273
-
#113 Tudtok valami hasonló civil heli- vagy repülő szimulátort? Olyat szeretnék, amiben azért van valami cél, mint itt a Take On Helicoptersben a story mód -
#112 Én itt vettem (nem Magyarországon élek), de biztosan meg lehet olcsóbban kapni netes rendeléssel. -
#111 Honnan és mennyiért rendelted/vetted? -
#110 Mármint hogy véletlenül nem, hanem csak amikor akarom, akkor térítem ki az oldalkormányt.... -
#109 Én ilyet vettem nem egészen 2 hónapja (Logitech Extreme 3D Pro-t váltotta), és eddig igen elégedett vagyok vele. Lockon FC2 és Black Shark után a TOH-ban is abszolút jól műxik (s így nem is off annyira a HSZ ). A stick része is rudder twistes, de én onnan mindehol "lekonfiguráltam" az oldalkormányt, a gázkar hátoldalán levő (a képen jól látható) "billenő tengelyre" tettem rá, így véletlenül sem térítem ki aktív manőverezés közben sem.
-
#108 NAgyon jó leírás. Ez az autorotáció érdekes egy jelenség, sok pilóta és utas életét mentette már meg.
más..
Mi a véleményetek a Thrustmaster T.Flight Hotas X vezérlőről?
-
kelemenlajos #107 köszi, nagyon jó lett! -
#106 Köszönöm, átfogalmazom mindjárt. -
#105 Nagyon jó lett! Gratula és tisztelet! _o_
2Pete-nek alattam igaza van az a "bizonyult" szóismétlés az összetett mondatban nagyon bántó..:D -
#104 Nagyon jó lett!
de...
-az első mondatban az első "bizonyult" helyett nem "indult"-at akartál írni? (áprilisi tréfának indult)
- a karbantartás részhez még hozzá tenném hogy ha a hangárban átnézed a helikoptert és megtalálod a hibát a javítás ingyenes lesz (legalábbis nekem eddig mindig az lett) ,és a tréningben erre is van oktató rész (hogyan vizsgáld át a helit).
Egyébként remek munka!
Melyik testvéres visszaemlékezős a lezuhanós? Amikor lelővik a heavy-t? Ez a második. Mert nekem ott is rtb volt a vége. -
Solt #103 -
#102 Elkészültem, Take On Helicopters teszt - avagy megélni a repülésből. Remélem nem írtam túl nagy marhaságokat az irányításról. -
#101 Még a teheremelésen dolgoznom kell egy kicsit, de közel 5 oldallal 98%-ban készen van. Most le kell lépnem, megpróbálom még ma befejezni.
Van kedve valakinek kipróbálni a multit valamikor? Olyan szóljon, akinek eredeti van. -
#100 :) -
#99 CD kulcs? -
#98 Javítás, indítás, felszállás, repülés, leszállás, leállítás, hogy repül, irányítás, autorotáció, teheremelés és a karrier mód. Van amit még bele kellene írnom? -
#97 Elég sok tennivalóm volt a héten, ezért nagyon keveset haladtam. Nah már csak a típusismertetők vannak hátra. :) -
#96 Most jött a mail tőlük, hogy lesz kipróbálható demó. Azt nem írták, hogy mikor. -
#95 Még mindig dolgozom a leíráson, jó lenne ma befejezni. :) Kicsit lassabban haladok a vártnál és tegnap megjelent egy MW3 is, ami elég sok időt elvont... -
kelemenlajos #94 Én is ezért nem erőltetem mostanában... Pedig a nagy plugineknek nagyon kellene a hálózati optimalizáció miatt az 1.6, plusz valamit mintha a rammal vagy a magokkal is bűvölnének a dedikált szervereken... Szerintem előbb lesz arma3 mint arma2 1.6os patch :) :) :)
Nah nem offolok többet. -
Petko #93 csak számodra fura
bár az igaz hogy sok munka nem kellene hogy legyen vele, de össze kell rakni a teljes játék lecsupaszításával a demót.. bohemiánal szoktak mindig egy mini szigetet belerakni, kiválasztanak néhány missiont ami működőképes stb.
az tény hogy csigalassúak, ahogy az arma_oa 1.6 os patchel is már hónapok óta kínlódnak, minden héten kiadnak egy beta verziót amiben 2 db legjelentéktelenebb bugot kijavítják... ha így haladnak 2126-ra a bugok fele ki is javulna
-
mk452001 #92 Hali!
