1087
PRÓBÁLD KI AZ ÖSSZES MCLARENT ONLINE!
  • SyntaxError in0
    Segítsetek lécci' , mert az agyvérzés határán vagyok. Elindítok, egy practice-t, és ez után már nem tudok sem autót, sem pályát váltani, mindig az elsőnek beállítottat adja be. A játékot frissítettem, ez sem segít. Ha újratelepítem, az általam kiválasztott első kombinációt szépen betölti, és onnantól nem lehet változtatni. A sírás kerülget....
  • tutuhawer #405
    nekem egyelőre elakadt a frissítések sora, volt, hogy tudtam menni, most üres a garage... az SRW agent is fasza, de meg se mozdul, pedig feltettem a .net framework 4-es verzióját. Remélem, csak túlterhelés volt a gond , azért nem tudtam letölteni mindent - főleg az M3 E30-at nem :) Majd meló után , reggel megnézem, mi van
  • Alexease
    Ha mar ezen a heten/napon mindent (iR, rF2, AC, CARS) update-elnek, ez sem maradt ki a sorbol;)
  • tutuhawer #403
    na, eeez igen, máris megevszem, amint megjövök melóból holnap reggel
  • tutuhawer #402
    Szevasz, én passzolom, nem vagyok szakértő.
    viszont felvettem az egyik versenyemet tegnap az ariel atommal és feltoltam youtube-ra is. Bő egy másodperccel tudok gyengébbet menni, mint a nagyok, de kezdeznek nekem éppen király :)
    LINK
  • ArpiKJ
    Sziasztok

Lenne 1 kérdésem:van olyan program ami lehetővé teszi, hogy régebbi( nem Dual Procis) gépen is fusson ez a gém? mint pl: a Wot-nál a Tweaker, vagy tömörített textúra csomag... kerestem már annyit, hogy kifolyik a szemem, de nem találtam, segítségeteket előre is köszönöm.

Üdv:ArpiKJ
  • pedobear
    Netkar Pro 1.3 március 1-ig akciós csak 4.99€ a 19.99€ helyett.

http://www.netkar-pro.com/main/index.php?option=com_content&view=article&id=112&Itemid=54&lang=en
  • Alexease
    60-70 kort sose fognak elnedni. Mivel ok inditjak a szervereket, ami korlatozott szamban van, es igazabol koltseget jelent, az a kifizetodo ha keves de porgos szerverek vannak.
    De azert lehetne 1-1 advanced szerver, 1-1 ovalon 20-30 kor es roadon 10-15.
  • Penge88
    fene vinné el, szóval...

...segítségek nélküli 60-70 körös ovál, mondjuk egy kötelező box-al. Élvezetes lenne, mert van, hogy az első körben az ember hibázik és annyi a versenyének. Nem tud egy jót csatázni, mert 8-10 perc alatt komoly ellenfelek esetén 1,5 mp-t sem tud ledolgozni. Meg ugye, gumikopás, és egyéb finomságok. Lefedne kb fél órát, ami alatt termelne 300 kredit-et. Fórumot olvasva, sokan preferálnák. Ha meg nincs fél órája az embernek, akkor meg felmegy ezekre a 8-10 körös oválokra, és ott köröz.
  • Penge88
    Egyetértek. Nyilván én nekem is fontos a vezetési élmény. Kétpedálos pillangóst én is csak akkor használom, ha olyan az autó (GT, OW, köztudottan pillangós utcai gépek). Egy Cosworth Sierra-t viszont sosem használnék úgy, mert az azért egy plusz feeling, H váltózni, visszaváltásoknál gázfröccsölni...

Volt már szó a fórumon hosszú távú QR-ről. Utóbbi időben én is rengeteget ovál-oztam (kellett a kredit az MC12-es Maseratira :D ) és szar, hogy 8-10 körért kell várni 4 percet. Lenne mondjuk egy full Advanced, seg
  • CamelX
    Én azóta se jutottam el odáig, hogy bármilyen versenyt is toljak, de így se bántam meg h befizettem $20-t, sőt... nem hiányzik nekem a kapkodás, meg idegeskedés, de iszonyat jó érzés időnként előkapni ilyen-olyan autót, időket menni, tapasztalgatni a korlátait, vagy csak egyszerűen lájtosan körözgetni háttérzene közben. Múltkor 1 házibulin került elő a játék, úgy meg végképp full volt élőbe egymást überelgetni :)
  • Alexease
    Igen, igy nem az igazi. Bar engem annyira nem izgat, de azert kicsit igazsagtalan igy a dolog.
    Nem az a nehany dollar izgat, hanem az elv.

