Simraceway

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

lac coo
Én csak poénból használom, egyrészt szar hogy csak gomb lehet a kormányon, az meg sokszor rossz helyen van, másrészt meg béna is vagyok ahhoz a stílushoz 😊))

Az ég kék, a fű zöld" a Fideszes főgecik gyermekeket erőszakolnak meg!

Alexease
Azok tuti kezifekesek, rally-style😄
De gyanusan sok autotal lehet allitani a kezefek erejet (ugy, hogy a rendes fekerot vagy -elosztast nem lehet?!😊), valszeg sokan hasznaljak mindennel mindenhol😉
lac coo
EVO VIII-ast próbáltad már ? Jót lehet vele csapatni kézifékkel 😊)))

Alexease
Az alap rF1-nel biztos hogy sokkal jobb😉 Nincs benne annyi plusz fejlesztes (grafika, animaciok, idojaras) mint a GTR2/GTL/RACE-ben, de talaltak egy aranykozeputat.
Es sokkal jobb erzes vezetni, mint a zsiruj RaceRoom-ot😉 Persze ez is az is meg Beta...😊 Az 1 hete, ez meg 1 eve😄
lac coo
Simán jobb mint rF1 !!!!

Alexease
Alexease
Ez igazabol Challenge, 20 koros verseny, vagyis jobb fajta, foleg ha ellenfelek is beesnek versenyezni.
Volt bent 2 ember, de az elso korben kilokdostek egymast😄DDDD
Vegelszamolasban ez is ertelmetlen, mert az ilyen Challenge-eknel is sokszor „irrealis” idoket tolnak a vegere😄
Alexease
Nem sok ertelme van, de ha mar ilyen jo ido van odakint, gondoltam megorokitek nehany SRW Event-et😊))

Alexease
Eleg vad vegigmenni, igazi multi-turn, kell tekergetni rendesen a kormanyt😉 Ez a masodik korom volt, ahhoz kepest korbeertem tores nelkul😊 Igaz, csak lassan😄
lac coo
Tényleg, emlékszem ! 😄D

Alexease
Csak most talaltam ra, eddig nem probaltam, most is csak azert mert event van vele, de ebbe is csinaltak olyan palyat, amivel meg en kiserleteztem az rF1-hez 2007-ben😄DD

Sinraceway - Shinjuku:

Sajat rF1 palya 2007-bol, a tesztelesig jutott (mint a legtobb hasonlo😛):
Alexease
A fekezessel kapcsolatban mar tobbszor es tobb helyen irtam nekik😉 Sajnos a felhasznalok nagyresze segitsegekkel megy, es nagyon sokan meg kormanyt sem lattak.

Igy az alap auto setup-ok, amelyeket az Event-ekhez es a QuickRace-szekhez hegesztettek, sajnos foleg azokhoz vannak beallitva (segitsegekre, egyszerubb kezelesre).
Igy a legtobb autoban sajnos eros a fek, nagyon hatra van tolva, es a diff is eros:/ Ezek hatranyat mar minimalis (Advanced) segitseggel sem lehet erezni, kiprobaltam, sajnos nagyoon gaz:/

Neha lehet allitani a fekerot, de azon kivul sajnos semmit:/
Peobaltam irogatni, hogy engedjek a fekero elosztas es a diffit is, nem nem foglalkoznak vele.

Single-ben, ahol lehet szabadon setup-olni, sokszor teljesen jok lesznek az autok, mar minimalis allitastol is.

Ez az egyik legnagyobb bajom a programmal, ha mar Advanced-ben is engedik a segitsegeket, amitol kicsit arkados lesz a dolog, akkor mar engedhetnek a setup-olast is. Gyorsabb nem lennek, legalabbnis nem a hianyzo 4-5 masodpercekkel, amivel az ufok elol vannak, de legalabb elvezetesebb, normalisabb lenne vezetni az autokat.
Alexease
Ez sajnos elsosorban nem szim, hanem autos jatek mindenkinek😉 De attol fuggetlenul eleg jol ossze vannak rakva az autok (nem kinezetre😛).

