1087
PRÓBÁLD KI AZ ÖSSZES MCLARENT ONLINE!
  • bulba
    Sziasztok!
    Sikerült összeszednem 840 creditet, amiből szeretnék egy autót venni.
    A következők tetszenek: Audi RS4, Ford Mustang(ok), Sierra, Jaguar XFR, Lexus IS-F.
    Ti melyiket javasoljátok? Más típusokat is szívesen fogadok.
    Eddig az alap Lanceren kívül egy Suprám van. Fontos lenne, hogy a választott autó karaktere valamelyest különbözzön a meglévő kettőtől, és legyen rá lehetőleg online verseny is.
    A Suprára eddig összesen egy drift eventet láttam, azzal se nagyon tudtam mit kezdfeni...
  • Toya
    Számomra egy kicsit érthetetlen, hogy a magyar játékosok körében miért nem igazán népszerű a program.
    A rendszer jó, nyerni is lehet, szimulátornak is szimulátor...szóval számomra érthetetlen miért nem népszerűbb.
  • Alexease
    Ez igaz, egy ido utan ugy sem tudnak a penzzel mit kezdeni:) Latszik is, hogy a nagyon topposak mar hanyagoljak az egyeb sorozatokat, autokat vagy palyakat. Most mar a Beginner-t sem eroltetik, ahol sokkal kisebb a kifizetes.
  • Alexease
    Ez jo cucc!! Es „csak” 2$.

• Toya
    Szerintem idejük sincs mindenhol menni, meg lehet vannak autók amelyekkel nem szeretnek menni.
    De lehet, hogy már a motiváció nem az igazi. Amikor minden megvehetsz, megnyerted a magad kis kormányát és csak versenyezni kell a pénzt pedig el sem tudod költeni, akkor biztosan csökken az érdeklődés is - legalábbis én tuti elveszteném egy kicsit a motivációmat.

A frissítés igazán korrekt, mondjuk a zene volt az első amit kikapcsoltam :)
    Vicces volt, hogy este az update után lényegében egy event sem volt elérhető jó sokáig.
  • Alexease
    External Release Build: SimracewayGame_88.exe
    Release Date: 05.01.13

Improvements
    -Garage UI improvements.
    -New in game audio, including music and dialog.
    -Improved messaging on main menu screen, including new Profile and New Feed tabs.
    -Improved reliability of the download manager (SRWAgent.exe)
    -Supports Multi-car racing without ownership of all cars in event.
    -Able to purchase cars from within a Quick race.
    -Added support Multi-car all types of events.
    -Moved the UI at the bottom of the game screen to the top.
    -Added Texture compression.
    -Added Color coded car labels.
    -Allow credits to be used for event entry.
    -Allow credits to be purchased from within game.
    -Improved Upgrade messaging.
    -Different textures supported for different users.

Fixed Issues
    -Cars in garage are displaying twice (double for each car)
    -Not all cars mods respond to the "Increase Download priority" button in the client.
    -Screenshots will not save when running the game in secondary monitor.
    -Increase Download Priority button should gray out once clicked.
    -Solve the bounce issue when in cockpit view.
    -Tracks with single layouts do not display track names in track info/selection screen.
    -The "LEAVE" button in the race monitor screen will change to "PIT" button.
    -Giza: fixed ability to pass through some walled tracks barriers.
  • Alexease
    Eleg durva idok voltak elol – szokas szerint;)
    Vicces hogy megint a Beginner-ben ragadtam be, pedig azt gondolnam, hogy ott vannak a legdurvabb idok.

