1087
PRÓBÁLD KI AZ ÖSSZES MCLARENT ONLINE!
  • Alexease
    Nehany honapja irkaltak a keszitok a dijazas teljes atszervezeserol, amiben az elso 50 helyezettet fizetnek, termeszetesen kissebb osszegekkel (de meg ugy is 1$ kornyeke az alap).

De ehhez egyeb dolgokat is at kell alakitsanak es/vagy a nagyatlag jatekosok szamara nepszerubbe tenni a programot, hogy meg tobben legyenek.

Tavaly, a lehetosegeikhez kepest, eleg sokat haladtak:
     Multi Car Racing
     Event Difficulty Filters
     HUD Refresh
     More Stock Liveries and Car Colours
     Live Marshalled Racing
     Car Bundles
     Auto Logon
     Improved Messaging When Exiting an Event
     Download Manager

Az 2013-as evre biztosan tervezett munkak ezek:
     Driving School
     Multi Class Racing
     New in - game UI
     Improved Player Profile
     Dirt Tracks
     Dirt Buggies
     Social Structure
     Leaderboards
     Ghost Improvements

Es meg van nehany, amelyet meg nem dontottek el es/vagy nem talaltak ki hogyan is kellene, vagyis csak tervben van:
     Custom Cameras
     Telemetry
     Hard Coded Physics/ Assists
     Drag Racing
     Virtual Mirror
     Credit Distribution
     Vehicle Indicator Arrows
     New Payment Methods
     Driver Models/ Pit Crews
     Grid Girls
     Track Side Marshals
     Toggleable HUD
     Changeable Weather
     Day to Night Transitions

A listakon latszik, hogy amit mindenkeppen meg akarnak csinalni, az a nagykozonsegnek, a nagyatlag jatekosoknak szol, pl. driving school, szebb (hasznalhatobb?!) menuk, dirt versenyek, social dolgok.

De a lenyeg, hogy hosszabbtavon tervben vannak „fontosabb” dolgok is: telemetria, fizika/segitsegek (hardcoded, vagyis az autohoz igazitott gyari segitsegek, igy gondolom az Advancedben megszunne a segitsegkent bekapcsolhato), tukrok, kredit rendszer, kifizetesek, HUD.

A drag racing a divat miatt kell, a grid girls baromsag, a valtozo idojaras meg almodik a nyomor:)
  • tutuhawer #525
    na, ez igen, gratulálok hozzá. Én pont lemaradtam annak idején egy amúgy népszerű, de jól jutalmazott McLaren MP4-12C időmérésről, ahol a legjobb 50-et díjazták Advanced módban, és a többi nehézségen is jól fizettek. Ha valaki nyer itt vagy ott, a másik ranglistáról kiesik értelemszerűen, úgyhogy lehetett volna nyerni ott lóvét... aki akar. Én szerettem volna, de akkor join timed out volt... :)
  • Alexease
    Koszi, de annyira azert nem izgat, inkabb csak erdekessegnek irtam, hogy elofordulnak sorozatok, amelyek nem annyira nepszeruek, igy komolyabb izzadas nelkul is (talan 20-20 kort volt osszesen) be lehet kerulni az elso 10-be.

De latom, neked egyre jobban bejon a dolog, mert tobb helyen is bent vagy az elso 10-ben, sot annak is az elejen, talan meg 1. helyen is lattalak!

Igy mar pozitivabb a dolog, hogy van valaki, akirol tudom, hogy valoban szimes, es ott van az elejen.

Persze a tobbieket nem ismerem, akik rendszeresen elol vannak, valszeg csak nagyon rossz sztereotipia, hogy egy reszuk a kormany/gamepad rangatos, hatulrol tologatos, NFS-stilusu jatekos:D
  • Toya
    Remélem sikerült nyerned :)
  • Alexease
    Ez majd akkor lesz tuti, ha kifizettek:) Mert ha ejjel megjelentek a szokasos emberek, akkor ismet csak sokadik vagyok.

En is altalaban Event-hez vasarolok. Nem azert, mert akkor lehet nyerni vele, hanem mert akkor tuti hogy hasznalni is fogom.
  • Alexease
    A sok az eleg relativ;) Azokhoz kepest, akik rendszeresen 100-200$-t kaszalnak havonta, semmit nem nyertem.