Nem kötözködésképpen, de egy demo hogy tud elkészülni a teljes verzió UTÁN?
Vagy ez csak számomra fura? -
Petko #91 írták már egy csomószór hogy nemsokára adnak ki demót, már dolgoznak rajta -
#90 Max. a community preview, de az nem adja vissza a teljes játékban tapasztalható élményt. Nem az év játéka, de kellemes szórakozás. -
Solt #89 :D Jogos... ez olyan bohémiás... az armás húzásaik után ilyenen meg sem lepődöm! :) -
kelemenlajos #88 Erre csak azt tudom mondani, hogy arany morzsval díszitett arany csontot adományozok annak, aki a játék hivatalos honlapjan talál demo-t... :)
http://takeonthegame.com/
-
#87 A testvéri visszaemlékező tényleg lezuhanós, utána lehet rohangálni az AK-val hadonászók elől, de experten sajnos elég jól lőnek... Leginkább csak elfutni lehet előlük, a nagy részüket úgyis elintézi az AH-6. Ha megállok valahol és sehol senki, csak eltalál egy kósza golyó... -
Solt #86 Kalózok ellen... -
Solt #85 Csak 4 dof az összes armában... ;) -
#84 Tudom, Arma is van itthon :) Azért kérdezem, mert lehetséges, hogy limitálva van a játékban, hogy milyen közel lehet hajolni a műszerekhez, bár most jut eszembe, hogy az egérgombbal lehet közelíteni freelook-ban ... na ezt még meglesem :)
A TrackIR SW pedig frissült simán, meg is jelent benne a TOH ... -
kelemenlajos #83 Az arma2 6 dof-os TrackIR támogatással bír tehát érdemes ránézned mégegyszer. Bár lehet várni kell hogy megérkezzen a gyári tir frissítés hozzá. -
#82 Nekiálltam a Trainingnek ...
Pár kérdés, mielőtt negatívumnak felhoznám (Ja és expert :) ) ...
Szóval: hiába van az FFB beállításoknál kikapcsolva a Damper effect, néha bebolondul a cucc, és folyamatosan ráz a botkormány: Bug vagy feature? (A gép elvileg level flightban, szóval nagy gond nem lehet ...)
Aztán TrackIR-el nem tudok normálisan "rázoomolni" a műszerekre, nagy részüket leolvasni sem tudom ... csak nagyjából kitaláltam, ki kicsoda ... ez normális, vagy finomhangoljam még? -
mk452001 #81 Hali!
Én már végig is vittem.
Sajna elég rövid volt még a "mellékküldetésekkel együtt is, de remélem bővülni fog valahogy a játék. -
#80 Akkor léptem ki, mert már fáradt voltam. Holnap folytatom a mókát, beszámolok az eredményekről. -
Solt #79 Neked Dummy az expert kötelező! :)) -
jocking #78 Valaki eljutott már a bélnanézegetős pálya utáni testvér visszaemlékezésig? Az az érdekes, hogy egy pont után szinte irányíthatatlan lett a heli, lezuhantam, és mégis továbblépett a sztori. Vagy ott ez volt a lényeg, hogy zuhanjak le? -
kelemenlajos #77 A magamfajta kocapilótának már a közepes mód is kellemes kihívást jelentett, de menetközben is tudsz majd állítani rajta. -
#76 Mivel én szeretem a kihívásokat: expert. :) -
#75 Tényleg: Sanyo mester - Solt mester: Milyen nehézségi fokozaton érdemes nekiállni? :) -
#74 A kerekeket elvileg úgy lehet behúzni hogy 2x megnyomod a G-t, vagy optionsba rakd át másra, mondjuk nem sikerült behúznom nekemse a kerekeket.