1087
PRÓBÁLD KI AZ ÖSSZES MCLARENT ONLINE!
-
#366 A weboldalon, az event-nel rakattintasz az idoeredmenyre, kulon ablakban kiadja az ossze koridot a reszidokkel egyutt. -
#365 Probald a Steering Force-ot novelni, bar az igazabol mast csinal, meg a neve alapjan is mast, de bizonyos ertek felet gyengit.
Ha nem, es ha meg meg van az ini amit adtam, abban probald az FFB resznel Gain vagy az Output Max erteket csokkenteni. -
#364 Hol tudom megnézni egy adott event időeredményeit? -
#363 Megvettem az Alpint, tényleg elég zsivány, bár rF1-hez lett volna ilyen gumifizika annak idején !!! :D -
#362 Van valami trükk (lusta vagyok visszaolvasni, bolond gyerek ma kiborított odaát...) , hogy csökkentsem az FFB erejét? Már csak negatívba tudom rakni, de az meg ugye nem jó .... -
#361 Varok meg hatha kesobb akcios lesz ! :) -
#360 Iegn: renault-alpine_a110-1970
130 forintot szerintem boven meger:) -
#359 A Renault Alpine-ról van szó ? Pont van annyim akkor megveszem .... -
#358 Pedig biztos nyernél. Én már nem tudok játszani H patternel, mert nem jó a G25-ön, így marad a flip. Én ahogy nézem, a pálya első szakaszán simán hozok a többiekkel szembe 2-4 tizedet. De a célegyenes ráfordító kanyart egyszerűen sehogy sem tudom normálisan bevenni, ott eldobom az összes előnyöm... -
#357 Mentem nehany vigyorgosabb kort, igy mar meg van a 2:22-es ido. Es meg van benne, vagyis azok az elso idok korrektnek tunnek.
Es hpattern+3pedal, bar ez az auto eleg baratsagos, nem hinnem hogy sokat nyernek egyszerusitve.
De marha jo ez az auto, hiaba regi engine vagy futoszalagon gyartjak az autokat, valahogy eltalatak a tutit;) -
#356 Én is megyek Alpine-val, de nem értem, hogy mennek olyan időket vele... Én eddig max 2:23.0-át tudtam. Néztem visszajátszásokat és sokkal gyorsabban veszik be a kanyarokat. Olyan sebességgel, aminél nálam már rég megforog a gép. Jó én se vagyok pro, fékezéssel is vannak problémáim.
Meg érdekes, hogy pár ember visszajátszásánál hibával kidob a játék... -
#355 Pont azt írtam, hogy sok szimulátorfan is azt mondja, hogy ez egy teljesen normálisan használható game. Nem is zavar annyira, hogy volt, aki kinevetett, inkáb csak elbizonytalanodta,, hogy annyira lehet, hogy nem is fasza ez a játék, pedig sokan mondtátok. Hasítok tovább, mert ha el tudok indulni, akkor tetszik a SRW. Ha... el tudok indulni -
#354 -
#353 Hát ha az rFactor1 szimulátor, akkor ez kétszer annyira! :) -
#352 Az NFS forumban?!?! Ne foglalkozz azzal hogy mit mondanak, az teljesen mas vilag. Ha tetszik, hasznald. -
#351 Miért van az, hogy kiröhögnek egy másik fórumban, mert SRW-t játszom? Mind azt mondtátok talán, hogy annyira nem is szar, kényelmesen játszható, kultúrált környezetben. Értem én, hogy nem teljesen szimulátor, meg nyilván mindenki más is látja, aki szimulátorban versenyzett, akár ligákban is. Mégis valamiért itt vannak sokan, meg is néztem pár magyar játékost, kik-kicsoda, és itt nyomják korább race és rfactor versenyzők. Annyira akkor nem lehet szar a játékélmény, nem? Akkor miért vagyok közröhej tárgya NFS-es fórumban, ha azt mondom, hogy ez egy normális autóversenyzős játék? -
#350 Imádom az Alpinet. Az én vezetési stílusomhoz nagyon illik. Általában a kanyar bejáratánál picit csúsztatom, és így veszem a kanyart egyensúlyozva, hogy nehogy túlforogjak. A gázt és féket szinte mindig egyszerre használom fékezésnél, ill kanyarban is :) Aztán lehet agresszívebben vezetni, az is jót tesz neki :) -
#349 En sose ertem, es soha nem is fogom ,hogy hogy csinaljak. Megyek utana, mar fekeznem kell, vagy lassitanom mert csuszik le az ivrol es siman allva hagynak .:)) -
#348 Nalam ilyen gond meg nem volt, legalabbis nem tunt fel, bar sokszor ki van kapcsolva a teljes HUD, csak a futam vegen latom az idoket:D
De elofordulat hogy valos idoben szinkronizalnak valamit, es a kockas a net akkor bugos a dolog.