Meg szerencse, hogy Panther-nek es a tobbinek nem volt kedve a beginner-hez, valszeg keveset fizet:P
    Ha osszeszamolod, hogy mar csak ezzel az 1 event-tel (2 nehezsegen, ugy hogy a 3-kat is lazan megnyerhettek volna) mennyit kaszalnak, eleg szep summa. Es akkor ott van meg egy tucat event, ahol mindig ugyanigy elol vannak.
  • Toya
    Mai nyeremény 12 dollár a Maseratival :)
    De neked is becsúszott 3 dollár azért Alex :)
  • Alexease
    Vagy ha technikailag nem menne nekik vagy a beginner/intermediate miatt szeretnek hogy igy mukodjon (hasonloan az RR-hez), akkor csak az advancedben legyen azonnal bunti. Vagy advancedben ne tizedekkel buntessen, hanem percekkel:) Annyit nem lehet behozni;)

Igen a regi klasszikus autok nekem is jobban teszenek. Pl. ebben az uj BMW-k szurnyu rosszak, totalisan sinautok:/ „Bekesen” vezetni meg ugy ahogy, de hotlapozni nagyon lehangolo es idetlen, a koridok is ez alapjan vannak a listaban:)

Van a forumon auto kivansaglista, oda lehet irogatni. De mivel minden autot Sonomaban scannelnek es valszeg le is tesztelik a palyan, igy korlatozott hogy mikor mit tudnak beszerezni. Bar valszeg Amcsiban minden elerheto, csak szervzes es penz kerdese:)

De a bevetelre is figyelniuk kell, nem mindegy mikor milyen autot es mennyiert tolnak ki. Rengetegen hasznaljak full ingyen a programot, kizarolag csak kreditert vasarolnak.
    A szokasos 10-20 ember, akik mindenhol nyernek, azok meg abbol megvesznek mindent;)

A bazidraga autokkal sokszor csak 15-20 ember versenyzik, nagyreszt akik a nyeremenyeikbol vettek meg.

Multkor beruhaztam felaron egy Maseratira (Pininfarina), 16 indulo volt osszesen, az elso 10-et fizettek:D A szokasos 2-3 ember verhetetlen, de igy is visszajott az auto aranak a fele:) Persze kockazatos volt:P

Sot, ha mar akkor is lettem volna annyira pofatlan, hogy mindharom szinten megcsinalom, akkor meg kereshettem is volna vele:D
  • Toya
    Jó megoldás tényleg az lenne, ha vágásnál érvénytelen lenne a kör.

A rendszer ezen részével nem vagyok kibékülve csa. Mondjuk jó lenne több régi autó is. Citroen DS Pallas és más elérhető autók a 60- as évekből.
    Az igazi klasszikusok ;-)
  • Penge88
    Hali! Nálam a legelső nyereményeknél volt egy hónapos kifizetési idő, utána következő eventeknél 2 héten belül megjött a lé. Illetve ha jól tudom, régebben átnézték a replay-eket és volt, hogy előrébb lépett valaki. Én mostanában keveset toltam, az "új" gépemen picit akadós lett a game, de azért játszható :)
  • Alexease
    Es meg az is vicces, hogy a Bentley-nel az Advanced es az Inter reszbol kihullottam, de a Beginner-ben bent maradtam:D Pedig csak 1-2 tized kulonbsegek voltak az idoimben, es a Beginnerben mentem a leglassabbat:D
  • Alexease
    Igen, osszejott, talan 7-8-bol sikerult 2 (Benley hotlap es Audi challenge), mar az is valami;)
    Nalam ~15$ kornyeken van, 18 napos a legregebbi amit meg nem fizettek ki.

Neztem en is, az auto es palya jo, de egy teszt kor alatt kaptam vagy 5-10 masodpercet, igy egyelore nem foglakoztam vele;) Majd kesobb elvezetbol.

Neha beleolvasok a forumukba, sokan panaszkodnak, neha javitanak valamit, de aki nagyon akarja, ugy is megtalalja a trukkot;) Hogy kifizetik-e ezeket, azt nem tudom:)
    A levagasokat valtozoan bunteti, van ahol fix levonas van, de sokszor folyamatosan szamolja az idot amig kint van az ember a palyarol.

Talan jobb lenne az iR-szeru, azonnal nullazza a kort rendszer:)

De igazabol mindegy, mert aki nagyon akarja, ugy is megtalalja a trukkot:P

Ja es Mid-Ohio-n lattam, mar olyan levagast is, hogy a sikan elott vissza lehet fordulni a hatso egyenesre, es azert nem buntet(ett) a program:D Hogy kifizettek-e neki, azt nem tudom, valszeg azota mar megcsinaltak:D
  • Toya
    Csak sikerült néhány dollárt zsebre rakni Alex.
    Számításaim szerint olyan 8-10 dollárom van jelenleg elszámolás alatt, már csak az a kérdés mikor jelenik meg a számlán.

