Take On Helicopters
← ElőzőOldal 6 / 6
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
szar a crack....
Végre kiprobáltam :D
Elsõ leszállás megizzasztott, párszor restart kellett...
Azt nem tudjátok miért hullámzik a képernyõ? Repülés felénél
tiszta homályos lett képernyõ.
Elsõ leszállás megizzasztott, párszor restart kellett...
Azt nem tudjátok miért hullámzik a képernyõ? Repülés felénél
tiszta homályos lett képernyõ.
Az csak hivatalos arma2-vel ment nem? Amúgy annàl sokkal jobb a repülési model. Legalábbis a legelsõnél ami elérhetõ volt.
www.downtempo.hu picasaweb.google.com/kelemenlajos
Régebben volt hivatalos teszt verzió, bárki letölthette... az nem él még?
www.smart-bus.hu
Nem blackshark (bár azt elég rég próbáltam) viszont nem is arma2. Meglepõen jók pl a széllökések, és az fsx minden segítséget kikapcsolt szimulációjánál melyebbnek tûnik a toh kezepes színtje. Szerintem próbáljátok ki, vagy várjátok meg a szim oldalak tesztjét.
Nem. ArmA szintû.
\"Az állatvédők azért vannak a szőrmebundák és nem a bőrkabátok ellen, mert könnyebb idős hölgyeket molesztálni, mint a Pokol Angyalait... \"
kár hogy csak helikopter, mert utálom a helikoptereket. fsx meg egy idegesítõ fos. xplane10 meg karácsonykor tuti még 1 évet el lesz tolva :D
Nagy igazság: "A diploma a lényeg, nem a tudás" Aki darabolva tölt fel torrentet az egy hülye köcsög :)
ASUS PRIME Z790-p,Intel CoreI7-12700K 3600Mhz,Gainward Geforce RTX 4060 8Gb VRAM,32GB DDR5 Kingston memory,Samsung S24D300H0 monitor,WIN 11
Szerintem még nincs, ezért sajnos marad a "B" terv.
(Utálom a játékgyártókat, mert ez alap lenne...)
(Utálom a játékgyártókat, mert ez alap lenne...)
Demót honnan tudom letölteni? Mert kerestem és nem találtam, mert azért jobb lenne elötte kiprobálnom bírja e a gépem...
Túl vagyok kb 1 óra repkedésen. Az eddigi tapasztalatok:
- Nem egységsugarú usernek való, közepes szinten is van benne nem kevés kihívás. (FSX heli tapasztalat után)
- Szép, szebb mint az arma, és kisebb a gépigénye! Valamit optimalizálhattak a srácok, mert korrekten megy. Persze kis géppel ennek sem érdemes nagyon nekiállni. (Solt is írta a látótáv alapvetõ)
- Van karrier, kellemesen oktat az alapoktól, felteszi a kérdést minden fõbb oktatási lépés elõtt hogy mennyire legyen részletes. Nem tolakodó a keep it simple pont annyi amennyi kell, egy más szimeket látott embernek (és jobb az elején szívni pl. a felszállásnál az alapokkal, mit hogy késõbb ne tudj valamit megcsinálni).
- SZERINTEM van benne másolás védelem. Most lehet hogy hülyeséget mondok, de felvállalom. Amikor valamit nagyon finoman kellene csinálni, akkor olyan az irányítása amilyen az arma sorozat másolásvédelme volt (Olyan mintha nagyon remegett volna az ember keze és nem lehetett vele pontosan lõni). Nem mindig érezhetõ, de néha a finom mozdulatoknál a fade-re nagyon jellemzõ "zaj" keletkezik az irányítási csatornán.
Kipróbálásra mindenkinek ajánlom, akár demo akár szürke import.
Aki 5 óra után sem hagyja ott, az pedig mehet a boltba. Szerintem megéri. Akinek sok a 40 Eurós ár, annak érdemes várnia 1-2 hónapot, mivel rétegjáték így úgyis gyorsan fog esni az ára.
sprocket
aerosoft
steam(Bár az arma2-es tapasztalatok alapján a steam nem annyira javasolt.)
