1087
PRÓBÁLD KI AZ ÖSSZES MCLARENT ONLINE!
-
#486 elkapkodtam... Hosszú távú versenyek indulnak , 100 körös oval a simraceway asphalt modifieddal... Nem szabad kihagyni majd' 1 óra száguldás, összerakom a játékot valahogyan -
#485 Jó reggelt!
Ez a letöltés manager program szenzációs ötlet, de nálam botrányosan véletlenszerűen működik... Kinyomom az ESET midnen védelmét és fel se ismeri a tegnap este letöltött tartalmakat... Most értem haza melóból és újra töltenem kell az egészet... hááát márpedig nem is szívesen kapcsolom ki az ESET-et meg nem is váltok másikra, akkor játékot kell váltanom, mert az ilyen neterror terrort nem bírom idegekkel. Kicsit kiszállok, megyek a temérdek jól ismert, arcátlan csaló és a sokkal erősebb autók ellen nfs worldben inkább :( De legalább Nissannal :) -
#484 Csak tippeltem a diffit:)
Mint irtam, igazabol nem sokat mentem vele, de most kiprobaltam, es tenyleg nem all keresztbe, jonak tunik.
De teny, hogy sok autonal nagyon eros a fek es kicsit gazos a fekero-elosztas. -
peeter014 #483 Evo X-ben nincs középső diffi! A féktávot egyenes kormányállásal abszolválva sem az Evo X, sem a BMW 1M nem áll kersztbe nekem, kikapcsolt segítségekkel! -
#482 -
#481 Grat!:)
Jo az az auto, elvezetes vezetni. -
Toya #480 Na nagy nehezen csak visszajöttem a TOP3-ba az Advanced Healey 100/6 Lime Rockban :D
Benne van vagy 50 kör abban a nyomorult 0.1-ben :D -
Czobi #479 én is csak addig versenyeztem, amíg össze nem jött 2 autóra a kredit - de elég lehangoló volt, ami ott ment (szándékos kilökés, tesztnapokon az erősebb autókkal már indulásnál keresztbe álltak, a többség meg fék helyett belerongyolt stb). Azóta hotlapos eventekre veszek autókat - jó is vezetni, ha meg összejön egy-egy újabb autóra, az csak jó. Igazából már 2 hónapja tervezem, hogy befizetek arra a 25 autó 10 dolláros csomagra, csak még nem volt annyi pénz a számlámon :) -
#478 Kizarolag kredit gyujtogetesnek nem sok ertelme van;) Max akkor ha hosszu (min 30-60 perc) es jo (nem arkad zuzas) futamok lennenek.
De igy, egy atlagos/rovidebb palyan versenyezve, ~10 percet aldoznak 25-40 kreditert. Az orankent 150-240 kredit, vagyis 30-50 forint nyereseg;)
Persze ha valaki elvezi a versenyeket, annak tiszta nyereseg. -
Czobi #477 Az EVO X-szel úgyis mindenki csak az oval-on farmolja a kreditet, ott meg nem nagyon kell fékezni :) -
#476 Neken első percben nem tetszett, dől mint a fene, mint valami skoda100-as ... :) -
#475 Peldaul ez, McLaren M1B. Ezzel mar regen szemeztem, de mindig elment a penz az akcios, uj vagy felaru cuccokra;) Kreditem meg sose jott ossze ennyi.
Most az ehavi 20$-os befektetesbol kihoztam ezt es meg 3 masik McLaren-t is (2 M6GT es az utcai MP4-12C - a GT3-as mar meg volt:P).
-
#474 Pedig az Evo X a hivatalos teszt autojuk;)
Foleg a kozepeso diffi korul lehetnek gondok es persze a fekezessel (sokan panaszkodnak).
Nem sokat mentem veluk, van sok-sok auto ami alapbol is jobban tetszik;P -
#473 az EVO X az nem valami jó (szerintem) a 8 viszont zsivány lett ! :) -
#472 Segitsegekkel erdektelen a dolog, csak anelkul erdeme barmit velemenyezni;)
A regi autok altalaban jok. A Lancer-nel diffi problemak is lehetnek az osszkerekhajtas miatt a kanyarbemenetnel.
-
Czobi #471 Örülök, hogy másnak is vannak problémái a fékezéssel, azt hittem csak én vagyok ilyen béna :D
És én még csak kapcsolatot sem véltem felfedezni az autó gyorsasága és a fék között - pl lancer lassabb, de a fék keresztbeállós, míg az ariel atom, lexus lfa gyorsabb, de jól fékezhető.
