha kell ha nem 😊)))

lac coo
Üléspozíción lehet valahogy állítani ?

Alexease
Ha irtam is valamit, akkor biztos nem azt hogy lesz, hanem jo lenne ha lenne😄DD
Ha lenne valami, akkor valszeg ISI engine, vagyis rF2. De az meg onmagaban is futurisztikus, meg az ISI sem tart sehol😄
Atallniuk sem lenne egyszu.
Ha mar engedne egy kormany plugint (pl. rF1-es RearFeel), mar jobb lenne a helyzet.
Grafika, hang, idojaras ehhez valahogy nem erdekel😊
Lehetne szuper gumi is benne, de minek, a jatek menet azt sem indokolja;D
Alexease
De szerintem, akinek az autoszim a hobbija, annal elfer ez az 1-2GByte plusz, ha eppen nincs mas, tud vele korozni offline es online-is (mindig van verseny – bar kicsit arkadosan toljak😛).

De ha mar fent van valakinek, az alap autoval mindig van race/event/hotlap, minden korert pontot ad (5 pont/kor), es 40 korbol mar osszejon egy masik auto (pl. az MGA amivel a videoban mentem), ami (kicsit) mas autokezeles, igy mas elmeny.

De ugyanugy 2-300 pontbo ki jon meg 2-3 Mitsubishi, a VW Beetle, a Kart, a Charger, a Lexus CT, Mazda RX es MX vagy a Toyota GT86.

Es ha eppen olyat sikerul veni, amivel hivatalos Event/Race is van, akkor azokkal is lehet pontokat gyujtogetni😉

Nem azt mondom, hogy korozgessunk-gyujtogessunk, mert annak semmi ertelme, de ha mar fent van, es ha mar neha megy vele az ember, neha osszejon egy-egy auto „ingyen”😊
lac coo
Másik topikban írtál valamit, hogy lesz új ...Új engine ?

Alexease
Az rF1 es a GTL kozotti erzes, kicsit erosebb kozepre huzassal/tartassal.
En is tobbszor toroltem, mielott fent ragadt volna, foleg az iranyitas es az alap engien miatt😊 De aztan a rendszer es a tartalom miatt megkedveltem😊 De komoly penzt azert nem aldoznek ra😛 Kiegeszitesnek jo, a tobbi melle, foleg hogy „ingyenes”. Mivel csak a korozgetesert is ad pontot, igy azokert is vettem mar 1-2 autot – ugy jobban lehet hasznalni.

Mar irtam korabban, hogy mennyire fapados es milyen hianyossagai es hiabai vannak.
Az autók irányítás kormánnyal milyen?
Én többször nekifutottam már,de csak az alap Lancer-el,aztán abbahagytam,mert nem nagyon tetszett az irányítása.
Valahogy nem bírtam megszokni,akárhogy is állítottam.
Alexease
Es ha mar „ott voltam”, mentem egy kort😊

Alexease
Lehet hogy nem nagyon piszkalnak bele az alap rF1 engine-be, de azert nehany dolggal megprobalkoztak😊 Van ami (a lehetosegekhez kepest) teljesen jol sikerult😉

Alexease
<#taps><#zavart1><#duma>

Sokfele oval palya van: oval, tri-oval, d-oval, quad-oval, es persze short, speedway, super speedway stb.😊 Ezeken belul is, akar kanyaronkent, mas-mas kanyariv es dolesszog.
Alexease
Az itteni online versenyek mas teszta, eleg arkados, tornek zuznak;D De elengedve oket lehet versenyezgetni, csak rovidek a futamok.

A ciki inkabb az, hogy komoly programnak akarjak eladni, komoly nyeremenyekkel, es ilyen koritesben talaljak, engedve hogy kicsit elgagyizzak a dolgokat.

Tudom, hogy engine korlat, de legalabb lenne Pro resz, vagy az Advanced-et allitanak be ugy, hogy nulla segitseg es kotelezo cockpit (sajnos apedal/valto kulonbsegekkel nem lehet mit kezdeni).

