Simraceway
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Vikingek! i5-10600KF, GTX1070, 16GB DDR4 3200
Az Audi elég király, most nézem csak, kipróbálom, és meg kéne fogadnom, hogy ha lesz 4400 credit, akkor se veszem meg. Indycarban van nagy lehetõség, arra kéne spórolnom, farmolnom egy kis zsét.
youtube.com/tutuhawer -- It's time to NISMO! -- Say NO to racing -- TutuHawer híres jelét mindenhol ismerik, ám neki még nevét leírni is nehezére esik.
Jo dolog, hogy igy jonnek az autok, de inkabb a programot es a rendszert kellene rendbe rakniuk. Nevetseges idoket mennek meg Advanced-ben is, teljesen irrealis az egesz. Vicc hogy a felhasznalok 99%-a tartja el a maradek 1%-ot, akik mindent megnyernek, es valszeg egy fillert sem koltottek a programra.
Legalabb az Advanced reszt kellene rendberakni, hogy ne lehessen segitsegeket hasznalni, szigorithatnak a palyalevalgasaokat, realisabbra allitanak a gumit a kopasokat es a serulest.
Nevetseges hogy teljesen autoidegen vezetesi stilussal is masodperceket lehet kapni.
Az a szerencsejuk, hogy nagyreszt jo erzes vezetni az autokat, osszessegeben jol mukodnek, igy elvezetbol megmegeri hasznalni.
De mint eredeti jatekcel (hotlap, quickrace) szinte teljesen ertelmetlen.
youtube.com/tutuhawer -- It's time to NISMO! -- Say NO to racing -- TutuHawer híres jelét mindenhol ismerik, ám neki még nevét leírni is nehezére esik.
Sikerult a virtualis tukrot bekapcsolnom a cockpitben is, de a szamitasat kikapcsoltak, vagyis fake😛 De allitolag majd lesz az is. Nem ertem, egyaltalan miert vettek ki?!
Nem mindegy hogy General Motors, vagy motor generál... Az ígéret szép szó, de a Landwirtschaflicheproduktionsgenossenschaft még szebb.
De Toya mar eleg jol elol van, 2:21:3x-as idovel!
Es meg 5 nap van hatra, de mar megjelent az egyik szokasos ember (bandito), es gyorsan tolt egy 2:20:xx-es idot😊)) A masodik normalis kore volt;DDDDD
Nem mindegy hogy General Motors, vagy motor generál... Az ígéret szép szó, de a Landwirtschaflicheproduktionsgenossenschaft még szebb.
Ha nem, es ha meg meg van az ini amit adtam, abban probald az FFB resznel Gain vagy az Output Max erteket csokkenteni.
Az ég kék, a fű zöld" a Fideszes főgecik gyermekeket erőszakolnak meg!
130 forintot szerintem boven meger😊
Es hpattern+3pedal, bar ez az auto eleg baratsagos, nem hinnem hogy sokat nyernek egyszerusitve.
De marha jo ez az auto, hiaba regi engine vagy futoszalagon gyartjak az autokat, valahogy eltalatak a tutit😉
Meg érdekes, hogy pár ember visszajátszásánál hibával kidob a játék...
De elofordulat hogy valos idoben szinkronizalnak valamit, es a kockas a net akkor bugos a dolog.
Amugy az az Alpine marha jo auto, de nem is ertem hogy mennek vele olyan idoket?!😊 Nekem 2:25, igazabol „lassu” az auto, vegig padlogazas, valszeg a kanyarokat veszem tul szepen😄
Szerintem ennyire gyorsak😉
Bar ennel az autonal nem annyira durva a helyzet, de meg en is 1-2 masodperccel jobbat mentem pillangoval es ketpedallal (amugy is automata eredetileg, vagis ezzel itt nem csalnak). Ha bekapcsolnak valami segitseget, az ismet 2-3 masodperc is lehet. Ha kivulrol vagy hatulrol toljak, foleg ezen a belathatatlan palyan, az is lehet 1-2 masodperc. Es raadasul szeretnek csuszkalni, driftelni, keresztbe menni, amiben kicsit kedvez is nekik a program.
De hozzam nem mindig jo mericskelni, mert nem eroltetem tul magam, raadasul amikor mar unkorrektnek erzem az auto vezeteset es viselkedeset, de meg lenne benne, akkor mar nem eroltetem tovabb, mert ugy nem erdekel.
De Toya is fent van, szokott menni itt-ott, es O alapbol gyors, korrekt, jobban tolja mint en. Hozza mar lehetne hasonlitani az ur idoket. De meg Ot is lenyomjak, vagyis ott mar el lehet gondokodni hogy necces a dolog😉
Az auto jo, igazi tank, jo eros de hasznalhato. Eredetileg full automata, de elvezetbol hpatter-3pedal komboval teljesnen jol vezetheto.
Gyorsan mentem nehany kor Eventet.
Korozgetek, korozgetek, es mentem egy 2:22-ot. Ah, mondom fasza, megfutottam a tuti idot. Aztan 2:20-nal mar gyanus volt, 2:19-nel mar nagyon gyanus...
Aztan rajottem, hogy nem 2:22 a tuti ido, hanem 2:12-ot mennek a listaban😄DDDDD Es meg 3 nap hatra van, a gyujtogetos toppos emberek meg ott sincsenek😄
Autotol fuggoen sokszor necces a rajt, mert a legtobbszor ki tudom kuplungolni es csusztatni, de vannak autok, amelynel fizikalisan nem lehet felvenni a versenyt a minimal TC-vel sem. Ilyenkor tobbszor volt mar, hogy beirtam nekik, hogy lassan indulok! 😊
Persze, ez nem ovatossagra keszteti oket, hanem arra, hogy azonnal megelozzenek😄D
De volt amikor lefulladtam a rajtracson, mert a hangzzavarban nem halottam a motorhangomat, tulsagosan felengedtem a kuplungot😊
De amúgy jó volt, mert hoztam egy csomó kreditet.