Más. Nézem a Renault Alpine köröket és bámulok. Olyan szemérmetlenül vágják az első kanyart néhányan.
    Ahogy figyeltem 0.250 büntetést ad a program, viszont a vágással olyan hat tizedet lehet nyerni.
    Ez nem tűnik fel senkinek a fejlesztők közül?
  • lac coo
  • Toya
    A Mustang nekem is szívás :)
  • Alexease
    A Mustang eleg gepeszkedos. Kicsit tulkormanyzott, szokas szerint bazi eros a fek, es tulsagosan hatul van a fekero (egyenesben is keresztbe all, kanyarban eselytelen fekezni). Raadasul hideg gumikon tolja az elejet, meleg gumikon meg elcsavarja a segget:D
  • Alexease
    Valszeg ez a pedalkijelzes is hasonloan bugos/kockas mint a visszajatszas.
    A Bentley igazi csatahajo, olyan mintha mar gyarialag/segitsegek nelkul is ABS/TC lenne benne (ami elvileg OK lenne), max lesodrodni lehet az ivrol, de azt nagyon:P
    A Maserati valoban jo, nekem is teszik, lehet vele gepeszkedni rendesen. Csak kar hogy a pilota poziciot nem lehet kozelebb vinni:/

Demostanaban mas autonal is lattam, hogy kicsit tavolabb van mint ahogy jo lenne (nekem). De van olyan is, talan valamelyik Audi, aminel fel kormany szelesseggel el van csuszva oldalra a pocicio:D
  • Toya
    Hát igen érdekes. Pedig játszok én is eleget a pedálokkal, mondjuk váltáskor nem engedem fel a gázt és sokszor nyomok padlóféket.
  • Toya
    A Bentley annyira nem jött be nekem. A Maserati viszont nagyon tetszik, azzal a kocsival tényleg dolgozni kell.
    Most Longstone-on próbáltam a Sierrát 6 körön, de az se semmi.
  • Alexease
    Maserati 250F ghost:) Itt nem zavaro a ghost, mivel lazan 2-3 masodperc hatranyban vagyok:)))
    Alul a pedal kijelzes poen, de kar ho (tipikus) hianyzik a kuplung. A sarga pedalok az enyemek.
    A pilota pozicioja kicsit gazos, jobb lenne kicsit elorebb:/

• Alexease
    Jo ez a ghost, elorebb nem leszek, de legalabb van mihez viszonyitani:P
    Az SRW-nel hulyet kapnak:)

Advanced

Intermediate

Beginner
  • Alexease
    A Bentley-vel ismet beprobalkoztam, most Interen, Ghost-oltam az idoddel, de a vegen jo szokas szerint mindig megkapom a szokasos fel masodpercemet:DD

A Maseratival meg a harmat:DDDD De ott az elso kanyar es egyenes vegen meg fel masodperc hatranyban vagy:P
  • Alexease
    Latom csak belehuztal az Inter es a Beginner reszbe is:)
    Amugy most feltunoen keves az Advanced resz, sok csak Inter vagy az alatt van:/ Az F1 nem erdekel, a gokartok szarok, van ami nincs meg, es vannak olyan auto/palya kombok, ahol nagyon durva idoket kapok, meg a tizediktol is (+10 sec):DDD
    Raadasul, most lattam csak, hogy Interben meg a palya vonalvezetese is mas, Challenge-ben meg a korszam.
  • peter9225
    Lejött teljesen. Azóta újratettem, ugyan ezt csinálta. Rájöttem a megoldásra: rendszergazdaként kell indítani. (+ még be van kapcsolva a win7 kompatibilitási mód, ez szerintem nem befolyásolja)
  • Toya
    Nincs sok időm és nem is a pénzért játszom. Szórakozom ott ahol kedvem van és Te is mész :)
    Persze szigorúan csak akkor ha megvan a kocsi.
  • Alexease
    Akkor nezd meg az Inter-t, azt hiszem ott a Bentley-vel meg 4 masodperccel jobbat megy:DDDDD Ja persze, biztos nem hasznalnak segitseget, mert anelkul gyorsabb:DDDD