Ott sem jutnek be z elso 10–20-ba, de legalabb erzesre nem lenne ennyire komolytalan. Igy semmi indittatasom nincs, hogy tobbet fizessek erte.

Az iR-ert szivesen fizetetk, es bar tudom, ott is megtesznek mindent a leggyorsabb korroket, es ott is csak futottammeg kategorria vagyok, de legalabb az van annyira korlatozva, hogy komolyabban tudjam venni (igaz a ketpedalozos-pillangozos agyrem ott is megvan, de azzal nem lehet mit kezdeni).
lac coo
Ovál pályából hogy lehet kedvenc ?? 😊)

Az mind egyforma , nem ? 😊Szép plakátok vannak ...? 😄

lac coo
Én már hozzászoktam ehhez .😊
Ahol normálisan mennek ott is csak közepére vagyok jó, a legjobb esetben 😄DD

Egy-két autó mindig akad akivel tudok versenyezni, többi meg mit érdekel engem elöl mit csinálnak ...😄DDD

Alexease
Az igazabol hasznalhatatlan, nem foglalkoztam vele.
Alexease
Nem mintha barmi eselyem lenne ezzel a programmal valamit nyerni (a teszt vezetes es hasonlok nem is erdekelnek), de itt egy pelda, mennyire el tudja venni a kedvet az embernek a masok altal megtalalt kiskapuk es/vagy az extremitas es/vagy a program hiba😄

Phoenix Challenge, 20 kor, Charger R/T, fix setup, allorajt. Egyik kedvenc oval palyam.
Az elso helyezett leggyorsabb kore majd' 5 masodperccel jobb mint az enyem! LOL! Nem 5 tized, 5 masodperc😊 Egy 30 masodperces oval palyan😄
De allohelyzetbol is majd' 1 masodperccel megy jobbat mint az en leggyorsabb korom😊)))))

Es sajnos a legtobb versenyen hasonlo aranyok vannak. Es en csak az Advanced-del megyek, mert az az allattiak full arkadok lehetnek;D Sajnos az Advanced-hez is engednek minimal segitsegeket es barmilyen nezetet.

De ahogy elneztem a listat, sokan jol kijonnek penzugyileg a dologbol, mert mind a harom Event-en letoljak az extra idejuket, ami az elso 1-2 helyre jo😊

Mondjuk a pCARS hotlap nyeremeny nevetsegesebb volt, mert azt valoban szimnek akarjakl eladni, jo fajta kormanyt lehetett nyerni, es az elso X helyezett full arkadban tolta, kulso nezet, gamepad, full segitseg es ami kell;D
lac coo
Ideje lenne ...
Azt a torrent pakkot én is leszedtem, de hát az nem sok mindenre jó ....

Alexease
Keszulnek hozza dolgok, az ISI forumot erdemes nezegetni. Van mar ket tucat alpha/beta/wip, de azokkal nem foglalkozom.
Szerencsere ami keszul, ugy nez ki jo lesz, igenyes, mar majd 1 eve nyomjak oket. Talan fel ev mulva egymasutan jon jonehany normalisabb, es utana folyamatosan.
lac coo
De mindegy rF2 nem azért szeretjük. Csak lenne hozzá egy pár tucat normális pálya !!! 😊))

Alexease
Lehet hogy ingyenes modderekkel csinaltatnak minden tartalmat, de azokbol is csak a nagyon ingyeneseket talaltak meg😄
lac coo
Azt mondom én is...asszem 😊))))

lac coo
rF2 -ben a kedvencem a Clio mûszerfalán a bénán benyomorított lámpák, jó ideig azt sem tudtam azok mik 😊)) Nem fért be normálisan kicsit nyomorgattak rajta azt jóvan 😊))

Alexease
Eppen forditva ertette😊 Azt szeretne, hogy ne 900 fokot hasznaljon a kormanyabol, de az SRW-nel ilyet nem lehet (csak prifiler piszkalassal).
Alexease
Sajnos ez a legregebbi, legeredetibb rF1 engine alap, ebben nem lehet kormanyszoget (elfordulast) allitani, foleg nem autonkent;D

