1087
PRÓBÁLD KI AZ ÖSSZES MCLARENT ONLINE!
-
#446 Nem foglalkoznak vele, a jelenlegi rendszer is jo nekik, nem erdekli oket, hogy teljesen ertelmetlen;)
Mondjuk az a kormany nekem se kellene, elajandekoznam;) -
#445 Jah, az jó lenne , a kisorsolás nem is rossz ötlet. dobd fel nekik valami fórumon. Nem mintha valamit is érne az a kormány :))) -
#444 A hirlevelben olvastam, hogy mostantol minden szerdan, 1-1 hotlap versneyen SRW kormanyt lehet nyerni (5db).
Vicces lesz, mivel 1 tucat ember lehet, akik mindenhol nyernek, igy egy ido utan mindgyikuk tele lesz SRW kormannyal:D
Meg veletlenul sem az elso 3 nyerne, es a maradek kettot kisorsorljak a resztvevok kozott.
Ez olyan mint a CARS hotlap verseny volt, ahol egy eleg profi kormany szettet lehetett nyerni, es bar nem lattam ki nyerte meg, de legelol mindig a full arkadosok topzodtak (gamepad, full help, hatulrol tologatas):) Nekik aztan nagyon kell:D Mondjuk az ara, miutan eladtak:D
-
#443 Egy jobb engine-nel es normalsabb rendszerrel 5$-t is megerne egy auto. -
#442 Valamit újíthatnának, ha az átlag autó árakat nézzük akár még ha duplájára emelnék is bőven olcsó lenne . -
Robi546 #441 Vagy MG Midget :D Bár ahogy nézem az oldalon,eredeti ár: 0.60 és le van árazva 0.60-ra, vagy mert még csak friss a cucc. :D -
Robi546 #440 Értem,kösz majd akkor ki próbáljuk. :D Most töltöm le ezt az új MC Midget-et,addig beállítom a Homemade H Shifterem. -
#439 úgy értem, hogy jók, hogy van egy haverom, akkor azt látom is a futamban, nem lehet gondja elvileg Robinak. -
peeter014 #438 hali! gamepad-al játszom, és manuális sebességváltásnál a motor felpörgését meg lehet vhogy akadájozni? mert idegesitő! vagy csak ha idegesit váltásnál engedjem el a gázt!? :) -
#437 Megvehetnek az AC engine-t:))))) -
#436 Szeeep !!!! -
#435 MG Midget (1948), tesztnap es 600CR (0.60$).
-
#434 Az tulzas hjogy jok a futamok, de ki lehet fogni hasznalhatot is;)
Sajnos full arkadban megy a dolog, teljesen egyelotlen, es sokszor eleg nagy a lokdosodes. -
#433 a quick race-ben jók a futamok. Eventben van "challenge" funkció, ami egy időmérés+bemelegítés+futam trióból áll. Ott látod a haverodat, látnod kell. -
Robi546 #432 Értem,kösz a választ. :) Amúgy még valami,régebben olyan 1-2 hónapja akartam versenyezni haverommal de nem láttuk egymást,csak időre ment a verseny,új frissítésekben még nem javították ezt ? -
#431 Kell valami bevetel is nekik, legyen mibol fizetni a topposokat;) -
#430 Bizony ám, de sajnos csak a dollár árát felezik, credit árból nem engednek. -
#429 Es keddenkent fealaron adjak;) -
#428 Minden héten KEDDEN! Illetve, ha kijön egy új autó, akkor aznap is van ingyenes kipróbálás. -
Robi546 #427 Cső!
Én is elkezdtem játszani Robi222 néven,régebben is játszottam 2 hónapja,most megint elkezdtem,ingyenes Test Drive napok mikor szoknak lenni ? Hétvégente vagy mikor ? -
#426 állítólag finomítottak a gokart fizikáján, ti próbáltátok már???
Ha a letöltőprogrammal nincs gondom megint, megpróbálok belépni én is...
/mennek most a letöltések, OK minden, szép, de aztán újra kell indítanom a gépet , és utána már csatlakozni se tud a letöltő program/ Asszem' el kell olvasnom pár oldalt a segítségekről a fórumban, elvileg vannak tippek... -
#425 Ha jol lattam, az SRW-seken kivul, talan 4-en vannak:D
A topposak meg nez, ok az utolso 1-3 naora tartogatjak, nem farasszak magukat;)
Ez a legjobb rendszer: csak a topposakat dijazzak; a topposok egy fillert nem fizetnek a programert; ok minden autot meg tudnak venni; a draga autokkal csak ok tudnak indulni; azkon a nagy lovet is ok zsebelik be:) Tokeletes:P
Az ACR-ben legalabb normalisabb elosszak az elso 100-200 kozott. Bar ott csak full arkadnban megy a dolog, de meg ott is be lehet kerulni real/normal vezetessel az elso 100-ba.
