1087
PRÓBÁLD KI AZ ÖSSZES MCLARENT ONLINE!
  • Alexease
    De McLaren-ben is jol toltad, ott is meg van a kozepe.
    Ott engem kitoltak jo szokas szerint:P
    https://www.simraceway.com/online_racing/2918?locale=en
  • Alexease
    Boven befertel masodiknak!
    En ritka szokas szerint eppen bent maradtam:)
    https://www.simraceway.com/online_racing/2509?locale=en
  • Toya
    Nem vagyok otthon. A garázsos Lancia eventet hol fejeztük be Alex?
  • Alexease
    Manualis modszer: a c:\Games\Simraceway\UIData\Menus\image_assets\static\system\race_event_ingame_event_icons\ eleresen vannak konyvtaronkent az Eventek kepei.
    A konyvtarak nevei az Event ID-je. Azt bemasolva a webcim vegere bejon az oldal: https://www.simraceway.com/online_racing/2256
  • Alexease
    Azt meg sehol, nincs archive:/ Nagyon benaznak az SRW-nel, teljesen „manualis” az oldaluk. Gondoltam osszerantok egy egyszeru weboldalt, amivel listazni lehetne, de nem muxik, minden Event-nek egyedi azonositoja van, online nem elerheto.

Offline-os progit tudnek irni, ami sajat gepen futtatva listazna az osszes Even-et, ugy meg lehet nezni.

En azoknak a versenyeknek az oldalat, ahol a 0. napon meg bejuto helyen vagyok, el szoktam menteni az SRW Events favorites konyvtarba. Masnap kidobalom amibol kihullottam:P
  • frango
    Azt hol tudom megnézni, hogy eventen milyen helyezést értem el?
  • Alexease
    Igen, ezek ilyenek voltak:)
  • niczo
    Műszerfalas nézetben nem látom az utat a kormánytól:)
  • Alexease
    Friss, ropogos, 30 dollaros:D Talan majd felaron:P

• Toya
    Igen, néha rémisztően eltolják a kanyarokban. Én már elveszem a gázt, ők meg még padlóval mennek javában.
    Persze biztos van, aki ilyen-olyan eszközökhöz nyúl, de szerintem nem jellemző.

Nekem nagy segítséget jelentenek az általad futott körök, mivel sokszor a váltásokat és az íveket is jobban megoldod mint én. A köztünk lévő pár tized, pedig lényegében 10 éve állandó :)
  • Alexease
    Az elejen nekem is gyanusak voltak a tobb masodperces elonyok, en is bugra vagy csalasra gyanakodtamt, de ugy nez ki nem az. Egyszeruen autoidegen vezetesi stilus es/vagy kihasznaljak a gumi/fizika elonyeit/hatranyait.

Neha en is teszteltem toppos ghost-ot, es sokszor latni, hogy kanyarivekben es kanyarodasban rosszabbak es/vagy lassabbak, de barmilyen autot kepesek keresztbe tenni, csusztatni, driftelni. Plusz lazan elvonatkoztatnak a szimulaor jellegtol, es gatlas nelkul attoljak barhol (ahol mas fekezne, ovatoskodna, kimelne a gumit vagy az autot).

Altalaban az elso 3–4. helyezest lehetetlen megcsipni, irrealis idok vannak, de neha az elso 10 kozepebe vagy a vegebe be lehet ferni.

En leggyakrabban eppen kicsuszom az elso 10-bol:))))

Vannak auto es palya kombinaciok, amivel sokszor erthetetlen dolgokat csinalnak, mar a vicc kategoriat surolja;D

De nagyreszt autotol is fugg, hogy mennyire tudnak durva koroket beletolni.
  • frango
    Auto kuplung van csak nálam, mert nincs rá pedálom. Direkt megnéztem, hogy hogyan lett gyorsabb 1,5 mp-cel nálam. Kicsit talán később fékez, de kanyarokban lassabb. Sőt még megcsúszás is volt neki benne egy fontos szakaszon.
    Nem az a bajom hogy gyorsabb, mert én kb 1-1,5mp-et érzek még a kocsival, ha összejön egy tökéletes kör, de szemmel láthatóan nem gyorsabb csak az órán látszik. Azt meg megint nem tudom, hogy mi, amikor áthalad a célon még fut tovább az óra. Szerintem lagos vagy ilyesmi...
    Lehet majd tényleg megnézem ghostal is. Nem nagyon használom, mert engem csak zavar az átlátszó kocsi.
  • Toya
    Nem tudom az élen mennyire kamu időket futnak, de a kifizetés nem azonnali és ellenőrzik a köröket.
    Nagyjából be lehet lőni ki mire képes és szerintem nem jellemző a csalás.
    Kapcsold be a ghost car funkciót és nézd meg hol veszítesz időt és persze kapcsolj ki minden segítséget, mert azok is lassítanak.
  • frango
    Az eventeken ezeket a kamu időket "díjazzák" is a fejlesztők vagy szépen megkapják a csalók az érte járó pénz?
  • tutuhawer #592
    megvenni én se akarom, mondom, Rick Kelly autójára pályázom, egy Nissan Altimára. Félretettem a lóvét is rá... a pénztárcámban! Nem normális, hogy 1 óra után szétesik a játék: lost connection, RESET, simraceway.exe hibát észlel. Sürgősen be kell tennem lóvét - nem közvetlenül - a játékba, ha egyáltalán menni akarok. Néztem minden grafikont... hát valóban nagyot küzd a gépem , amikor játszom
    Amint jön a V8 Supercars, biztosan lépek, mert azt nagyon szeretem.
  • Toya
    9 dollár lett. Még szerencse, hogy nem vonzanak a modern kocsik.
  • tutuhawer #590
    most nézem a fórumot, holnap érkezik ez:

Én új pályákat szeretnék meg V8 Supercarst, de azért ez se szar :)
  • Alexease
    Nagyon belehuztal;)
  • Toya
    Már megérkeztek, csak emlegetned kellett. Pillanatok alatt a 10.helyen találtam magam, de mint mondtam volt még a körben idő, sőt szerintem a legújabban is van még :)
  • Alexease

A vicc az, hogy meg nincs itt a szokasos 8-10 ember (Tbolt, Kaputhelegend, Peppinho, CrazyBuzzy, Bandito stb.), ha esetleg kedvet kapnak, raszanjak azt a 3-4 kort, lazan tolnak erre az idore nem tizedeket, hanem 1 masodpercet is:D

Multkor sikerul 3 eventben is bentragadni, valszeg beneztek vagy nem erdekelte oket vagy keveset fizetett, igy osszeharacsoltam kb. 10 dollart;)

Es meg fuggoben van 8$. Ez egy draga autoval jott ossze, amivel (ha jol emlekszem) csak 18-an futottunk idot:) Persze ott is az volt, hogy mig en a tizedeket hajtottam, az elso 3 bo masodpercekre volt elottem:)
    De legalabb a felaru autonak visszajott a fele:) Ezert is mertem bevallani, mert szamitottam ra, hogy kevesen fogjak hasznalni, talan lesz eselyem beferni az elso 10-be.
  • Toya
    Na most tényleg a Te köröd alapján sikerült javítani. Becslésem szerint még egy tized talán van benne.
  • Alexease
    M3W
  • CamelX
    Hát igen... ahogy Michelisz autója is kinéz VS álomautóm (stock version) van különbség ezeknél :D csak az ilyen classicokra vagyok allergiás mindig :)
  • Alexease
    Az utcai azert mashogy nez ki, de a GT megis jobban tetszik;P
  • Alexease
    Ahhoz kepest hogy GT kategoria, eleg jol nez ki:) Regi szep idok - bar nem volt olyan regen -, kepesek voltak benne hagyni a szellozest es a muszerfalburkolatot is:D

• CamelX
    El nem hiszem hogy rakhattak be ilyen böszmény cockpitet ebbe a kocsiba :D de ezzel lehet egyedül vagyok, az is lehet tényleg ez a default megoldás :)
  • Alexease
    De az idodbol latszik, annyira azert meg sem volt jo oszerakva:)
  • Alexease
    A szokasos teszt kor:
  • Toya
    Jól összerakott kör volt. Eltartott egy darabig megdönteni.
  • Alexease

Az mar nekem felejtos:)
  • Toya
    Alex pattanj vissza a Morgan Plus 4-be :)
  • Toya
    32 dollárt én sem adnék egy kocsiért, bár évjárst alapján tetszene.
  • Alexease
    A nepszerusege ebbol is latszik (egyedul vagyok a listaban):D
  • Alexease
    Uj auto, laza 32$-ert:)
    Amugy jo auto lenne (ez is), de talan majd felaron (bar kicsit ugy is eros).

• Alexease
    Virtual Racing Technology
  • tutuhawer #571
    Most nézem csak, frissült a nyertesek oldala... Eddig nem láttam a magyar nyerteseket, de most igen.
    http://blog.simraceway.com/Winners/
  • tutuhawer #570
    A youtube is meg az internetkapcsolatom is jóváhagyta, hogy végre feltölthessem a videómat a Koenigseggről...
    youtube
  • Alexease

• Czobi
    Köszi! A böngésző címsorában a számot átírva tényleg meg lehet nézni - majd a legközelebbi eventnél figyelek erre, bár nem hiszem, hogy nyernék bármit is:)
  • tutuhawer #567
    gázadás... hát igen, elég erős, de azt mondtam magamban, hogy a hotrodot is meg tudtam ülni, sőt, azt jobban is talán... Az eventeket nem tudom , hol lehet visszamenőleg megnézni, de ha a böngésző címsorában megnézed, az eventeknek van sorszáma, és abból ki lehet indulni , hirtelen jobb ötletem infóm nincs.