Amugy az az Alpine marha jo auto, de nem is ertem hogy mennek vele olyan idoket?!:) Nekem 2:25, igazabol „lassu” az auto, vegig padlogazas, valszeg a kanyarokat veszem tul szepen:D -
#347 Azok a visszajatszasok valszeg egyszeruen csak szarok, nem hinnem hogy ennyire csalnanak, vaszeg ellenorzik oket, mielott fizetnek. Foleg a nagyobb osszegeket es az Amcsi meghivasokat.
Szerintem ennyire gyorsak;)
Bar ennel az autonal nem annyira durva a helyzet, de meg en is 1-2 masodperccel jobbat mentem pillangoval es ketpedallal (amugy is automata eredetileg, vagis ezzel itt nem csalnak). Ha bekapcsolnak valami segitseget, az ismet 2-3 masodperc is lehet. Ha kivulrol vagy hatulrol toljak, foleg ezen a belathatatlan palyan, az is lehet 1-2 masodperc. Es raadasul szeretnek csuszkalni, driftelni, keresztbe menni, amiben kicsit kedvez is nekik a program.
De hozzam nem mindig jo mericskelni, mert nem eroltetem tul magam, raadasul amikor mar unkorrektnek erzem az auto vezeteset es viselkedeset, de meg lenne benne, akkor mar nem eroltetem tovabb, mert ugy nem erdekel.
De Toya is fent van, szokott menni itt-ott, es O alapbol gyors, korrekt, jobban tolja mint en. Hozza mar lehetne hasonlitani az ur idoket. De meg Ot is lenyomjak, vagyis ott mar el lehet gondokodni hogy necces a dolog;)
-
#346 Nekem az tűnt fel, hogy nem mindig a valós időt mutatja. Értem ezt úgy, hogy vettem egy Alpine A110-es, és hotlapoztam Watkinsban. Beállítottam a ghostot is. Sorban döntögettem az időket, majd egy 2:23.xxx idő után elégedetten kiléptem... Nézem lobbyban 2:24.xxx-et ír. Kilépek a weblapra, ott is.... Na szép mondom, érdemes volt küzdeni. Majd visszaléptem, megint futottam pár kört. Újra nézem... már 2:23.xxx-et ír. Rá 1 órával az oldalon már 2:22.708 -al a 15-ik vagyok :) -
#345 Én egyszer kíváncsiságból letöltöttem néhány ilyen toppos idő ghostot, de nekem gyanus, hogy mindegyik rendszeresen előre teleportál a pályán. Vagy az mitől van, nem lehet valami bugot találtak azért jobbak ennyivel? -
#344 Csak bevasaroltam a Bentley-t, kivancsi voltam ra, meg a CotA palyara is, sose mentem meg rajta (nem vagyok F1 fan).
Az auto jo, igazi tank, jo eros de hasznalhato. Eredetileg full automata, de elvezetbol hpatter-3pedal komboval teljesnen jol vezetheto.
Gyorsan mentem nehany kor Eventet.
Korozgetek, korozgetek, es mentem egy 2:22-ot. Ah, mondom fasza, megfutottam a tuti idot. Aztan 2:20-nal mar gyanus volt, 2:19-nel mar nagyon gyanus...
Aztan rajottem, hogy nem 2:22 a tuti ido, hanem 2:12-ot mennek a listaban:DDDDDD Es meg 3 nap hatra van, a gyujtogetos toppos emberek meg ott sincsenek:D
[A video szaggat, ismet elpiszkaltam valamit a codec-ben, de mar toroltem a nyers file-t:/ Mutatoba jo lesz, de ezt a videot mashol nem reklamozom:D]
-
#343 Nekem is csak auto kuplung van. Most azon gondolkodom, hogy rajtnál átrakom automata váltóra és így nem ragadok be annyira az indulásnál. -
#342 Mar a rajt elott sokszor latni, hogy kitol mire lehet majd szamitani. Folyamatosan vilagito vagy villogo feklampak, ide-oda rangatozo kormanyzott kerekek, dudalas, villogas.