Valoban, vagy indulhasson Arkadban vagy Advancedben. De ne gyujtogethessenek be mindent mindenhol. Hulyen adja ki magat, hogy az emberek 95%-a sose nyer semmit, es ok tartjak el a maradek 5%-ot a befizetesekkel.
    Bar valszeg kevesen fizetnek a programert, az emberek nagyresze (foleg akiket allandoan a QuickRace-ben latni, sokszor full arkadban) inkabb kreditet gyujtoget;)

Plusz az Advancedben a segitsegek. Anelkul sem lenne sokkal jobb a helyzet, de ha mar Advancednek hivajak, akkor legyen tisztan az.
    Kiprobaltam, csak en 1-2 masodperccel jobb idot mentem a minimal segitsegekkel. De sose mennek vele, mert nem elvezem es sajat kezem/laban tornem le:)
    Az mar mas kedes, hogy eleve 2 pedal es pillangoval is 1-2 masodpercet lehet neha nyerni:)

Talan azzal lehetne javitani a helyzeten, hogy megmaradjon az elso 3 helyert a kozdelem, de a tobbieknek is maradjon valami cel, hogy sokkal jobban szethuzni a kifizetesi listat. Az elso 3 kapjon nagyobb osszeget (de ne akkorat mint most), es a tobbi 20-50 (indulotol fuggoen, lehetne dinamikus, pl. az indulok 20%-a), folyamatosan 1000 kreditrol csokkentve 100 kreditig aranyosan.

Nem ebbol akarok megelni, de a nehany 10$ dollar befizetes utan jo lenne valami cel is, hogy tudjam, viszonylag egyforma feltetelek mellett, elertem a 20-30. helyet, es tok jo, nyertem 200 kreditet. Ennek mar van ertelme.

De most igazabol szinte semmi ertelme, mert teljesen felesleges probalkoznom, mert meg hozzam kepest idiota vezetesi stilusban sem juthatok be a 10-be. Ezt elore tudni, ertelme sincs elindulni, csak azert megyek, mert elvezem a vezetest.

A QuickRace a masik agyrem.
    Lehet hogy ritkabban lehetne versenyhez jutni, de megprobalhatnak fileterezni a szerverinditast: Advanced, help off es emelett sokkal hosszabb versenyek.
    Vicc az a rengeteg full arkados, billes-gamepades, akik ossze-vissza cikaznak a palyan, mert a technika (ABS/TC miegymas) engedi hogy jol kigyositsanak vagy fekezzenek, de kanyarodni, versenyezni azt mar nem tudnak:D
  • Penge88
    Üdv!

