1087
PRÓBÁLD KI AZ ÖSSZES MCLARENT ONLINE!
-
#246 Most erre vagyom, a valtozattossag miatt, de meg kell 300 pont (60 kor):)
-
#245 -
#244 Uccccsooo;)
-
#243 Nezd meg a #84 hozzazlast, talan az segit. Probald a Steering Force-t allitani, az is furcsa, a 100-as fele fog lazulni. Igazabol az nem is az reje, hanem az ffb ero linearitasa. -
#242 Már ha 1-re is felrakom az FFB erősséget olyan mintha maxon lenne... -
#241 reggel én is levideóztam a gépet, de azt sajnálom, hogy quick race-ben alig-alig vannak versenyzők a kocsival. Nyilván rémisztő az erő, de azt hittem, azért lesznek bátrak. Elvétve lehetett csak elindulni.
youtube -
#240 Melyik kormanyelfordulast, a valodit vagy a vizualisat? Igazabol mindegy, mert egyiket sem lehet allitani:D
Probald ezt: #220 -
#239 Valaki tudna segíteni kormány beállításban? Kormányelfordulást hol lehet állítani? FFB-nél az van, hogy vagy leszakítja a kezem vagy egyáltalán nincs is. Itt ülök a játék előtt 1 órája és képtelen vagyok beállítani... (DFGT kormányom van.) -
#238 Igazabol ertelmesebb autora gyujtottem, de 600 kreditet megert:) Negyed-fel gazon lehet vezetni, barmelyik sebessegben kiporog, majd 1000LE:)
A pirosig nem erdemes elengedni a fordulatot;D
-
#237 Meg sose hasznaltam, en meg benam vagyok:) -
#236 Én csak poénból használom, egyrészt szar hogy csak gomb lehet a kormányon, az meg sokszor rossz helyen van, másrészt meg béna is vagyok ahhoz a stílushoz :))) -
#235 Azok tuti kezifekesek, rally-style:D
De gyanusan sok autotal lehet allitani a kezefek erejet (ugy, hogy a rendes fekerot vagy -elosztast nem lehet?!:)), valszeg sokan hasznaljak mindennel mindenhol;) -
#234 EVO VIII-ast próbáltad már ? Jót lehet vele csapatni kézifékkel :)))) -
#233 Az alap rF1-nel biztos hogy sokkal jobb;) Nincs benne annyi plusz fejlesztes (grafika, animaciok, idojaras) mint a GTR2/GTL/RACE-ben, de talaltak egy aranykozeputat.
Es sokkal jobb erzes vezetni, mint a zsiruj RaceRoom-ot;) Persze ez is az is meg Beta...:) Az 1 hete, ez meg 1 eve:D -
#232 Simán jobb mint rF1 !!!! -
#231 -
#230 Ez igazabol Challenge, 20 koros verseny, vagyis jobb fajta, foleg ha ellenfelek is beesnek versenyezni.
Volt bent 2 ember, de az elso korben kilokdostek egymast:DDDDD
Vegelszamolasban ez is ertelmetlen, mert az ilyen Challenge-eknel is sokszor „irrealis” idoket tolnak a vegere:D -
#229 Nem sok ertelme van, de ha mar ilyen jo ido van odakint, gondoltam megorokitek nehany SRW Event-et:)))
-
#228 Eleg vad vegigmenni, igazi multi-turn, kell tekergetni rendesen a kormanyt;) Ez a masodik korom volt, ahhoz kepest korbeertem tores nelkul:) Igaz, csak lassan:D -
#227 Tényleg, emlékszem ! :DD -
#226 Csak most talaltam ra, eddig nem probaltam, most is csak azert mert event van vele, de ebbe is csinaltak olyan palyat, amivel meg en kiserleteztem az rF1-hez 2007-ben:DDD
Sinraceway - Shinjuku:
Sajat rF1 palya 2007-bol, a tesztelesig jutott (mint a legtobb hasonlo:P):
-
#225 A fekezessel kapcsolatban mar tobbszor es tobb helyen irtam nekik;) Sajnos a felhasznalok nagyresze segitsegekkel megy, es nagyon sokan meg kormanyt sem lattak.
Igy az alap auto setup-ok, amelyeket az Event-ekhez es a QuickRace-szekhez hegesztettek, sajnos foleg azokhoz vannak beallitva (segitsegekre, egyszerubb kezelesre).
Igy a legtobb autoban sajnos eros a fek, nagyon hatra van tolva, es a diff is eros:/ Ezek hatranyat mar minimalis (Advanced) segitseggel sem lehet erezni, kiprobaltam, sajnos nagyoon gaz:/
Neha lehet allitani a fekerot, de azon kivul sajnos semmit:/
Peobaltam irogatni, hogy engedjek a fekero elosztas es a diffit is, nem nem foglalkoznak vele.
Single-ben, ahol lehet szabadon setup-olni, sokszor teljesen jok lesznek az autok, mar minimalis allitastol is.
Ez az egyik legnagyobb bajom a programmal, ha mar Advanced-ben is engedik a segitsegeket, amitol kicsit arkados lesz a dolog, akkor mar engedhetnek a setup-olast is. Gyorsabb nem lennek, legalabbnis nem a hianyzo 4-5 masodpercekkel, amivel az ufok elol vannak, de legalabb elvezetesebb, normalisabb lenne vezetni az autokat. -
#224 Ez sajnos elsosorban nem szim, hanem autos jatek mindenkinek;) De attol fuggetlenul eleg jol ossze vannak rakva az autok (nem kinezetre:P).