Ne neztem az utolso fel napon hol tartok listaban (lehet hogy igazabol ejjel ki is toltak a retekbe:P), de az elozetes eredmenyek alapjan talan 4-6$ lehet (3–8. helyezesek).
    Ami toredeke ahhoz kepest mint amennyit eddig a programra koltottem, de ahhoz kepest, hogy ebbol az ossszegbol akar 3–24 autot is meg lehet venni, teljesen jo osszeg:D

Nem elsodleges celom hogy penzt nyerjek, egyszeruen csak elvezetbol autozom. Ha igy osszejon OK, ha nem, akkor nem foglalkozom vele. Nem fogok izmozni, izgulni, eroltetni es gagyizni hogy 1-1$-t osszeharacsoljak.
    Amig elvezem a vezetest addig megyek, ha mar nem, akkor hagyom. Ha ez az 20. hely, vagy a 50., esetleg az 5., akkor az ugy is marad:)
    Eleve nem koltottem volna ra azt a 70-80$-t, ha nyeresi lehetoseg nelkul nem erdekelne a program.
  • Penge88
    Helló! Gratula! Sajnoskábé 3 hete nem tudom tolni, remélem ez az elkövetkezendő 1-2 hétben módosul. Kifizetésről annyit, hogy nekem az első nyeremény után kábé 1 hónappal küldték a lét, emailt nem kaptam mindegyikről. Aztán a sokadik nyeremény után már kábé az esemény után 1 hét - 10 napon belül megküldték. De lehet, hogy azóta sikerült valamit gyorsítani a kifizetési procedúrán.

A Saleen S5 az nekem nincs meg, de nagyon szemeztem vele, így hogy már nincs event, elnapolva :D
  • lac coo
    Remelem jo sokat nyertel !!!!
  • Alexease
    Ugy nez ki, nekem is sikerult bezsebelnem nehany dollart. Bar eddig meg nem jott semmi info, megerosites, hir, gozom sincs hogyan mukodik a dolog.

Az egyik auto a Saleen S5S, ami ugy nez ki nem valami nepszeru. Eleg kemeny vezetni, es valszeg vezetesi stilusban sem gyilkolhato a vegletekig. Persze igy is megkaptam a szokasos 1-2 masodpercet, de az alap;)
    Ami segitett bekerulni az elso 10-be, valszeg az autokezeles miatt, osszesen 30 mert ido volt:) Es mivel altalaban benne vagyok a mezony elso harmadaban, igy nem volt nehez ott ragadni az elso 10-ben:)

A masik auto a McLaren M6GT, az sem volt nepszeru, bar tobben voltak mint a Saleen-nel, pedig jo cucc.

Es ezt ugy, hogy semmmi izmozas nem volt, elvezet autozas, normalis autokezelessel.
    Persze ez csak igy mukodik, hogy nagyon kevesen indulnak a versenyen;)
    Eleve 5 fix ember mindig van, akik mindenhol mindent megnyernek vagy ott vannak mindig az elso 10-ben. Ezek sokszor kezelhetetlenek, neha tobb masodperces (ertelmetlen) kulonbsegek vannak. Plusz meg nehany tucat ember, akik mindig versenyben vannak az elso 10–20. helyert.
  • tutuhawer #517
    sikerült többször is befejeznem a 100 kört, ez az elsp futam utolsó pár köre. Azóta jobban megy már, szóval király a pálya - autó kombináció
    youtube
    Csak nekem tűnt fel, vagy rosszul látom, hogy a szélárnyék nem annyira domináns a kentuck versenyen, mint akár daytonában? Valamiféle magyarázatotok van erre? Kentuckyban 7 tizedes hátrányból is kapaszkodnom kellett , alig értem utol az ellenfelet... Daytonában meg nagyon komolyan beszippantott a másik autó
  • Alexease
    A (majdnem) szokasos test drive:

• Alexease
    Teszt nap:
  • lac coo
    Nooooormalis ? :)))
  • Alexease
    Ugy nez ki LuigiUR a gyoztes. 1656km, 662 kor, 132 verseny. Ez alapjan 22 ora folyamatos, de valszeg a kerekitgetesek miatt ez tuti 24 ora non-stop!
    Grat!
  • Alexease
    Az tuti!
    En egy „normalis” kormanyert sem tudnam nyomni 24 oran keresztul folyamatosan.
  • Gerdai
    Ezzel egyetértek!
  • lac coo
    akárki nyeri is meg, megérdemli azt a vacak kormányt !!! :D
  • Alexease
    Mar 440 kornel jarnak:D Meg 8 oran keresztul kell hogy toljak;P
  • lac coo
    LOL :))))
  • Alexease
    Most neztem, nem is korben szamoljak, hanem merfoldben.
    12 ora elteltevel, a jelengeli elso helyezett 863km-t ment.
    2.5km a palya (Lime Rock), vagyis 345 kor. Ahogy elobb irtam, 5 kor a verseny, es kb. 10 perc kell hozza. 345/5 az 69 verseny. 69/6 az 11.5 ora;) Vagyis non-stop nyomja;DDD
  • Alexease
    Ja, ugy igen, robotpilota verseny:DDDD
    Kb. 10 pertc alatt lehet menni 5 kort (varakozas, belepes, warmup, verseny, kilepes), ezt szorozd be 24 oraval, annyi lesz a tuti kor;D
  • polux
    köszi :)
  • lac coo
    A robotpilótát arra az ökörségre írtam, hogy lesz egy ilyen "verseny", hogy ki tud több kört menni :)))
    Kíváncsi leszek mennyit megy a nyertes :DDD
  • Alexease
    Nincs;)

De a QuickRace jo. Nagyreszt a szokasos arkad emberek (notebook, billentyu, esetleg gamepad, kigyozva autozas, folyamatosan villogo/vilagito feklampak stb.).
    De neha jo buli, mert betesz masodik helyre, az elso kanyarban elengedek mindenkit (mondjuk ugy is kiloknenek:D), es 5 kor alatt annyit jovok fel amennyit tudok. Altalaban 5-6 helyet be lehet fogni. Lenne az neha tobb is, csak kigyoznak, szandekosan rahuznak az emberre, bevagodnak a kanyarba stb., de van olyan is, aki profin tud feltartani gyok-kettovel:D
  • Alexease
    Talan minden szerdan lesz.
  • polux
    Üdv a versenyzőknek!

