1087
PRÓBÁLD KI AZ ÖSSZES MCLARENT ONLINE!
  • Alexease
    Kontroller konfig file piszkalast es alapot piszkaltam ide korabban. A file beallitasokkal lehet nyerni plusz erzest a kormanyra, foleg az elso gumikrol.
    A fejlesztok a plugin-eket letiltottak, de az utobbi idoben gyujtik ossze hogy melyekre lenne igeny. A RealFFB-t maguktol ajanlottak, talan lesz valamikor.
  • CamelX
    Upsz, A3-as hasonlatra Golf-ot akartam írni, csak már eléggé csíkba vannak szemeim :)
  • CamelX
    Érdekes hogy eddig nekem a Jetta jön be legjobban, pedig valójában egyik legunalmasabb autónak tartom. De ez a példány nagyon komoly. Hangja, vezetési élmény, minden :) bár teszem hozzá elég kevés autót próbáltam ki még a bundle-ből is. Nem gyengén hajaz ugye eleve az A3-asomra (kár egy S3-as nincs még benn), úgyhogy rendesen mosolyt csal az arcomra :)
    Kormánybeállításokból viszont úgy általánosságba lehet többet ki lehet még hozni (remélem). Még nem sok időm volt próbálgatni, de valami még nem stimm azt érzem. Meg túl könnyen kicsúsznak a kocsik, első kerekesek is, és nehéz visszarántani őket. Ez viszont lehet csak megszokás kérdése lesz, mert hát ugye nem full szim, azt tudjuk... de attól függetlenül óriási hiánypótló Shift2 és TD: Ferrari után.
  • Alexease
    Az ilyeneket en is szeretem. Hasonlo mint multkor a Morgan Super Sport, de ez valamivel izmosabb.

• frango
    Nagyon fasza rajta az a középső visszapillantó:) Imádom az ilyen régi kocsikat. Főleg, ha irreálisan nagy motor van benne. Nem piszkít bele a computer se. Élvezet az ilyeneket vezetni.
  • Alexease
    Ja, kicsit old-school erzes, de a lehetosegekhez kepest tisztessegesen ossze van rakva, az autok jok, hangulatos oket vezetni. Sajnos a default setup-ok nem mindig jok (foleg a fekeroleosztas), de kibirhato.

Van most Mustan hotlap is Silverstone-on, teljesen jo az az auto. Kicsit tojashej stilusu a fekpedal hasznalat (gyorsan keresztbe all meg egyenesben is:P), es a visszavaltas is nagyot rat, de kicsit mas stilusban fekezve es valtva el lehet szorakozni vele.

Az AI eleg hulye (egyfajta van, tomot sorokban koroznek:P), de ha mar szetrazodtak nem olyan rossz. Foleg 10-20 kor alatt, a vegerol indulva:D
  • oneal1
    na most próbáltam ki rendesen a programot, ez nem rossz!:D

MEgnéztem ezt a jaguárt, el lehet vele bohózkodni:)
  • Alexease
    Uj auto, teszt nappal, 1.20$-os arral.

• frango
    Háát nem tudom... Én mostanában csak farmolom a crediteket. 90%-ban előröl indulok(gyorsan betölt) és mindig lemaradok az első kanyarok után, hogy legyen valami kis versenyzés. Sokat ütközök, kicsúszok és mégsem ment le a SQ. Helyezésnek úgy sincs sok értelme, mert így is úgy is +5 credit körönként. Viszont mikor új kocsival megyek párat, akkor rögtön megugrik a SQ.
  • Giovanni #317
    Aha, köszi :) Tegnap egy srác meg felismert iracing-ről :) Pedig 2 éve nincs előfizum, meg a csávó sem magyar volt :) Néztem is nagyot :D
  • Alexease
    Amikor 70-90 kornyekiek csatlakoznak, akkor nem is szokott komolyabb gond lenni.
  • Alexease
    A forumban valamit irtak a koridokrol, a pontos vezetesrol, utontartasrol es a balesetekrol is.
    A baleset egyertelmuen, de mar az offtrack is rombolja.

De igazabol nincs sok ertelme, mert meg a szervereket nem lehet az alapjan filterezni. Vagyis neha komolyabb intervallumot ir ki, de nem tudom miert:)

Bar annyi haszna megis van, hogy ha a csatlakozok nagyresze 20-30 kornyeken van, az vagy nagyon uj, elvetve hasznalja a palyat es az idealis nyomvonalat, es valszeg sokszor zuuuuz:D
  • frango
    Minél több fajta autóval mész, minél több pályán annál nagyobb lesz az a szám. legalábbis én így tudom. Eddig mentem 6 autóval kb. 6 pályán és így most az SQ 64. De nem minden autóval mentem minden pályán.
  • Giovanni #313
    A skillquant mi alapján változik?
  • Scany01
    a játék menet
  • lac coo
    Napokban pont néztem egy filmet erről az autóról valamelyik okostévén, és az minden volt csak nem orrtolós :)fürge volt, nem ilyen lomha öblögetős a kanyarokban .( Sajnos megint beszélhetnénk, ugye, a sebességérzetről is ...)
    Persze ez régen nem érdekel már, hogy mennyire hasonlít az igazira, ha jó vezetni felőlem lehet orrtolós is :)