A tapadasvesztes erzes sajnos ugyanolyan rossz, mint az uj SimBin (RaceRoom) programokban, nem ertem miert. Pedigha mar G25 vagy hasonlo profilt tolt be, akkor feltetelezheto, hogy kormannyal megy az illeto, es valszeg nem full arkadban tolja;)
A tapadasvesztes erzeseket a Grip Weight es a Grip Factor reszel lehet allitani. Alapbol sajnos mindketto elegge hatra van tolva (~0.30), azokat erdemes sokkal feljebb allitani (+0.7).
Az rF1 (es a regi ISI) engine legnagyobbreszt parameterezett ffb-vel operal, igy nagyon sok fugg ezektol a beallitasoktol. Hasonlo/ugyanolyan alapok, de megis milyen kulonbsegek vannak: F1C, GTR, rF1, GTR2, GTL, RACE, SHIFT stb. -
#223 Nem próbálom, mert ez egyszerűen nem így működik az életben. És ha nem úgy működik, akkor miért szenvedjek ezzel? :) -
#222 Van néhány érdekes autó benne, nagyon hátul van a fék .... Én azokkal nem játszom. Esetleg próbáld fékezés közben gázzal megtartani . -
#221 Köszönöm, a strenght állítás működött. Viszont a többi: túl nagy sebességgel se megyek, enyhe fék kanyarban és az autó keresztbe áll. Nem tudom, hogy ez játék hiba vagy beállítás, de egy szim ne legyen ilyen. Egy szimet kormányra írjanak meg és ne bill-re meg egérre. Nekem ehhez nincs türelmem, hogy beállítgassam. Meg egyébként is, mik ezek a beállítások??! "FFB steer force grip function="0.75000" // Minnel kissebb, annal kesobb erezni a tapadasvesztest" Miért kéne később éreznem? Akkor érezzem, amikor megtörténik. Miért kéne ezt állítgatni? Érdekes, rF-nél semmit nem kellett állítanom, rögtön profin működött minden. Itt nem éreztem a kormányon, hogy csúszna az autó, csak a hangján hallottam. Enyhe féket bedobok és keresztbe áll. Hát, ez így uninstall. -
#220 A kormany/kontroller/FFB beallitasok neha erdekesek, gondolom azert, mert kicsit belenyulkalt, modositotta, bovitette az Ignite, foleg a sok billes, gamepad-es jatekos miatt, plusz megcsinaltak az egeriranyitast, es valszeg javitani is akartak rajta, az alap rF-hez kepest.
Igazabol jo lett, de sajnos a menubol allitas neha bugos, keves, nem jo, hianyos.
A #110 es a #111-ben irogattam ezt-azt lehet probalkozni es teszteli;) -
#219 a FFB Strength beállításoknál a játékban állítottam, és nekem is volt ilyen gondom. Ha negatívra teszed nagyon, akkor ez van, ha marhára pozitívra, akkor el se bírod fordítani a kormányt. nekem így nézett ki. Aztán egy kompromisszumos 5-6-7-es értékre állítottam. -
#218 Az miért van, hogy a kormányomat (G25) úgy rángatja jobbra-balra ütközésig, hogy kb tartani sem bírom és a boxból nem bírok kiállni. Vmi beállítás gebasz? Először indítottam a játékot. Elég érdekes, hogy a G25 presetnél be kell állítanom neki a féket, mert magától nem tudja... -
#217 De lehet, csak másik betűvel. -
#216 Érdekes, de pl. a szám az olyan, hogy ha már van egy, akkor azt még egyszer nem lehet választani. -
#215 én a H-t nem tudtam oda elfogadtatni sehogy sem :) Inkább azt mondtam, ott rohad meg, valami lesz... :D -
#214 Nemzetiség alapján, mint egy rendes rendszám esetében. Én legalábbis úgy csináltam.
Szóval így néz ki. -
#213 És a legördülő slotba mi alapján kell betűt választani? -
#212 Most olvasom, hogy mennek már quick race-ben több fajta autós versenyek is, de a gáz, hogy mindegyik autót birtokolni kell a versenyhez. finomítanak rajta elvileg... -
#211 De lehet csak hisztis vagyok .... :DDDD -
#210 Hotlap van, challenges-ben csak Indycar, Masearti meg valami Palatov van ...Versenyt mást nem találok .Még megnézem játékban mit mutat .
...Nagy választék ott sincs, Megane van, meg BMW M1 ....Többi nem tetszik ami most indul . -
#209 QR-ben van most megane oval, charger oval, szóval lehet aprítani a credit-eket. Főleg hogy utóbbi 20 körös. Na ki jön? -
#208 A profilodnal Advanced-re van allitva, hogy olyan Event-eket listazzon? Vagy Quick Race-ben nem latsz semmit (tegnap este volt vagy 10). -
#207 Én még egy versenyen sem tudtam indulni, most vagy a szokásos lámaságom miatt nem találok megfelelőt, vagy ez ilyen ... Most pl szinte csak kart-os dolgok vannak ....:D