Autotol fuggoen sokszor necces a rajt, mert a legtobbszor ki tudom kuplungolni es csusztatni, de vannak autok, amelynel fizikalisan nem lehet felvenni a versenyt a minimal TC-vel sem. Ilyenkor tobbszor volt mar, hogy beirtam nekik, hogy lassan indulok! :)
Persze, ez nem ovatossagra keszteti oket, hanem arra, hogy azonnal megelozzenek:DD
De volt amikor lefulladtam a rajtracson, mert a hangzzavarban nem halottam a motorhangomat, tulsagosan felengedtem a kuplungot:) -
#341 Igen, szamunkra ezek a versenyek es „versenyzok” a legtobbszor erthetetlenek:) Mi ezekhez mar orekeg vagyunk:P -
#340 Nekem is csak automata kuplung az össz segítség, úgy hogy a rajtokkal még nálam is gondok vannak :) -
#339 Ja meg a másik, hogy kioktatnak, hogy nem tudsz rajtolni. Persze full TC-vel gondolom milyen rohadt nehéz nekik elindulni...
De amúgy jó volt, mert hoztam egy csomó kreditet. -
#338 Na jah. Tegnap én is nyomtam jó párat, de a fairplay sehol nincs. Felső íven előzni nem lehet, ha meg alulról próbáltam, simán lenyomott a csávó többször is... majd mikor kipörgött, neki állt feljebb. A másiknak meg ott sem vagyok a közelében, másik 2 erőcsávóval harcol, aztán mikor kiesik, nekem küldözgeti, hogy f*ck. Nem is értem. Ezek bántanak, mert nem tartom magam agresszív versenyzőnek, azt hiszem ezt Te tudod is igazolni jó pár év együtt oválozás után :D -
#337 na... ma reggel a Viperrel végig is tudtam menni gond nélkül, nagyon tetszik a gép (nem mintha tudnám, milyen, mert sok autót eddig nem vezettem) De azért jó a Dodge -
#336 én ezért fogom megpróbálni a viperával a challenge-et watglen longon. Ott legalább nem lesz gyilok, F3-mal nem is indulok el... a többi formulaautót, amit próbáltam,simán tudtam kezelni, de a F3-as gépet egyáltalán nem. Azt passzolom... Az ovalt is passzolom kicsit az utcai autókkal, mert nem annyira menő. Mentem volna inkább a phoenix road course-on, az viszont igen jó pálya... de ma már el se tudtam indulni. Majd holnap talán :) -
#335 Sajnos az ilyen versneyek a legtobbszor hasznalhatatlanok.
Notebook-kal es billel eleve benaznak. Akik segitseggel toljak, lazan elstartolnak, es az elso kanyaban nyerni szeretnenek;) A feltartas es cikazas teljesen alap, benasagbol, kezelesbol vagy szandekosan. Kanyarodni nem tudnak, azt hiszik oval, akkor biztos egyszeru, versenykultura nulla.
Tisztelet a kivetelnek, mert neha ki lehet fogni jo versenyeket. -
#334 Vicc, hogy miket csinálnak emberek ezen az F3 Oval versenyen. Úgy cikáznak előttem, hogy képtelenség nem nekik menni. Mentem vagy 10 futamot és mind a 10-ben hátulról kipörgettek... -
CamelX #333 Basszus most meg letöltötte :) köszi, majd meglesem! -
#332 A lehetosegekhez kepest eleg jol osszeraktak. Es meg Beta:DDDD Bar erosen ketlem, hogy valami radikalisan (uj engine:P) valtozna:P
Gyors online futamokra tokeletes lenne, mivel a szervereket az SRW adja, igy elvileg lag mentes, de barmikor indithat barki (min 2 ember). Es szinte mindig, a versneyek 80%-a uresen all.
Pl.: ennyi szervert lehetne inditani, de ilyen aranyban mindig uresen allnak. Latszik, hogy a csak a gyors ovalok es az ingyenes autok mennek csak.
Pedig a tobbi versenyen is jo autok vannk. Ott az uj Jaguar, Lexus LFA vagy a GT2 (Corvette, BMW M3) es GT3 (BMW Z4, McLaren MP4).
