Simraceway
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Sajnos full arkadban megy a dolog, teljesen egyelotlen, es sokszor eleg nagy a lokdosodes.
youtube.com/tutuhawer -- It's time to NISMO! -- Say NO to racing -- TutuHawer híres jelét mindenhol ismerik, ám neki még nevét leírni is nehezére esik.
CPU: AMD Phenom II X4 965 Black Edition 3.4 Ghz RAM: Corsair XMS3 4GB DDR3 1600Mhz GPU: ASUS nVidia GeForce GTX 750 Ti OC 2GB GDDR5 OS: Windows 7 PSN ID: Robbie_0222
Thank God, I\'m a Lada owner!
Én is elkezdtem játszani Robi222 néven,régebben is játszottam 2 hónapja,most megint elkezdtem,ingyenes Test Drive napok mikor szoknak lenni ? Hétvégente vagy mikor ?
CPU: AMD Phenom II X4 965 Black Edition 3.4 Ghz RAM: Corsair XMS3 4GB DDR3 1600Mhz GPU: ASUS nVidia GeForce GTX 750 Ti OC 2GB GDDR5 OS: Windows 7 PSN ID: Robbie_0222
Ha a letöltõprogrammal nincs gondom megint, megpróbálok belépni én is...
/mennek most a letöltések, OK minden, szép, de aztán újra kell indítanom a gépet , és utána már csatlakozni se tud a letöltõ program/ Asszem' el kell olvasnom pár oldalt a segítségekrõl a fórumban, elvileg vannak tippek...
youtube.com/tutuhawer -- It's time to NISMO! -- Say NO to racing -- TutuHawer híres jelét mindenhol ismerik, ám neki még nevét leírni is nehezére esik.
A topposak meg nez, ok az utolso 1-3 naora tartogatjak, nem farasszak magukat😉
Ez a legjobb rendszer: csak a topposakat dijazzak; a topposok egy fillert nem fizetnek a programert; ok minden autot meg tudnak venni; a draga autokkal csak ok tudnak indulni; azkon a nagy lovet is ok zsebelik be😊 Tokeletes😛
Az ACR-ben legalabb normalisabb elosszak az elso 100-200 kozott. Bar ott csak full arkadnban megy a dolog, de meg ott is be lehet kerulni real/normal vezetessel az elso 100-ba.
Itt meg idiota stilusban sem tudom megkozeliteni a 10-et, teljesen ertelmetlenb az egesz😊
Ezzel nem sokan fognak Event-en indulni😄
Én néhány ezer forintból hülyére vásároltam magam 😊))
Az ég kék, a fű zöld" a Fideszes főgecik gyermekeket erőszakolnak meg!
De szerencsere a nagyresze 1-6$.
Ezeket az autokat ugy is csak azok „veszik” meg, akik hulyere nyerik magukat a hotlapokon😊 Es utana, mivel ezekkel csak ok tudnak hotlapozni (max 1-2 tucat ember hasznalja), igy ismet bekaszalnak egy csomo lovet (egy ilyen autos hotlap nem 2-4$-t fizet az elso helyert, hanem 20-30$-t).
Valszeg azok, akik mindig toppon vannak, soha egy fillert nem koltottek a programra😊
Amiga 600GT QuadCore - WorkbenchHD 64bit - ThermalGive Titanium Edition - Commodore Extreme Graphics X69HD
ha elkezdenének rF2-re moddolgatni és 1-2 euróért adnák a járgányokat, szanaszét keresnék magukat..
"Nulla tenaci invia est via"
.NET keretrendszerrel már úgyis tele a f&@#-om. Akárhányszor újratelepíthetem, minden bootolásnál talál 2 sürgõs frissítést 😄
Amiga 600GT QuadCore - WorkbenchHD 64bit - ThermalGive Titanium Edition - Commodore Extreme Graphics X69HD
Kilépsz a practice-bõl és nem tudzs utána bármely másik autóval bármely másik pályára menni???
-fõmenübe ha kiugrasz elõtte, és onnan újra practice?
-meggyõzõdsz, hogy tuti kijelölted az X autót és a Y pályát?
Hirtelen.... Én nem sírtam, inkább kurvaanyáztam, amikor most az update-et nem sikerült jól megcsinálnom...
viszont felvettem az egyik versenyemet tegnap az ariel atommal és feltoltam youtube-ra is. Bõ egy másodperccel tudok gyengébbet menni, mint a nagyok, de kezdeznek nekem éppen király 😊
LINK
Lenne 1 kérdésem:van olyan program ami lehetõvé teszi, hogy régebbi( nem Dual Procis) gépen is fusson ez a gém? mint pl: a Wot-nál a Tweaker, vagy tömörített textúra csomag... kerestem már annyit, hogy kifolyik a szemem, de nem találtam, segítségeteket elõre is köszönöm.
Üdv:ArpiKJ
http://www.netkar-pro.com/main/index.php?option=com_content&view=article&id=112&Itemid=54&lang=en
Tudomány, technika és gazdaság vegyes topic: http://sg.hu/forum/tema/1108932295
De azert lehetne 1-1 advanced szerver, 1-1 ovalon 20-30 kor es roadon 10-15.