A tapadasvesztes erzes sajnos ugyanolyan rossz, mint az uj SimBin (RaceRoom) programokban, nem ertem miert. Pedigha mar G25 vagy hasonlo profilt tolt be, akkor feltetelezheto, hogy kormannyal megy az illeto, es valszeg nem full arkadban tolja😉

A tapadasvesztes erzeseket a Grip Weight es a Grip Factor reszel lehet allitani. Alapbol sajnos mindketto elegge hatra van tolva (~0.30), azokat erdemes sokkal feljebb allitani (+0.7).

Az rF1 (es a regi ISI) engine legnagyobbreszt parameterezett ffb-vel operal, igy nagyon sok fugg ezektol a beallitasoktol. Hasonlo/ugyanolyan alapok, de megis milyen kulonbsegek vannak: F1C, GTR, rF1, GTR2, GTL, RACE, SHIFT stb.
antgecc
Nem próbálom, mert ez egyszerûen nem így mûködik az életben. És ha nem úgy mûködik, akkor miért szenvedjek ezzel? 😊

No matter where we go or how old we grow, our bodies are the temples hosting our minds and souls. That\'s why we have to take care of our \'temples\', in order to keep our minds and souls healthy.

lac coo
Van néhány érdekes autó benne, nagyon hátul van a fék .... Én azokkal nem játszom. Esetleg próbáld fékezés közben gázzal megtartani .

antgecc
Köszönöm, a strenght állítás mûködött. Viszont a többi: túl nagy sebességgel se megyek, enyhe fék kanyarban és az autó keresztbe áll. Nem tudom, hogy ez játék hiba vagy beállítás, de egy szim ne legyen ilyen. Egy szimet kormányra írjanak meg és ne bill-re meg egérre. Nekem ehhez nincs türelmem, hogy beállítgassam. Meg egyébként is, mik ezek a beállítások??! "FFB steer force grip function="0.75000" // Minnel kissebb, annal kesobb erezni a tapadasvesztest" Miért kéne késõbb éreznem? Akkor érezzem, amikor megtörténik. Miért kéne ezt állítgatni? Érdekes, rF-nél semmit nem kellett állítanom, rögtön profin mûködött minden. Itt nem éreztem a kormányon, hogy csúszna az autó, csak a hangján hallottam. Enyhe féket bedobok és keresztbe áll. Hát, ez így uninstall.

No matter where we go or how old we grow, our bodies are the temples hosting our minds and souls. That\'s why we have to take care of our \'temples\', in order to keep our minds and souls healthy.

Alexease
A kormany/kontroller/FFB beallitasok neha erdekesek, gondolom azert, mert kicsit belenyulkalt, modositotta, bovitette az Ignite, foleg a sok billes, gamepad-es jatekos miatt, plusz megcsinaltak az egeriranyitast, es valszeg javitani is akartak rajta, az alap rF-hez kepest.
Igazabol jo lett, de sajnos a menubol allitas neha bugos, keves, nem jo, hianyos.

A #110 es a #111-ben irogattam ezt-azt lehet probalkozni es teszteli😉
tutuhawer
a FFB Strength <#confused> beállításoknál a játékban állítottam, és nekem is volt ilyen gondom. Ha negatívra teszed nagyon, akkor ez van, ha marhára pozitívra, akkor el se bírod fordítani a kormányt. nekem így nézett ki. Aztán egy kompromisszumos 5-6-7-es értékre állítottam.

youtube.com/tutuhawer -- It's time to NISMO! -- Say NO to racing -- TutuHawer híres jelét mindenhol ismerik, ám neki még nevét leírni is nehezére esik.

antgecc
Az miért van, hogy a kormányomat (G25) úgy rángatja jobbra-balra ütközésig, hogy kb tartani sem bírom és a boxból nem bírok kiállni. Vmi beállítás gebasz? Elõször indítottam a játékot. Elég érdekes, hogy a G25 presetnél be kell állítanom neki a féket, mert magától nem tudja...

antgecc
De lehet, csak másik betûvel.

Penge88
Érdekes, de pl. a szám az olyan, hogy ha már van egy, akkor azt még egyszer nem lehet választani.