Amugy a Maseratival kaszalnal, mert a beginerben 10 masodperccel mennek rosszabb idoket nalad:DD

De amugy is, ha ilyen idoket tudsz menni, es sok idod van, ugy kell csinalni mint „azok”: mind a harom helyen megfutni a top idot, 2-3×-os nyeremeny:DDDDD
  • Toya
    Akkor megnyugodtam, hogy tényleg ennyivel jobb :)
  • Alexease
    O is regi tag, minden jobban fizetos helyen ott van mar reg ota:) Hasonlo toppos es gyujtogetos mint a tobbiek;)
  • Toya
    Alex ki ez a vanPanther? Még nem találkoztam a nevével, de olyan időket megy a Maseratival és a Bentleyvel, amit kicsit csodálkozva látok.
  • Alexease
    Az SRW el mehet a p*cs*ba az Advanced-nek nevezett hulyesegevel:)))

Megneztem nehany Ghost-ot, ott mutatja a pedal allasaikat is, es valszeg jol mukodik, mert a gazpedalnal latszik a csuszkalos, driftes es vagy neha ovatosabb kanyar.
    De szinte mindenhol padlogaz es padlofek. Tisztan digitalisan hasznaljak a feket, csak 0% es 100%:D Ezekkel eselytelen es foleg ertelmetlen versenyezni, el mehetnek a pocsbe:D

OK, hogy az uj autokban van ABS, de a jatekban nincs normalis, csak a segitseg. Az ugy meg foss.

Pedig jo lenne a hotlap, foleg igy hogy automatan mindig betolti a kovetkezo elerheto ido ghost-jat, vagyis nem csak ido ellen kell menni, van valami latvany is.
    De ugy, hogy amig en a fekpadel 1/5-nel szarakodok, hogy ne alljak keresztbe, kigyorsitasnal meg hasonlo a helyzet a gazpedalnal, addig ok padlon allnak a pedalokon es meg sem mozdul alattuk az auto, nem sok ertelme van:/

Vagyis van, egy bizonyos szintig elvezetes, de utana dugjak fel maguknak:D
  • Alexease
    Ilyet meg nem lattam, legalabbis nalam meg nem volt. Mikor toltotted le a programot? Lejott teljesen?
  • peter9225
    Üdv!
    Kéne egy kis segítség. Feltettem a játékot, de a Practice-ben bármelyik autót és pályát választom, mindig Gízára rak az Evo-val. Biztos valamit rosszul csinálok. Egy videó róla: videó
  • frango
    DFGT-m van.
    Mindegy. Ha összejön elég pont megveszem azt a pár gépet, amit szeretek azt utána hagyom ezt a hotlapozást...
  • Alexease
    Milyen kormannyal tolod? Sokszor segit, ha a pedal erzekenyseget lazabbra allitod, hogy „hosszabb” uton es/vagy a vegen fogjon. Ugyanigy segithet (pedaltol mukodestol fuggoen) ha allitasz neki egy minimalis holtjatekot az elejere, hogy a pedalut otodetol, a mar kemenyebb reszein „mukodjon”, talan kozelebb van az igazihoz, jobban erezni, nem blokkol annyira. Foleg, hogy eleg sok autoban nem lehet fekerot allitani, fekero elosztast meg szinte soha.

De szamithat a fektav ive es a motorfek is, igy a visszavaltas, autotol fuggoen massziv blippel, hogy meg veletlenul se blokkoljon es csusszon meg.

Nem probatam az autokuplungot, nem tudom mi a hatasa, de meg ha nincs is hozza pedalod, erdemes megprobalni kikapcsolni, talan jobb lesz a motorfek(?!).