Korabban irtam, hogy ez a resze sajnos bena, de legalabbis erosen idejemult:/ Plusz az alapbeallitasok miatt id idegesito:/

Ennel mar az is pozitiv, hogy driver/profil piszkalas nelkul be lehet (ugy-ahogy) allitani hasznalhatora. Az hogy annyit forduljon mint az igazi es/vagy szinkronban legyen a ket kormany, teljesen futurisztikus😄DD
lac coo
Hát ha nincs más módja miért lenne ostobaság. az ilyen veszett gyors autókat szinte lehetetlen 900 fokon vezetni .

lac coo
Kintrõl jól mozog az ablaktörlõ, az is valami ! 😊))
Konkrétan abban csak baltával faragott van, bár ahogy eszi a gépet nem is kell jobb 😊))

Alexease
Igen, abban van 1-2 baltaval faragott model😊
De olyanokon jobban kiakadtam, hogy honapokig (evekig?!) csinalnak valamit, es a valszeg agyon tesztelt auto hatso lampaja fel meterrel hatrebb vilagit😉 Vagy a funkciojaban nem mukodo ablaktorlo mozog, de tobb meterre az autotol, valahol a levegoben, idiotan;D
tutuhawer
A kormányt be tudtátok állítani mindig, mindegyik autóhoz? Úgy értem, Audi R8-at vettem, és gondoltam magamban, minek forduljon az én kormányom 900 fokot, ha az audi meg nem. Más játékokban úgy olvastam, automatikusan beállítja a játék az aktuális autóhoz, de itt nem. Ostobaság mindig a logitech profilerben átállítanom az adott autóhoz a kormány elfordulását?

youtube.com/tutuhawer -- It's time to NISMO! -- Say NO to racing -- TutuHawer híres jelét mindenhol ismerik, ám neki még nevét leírni is nehezére esik.

lac coo
Lancert néztem annak teljesen jó a fülkéje .
Mondjuk rF2 elvileg új cucc, mégis abban vannak a legcsúnyább modellek 😊)

Alexease
Igazabol a SRW-en is eleg jol osszerakjak az autokat, de sajnos a regi shaderezes es bevilagitas miatt sokkal gagyibbnak tunnek mint amennyit a modellek megerdemelnenek.
Kar erte, bar azelott egyebeket is kellene javitani es potolni😉

Alexease
Uj auto😊
lac coo
Hát a WRC tényleg elég felejtõs .

Alexease
Gozom sincs, a Milestone csinalja, ugy mint a WRC sorozatot meg a motoros cuccokat, igy egyelore nem izgulom ossze magam😊
Lehet hogy ok is inditanak valami vasarolgatos ingyenes cuccot, ugy mint az SRW vagy az ACR, csak rallis temakorben😊)))
lac coo
Majd nézegetem, mit merre...

És az az MXM Priject azmiaz ? 😊

Alexease
Nalam sem a top kategorias cucc, ezert is toroltem sokszor😊 De mindig a menuk, beallitasok es autokezeles miatt torlodott azonnan, tobb eselyt nem adtam neki.
Miutan jobban atneztem a rendszert, igazabol tetszik (foleg azutan tetszett, hogy beruhaztam ra 10$-t a 25 autos csomagert😄), csak sajnos van nehany hulyesege:/

- Hiaba lehet beallitani, hogy en csak az Advanced resszel akarok foglalkozni (a Beginner es Intermediate eventeken sok segitseget enged – bar nem kotelezo hasznalni😛), meg abban is enged minimal ABS-t es TC-t (a forumon irtak). Nem mintha az eventekbol (hotlap) szeretnek meggazdagodni, csak bosszanto, hogy tulsagosan egyelotlenek a feltetelek (autonezet, kezeles, segitsegek).

- Nincs virtualis tukor az autoban, igy cockpitbol online versenyen hasznalhatatlan:/ Onboard-rol meg idiota es meg arkadosabb a hangulat.

- Hotlapon nem mutatja a legjobb idomet, csak az aktualist, az osszeset, a reszidot es a bunteteseket😄

- Nem lehet kormanyszoget (elfordulast) allitani a kontroller beallitasnal (ok, rF1 alap), de az auto kormanyatteteleit is idiotan lottek be, eppen hasznalhato 900 fokon.