Thank God, I\'m a Lada owner!

tutuhawer
én a H-t nem tudtam oda elfogadtatni sehogy sem 😊 Inkább azt mondtam, ott rohad meg, valami lesz... 😄

youtube.com/tutuhawer -- It's time to NISMO! -- Say NO to racing -- TutuHawer híres jelét mindenhol ismerik, ám neki még nevét leírni is nehezére esik.

Penge88
Nemzetiség alapján, mint egy rendes rendszám esetében. Én legalábbis úgy csináltam.

Szóval így néz ki.

antgecc
És a legördülõ slotba mi alapján kell betût választani?

tutuhawer
Most olvasom, hogy mennek már quick race-ben több fajta autós versenyek is, de a gáz, hogy mindegyik autót birtokolni kell a versenyhez. finomítanak rajta elvileg...

lac coo
De lehet csak hisztis vagyok .... 😄DDD

lac coo
Hotlap van, challenges-ben csak Indycar, Masearti meg valami Palatov van ...Versenyt mást nem találok .Még megnézem játékban mit mutat .
...Nagy választék ott sincs, Megane van, meg BMW M1 ....Többi nem tetszik ami most indul .

Penge88
QR-ben van most megane oval, charger oval, szóval lehet aprítani a credit-eket. Fõleg hogy utóbbi 20 körös. Na ki jön?

Alexease
A profilodnal Advanced-re van allitva, hogy olyan Event-eket listazzon? Vagy Quick Race-ben nem latsz semmit (tegnap este volt vagy 10).
lac coo
Én még egy versenyen sem tudtam indulni, most vagy a szokásos lámaságom miatt nem találok megfelelõt, vagy ez ilyen ... Most pl szinte csak kart-os dolgok vannak ....😄

Penge88
Hali! A keresztneved kezdõbetûjét , a pont mögé meg a vezetékneved. Általában így csinálja a többség. Illetve egy 3 jegyû számot alá. És ennyi. 😊

Sziasztok srácok MrZolikaba vagyok! Valószínû, hogy én vagyok a balfék de segítségeteket kérném abban, hogy hogyan kell kitölteni a Racer Plate táblát mert nem tudok egy játékba se jelentkezni.Mármint versenyre.
A két kisebb mezõbe ami között egy pont van oda mit kell beírni és az alatta lévõ nagy mezõbe.Valószínûleg most megmosolyogtok de meggyûlt vele a bajom és ezért kérném a segítségeteket. Elõre is köszönöm! MrZolikaba!
Alexease
Az biztos hogy nem azon mulik! Eleg csak kimenni az utcara, mit csinalnak sokan az igazi autojukkal, amivel embert is tudnak olni (es sokszor olnek is:/).

Amikor egy online versenyen panaszkodnak, hogy rossz oldalrol eloztek, az semmi. Az utcan a barom tolja neki mint az allat (No Fear felirat😛), megelozz balrol, es ahogy elem kerul, abban a pillanatban nyom egy satut es elfordul jobbra;D Persze ha nem motorral lennek hanem tololapos Kamazzal, akkor mar nem lenne ilyen soportosan bator😄DDD
lac coo
Én emiatt hagytam ott IRacinget, szóval hülyék mindenhol vannak. Az hogy beléd megy, nem a segítségeken múlik .😊

Alexease
A Hotlap/Challenge (fizetos/dijazott) versenyek hasonloan kicsit lehangoloak, ertelmetlenek ebben a rendszerben.

Van egy tucat szokasos ember, akik nem tudom mit csinalnak (profik, csalnak, trukkoznek, turelmesek stb.), de csak ok vannak mindig elol a tablazatban. Igy mig ok hulyere szedik magukat a rendszerrel, a tobbek csak a toltelek szerepet toltik be.