( Az külön érdekes volt, hogy a tükrön van valami kis mozgatható elem, azzal szabályozzák a hűtőbe jutó levegőt .:)
  • Alexease
    A nem tul jo setup-ok mellett, azert azt is figyelembe kell venni, hogy az SRW-ben az autok nagyresze utcai jargany, vagyis a gumik felfuggesztes nem versenytechnika:) Az utcai autok nagyresze orrtolos (sulyelosztas, lengescsillapitok, kokemeny „ballonos” gumik stb.).

Raadsul ez az auto eredetileg felautomata, vagyis a visszavaltasokkal is ovatosan kell banni (vagy sok blip):)
  • lac coo
    Én is menetem vele még néhány kört, rá lehet jönni ,hogy kell vezetni :)))
  • Alexease
    Mi hogy mukodik?! A weboldal, a regisztracio, a letoltes vagy az auto?
  • Alexease
    Jo ez az auto:)

• Scany01
    vki ad leírást mi hogy működik?
  • lac coo
    simraceway.com
  • Scany01
    üdv
    szabad kérdeznem a képeket honnan szeditek?
  • Alexease
    Sajnos sok alap setup rossz, a korabban irt mindenkinek jeleg miatt:/
    Talan egyszer lesz Pro sorozat ahol lehet majd allitgatni vagy normalis beallitasokat csinalnak.
  • lac coo
    Nekem ez az autó nagyon nem jön be, valahogy ez most nem sikerült :))
    Fékezni alig lehet vele, keresztbe áll, kanyarban olyan szinten túrja az orrát, hogy valami hihetetlen ...Lehet, hogy jó lenne, csak kellene neki egy kis állítgatás ....
  • mormotax2
    sziasztok anyi jot halotam tututol evel a játékal kapcsolatban gondoltam kiprobálom sikerűlt feltelepitenem regisztráltam de aztán nem tudom elinditani nem értem milehet a probléma ha tudtok segicsetek léci előre is köszi
  • frango
    Erről a kocsiról jut eszembe, hogy csak nekem hiányoznak a Nissanok? Egy GT-R-t nagyon szívesen látnék a palettán.
  • Alexease
    Igen, az 25-os, nem 20-as:) Vagyis megjobb;P
    Es ilyenkor keddenkent van ingyenes/50%-os teszt nap 1-1 autora, erdemes kiprobalni, es ha tetszik, erdemes megvenni (ha alapbol „draga”, de igy „elerheto”). Mas akcios csomagbol, foleg a 25-os utan, mar nem eri meg, vagy nincs ekkora kedvezmeny.

A mai jargany.
  • CamelX
    Jogos, köszi! Be is szereztem a 25-ös pakkot és még mindig van 8,50-em :)
  • Alexease
    Vannak bundle csomagok, azokat is erdemes megnezni. A legjobb a 10$-os 20 autot tarttalmazo csomag. Jo autok vannak benne. Elvileg ezzel kellene kezdeni a vasarlast, mivel ebben sokminden van, kesobb nem lesz atfedes ha korabban mar vasaroltal valamit.
  • CamelX
    Tegnap 20 dolcsit befektettem végre :) még csak kóstolgatás szintjén van játék, de full pozitív olyan szempontból hogy legtöbbször úgyis egyedül vezetgetni szeretek, élvezetből, 3 pedál + kéziváltó.
    Első shopping eredmény: Micu EvoVIII, Toyota G86, Audi TT RS, 1970-es Alfa, Lancia Stratos.
    Álomgarázsam is ezekkel kezdődne :D Pro-bb szimekkel szemben nagy pozitívum nálam a gyári műszerfal/felszereltség, viszonylag kompromisszummentes grafika, és veletek ellentétben az egyszerűbb beállítások :D
    Versenyre egyelőre nem megyek, de még egy 10est elszórok kocsikra az fix, elsősorban veteránokra (Ford Sierra-ra extra kíváncsi leszek) :)
  • Alexease
    Mar tobben erdeklodtek az indithato hosztokrol, de erdemi valaszt meg nem lattam.
    Tippem szerint nem fogjak eroltetni.
    Mivel az alap program es a palyak ingyen vannak, az autokat filleres aron adjak (leszamitva nehanyat), a szervereket ok inditjak, raadasul penzdijas versenyeket/hotlapokat szerveznek, igy az egyetlen bevetel forras az autoeladas (fizetos versenyeken kevesen mennek).
    Igy folyamatosan jelentetik meg az uj autokat, es osszevalogatva a regebbiekkel versenyeket inditanak, hogy az emberek „kenytelenek” legyenek megvenni oket.