- A versenyhez es hotlaphoz beallitott default setup-ok erezhetoen arkad stilusra vannak belove, segitsegekhez, ketpedalos-pillangos stilushoz:/ Pl. ahol allithato lenne a diffi, foleg a coast, ott huzosra van beallitva, mert segitsegekkel, ket pedalla biztos elvezetesen korbe driftelnek mindent. De ket pedallal halalos😄

- Van offline AI-val, ami jo, de valszeg az osszes autohoz 1-1 virtual pilota van, egyfele tulajdonsaggal, mert a verseny elejen kepesek 2 koron keresztul, 2 sorban egymas mellett, libasorba autozni😄

- Az online versenyek, a barki barhogy hasznalhatja stilus miatt, igazi free server stilust mutatnak, sok-sok zuzassal😊 Szerencse hogy „sokan” vannak, es 3-4 percenkent indul szerver. Bar ez a hatranya is, rovidek a versenyek.
De mivel online versenyen semmit nem lehet nyerni, de azert kreditet ad, az a lenyeg, igy el kell engedni mindenkit, osszezuzzak egymast, utana esetleg lehet versenyezni 1-1 emberrel😊 Osszessegeben lenyegtelen hogy valaki az elso helyert kuzd es eloz 1-2 helyet vagy az 5-10. helyert. Az elvezet ugyanaz;P
lac coo
Kipróbáltam, rosszabbra számítottam....De nagy kedvenc nem lesz azért ! 😄D

Alexease
Ezt ma ingyen adjak, annyit meger😉

tutuhawer
Szasz, láttam is a neved egy ranglistán, gondoltam, majd ma megkérdezem, hogy alakul a véleményed 😊 Tényleg ennyire szar a fizikai motor? Úgy értem, irreális eredményt kapok? /kerékpárról szállok le, szeretnék normálisan autózni kicsit a gépen/ Nem sokkal nagyobb a gépigénye egy C.A.R.S vagy assetto corsa-féle minõségnek? Annyival jobbak / lesznek azok, hogy beszarsz , behugyozol? Aki ad magára valamit, az még most se a simraceway-t nyomja? Akiket online látunk, azok gyorsak, de még mindig csak a "futottak még" kategória? A force feedback beállíthatósága szar? Az összes ismert magyar segítséget olvastam, és az alapján halál a FFB...

youtube.com/tutuhawer -- It's time to NISMO! -- Say NO to racing -- TutuHawer híres jelét mindenhol ismerik, ám neki még nevét leírni is nehezére esik.

Alexease
Ezen hozzaszolas ekes bizonyiteka, milyen gyorsan tudok magambol hulyet csinalni😊)))

Mint korabban rendszeresen, 3 havonta beprobalkozok a jatekkal, adok neki egy eselyt. Eddig nem jott ossze, nehany percet birt. Most turelmesebb voltam, vegigneztem a lehetosegeket, ha mar ennyit foglalkoznak vele, es eleg sokan hasznaljak, biztos van benne valami, ami miatt megeri😉

Most tul tettem magam az alap engine-en, annak a korlatain, kicsit elavult dolgain es apro benazasan, es a fizika/ffb/vezetesi elmenyen kivul megneztem a szolgaltatasokat is.

Es tetszik😛 Bar sok auto ara miatt durva lehuzasnak tunik a dolog, de megsem az, sot!

Jelenleg ~80 auto van hozza (a palyak ingyenesek), azoknak a fele boven 1$ alatt vagy annak a kornyeken. Van jonehany ami meg kibirhato lenne (1–4$), es igazabol „csak” ~20db van, ami draganak szamit (4-10$) vagy 5-10 darabb ami irrealis (10-40$).

De a lenyeg, hogy mindent meg lehet venni penz nelkul is!

Krediteket ad minden megtett korert (1 kor = 5 kredit), es a rendszer alapjan 1$ = 1000 kredit (kiveve 1-2 autot ami aranyaban sokkal tobb kredit).