Nem mondom, hogy az az eletcel hogy ezzel nyerjek 1-1$-t, csak az online (szinte) hasznalhatatlansaggal karoltve, igy nem sok ertelme van a dolognak😉

Pl. az egyik nehezen vezetheto autoval feljottem a lista masodik harmadaba (7-8. hely, bo 2-3 sec lemaradas). Kivancsisagbol kiprobalva, ketpedallal-pillangoval majd 2 sec-et lehett nyerni, amivel megvolt a 3. hely. Ez jonak tunt.
De eljott az utolso nap, amikor megjelent a szokasos csapat, es mindharom nehezsegi szinten, lazan behuztak az elso helyeket (masodperceket raverve az amugy is kicsit irrealis idokre), igy tremeszetesen a sokadik helyen vegeztem.

Nem az az 1-2$ hianyzik, csak az ertelme az egesznek, hogy nem sok kihivast jelent 13 napig figyelni a tablazatot, neha-neha javitani 1-2 tizedet, 50-100 kort beletolni, amikor az utolso nap megjelennek a szokasos emberek, es mint kotelezo elvegzendo feladat, azt az Event-et is behuzzak😄DDDD

Annyi elonye van, hogy amig az ember probalkozik, osszejon annyi pont, amibol lehet venni egy-egy ujabb jarganyt😉
Alexease
Az online versenyek (Quick Race) 50%-ban hasznalhatoak, bar az elso kor mindig necces😊 En foleg ovalt megyek (egyreszt szeretem, masreszt gyorsan adja a pontokat😛), de sajnos rovidek, nagyritkan vannak 20 koros versenyek.

Altalaban, barhonnan indulok, az elso kanyar utan a vegen talalom magam, mert legyorsulnak (segitsegek) vagy egyszeruen letolnak (vagy odebb allok, hogy ne toljanak le😛).

De az 1-2 kor utan altalaban mar 2-4. vagyok, utana mar eleg jol lehet versenyezni.

Bar volt, aki eleg erdekesen ertelmezte a vedekezes fogalmat (cikazas, rahuzas)😛

De a kedvencem, amikor elorol indultam, de az elso kanyarban mar totalkaros voltam, mert mindenki nekemjott, meglokott, megtolt;D

A masik kedvenc, amikor ketten maradtunk (2 kor alatt mindenki kiesett😛), eleg jo verseny lehetett volna, ha nem marad bent egy idiota, aki nem is ertem miert, a verseny vegeig, kenyelmesen tolatva korozgetett a palya kozepen😄DDD

Sajnos jo megoldas nincs. Ha szervezni kellene a versenyeket (dedikalt host), akkor senki sem lenne. Ugyanigy ures lenne a szerver, ha be lehetne allitani a kotelezo segitsegek kikapcsolasat cagy a nezetek hasznalatat.

Igy online marad a szokasos free szerver stilus.
Alexease
Sajnos ennek is az a hatranya, mint a tobbi hasonlonak: a nagyobb ertekesites remenyeben, kenytelenek engedni, lazitani a szabalyokon, boviteni a lehetosegeket. Igy nincs vagy minimalis a korlatozas, sokmindent engednek, pl. Advancedben a segitsegek - kiprobaltam, sajnos durva, vagy online versenyen barhogy lehet menni.

Sajnos ezek csak a minimalis komolyabb felhasznaloknak jelentenek hatranyt (segitsegek, tors-zuzas), a tobbieknek ez csak elony:/
tutuhawer
volt egy srác quick race-ben, többen jelezték a fõnöknek, hogy szándékosan köcsög, nézzenek oda rá, ilyenkor néha bejön egy SRW a futamban nézelõdni. Ha meg videózott valaki, az alapján is adhatnak figyelmeztetést, eltiltást. Sajnos az ingyenesség átka ez is. Bárki bejöhet, fasszopóskodhat, de van ellenszer. A pack elején meg tényleg lehet jókat meccselni, a középmezõnyben meg a tipikus darálós, és hátrfelenézegetõs, óvatoskodós. Kiszámíthatlan némely sofõr, de ismét: ingyenes, bárki jöhet, benne van a pakliban, hogy nem pro. Ezért is nem idegeskedek. A lengyelek meg állandóan sírnak-rínak, arcoskodnak, rühellem azt a népséget a versenyjátékokban. A németek csak sírnak , panaszkodnak, de lenyelik a békát, a lengyel meg figyelmeztetést kap - kapott is az egyik gyökér.
Ami miatt esetleg tudok idegeskedni, hogy 70+ skill felett értetlenkednek sokan, hogy mi miért történt... Én nem sokat mentem kormánnyal élõ ellenfelek ellen, de még én is összerakom a buta agyamban, hogy egy-egy szituban mi történt.