"Beindult a szerdai SRW kormany vadaszat is;)"

Ez minden szerdán van, vagy csak különleges alkalom?
  • lac coo
    robotpilóta is van ? :)
  • Alexease
    Beindult a szerdai SRW kormany vadaszat is;)
    Termeszetesen semmi ertelme, mert az elso harmat dijjazzak, igy a szokasos emberek lesznek vannak/elol:) Persze, meg ket masikat is jutalmaznak, akik 24 ora alatt a legtobb kort mennek QuickRaceben. Ez hasonloan ertelmetlen, magyarazni sem kell;)
  • Alexease
    Nem azert vagyok elso, mert annyira jo vagyok, hanem ez nem fizetos Event, igy nem erdekli a szokasos embereket;D
  • polux
  • lac coo
  • Alexease
    Ez jo volt, de a gumi az nem kopik (de eleve ezeket csak arkadban inditjak, nekik nem is lenne jo).

Az edzes vegere ertem be, volt egy valaki, aki mar tobb kort ment, es volt korideje. Beirta, hogy „go go go” (menjek mar!:). Metem vagy 2-3 masodperccel jobbat mint o (valszeg gamepad-es volt), gyorsan ki is lepett:)

A masik, akinek „fiatalos” neve volt, egybe irva azzal a jelzovel, hogy o nagyon gyors pilota, 5-6 kor alatt nem birt osszehozni egy mert kort. O is kilepett. A;talaban a palya szelen volt, es a kerekei ide-oda gurultak a palyan:D

Aztan beesett meg valaki, de 1 kor utan o is tavozott.

Igy egyedul maradtam a „versenyre”:D Legalabb tudtam cockpitbol menni, nem kellett motorhaztetorol benazni a hulye tukor hiany miatt (bar ebben az autoban ugy ahogy latszodik valami a belso tukorbol is).

Amugy ez eleg „konnyen” vezetheto auto, a palya is „egyszeru”, igy ha fizetos lenne a Challenge, nagyon durva idok lennenek.

De igy, csinalhattam egy screenshot-ot, ami igazi ritkasagnak szamit, mar ha a „soha”-t oda soroljuk:DDDD

• Alexease
    Ha nem fizet valami, akkor nincs akkora nyomulas benne:)
    De elnezve a rovid Quick Race versneyeket, amugy is kicsi a reteg aki hosszabb tavon turelmesebb (a gumi nem tudom mennyire kopoik).

Most a 100 kor nekem sok, foleg hogy a vernyomasom is padlon van, de a Megane-nal beprobakozom (bar ha jol emlekszem, eppen az, ami keresztbe all meg az egyenesben is).
  • tutuhawer #493
    jaja.... a trükkös kanyarban
  • tutuhawer #492
    127 nevezett van jelenleg 13 értékelhető eredménnyel, a többiek eltévedtek , lehet :D
  • tutuhawer #491
    egyelőre a download managerrel bűvészkedem, de láttam, a kentucky pályán az első kanyar után még van egy törés, ami trükkös, vagy valahol van egy trükk, ha ráugrok a gázra, akkor elszáll a stock car... megjegyeztem magamnak, észnél kell lenni :) Talán az esti meccs után be tudok ugrani pár körre. /száz körre/ A 31-es kör a mostani listavezetőnél is standard, valamire csak elég ... lenne, de nincs díjazás pénzben. Mondjuk engem se érdekel, ha a creditet kifizetik, hamar összejön a 40 000 :))))
  • Alexease
    Eleg izgalmas auto, a palya is jo, folyamtaosan gepeszkedni kell, nem hinnem hogy lelaszol:) Probald ki, mentem 3-4 kort tesztnek (alap beallitas, kicsit rovid a valto, nem tudom mivel toljak Challenge-ben, valszeg hosszabbal), 0:31 mar (eleg) jonak tunik (most az UFO-kat ne nezzuk:P).
  • lac coo
    100 kor ovalon tuti elbobiskolnek ! :))
  • Alexease
    Az jol hangzik, mar lattam is a listaban. De van 27 koros Silverstone Megane-nal. Az sem rossz!
  • Alexease
    Ez a „teherauto” (Ford F-150 SVT) nagyon LOL!:) Nyugdijasnak tunik a dolog, de teljesen jo:P 50 forintot boven megert:D