Előbb utóbb valamit kezdeniük kell ezzel a dologgal, hisz szerintem sokaknak szúrja a szemét, hogy Inter és Adv szinten is Peppinho-Piratella elsőség van. 1 event alatt annyit nyernek, mint én 4 event alatt. Nem sajnálom tőlük, mert profik, csak azért a kevésbé profiknak is adni kéne esélyt a nyerésre. Lehet hogy akkor még könnyebben adakozna is az ember, ha nyerne is. Hát nekem is van olyan, hogy odaférkőzök a top3-ba, valahol meg top10-be sem férek be. Jellemzően fwd-el pl. SQ-hoz kéne kötni, vagy csak egy szinten lehetne indulni, vagy aki mondjuk zsinórban nyert 3x Inter-en, annak legközelebb már Adv szinten lehetne csak indulni. Magam ellen is beszélek, mert én lemondok arról a 2, max 3 dollárról, amit Inter eventen nyerni tudok (mivel első két hely foglalt ott is) annak érdekében, hogy mások is ilyesfajta nyereményekhez jussanak. Így lenne igazságos, vagy legalább is igazságosabb. Másik, hogy Advanced-ben tényleg tiltani kéne az összes segítséget, leszámítva a kuplungot. Lehet hogy sok élmenő low tc-vel fut űridőket, valszeg anélkül is ott lenne, de mondjuk 2-3 tizeddel rosszabbat megy, így 1-2 helyet csak előrébb léphetne az ember.
  • tutuhawer #393
    Én régen játszottam már, és nem igazán tudom megítélni: A race07 jelenleg elérhető verziójához képest ez a játék milyen? Csak a vezetési élmény, a fizika érdekel...
  • tutuhawer #392
    ejha, egy durva 10 másodperccel jobb az Audi a töbi GT3-asnál, mondta Joseph, hogy ejha, megvitatják majd :) Gondolom, kicsit optimalizálják az R8-at.
  • Alexease
    Mostanaban penteken, es minden kedden amikor fel aron adjak az autot hozza;)
  • RYO21
    ilyen ingyenes napok máskor is szoktak lenni?
  • tutuhawer #389
    ugorj be a T3-as quick rae-be. Most restartolnom kell, és utána én odamegyek, érdekel, valóban mennyire szar a BMW-m. Azt akarom tesztelni, mert igazából az az enyém, a többi bérelt. Olyan igen gyenge nem lehet a bömbi - gondolom. Na restart...
  • Alexease
    Jo auto lett ez is, hasznalhato.
    De a Quick Race egy vicc:) Az elso versenyen be tett a kozepebe, a starnal elengedtem minenkit, ne benazzak az ismeretlen autoval. Az elso kor vegen 7. voltam, egyszer feloktek vagy valami, megpordules, es meg feljottem a vegen talan masodiknak:)
    Nem tudnak egyenesen menni, cikaznak ossze-vissza, kanyarodni meg egyaltalan nem:D Gondolom billel szar lehet hosszu oval palyareszen.
    De amugy meg feltartanak, leszoritanak, leloknek:D
  • zsofybaby #387
    Na jó volt ma a verseny nagyon brutális megy az Audi. De szerintem ez már nem is GT3-as kategoria mert nekem van GT2-es is de szerintem ez az Audi gyorsabb mind a 2-nél. A Z4-es BMW és a McLarennel nem lehet utolérni. Magicsqiurrel próbáltuk de nem ment úgy a McLaren. ÜDV Zolikaba! Jó versenyzést mindenkinek!
  • frango
    Jó az a BMW meg a McLaren. Könnyű vezetni őket. Nekem való, mert nem vagyok valami nagy pro. 8)
  • tutuhawer #385
    rékeresek a fórumban, aztán majd erőltetem még a zero segítséges verseny ötletét. Mert van értelme, idővel betesznek dolgokat, amiket erőltetnek a spílerek.

Az Audi elég király, most nézem csak, kipróbálom, és meg kéne fogadnom, hogy ha lesz 4400 credit, akkor se veszem meg. Indycarban van nagy lehetőség, arra kéne spórolnom, farmolnom egy kis zsét.
  • Alexease
    Elvileg ejfeltol masik ket auto is lesz tesztelesen (BMW Z4 es a McLaren MP4).

Jo dolog, hogy igy jonnek az autok, de inkabb a programot es a rendszert kellene rendbe rakniuk. Nevetseges idoket mennek meg Advanced-ben is, teljesen irrealis az egesz. Vicc hogy a felhasznalok 99%-a tartja el a maradek 1%-ot, akik mindent megnyernek, es valszeg egy fillert sem koltottek a programra.

Legalabb az Advanced reszt kellene rendberakni, hogy ne lehessen segitsegeket hasznalni, szigorithatnak a palyalevalgasaokat, realisabbra allitanak a gumit a kopasokat es a serulest.

Nevetseges hogy teljesen autoidegen vezetesi stilussal is masodperceket lehet kapni.

Az a szerencsejuk, hogy nagyreszt jo erzes vezetni az autokat, osszessegeben jol mukodnek, igy elvezetbol megmegeri hasznalni.