Én egyelõre kitartok, lelkesen próbálok játszani, ha random enged a játék.

Penge88
Nos igen, engem is arrébb tessékeltek párszor, ugyanaz az ürge. Engem is bosszantott, hogy mindenhol elõzni próbáltak, már féltem fékezni, mert nem fordulhatok el mert beszúr a falu túlsó végérõl. Egyszer én is megtoltam az elõttem lévõt, de ott valami iszonyat korán fékezett, nem is voltam közel hozzá, de elvettem, hogy visszaálljon elém. Kaptam is a privit, hogy careful. Ezt leszámítva, ahol én autóztam, nem volt rossz. De ahol Te voltál, ott biztos volt darálás. És tényleg, ahova az elsõ 15 embert engedik be,oda elférne, hogy mondjuk csak egy kuplung segítség legyen. Eventeknél szintén, advanced-nél egy kuplung és ennyi. Egy EVO-val aki nem bír, az meg is érdemli. az E-type-al már bírkózás van, de én pont ezt élvezem benne. Csak a sok a helper... Beginnernél legyen.

GTL-el toltam veletek, állati volt, csak most is kormánytól távol vagyok, meg eddig egyetem miatt nem igazán tudtam volna futamokon indulni. Ha már kialakul valami meló, meg állandósul a helyem, fogok én még ott versenyezni 😊

maffioso
Engem igazából az zavar kurvára, hogy nem bannolják az ilyen férgeket. Most is kûzdök a k*rva kreditért, hogy bírjak venni aszfaltmodified-t, rajt utáni balos utáni egyenesben (mid-ohio) srác egy az egybe rámrántja a kormányt kicsúszunk valami hárman a gecibe és én kapok stop/go-t. Ha nincs ez, akkor elhúzok elõre és 1-2 emberrel elmeccselünk. Akik egyébként általában nagyon jófejek. Quick raceben az élen nem igen tapasztalni szarháziakat, inkább a középmezõnybõl felkelõk azok. Jártam már úgy is, hogy kilöktek a faszba, de mivel bõ félperccel mentünk a mezõny elõtt, ezért megállt a srác és megvárta míg visszajövök.

\"If in doubt, flat out!\"

NIBI
Így van, ez csak hozzállás kérdése, hogy megadod e a tiszteletet az ellenfeleidnek! Akiket nem ellenségnek hanem ellenfélnek tekintesz. Ez nem is függ össze a tudási szinttel...
Játszottatok már GTR/GTL/Race-el? Ha igen akkor nagyon jól tudjátok, hogy miért fikázom annyira az rF-es ütközési modellt... ÉS pont ezért mert elnéz mindent a modell, ezért vannak ezek a vadállatok is, mert azt hiszik ha a progi engedi akkor már nem is kell fairnek lennie, illetve azt se tudja mi az... 😞 Ilyen koccokra, akár csak koccokra már rég a fûben, kavicsban találná magát, én meg jót röhögnék. Itt meg bazz besorol mögé, ha rám húzza a verdát... Vicces. :S
Így sajna semmi komoly jövõt nem látok az ilyen progikban, ezért írtam, hogy ez kéne hogy az elsõ legyen, amit átírnak, javítanak!
Ez így csak agyatlan barbárokat szül...
tutuhawer
érdekes írás, én mindenki okoskodását figyelem, amatõr lévén. Meg nézegetem, ki kicsoda, melóban gép elõtt ráértem kicsit rákeresni pár magyarra is, jó volt látni az Audis futamban meg korábban már magyarokat. Az írásra annyit tudok mondani, hogy én túraautó-sorozatokat nézek, fõleg a V8 supercars-t ausztráliából, és ott is megy a vonatozás, természetesen, amíg alakul a lehetõség. Rohadjak meg, én is azt láttam, mindenki mindegyik kanyarban be akart szúrni, be is esett a másik mellé. "Úgyis van segítség, elesni nem fogok..."
"Kicsit besárgul a kocsi oldala, de elmegy az még végig."
"Nincs gumikopás, nem szarozok, odateszem a féktávon, akár blokkoljon is a végén"
Az biztos, hogy maximum a kuplungot engedélyezném én is a versenyeken, mint ahogy ti is. Érdekes, formula1-es géppel eléggé észnél kellett lenni, nem is repesztett úgy egy csávó, miután érzékelte, hogy OFF-on megyünk... el is esett 😊 Én a videómat direkt úgy csináltam, hogy lássa mindenki, kuplung automata, sajnos a DFGT-re is 4 hónapig spóroltam, szóval csak a kuplung kell nekem, a startnál az sem.
Jó a poszt, tetszik, hogy én is profibb gondolkodást várok amatõr létemre.