Viszont ezek a régebbi autók (Morgan, Bugatti, Alfa Romeo) teljesen jól irányíthatók kikapcsolt segítségekkel is. -
#470 A Saleen S5S Raptor jo auto lenne, de normalisan szinte lehetetlen vezetni, meg funbol is. Annyira eros a fek, es annyira hatra van allitva, plusz a diffi/motorfek is nagyon harap, hogy azonnal korbefordul minden fektavon. A fekpedal utjanak az 1/5-nel (lehuzott erzekenysegnel) keresztbe all.
Ezeknek az izmosabb, gyors autoknak valszeg ez a rakfenejuk, hogy a default setup-okat tuti arkadosabb vezetesre lottek be.
Tuti hogy ezekkkel mindenhol csusznak, masznal, driftelnek, farolnak, mert amugy lehetetlen korbemenni veluk.
Egyszer megneznek mar egy raltime videot (nem replay, hanem azt, amikor elesben megy), amikor top idot mennek, max +-5 tizeddel (nezetek, segitsegek, stilus stb.). -
peeter014 #469 egy uninstall-install -ban gondolkodtam én is, de előbb azért kérdezek! :) az a biztos -
#468 Ott valami egyeb problema lesz. A letoltes meg van gyorsan, a teljes jatekot (osszes auto es palya) 1-2 ora alatt leszedi (net-tol fuggoen).
Futas kozben, a menuben is ellenorzi, szinkronizalja a tartalmat, lehet hogy valami hasonlo gondja van.
Full uninstall, aztan install, es ellenorizni a tuzfalat, virusirtot stb. -
peeter014 #467 nekem egyetlen Eventet sem tölt be a képernyőre ha belépek! mi lehet a baj? kb 1 -hónapja töltöttem le a játékot, és még mindig nem tölött volna le mindent? -
Robi546 #466 Tegnap én is tudtam tesztelni,nekem bejön a kocsi,bár a vízhőfok elég gyorsan melegedett az olaj hőmérséklet tartotta a 95 celsius a fokot a víz pedig... 90-95 között ingadozott van amikor ez felé ment. Na meg: alapgázon felment magától az olajhőmérséklet 110 celsiusra,ha mentem a kocsival akkor tartotta a 95 Celsius fokot,érdekes kocsi ez de tetszik. :D -
Toya #465 Ez tényleg nagyon cool kis kocsi, a maga 86 mph-es sebességével :D -
#464 Igen, ezekbol nem sok latszik, igazabol ertelme sincs a videonak:) De ha mar korozgetek, akkor neha felveszem es feltoltom;) -
#463 En neha autozgatom, mindig talalok olyat amihez kedvem van es meg Event is van belole (kredit+), igy 1-2 het alatt ossze jon 1-1 autora.
Multhonapban kimaradt a gyujtogetes, penzem sem volt, nem mintha most nagyon lenne, de egyszerelunkleszarom, beletoltam megint 20$-t es megvettem nehany jarganyt amit mar korabban akartam.
Most mar, leszamitva azt a ~15 marha draga cuccot (plusz 2-3 egyebet), minden auto megvan. December ota csak ossze jott:)
Az uj autokkal sem lenne nagy gond, csak mindig a szokasos van, pl. az uj BMW-vel is: nagyon durva eros a fek, nem lehet allitani semmit, mar a negyedenel blokkol, es gazelvetelre keresztbe all. -
#462 az a baj, hogy ilyen ingame videókon nehezen jön át , hogy tényleg milyen jó is ez, olyan kéne ahol látszik a te kormányod is ... -
#461 gondolom , hogy jó, ezek a lassabb autók szinte mind jók. Csak most nincs már dollárom fenn, nem tudtam még kipróbálni :)) -
#460 Ez (is) jo auto lett:
-
#459 En csak azt az 1 autot neztem, de nagy volt a kulonbseg ABS/TC-vel (Jaguar E-Type). Lehet hogy nehez a labam, de azzal kanyarokban csak negyed-felgazzal tudtam kigyorsitani, TC-vel szinte padlogazas volt. Az ujabb autoknal valszeg nincs akkora kulonbseg.
A valtasokat es pedalhasznalatit nem lehet korlatozni, draga egy komolyab kormany.