-
#331 Azota sem probaltad ki?!:) Igazabol gyokketto egyszeru az egesz;P
Tartalom
A palyak ingyenesek, az autokat vasarolni kell a weboldalon vagy a programon belul. Vasarlas penzert, a jatekban vagy a weboldalon keresztul bankartyaval feltoltott egyelegrol, vagy kreditekert, amit a hivatalos futamokert (online Event es QuickRace) ad. 1$ = 1000Kredit. 1 teljesitett versenykor = 5 kredit.
A frissen megjelent autokat, 1 nap idotartamig lehet ingyen kiprobalni (ehhez versenyeket is inditanak).
Hetente egyszer, egy autoval, a regebbi autokbol valogatva, 1 napos ingyenes teszt lehetoseg es 50%-os kedvezmeny (csak penzert, kredit nem jatszik).
Offline versenyek
A meglevo autokat tudod hasznalni offline gyakorlasra vagy AI elleni versenyre. Krediteket ezert NEM ad.
Nehezsegi szintek
Harom fajta van: Beginner, Intermediate es Advanced. A Beginnerben sok az Advancedben minimal segitseget (ABS, TC) lehet hasznalni. A kontroller (bill, gamepad, kormany) es a vezetesi nezet (hatulrol tologatos, motorhazteto, cockpit) szabadon valaszthato barmelyikben.
A listazott futamok nehezsegi szintjet a weboldalon lehet beallitani (My Account).
Online versenyek
Krediteket ad minden korert.
Ket nagy csoport van: ingyenesek es fizetos. 95%-ban ingyenesek.
Ot fajta verseny van. Az Events-ek: HotLap, Challenge, SRW Race, SPDC es QuickRace.
Hotlap Event: minden nehezsegi szinten inditott hotlap versenyek, valtozatos autokkal es palyakkal, a nagyresze ingyenes reszvetellel. Ket hetig tart, az elso 3-10 helyezest dijazzak, 1–50$ ertekben.
Az event inditasakor a szervert az SRW inditja, altalaban 30 peces, utana barmikor barki belephet.
Nincs mas a palyan, egyedul lehet korozni.
Challenge Event: 10-30 perces idomero es utana egy 5-20 koros verseny. Az idomero egyedul a verseny rendes online futam. Az eredmenynel a versenyen teljesitett osszido szamit. Dijazas a Hotlaphoz hasonlo.
SRW Race: Hetvegenkent rendezett SRW futam. Egy hetig tarto idomero (hotlap szerverek), a hetvegen pedig 2 reszre osztott futam. Neha fizetos a reszvetel (1$), de sokkal tobb helyezetet dijaznak es nagyobb osszegekkel.
SPDC: Rendszeresen Mitsubishi Evo-val tartott HotLap verseny Infineonon. Az elso helyezett elvileg 5000$-t kap es kiviszik Amcsiba hogfy korozgessen az igazi autoval is (http://blog.simraceway.com/Winners/).
QuickRace: Rovid online futamok, naponta valtozo kinalattal. Belepes barmilyen nehezseg szinten. 99%-ban ingyenes. Sok a zuzas, benazas, mint minden free szerveren. Legtobbszor a rovid es gyors versneyeket kedvelik, a versneystilusuk es a kredit gyujtogetes miatt.
A fizetos versneyek HeadToHead. Vagyis ket emberes. Mindket belepo kifitez X kreditet, a gyoztes a 2-3-szorosat kapja.
A szervereket az SWR inditja! Belepve („szervert inditva”) a versenyre keszenletbe kerul a szerver, ha masvalaki is belep, akkor 3 perc mulva automatikusan indul a szerver. Ha ido elott megtelik (12 ember), akkor azonnal indul a verseny.
Elfogyott a KV-m, ennyi volt a leiras:D
-
#330 jaja egész jó ez a program, le a kalappal:)
bmw m1 el kifejezetten élvezetes menni, több kocsim még nagyon nincsen:) -
#329 segítesz akkor? -
#328 Mukodik az rendesen: #110
De az elsosorban piszkalasra van, betoltes utan allitgatni kell, a leirtak alapjan tesztelgetni. -
CamelX #327 Azt a .ini-t használod amit korábban linkeltél? Be tudnád linkelni mégegyszer ha megkérlek? Régi link nem műxik