- Nem egységsugarú usernek való, közepes szinten is van benne nem kevés kihívás. (FSX heli tapasztalat után)
- Szép, szebb mint az arma, és kisebb a gépigénye! Valamit optimalizálhattak a srácok, mert korrekten megy. Persze kis géppel ennek sem érdemes nagyon nekiállni. (Solt is írta a látótáv alapvetõ)
- Van karrier, kellemesen oktat az alapoktól, felteszi a kérdést minden fõbb oktatási lépés elõtt hogy mennyire legyen részletes. Nem tolakodó a keep it simple pont annyi amennyi kell, egy más szimeket látott embernek (és jobb az elején szívni pl. a felszállásnál az alapokkal, mit hogy késõbb ne tudj valamit megcsinálni).
- SZERINTEM van benne másolás védelem. Most lehet hogy hülyeséget mondok, de felvállalom. Amikor valamit nagyon finoman kellene csinálni, akkor olyan az irányítása amilyen az arma sorozat másolásvédelme volt (Olyan mintha nagyon remegett volna az ember keze és nem lehetett vele pontosan lõni). Nem mindig érezhetõ, de néha a finom mozdulatoknál a fade-re nagyon jellemzõ "zaj" keletkezik az irányítási csatornán.
Kipróbálásra mindenkinek ajánlom, akár demo akár szürke import.
Aki 5 óra után sem hagyja ott, az pedig mehet a boltba. Szerintem megéri. Akinek sok a 40 Eurós ár, annak érdemes várnia 1-2 hónapot, mivel rétegjáték így úgyis gyorsan fog esni az ára.
sprocket
aerosoft
steam(Bár az arma2-es tapasztalatok alapján a steam nem annyira javasolt.)
Ha ismered az ArmA sorozatot, akkor tudnod kéne, hogy normális játékmenethez még az ajánlott is kevés...
Ami a legjobban nyírja a gépet, az a látótáv. Na most repülés közben azért az nem árt, ha nem 500 méterre elõtted rajzolódnak a textúrák.
Arról nem beszélve, hogy van egy olyan érzésem, hogy 10 másodpercet lesz az átlag júzer levegõben vele... ( DCS után igencsak megkínlódtam a demoval. )
Ami a legjobban nyírja a gépet, az a látótáv. Na most repülés közben azért az nem árt, ha nem 500 méterre elõtted rajzolódnak a textúrák.
Arról nem beszélve, hogy van egy olyan érzésem, hogy 10 másodpercet lesz az átlag júzer levegõben vele... ( DCS után igencsak megkínlódtam a demoval. )
www.smart-bus.hu
Minimum:
Operációs rendszer: Windows XP / Vista
Processzor: Intel Dual-Core 2.4 GHz vagy AMD Dual-Core Athlon 2.5 GHz
Memória: 2 GB RAM
Grafikus kártya: NVIDIA GeForce 8800GT vagy ATI Radeon 4850, Shader Model 3, 512 MB V-RAM
HDD: 17 GB szabad hely a merevlemezen
Az ajánlottat nem másolom, mivel minimum elég aztán megtudjuk megy-e a gépünkön.
A grafikája az 10/10 vagyis nagyon jó, mint az ARMA sorozatban.
A játékban lehet szabadon menni, vagyis sétálni, meg kocsival is menni, vagyis az ARMA-kban lévõ szabadság az megvan.
Én most töltöm, vidiket néztem és ezért tudom róla ezeket. Már csak 8-10 óra és lent van...
Operációs rendszer: Windows XP / Vista
Processzor: Intel Dual-Core 2.4 GHz vagy AMD Dual-Core Athlon 2.5 GHz
Memória: 2 GB RAM
Grafikus kártya: NVIDIA GeForce 8800GT vagy ATI Radeon 4850, Shader Model 3, 512 MB V-RAM
HDD: 17 GB szabad hely a merevlemezen
Az ajánlottat nem másolom, mivel minimum elég aztán megtudjuk megy-e a gépünkön.
A grafikája az 10/10 vagyis nagyon jó, mint az ARMA sorozatban.
A játékban lehet szabadon menni, vagyis sétálni, meg kocsival is menni, vagyis az ARMA-kban lévõ szabadság az megvan.
Én most töltöm, vidiket néztem és ezért tudom róla ezeket. Már csak 8-10 óra és lent van...
Aki le akarja tölteni, csináljon ám neki helyet, több mint 13GB! És még fel is kell telepíteni. Hát azért ez nem semmi. Grafika, gépigény milyen/mekkora?
o m g
Bohemia Interactiv-nak egy helikopter szimulátora.
Letöltéshez link:
http://w1.megarapid.net/forums/t/626875.aspx#
Letöltéshez link:
← ElőzőOldal 6 / 6