273
\'Take
  • moonster
    Tudtok valami hasonló civil heli- vagy repülő szimulátort? Olyat szeretnék, amiben azért van valami cél, mint itt a Take On Helicoptersben a story mód
  • sure
    Én itt vettem (nem Magyarországon élek), de biztosan meg lehet olcsóbban kapni netes rendeléssel.
  • moonster
    Honnan és mennyiért rendelted/vetted?
  • sure
    Mármint hogy véletlenül nem, hanem csak amikor akarom, akkor térítem ki az oldalkormányt....
  • sure
    Én ilyet vettem nem egészen 2 hónapja (Logitech Extreme 3D Pro-t váltotta), és eddig igen elégedett vagyok vele. Lockon FC2 és Black Shark után a TOH-ban is abszolút jól műxik (s így nem is off annyira a HSZ ). A stick része is rudder twistes, de én onnan mindehol "lekonfiguráltam" az oldalkormányt, a gázkar hátoldalán levő (a képen jól látható) "billenő tengelyre" tettem rá, így véletlenül sem térítem ki aktív manőverezés közben sem.

• moonster
    NAgyon jó leírás. Ez az autorotáció érdekes egy jelenség, sok pilóta és utas életét mentette már meg.

más..
    Mi a véleményetek a Thrustmaster T.Flight Hotas X vezérlőről?
  • kelemenlajos
    köszi, nagyon jó lett!
  • Sanyo
    Köszönöm, átfogalmazom mindjárt.
  • Titan
    Nagyon jó lett! Gratula és tisztelet! _o_
    2Pete-nek alattam igaza van az a "bizonyult" szóismétlés az összetett mondatban nagyon bántó..:D
  • 2Pete
    Nagyon jó lett!
    de...
    -az első mondatban az első "bizonyult" helyett nem "indult"-at akartál írni? (áprilisi tréfának indult)
    - a karbantartás részhez még hozzá tenném hogy ha a hangárban átnézed a helikoptert és megtalálod a hibát a javítás ingyenes lesz (legalábbis nekem eddig mindig az lett) ,és a tréningben erre is van oktató rész (hogyan vizsgáld át a helit).
    Egyébként remek munka!

Melyik testvéres visszaemlékezős a lezuhanós? Amikor lelővik a heavy-t? Ez a második. Mert nekem ott is rtb volt a vége.
  • Solt
  • Sanyo
    Elkészültem, Take On Helicopters teszt - avagy megélni a repülésből. Remélem nem írtam túl nagy marhaságokat az irányításról.
  • Sanyo
    Még a teheremelésen dolgoznom kell egy kicsit, de közel 5 oldallal 98%-ban készen van. Most le kell lépnem, megpróbálom még ma befejezni.