NIBI
Hát az a futam katasztrófa volt. Sok balfasz van ott is sajna. 😞 Akik még hírbõl sem ismerik az autóversenyzés lényegét, és fogalmát! Azt hittem mivel live-ba nyomassák a TV-ben majd szebb lesz a futam, tévedtem. Mindenki mindenhol elõzni akart, elõre gondolkozás semmi, csak kamikázézzunk be az elõttünk lévõ mellé/belé. Ez számomra nem verseny hanem agyatlanság. Szóval nagyot csalódtam, még olyanban is aki elvileg "profi", na õ kibaszott a pályáról kétszer... Mert gondolta elég ha akkor fékez, mikor felvillan az én féklámpám... Azért aki kicsit is tud már versenyezni az jól tudja, hogy akkor már rég késõ fékeznie a támadónak...
De ezt tették velem állandóan, berobbantak a kanyarba, nem érdekelte õket, hogy nem tudnak kijönni, lényeg hogy elém keveredjenek. Hát ezeket a manõvereket egy komolyabb bajnokságban büntetik! Így a nagymamám is az élen tud maradni...
Szóval katasztrófa volt, állandóan a tükröt kellett néznem, hogy a támadóm mennyivel fog késõbb fékezni mint én. Nem érdekelte, hogy ezzel mp-eket bukik és még beéri 4-5 ember, neeeem, neki fontosabb volt hogy a nagy Nibivel küzdhessen, aztán utolsó legyen wááááááá. Szóval barmok ezek és azok is maradnak, mindeddig míg nem lesz normális ütközési modell. Ez egy rakás fos így! ÉS sajna így tanulnak meg vezetni az amúgy is béndzsa vezetõk. De értem én õket, máshol más bajnokságban képtelenek lennének megállni a helyüket, ezért ide jönnek, és rázzák a pöcsüket, hogy mekkora ászok az akadályoztatással, feltartással, szabálytalan manõverekkel.
Szóval én nagyot csalódtam... Ezek után nem tis tudom folytassam-e...
Penge88
Sziasztok! Én még a simraceway kezdetekor is toltam rf-el. Aztán pár hete figyeltem fel elõször, hogy külön progi van már egy ideje, így elkezdtem. Mivel én rf2-re még nem ruháztam be, így megvagyok az 1 engine-el. Tetszik, eddig 8 autóm van, kreditekbõl. Mindig olyat próbáltam venni, amivel épp fut valami event. G25 user lévén, kizárt hogy pillangózzak, leszámítva mondjuk a OW-ket. 900 fok, H-váltó, kuplung, ohne segítség utcai gépekkel. Most elvileg még a Golf-os, a FSAE és az E-type event-nõl fog bejönni egy kis píz, így talán tudok venni valami aktuálisat. Jelenleg is van 1100 kreditem.