Nezeteket nem probaltam, en csak cockpitbol megyek, de elkepzelheto hogy azzal is lehet nyerni: nincs piloat dinamika, nem billeg-mozog, tobbet latni, talan jobban erezni-latni az auto mereteit stb.
Elvileg Advancedben csak az ABS/TC-t engedi bekapcsolni. -
#458 Igen, azok a regiek (MG, Jaguar, MOrgen, Austin) nagyon jok. -
Czobi #457 Nekem is úgy sikerült jobb időt mennem, hogy minden segítséget kikapcsoltam. és ahogy most néztem az eventeket, advancedben mindig jobb időket mennek, mint intermediateben. Szóval szerintem időben nem jelentenek előnyt a segítségek. Sajnos nekem is csak pillangós kormányom van, de abban egyetértek, hogy akkor külön kéne szedni azokat, akik rendes váltoval tolják. Említetted a nézeteket - én is cockpit nézetből tolom, de egyszerűen nem tudom elhinni, hogy más nézetből jobb időt lehetne menni. Ha meg nem lehet (legalábbis nekem képtelenség), akkor meg nem mindegy. Aki ettől lesz boldog, az hadd legyen az.
A másik: bármilyen szintű hotlap-ot indítok, az összes segítséget be tudom kapcsolni - ha nem engedi használni, akkor miért engedi bekapcsolni? -
Toya #456 Az új MG-t kipróbáltam és nagyon tetszett. Nem megy, de legalább vigyorgós vele minden kör :-D -
#455 En is full szimben nyomom, minden autot ugy ahogy kell, igy legalabb elvezem. Ha mar eselytelen felkerulni, akkor legalabb elvezzem:)
Alltalanosan nem tudom milyenek a segitsegek, csak 1 autonal probaltam ki kivancsisagbol (Jaguar E-Type - tipikus szvatos auto), de annal nalam legalabb 1 masodpercet jelentett (padlogaz-padlofek lett belole). De a valtasokkal is majd 1 masodpercet nyertem, sokkal stabilabb volt 2 pedallal es pillangoval. De meg ugy is messze voltam az elejetol, igy ertelmetlen hasznalnom, es ugy mar nem is ellvezem az autot, elvesz a jellegzetessege.
En is a regi, speci, klasszikus, kulonleges cuccokat szeretem, az SRW-ben ezek tetszenek, es a vezetesi elmeny ezeknel meg teljesen jo. Az ujak sem rosszak, de azok mar olyan tucat jellegu, szaguldozos dolgok. -
Toya #454 Kikapcsolok - hülye mobil mindent kijavítja :-D -
Toya #453 Én minden segítséget kikapcsolják, mert tapasztalatom szerint jobb időket lehet nélkülük futni.
Ráadásul nekem csak a régi autók fekszenek :-D -
#452 Igen azt lattam, figyeltem es izgultam, hogy bent maradj a 10-ben, legyen valami „normalis” nev is a topposok kozott;)
A szintekkel hasonlo lenne a gond, aki nagyon megy, az ugyis megtalalja a kiskapukat. De legalabb az Advancedben a segitsegeket kellene kiloni, mert nagyon durva a kulonbseg. Mondjuk a nezetekkel es valtasokkal is sokat lehet nyerni, de azzal ugy sem lehet mit kezdeni.
Inkabb a dijazast kellene atgondolni, es ne a resztvevok 0.01%-anak legyen biztos eselye nagy penzekert, hanem az indulok szamatol fuggoen az elso 20-30%-nak, sokkal kissebb osszegekert.
Mondjuk a hozzaallasukrol mar az is sokat elarul, hogy a cockpitben a mai napig nincs virtualis tukor lehetoseg, pedig az ISI engine-ben alap. -
#451 Nekem nem is a nyeressel van a problemam (hogy kapjak valamit), hanem a jelenlegi rendszerben meg motivacio sincs, mert meg el sem indultam, de mar tudom hogy ertelmetlen es eselytelen. -
#450 -
Toya #449 Szintekhez kellene kötni a versenyeket és akkor előbb-utóbb mindenkinek lenne sikerélménye.
Persze nem panaszkodom, mert 1 dollárt már nyertem. -
#448 Én jó rendszerrel sem nyernék, szóval mindegy :))) -
Toya #447 Igazatok van, az egész rendszer egy kicsit hibás. Sajna soha nem fogunk se versenyt, se kormányt nyerni. Ez van.