Van kedve valakinek kipróbálni a multit valamikor? Olyan szóljon, akinek eredeti van.
  • Sanyo
    :)
  • DummyBoy
    CD kulcs?
  • Sanyo
    Javítás, indítás, felszállás, repülés, leszállás, leállítás, hogy repül, irányítás, autorotáció, teheremelés és a karrier mód. Van amit még bele kellene írnom?
  • Sanyo
    Elég sok tennivalóm volt a héten, ezért nagyon keveset haladtam. Nah már csak a típusismertetők vannak hátra. :)
  • Sanyo
    Most jött a mail tőlük, hogy lesz kipróbálható demó. Azt nem írták, hogy mikor.
  • Sanyo
    Még mindig dolgozom a leíráson, jó lenne ma befejezni. :) Kicsit lassabban haladok a vártnál és tegnap megjelent egy MW3 is, ami elég sok időt elvont...
  • kelemenlajos
    Én is ezért nem erőltetem mostanában... Pedig a nagy plugineknek nagyon kellene a hálózati optimalizáció miatt az 1.6, plusz valamit mintha a rammal vagy a magokkal is bűvölnének a dedikált szervereken... Szerintem előbb lesz arma3 mint arma2 1.6os patch :) :) :)
    Nah nem offolok többet.
  • Petko
    csak számodra fura
    bár az igaz hogy sok munka nem kellene hogy legyen vele, de össze kell rakni a teljes játék lecsupaszításával a demót.. bohemiánal szoktak mindig egy mini szigetet belerakni, kiválasztanak néhány missiont ami működőképes stb.
    az tény hogy csigalassúak, ahogy az arma_oa 1.6 os patchel is már hónapok óta kínlódnak, minden héten kiadnak egy beta verziót amiben 2 db legjelentéktelenebb bugot kijavítják... ha így haladnak 2126-ra a bugok fele ki is javulna
  • mk452001
    Hali!
    Nem kötözködésképpen, de egy demo hogy tud elkészülni a teljes verzió UTÁN?
    Vagy ez csak számomra fura?
  • Petko
    írták már egy csomószór hogy nemsokára adnak ki demót, már dolgoznak rajta
  • Sanyo
    Max. a community preview, de az nem adja vissza a teljes játékban tapasztalható élményt. Nem az év játéka, de kellemes szórakozás.
  • Solt
    :D Jogos... ez olyan bohémiás... az armás húzásaik után ilyenen meg sem lepődöm! :)
  • kelemenlajos
    Erre csak azt tudom mondani, hogy arany morzsval díszitett arany csontot adományozok annak, aki a játék hivatalos honlapjan talál demo-t... :)
    http://takeonthegame.com/
  • Sanyo
    A testvéri visszaemlékező tényleg lezuhanós, utána lehet rohangálni az AK-val hadonászók elől, de experten sajnos elég jól lőnek... Leginkább csak elfutni lehet előlük, a nagy részüket úgyis elintézi az AH-6. Ha megállok valahol és sehol senki, csak eltalál egy kósza golyó...
  • Solt
    Kalózok ellen...
  • Solt
    Csak 4 dof az összes armában... ;)
  • DummyBoy
    Tudom, Arma is van itthon :) Azért kérdezem, mert lehetséges, hogy limitálva van a játékban, hogy milyen közel lehet hajolni a műszerekhez, bár most jut eszembe, hogy az egérgombbal lehet közelíteni freelook-ban ... na ezt még meglesem :)

A TrackIR SW pedig frissült simán, meg is jelent benne a TOH ...
  • kelemenlajos
    Az arma2 6 dof-os TrackIR támogatással bír tehát érdemes ránézned mégegyszer. Bár lehet várni kell hogy megérkezzen a gyári tir frissítés hozzá.
  • DummyBoy
    Nekiálltam a Trainingnek ...

Pár kérdés, mielőtt negatívumnak felhoznám (Ja és expert :) ) ...

Szóval: hiába van az FFB beállításoknál kikapcsolva a Damper effect, néha bebolondul a cucc, és folyamatosan ráz a botkormány: Bug vagy feature? (A gép elvileg level flightban, szóval nagy gond nem lehet ...)

Aztán TrackIR-el nem tudok normálisan "rázoomolni" a műszerekre, nagy részüket leolvasni sem tudom ... csak nagyjából kitaláltam, ki kicsoda ... ez normális, vagy finomhangoljam még?
  • mk452001
    Hali!
    Én már végig is vittem.
    Sajna elég rövid volt még a "mellékküldetésekkel együtt is, de remélem bővülni fog valahogy a játék.
  • Sanyo
    Akkor léptem ki, mert már fáradt voltam. Holnap folytatom a mókát, beszámolok az eredményekről.
  • Solt
    Neked Dummy az expert kötelező! :))
  • jocking
    Valaki eljutott már a bélnanézegetős pálya utáni testvér visszaemlékezésig? Az az érdekes, hogy egy pont után szinte irányíthatatlan lett a heli, lezuhantam, és mégis továbblépett a sztori. Vagy ott ez volt a lényeg, hogy zuhanjak le?
  • kelemenlajos
    A magamfajta kocapilótának már a közepes mód is kellemes kihívást jelentett, de menetközben is tudsz majd állítani rajta.
  • Sanyo
    Mivel én szeretem a kihívásokat: expert. :)
  • DummyBoy
    Tényleg: Sanyo mester - Solt mester: Milyen nehézségi fokozaton érdemes nekiállni? :)
  • muHaHaHa
    A kerekeket elvileg úgy lehet behúzni hogy 2x megnyomod a G-t, vagy optionsba rakd át másra, mondjuk nem sikerült behúznom nekemse a kerekeket.