De mint eredeti jatekcel (hotlap, quickrace) szinte teljesen ertelmetlen.
  • zsofybaby #383
    Ez az Audi!!!! Ez brutális egy gépezet amit ma telepíteni lehet. A másik R8 közelébe sincs!
  • Ryder159
    néztem, jó kis autólista van. Kár hogy nem megy. Van Ford Raptor, meg Mustang, meg corvette, ennyi nekem elég is subaru helyett
  • tutuhawer #381
    kár, hogy nem tudtad kipróbálni, tetszett volna. Subaru Imprezád nincs benne, de attól még kiváló a játék :)
  • Ryder159
    Na erről ennyit. Nem indul el mert 512-es grafika kell hozzá minimum, az enyém meg csak 493 MB...
  • Ryder159
    Na Jön lefele a gém, kíváncsi vagyok rá, ha már TUTU annyit offolt róla a NFS-W topicban
  • tutuhawer #378
    az OK, azt vágom , csak volt, aki leszólta a SRW-t, mondván sokkal jobban tenném, ha visszatérnék NFS-be. Igazából online versenyezni akarok, az első lehetőség nfs volt, most ez a második, úgyhogy nyomom tovább. Lebeszélni nem tudtak, nyilván nem, csak egy pillanatra néztem nagyot, hogy ajha... nem véletlen mondják. Kösz a visszajelzést , hasítok tovább itt, aztán majd meglátom az rfactor2-t is talán...
  • zsofybaby #377
    Tutuhawer! Az NFS soha nem is volt és soha nem is lesz szimulátor program az közröhej ha valaki arra mondja, hogy szimuláto! Na jó a Shift 1 és 2 már ott van a szeren játékba de egyik NFS se volt sohase Arcade jellegnél jobb.
  • Alexease
    Az autok 80%-abol nem latni hatra semmit, mivel a valodi tukrok kiesnek a latomezobol (3 monitor kellene). Virtualis tukor nincs.
    Sikerult a virtualis tukrot bekapcsolnom a cockpitben is, de a szamitasat kikapcsoltak, vagyis fake:P De allitolag majd lesz az is. Nem ertem, egyaltalan miert vettek ki?!
  • frango
    Ez a McLaren F1 is nagyon fasza. Szépen lágyan lehet csúsztatni. Csak a színével nem vagyok kibékülve meg, hogy nem látok hátra semmit.
  • Alexease
    Van ott meg altalaban 3-4 Magyar az elejeben, lehet hogy egy csapat;D
  • Alexease
    Gozom sincs, nem emlekszem. Van DFGT-m, de csak ket hetet hasznaltam, mert eppen akkor jelent meg a G25.
  • tutuhawer #372
    Lemaradt, bocs, hogy bandito mindig ott van az elejében, meg a hétvégi futamokon is ment már jó eredménnyel, nyilván az rfactor ligásoknak ismerős, láttam, indult már bajnokságokban. Versenyben még nem futottam össze vele, quick race-ben nem nagyon láttam, csak eventekben. Nem is csoda, a Mitsubishi szinte csak szétbassza a skillquant mutatót, mert a szűk pályákon alig lehet megúszni baleset nélkül.
  • tutuhawer #371
    Driving force GT-ről hogy kell levenni azt a kis pöcköt, ami az asztalra való rögzítésnél segít vastag / vékony felületnél? Fél éve vettem a kormányt és már szeretném leszedni, de eltörni meg nem akarom. Emiatt szálltam el a Viperával az imént, mert kényelmetlenül kell ülnöm, hogy elférjek. Hosszabb távon már szar , segítsetek ki, légyszi.
  • Alexease
    Nyugi, leszunk mi meg huszonsokadikak is, az utolso 1-2 nap szoktak jonni az emberek. Meg legalabb 5-6-ot ismerek nevrol, akik nincsenek itt;)
  • Giovanni #369
    Na tessék, oda a jó kis 15-ik helyem :)
  • Alexease
    Kiprobaltam ket pedallal, igy biztonsagosabb, de igy is csak 5 tizedet hoztam magamon;) Ugy nez ki nekem itt a vege:)
    De Toya mar eleg jol elol van, 2:21:3x-as idovel!

Es meg 5 nap van hatra, de mar megjelent az egyik szokasos ember (bandito), es gyorsan tolt egy 2:20:xx-es idot:))) A masodik normalis kore volt;DDDDD
  • Giovanni #367
    De vak vagyok :) Köszi!