Nem tudom milyen kormanyod van, de amig nekem csak ketpedalos es botvaltos kormanyom volt, addig a baloldali pillangot hasznaltam kuplungnak (jo kis NR2003 versenyek:P).

Persze ezek igy eleg hulyen hangzanak az SRW-ben, mert bar nem sok visszajatszast es ghost-ot neztem, de amit igen, azokban a toppos emberek nem hiszem hogy ilyesmivel foglalkoznak, mert elnezve minden autoval (1930–2012) ugyanugy mennek, nagyreszt a csuszkalas, farolgatas, drifteles megy mindenhol:P
  • Alexease
    De azert csinalhatnanak valamit az engine-nel is:P Azzal nem nagyon haladnak, szinte nulla.
    - bar keveset megyek online versenyen, de bosszanto, hogy nincs vagy nem latni a cockpitben a tukrot
    - vicc, hogy nincs best lap kijelzes:)
    - ilyen ebben valszeg nem lesz, ennyire nem tudnak belenyulni az engine-be, es talan felesleges is, de egy realtime pozicio kijelzes sem lenne hatrany (lasd RRRE)
    - megcsinalhatnak a jatekban a listazast is, mert a kezdetek ota bugos:)
    - az offline-nal az auto es palya valasztas is gazos/maceras
    - jo lenne mar a hard coded fizika az autokhoz, hogy kilohessek a segitsegeket az Advancedbol. Valszeg elol senki vagy csak kevesen elnek vele, de azert korrektebb lenne biztosra tudni, hogy nem gagyizik senki;P
  • Alexease
    Szenvedni en sem szenvedek, csak addig megyek, amig elvezem az autot. Sokszor foleg ezzel van a bajom, hogy egy bizonyos szint utan mar ugy erzem, az auton felul teljesitenek;) De hat ez errol szol, kiaknazni a lehetosegeket;P

De a lenyeg, hogy mostanaban ezt hasznalom a legtobbet, bar meg ez is beta vagy csak felkesz, de megis osszessegeben eleg jol lekoti az embert.
  • frango
    Kösz! Úgy néz ki 4 dolcsit csak nyertem, de ez az advanced nekem még asszem hc.:)

Fékezésre van valami trükk vagy valami? Visszanéztem a gyorsabb embereket és sokkal rövidebb féktávokat vettek. Nekem sehogy se ment...
  • Toya
    Én nem szenvedésnek fogom fel. Komolyan tetszik, hogy tizedeket vagy századokat javítok.
    Persze azért vannak apróbb céljaim, így amikor néhányan elém kerülnek az általam figyelt versenyzők közül, akkor azonnal visszaülök - Ha neki megy, akkor nekem is felkiáltással.
  • Alexease
    Persze ezek az 1-2. helyek a vegen meg foghato lenne, neha csak 1-1 tized. De egyszeruen nincs kedvem foglalkozni vele, nem eri meg az 1$-t (~220Ft):P Mar vagy 100$-t beletoltam a progiba, igy ettol nem lesz nekem jobb vagy rosszabb.

Eleve ugy szoktam probalkozni, hogy amikor megjelenik az Event a listaban, megyek „normalisan” (autohoz igazodo kezelessel) 1 feloras Event-et. Ha tetszik, maskor is megyek vele, de mivel sok Event van es keves idom, igy ritka. Utana mar csak a 0. napon szoktam probalkozni, ha van valami esely a bent maradasra.

Eleve az elozo vezetesi stilusban mindig van nehany tized vagy 1-1 masdperc. Ilyenkor atmegyek gagyizosba (ket pedal es pillango), ennyi meg belefer:) De sokszor meg ez is keves.

De sokszor H-Pattern es 3 pedallal is ott lehet lenni, pl. a 3Wheller teljesen jo volt, bar azt hiszem vegen ott is kitoltak:P
    Vagy neha hasonlo tipus es/vagy regebbi autok.

De pl. ez a MacLaren, hiaba regi auto, normalisan vezetve totalisan eselytelen volt a dolog, meg gagyizva is masodperceket kaptam az elsotol (mint altalaban mindig:P).