Az autok tobb mint fele 1000 kredit alatt van, vagyis eleg gyorsan ossze lehet lapatolni oket. Foleg, hogy palyatol fuggetlenul adja a krediteket, vagyis lenyegtelen hogy 3 perces road vagy 20sec-es oval😛

Az alap, ingyenes 1 autora minimal verseny van (hotlap vagy race), de ez logikus😛 De azzal is el lehet indulni!

De minimal egyszeri beruhazassal (5$ <10–15 auto😛>), hozza lehet jutni olyan alap autokhoz, amelyekkel folyamatosan lehet versenyezni, mindig van valamelyikre futam. Igy lehet gyujtogetni a krediteket, nincs tobb koltseg😊 Csak ha valaki turelmetlen – mint en😛

Raszantam 10$-t, vettem egy 25 autos csomagot. Meglepo, ritka, de nincs benne lehuzas. Gondoltam majd olyan autokat ad, ami gagyi vagy nincs hozzajuk race/event, de nem, hasznalhtok rendesen.
Pl.: BMW 1, 1969 es mostani Mustan Boss, Charger, Formula 3, Formula Renault, Golf, GT86, Jetta, 3 Lander, Megane, MGA, MX-5, Mazda RX-7 es 8, Supra, Viper.

Van „offline” gyakorlas es verseny AI-val. Kicsit benak, de gyakorlolni jo😊
Ezenkivul Event-ek (foleg hotlap, ~10db) es Race-ek (~20db) vannak.
A szervereket Ok inditjak!
Vannak boven online, mindig lehet versenyezni.

Minden hivatalos online kort rogzit a szerveren, amit barmikor le lehet tolteni replay-nek vagy behivni ghost-nak!

Azon kivul, hogy minden megtett korert kreditet ad, a race/hotlap versenyeken az elso 1–10 helyezettet dijazzak is (1-4$).

Persze ez kicsit lehetetlen kuldetes, mivel szabad valaztas van minden segitsegre, nezetre es kontrolerre😄 Sokszor irrealis hotlap idok vannak😄 (Arkadban toljak, csalnak, kihasznalnak vagy hibas a rendszer). De igazabol mindegy, hamarabb osszejon 1$-nyi kredit mint a jo helyezes😄

A lenyeg: nem tudom honnan van ezeknek ennyi penzuk liszenszre, de az alap engine-t leszamitva, teljesen jo rendszert raktak ossze, korrekt, normalis, hasznalhato, lehuzasok nelkul.

Csak az alapjan itelkezni, hogy 5–10 auto irrealis aron van, nem erdemes. Valszeg a liszensz koveteli meg. A lenyeg, meg azokat is meg lehet venni kreditekert!

Az uj es keszulo szimekhez kepest kicsit gagyinak tunhet a dolog, de a tobbi melle, ingyenes barmikor-online-mokanak szerintem tokeletes.

Bar kicsit kopottas a dolog, es itt-ott barkacsjellegu, de eleg jol lefedtek szimes koritessel az autos temakort: offline prac./race AI-val; online event-ek, hotlap-ok, instant race-ek; pontgyujtogetes; autovasarlas; dijazott futamok, nyeremenyek; online tablazatok, adatbazisok, adatok, eredmenyek; stb.

Persze csak erre alapozni nem lehet, kell melle a tobbi program is, de ingyen vagy egyszeri 5$ befektetessel hosszutavon boven jo (folyamatosan fejlesztik, patch-elik, bovitik).
tutuhawer
nekem egy ingyenes , kormánnyal vezethetõ játék kell. Jobbat hirtelen nem találtam, egyelõre megfelel. Vissza kell szoknom a kormányhoz amúgyis...

Alexease
„Simraceway has been hard at work adding new features to its title, the latest being Mouse Control and Car Bundles.”

Inakbb azon dolgoznanak, ha ennyi penzuk es lehetoseguk van, hogy egy normalis, friss engine-t rakjanak ala, mert ez igy, egyelore foss:/ Nem is ertem, ki az, aki ezert fizet?!

simraceway-adds-mouse-control-car-bundles