...segítségek nélküli 60-70 körös ovál, mondjuk egy kötelezõ box-al. Élvezetes lenne, mert van, hogy az elsõ körben az ember hibázik és annyi a versenyének. Nem tud egy jót csatázni, mert 8-10 perc alatt komoly ellenfelek esetén 1,5 mp-t sem tud ledolgozni. Meg ugye, gumikopás, és egyéb finomságok. Lefedne kb fél órát, ami alatt termelne 300 kredit-et. Fórumot olvasva, sokan preferálnák. Ha meg nincs fél órája az embernek, akkor meg felmegy ezekre a 8-10 körös oválokra, és ott köröz.
Volt már szó a fórumon hosszú távú QR-rõl. Utóbbi idõben én is rengeteget ovál-oztam (kellett a kredit az MC12-es Maseratira 😄 ) és szar, hogy 8-10 körért kell várni 4 percet. Lenne mondjuk egy full Advanced, seg
Nem az a nehany dollar izgat, hanem az elv.
Valoban, vagy indulhasson Arkadban vagy Advancedben. De ne gyujtogethessenek be mindent mindenhol. Hulyen adja ki magat, hogy az emberek 95%-a sose nyer semmit, es ok tartjak el a maradek 5%-ot a befizetesekkel.
Bar valszeg kevesen fizetnek a programert, az emberek nagyresze (foleg akiket allandoan a QuickRace-ben latni, sokszor full arkadban) inkabb kreditet gyujtoget😉
Plusz az Advancedben a segitsegek. Anelkul sem lenne sokkal jobb a helyzet, de ha mar Advancednek hivajak, akkor legyen tisztan az.
Kiprobaltam, csak en 1-2 masodperccel jobb idot mentem a minimal segitsegekkel. De sose mennek vele, mert nem elvezem es sajat kezem/laban tornem le😊
Az mar mas kedes, hogy eleve 2 pedal es pillangoval is 1-2 masodpercet lehet neha nyerni😊
Talan azzal lehetne javitani a helyzeten, hogy megmaradjon az elso 3 helyert a kozdelem, de a tobbieknek is maradjon valami cel, hogy sokkal jobban szethuzni a kifizetesi listat. Az elso 3 kapjon nagyobb osszeget (de ne akkorat mint most), es a tobbi 20-50 (indulotol fuggoen, lehetne dinamikus, pl. az indulok 20%-a), folyamatosan 1000 kreditrol csokkentve 100 kreditig aranyosan.
Nem ebbol akarok megelni, de a nehany 10$ dollar befizetes utan jo lenne valami cel is, hogy tudjam, viszonylag egyforma feltetelek mellett, elertem a 20-30. helyet, es tok jo, nyertem 200 kreditet. Ennek mar van ertelme.
De most igazabol szinte semmi ertelme, mert teljesen felesleges probalkoznom, mert meg hozzam kepest idiota vezetesi stilusban sem juthatok be a 10-be. Ezt elore tudni, ertelme sincs elindulni, csak azert megyek, mert elvezem a vezetest.
A QuickRace a masik agyrem.
Lehet hogy ritkabban lehetne versenyhez jutni, de megprobalhatnak fileterezni a szerverinditast: Advanced, help off es emelett sokkal hosszabb versenyek.
Vicc az a rengeteg full arkados, billes-gamepades, akik ossze-vissza cikaznak a palyan, mert a technika (ABS/TC miegymas) engedi hogy jol kigyositsanak vagy fekezzenek, de kanyarodni, versenyezni azt mar nem tudnak😄
Elõbb utóbb valamit kezdeniük kell ezzel a dologgal, hisz szerintem sokaknak szúrja a szemét, hogy Inter és Adv szinten is Peppinho-Piratella elsõség van. 1 event alatt annyit nyernek, mint én 4 event alatt. Nem sajnálom tõlük, mert profik, csak azért a kevésbé profiknak is adni kéne esélyt a nyerésre. Lehet hogy akkor még könnyebben adakozna is az ember, ha nyerne is. Hát nekem is van olyan, hogy odaférkõzök a top3-ba, valahol meg top10-be sem férek be. Jellemzõen fwd-el pl. SQ-hoz kéne kötni, vagy csak egy szinten lehetne indulni, vagy aki mondjuk zsinórban nyert 3x Inter-en, annak legközelebb már Adv szinten lehetne csak indulni. Magam ellen is beszélek, mert én lemondok arról a 2, max 3 dollárról, amit Inter eventen nyerni tudok (mivel elsõ két hely foglalt ott is) annak érdekében, hogy mások is ilyesfajta nyereményekhez jussanak. Így lenne igazságos, vagy legalább is igazságosabb. Másik, hogy Advanced-ben tényleg tiltani kéne az összes segítséget, leszámítva a kuplungot. Lehet hogy sok élmenõ low tc-vel fut ûridõket, valszeg anélkül is ott lenne, de mondjuk 2-3 tizeddel rosszabbat megy, így 1-2 helyet csak elõrébb léphetne az ember.
De a Quick Race egy vicc😊 Az elso versenyen be tett a kozepebe, a starnal elengedtem minenkit, ne benazzak az ismeretlen autoval. Az elso kor vegen 7. voltam, egyszer feloktek vagy valami, megpordules, es meg feljottem a vegen talan masodiknak😊
Nem tudnak egyenesen menni, cikaznak ossze-vissza, kanyarodni meg egyaltalan nem😄 Gondolom billel szar lehet hosszu oval palyareszen.
De amugy meg feltartanak, leszoritanak, leloknek😄