De mindig van 8-10 versenyszerver plusz a Challenge-ek, igaz nem Eclips-szel (de meg lehet), de nagyon hasonlo autokkal van 1-2. Ez nem egyexpert szim, nincs olyan nagy kulonbseg az autok kozott, toljatok massal;)
  • Panzeradler #294
    Arról esetleg nincs valamilyen infótok, hogy partice-t lehet-e majd nyomni másokkal? Mert 3-4en szoktunk egyszerre játszani és megvettük az eclipset mire jót a hideg zuhany, hogy nem tudjuk nyomni.:/
  • Alexease
    Elvileg ezeken a palyakon dolgoznak: Brands Hatch, Cadwell Park, Donington, Imola, Istanbul, Magny-Cours, Monza, Nurburgring, Nordschleife, Oulton Park, Snetterton, Valencia, Zolder, Circuit De La Sarthe, Sebring, Laguna Seca, Spa.
  • lac coo
    Próbáltam játszani a fékpedál-út beállításokkal, de akkor is elmozdítom akaratlanul is a pedált .És/vagy szimplán béna vagyok ehhez ! :DDD Ha túl mélyre kell nyomnom a féket akkor meg nem érem el normálisan a gázt közben, ha félúton jó, akkor elérem ,de ott meg nyomom random összevissza a féket ...

De ez így nekem olyan nyakatekert, béna, életidegen, hogy inkább megyek pillangóval . Nagyon lassú, gyenge autóval szoktam néha bénázgatni ...
  • Alexease
    Igen, ezekkel a pedalokkal nehezebb a dolog. Az igaziban ra lehet „tamaszkodni” a fekpedalra, de itt nem, mert feluton kell tartani blipp kozben is, kulonben felengedve feknelkul megy az auto vagy a padlofek lesz belole;D
    Vagyis nem artana egy normalis pedalszett is:P

Erre jo igazabol a fekpedal ala rakott gumi/labda, ami a „normal” fekaro utjan meallitja a pedalt, es onnan csak izombol, minimalis uton lehet tovabbnyomni. Persze ez sem az igazi, allitgatni kell, szim is kell hozza, hogy be lehessen loni a pedal linearitast. De most mar itt is mukodik rendesen, nem csak az iR-ben.
    Ezert is szoktam a fekpadel linearitasat mashogy allitani (igaz, nincs alatta semmi idegen anyag:P).
  • lac coo
    Meg ami még nagyon nem megy nekem, a fékezés+gázfröccs .
    Igazi autóban megcsinálom, nem egy ördöngösség, de itt a nem nyomásérzékeny fék miatt nem tudok megfelelő erővel fékezni ....Marhára nem mindegy, hogy enyhe kanyarban egy picit kell csak fizikailag lenyomni a fékpedált, izmosabb féktávnál meg tövig, igaziból ugye mindig ugyanannyit nyom az ember ....Ha gyakorolnám többet biztos jobban menne, de így csak saját szórakozásból megyek így, egyedül, nyugdíjas tempóban :)))
  • Alexease
    Gagyi a G25/27 h-patternje, az teny, de szamomra meg mindig elvezetesebb mint pillangozni (persze autotol fugguen).
    Nezegettem en is korabban komolyabb valtokat, de az a baj, hogy meg ez is hangos (G25 valto + pedal csattogas), a komolyabbak meg utosebbek.
    Majd ha nyerek a Lotton, es lesz sajat hazam, kulon szim-szobaval:D
  • Alexease
    Csak azoknak valo, akik gombbal vagy gamepad-del toljak (vagy nem autot akarnak vezetni, csak a sebessegmamor es a jo helyezes erdekli oket:P). Minden mas esetben ertelmetlen, mert gagyizza a programot, annyi erovel NFS-sel is lehetne korozgetni.

En csak 1 autoval probaltam ki az ABS/TC kombot (Jaguar E-Type), de azonnal minden jellegzetesseget elvesztette az auto.

Mindig arra hivatkoznak, hogy az igazi autokban is vannnak bizonyos segitsegek. Ami igaz, de nem mindben es nem egyforma:) De sajnos ahhoz, hogy normalisan megcsinaljak (pl. iRacing szinten, ahol autospecifikus minden), uj engine kellene (vagy sokkal tobbet kellene foglakozniuk az utokkal, ha az ISI engine tudja egyaltalan).
  • lac coo
    Nekem ez a G27-es macskapöcse váltó nem jön be, inkább megyek pillangóval, olyan gagyi érzés ezzel bohóckodni :) Már megvettem mindent a váltómhoz talán jövő héten nem leszek olyan lusta és összerakom, legalább tologatós lesz normális ...