Itt meg idiota stilusban sem tudom megkozeliteni a 10-et, teljesen ertelmetlenb az egesz:) -
#424 Könnyebb lesz bezsebelni a zsét :D De Piratella biztos ott lesz, meg Peppinho. Szóval max 3. lehetek :) -
#423 Majd ha rendes pezert veszel meg hasonlot, akkor lesz erdekesebb a dolog;)
Ezzel nem sokan fognak Event-en indulni:D -
#422 Én megvettem :D Bár még egy pár napig nem fogom tudni kipróbálni. Kifizettek srw-ék az event-eket. Fél áron tök jó vásár vót. Event is megy vele, szóval vissza is lehet nyerni az árát. Eddigi legdrágább gép, amit vettem. -
#421 Hát istenkém, gondolni kell a gazdagokra is 4 :)
Én néhány ezer forintból hülyére vásároltam magam :))) -
#420 Megneztem, 6db tizen dollaros, es 3-3 darab 20 es 30 dollaros auto van;)
38$ az Mp4/4 ;) -
#419 Van benne ~10 auto ami ilyen durva arakon mozog;)
De szerencsere a nagyresze 1-6$.
Ezeket az autokat ugy is csak azok „veszik” meg, akik hulyere nyerik magukat a hotlapokon:) Es utana, mivel ezekkel csak ok tudnak hotlapozni (max 1-2 tucat ember hasznalja), igy ismet bekaszalnak egy csomo lovet (egy ilyen autos hotlap nem 2-4$-t fizet az elso helyert, hanem 20-30$-t).
Valszeg azok, akik mindig toppon vannak, soha egy fillert nem koltottek a programra:) -
CamelX #418 Na takarodjanak :DDD -
#417 omgwtf, 8ezer ft egy autó -.-"
ha elkezdenének rF2-re moddolgatni és 1-2 euróért adnák a járgányokat, szanaszét keresnék magukat.. -
#416 nekem is... mindig valami új frissítés hozzá. Kell pár nap, míg kitapasztaom a problémát. A SRW oldaláról megerősítettek, hogy nálam a hiba, de legalább körvonalaiban tudom, hogy mi. -
CamelX #415 Az úgy szép... remélem nem lesz rendszer belőle :/
.NET keretrendszerrel már úgyis tele a f&@#-om. Akárhányszor újratelepíthetem, minden bootolásnál talál 2 sürgős frissítést :D -
#414 2-3 kört tudtam menni, most megint / egész nap véletlenszerűen tud egyáltalán csatlakozni a szerverhez a download manager... Tűzfal , ESET, kikapcsolva, engedélyeztem külön, de egyszer ment, letöltött, most meg csatlakozni se tud a program. Bele is fáradtam 20 percet tudtam kb versenyezni, közben 5X telepítettem minden frissítést, a .NET keretrendszert is stb stb. Viszlát holnap -
CamelX #413 Megvéve :D holnap rogyásig lekoptatom abroncsait :) -
SyntaxError in0 #412 Ok, megpróbálom, köszi! -
#411 hűha... akkor pedig kéne tudni váltani... Győződj meg arról, hogy biztosan telepítve van most minden. Az autók és pályák frissítése új módon megy -
SyntaxError in0 #410 De igen, ha először indítom a játékot és a főmenüből kezdem, (mert máshonnan nem tudom) , akkor is azt adja be, amit a telepítés után először beállítottam, hiába választok mást. Ha a versenyből leave -> akkor is a főmenübe jutok, és hiába állítok be mást.. -
#409 az a probléma meghatározása. Mentél pár kört, kiléptél a practice-ből, a főmenüben vagy, onnan jössz vissza a practice menübe. Akkor kiválasztasz egy másik autót, és pályát , igen középen, legyen egy kicsit előrébb, kiemelve. Ha mész utána továbbra ,de meggondolod magad, és visszaugrasz, akkor visszadobja az első autóra és pályára, ha jól kenem-vágom... A főmenüből indítva nem lehet gond, ez tuti -
SyntaxError in0 #408 Szia! Az első tipped a gond, nem tudok utána sem pályát, sem autót váltani.... Illetve hogy választok ki másikat? Csak rákattintok a sorban, nem? Gondolom, hogy úgy jelölöm ki, hogy a balról jobbra gördülő menüsorban középen kell lennie, illetve rákattintok egyet...Ha nem így kell, akkor bocs, atomlúzer vagyok, de hogy kell? -
#407 Háát ... most a javítás kicsit bezavart nálam, de ötletelni azért tudok. Most pont van pár percem...
Kilépsz a practice-ből és nem tudzs utána bármely másik autóval bármely másik pályára menni???
-főmenübe ha kiugrasz előtte, és onnan újra practice?
-meggyőződsz, hogy tuti kijelölted az X autót és a Y pályát?
Hirtelen.... Én nem sírtam, inkább kurvaanyáztam, amikor most az update-et nem sikerült jól megcsinálnom...