Szóval, szivatom magam, nem kétpedálozok, meg pillangó, hanem kézi váltóval. Be lehet verekedni így is az élmezõnybe, csak fingatósabb. De vezetési élménybõl, realitásból nem adok. Lehet hogy rátromfolnak az idõmre, de legalább azén körömbe több meló van. Igaz, 1 tizeddel szarabb vagyok, és persze ez számít 😄 Igen, Beginner event-en 1x lehet pénzt nyerni, a többin meg végtelenszer.

Quick Race-n változó a felgozatal, mind verseny, mind user téren. Mentem már roncsderbin is, de volt, hogy tök jól elcsatázgattam 2-3user-el. Sosem értettem, engem mindig az 1. 3 hely valamelyikére tett be mindig. És mondom, miért? Egyszer olyan szivesen kipróbálnám, hogy megküzdök a dobogóért a 8. 9. helyrõl. De nem. Így inkább rajtnál 3-asból indultam 😄 Lerajtoltak én meg becsatlakoztam kábé a 9. helyre 😄

Múlt héten beverekedtem magam a RTTW-be is EVO-val, volt még rajtam kívül 2-3 magyar is, jó verseny volt, volt adok kapok is. Sajna ezen a héten kimarad, kormánytól távollét miatt. Mindenesetre, a topik meg a fav-ba 😊

Legjobbakat!

tutuhawer
Közben melóban benéztem kicsit a fórumba, és írja az egyik kisfõnök, hogy a több típusú autókból álló versenyek a küszöbön:
http://community.simraceway.com/simraceway/topics/multi_car_events_and_car_bundles
Kedvezmények, akciók is lehetnek a gépekre, csomagokban is vehetõ lesz - gondolom.

Tutuhawer én vagyok az MrZolikaba csak ez a felhasználó nevem pontosan nem tudom mióta de legalább 6 éve már.Megnézem a videodat hátha rajta vagyok én is.
Szevasztok Sim-esek ki van itt ma reggel?
tutuhawer
Jó reggelt
Nézzétek meg ezt a ma reggeli nem listázott videómat, csak ide beteszem nektek a linket. Láthatjátok, hogy a vezetés néhol egy kalap szar. Lassan fékezek, lassan gyorsítok, elesek egy-két kanyarban, a tempó lehetne jobb, volt is már jobb. De a régi célegyenes után ugrok egyet a levegõben elõre vagy a pálya alattam hátra... Az -2 másodperc. valahol még van csalás , mert belegyúrtam a fékbe a befutónál, és úgy lett 2:36...
3 eset szokott történni:
A: be se tudok lépni a futamokba, JOIN TIMED OUT
B: be tudok lépni, megy a futam, egyszercsak LOST CONNECTION TO SERVER
C: belépek , és a verseny elõtti lobbiban a RACE gomb villog, rá se tudok kattintani szinte, próbál csatlakozni, de nem tud. A warmup idõmérõje elindul, eltûnik, megjelenik stb stb, Ha véletlenül be tudok ugrani a boxba, akkor meg a nappal/éjszaka nincs rendben. A játék nem tudja, mennyie az idõ, és pörög a nappal és az éjjjel, villog az egész 99-100 FPS mutató mellett. El se tudok indulni ilyenkor...
A mai napig, ugyanis izzítottam a frapset, gondoltam levideózom ezt a szart, és lám...:
hot lap eventben el tudtam indulni, de a videón látható, elõreugrottam, és ez jól látható, szar futamban jobb az eredmény mindenkinél - ha nem taposom a féket a végén.
A quick race rendben volt, ugyanilyen elõzményekkel indítottam a videót, és a teljes futam rendben volt 1:38-39-es körökkel. Nem volt rám panasz, én is láttam mindenkit, OK volt. Csak a frapset kell futtatni, de az meg elég szar, mert 5 perc 5 GB méretû.
Vajh mi lehet a gond? Remélem, az SRW-sek kitalálják nekem.
Nektek ötletetek van?

Alexease
De azert a Simraceway liszensz lehetosegeit es erosseget jol mutatja, hogy bele tudtak preselni a 2010/2011/2012-es „uj” F1-es Mekiket a regebbi 1973/1977/1988 melle😉
Nem beszelve a tobbi 6 Mekirol (sport autok), amibol 2 eleg friss.