Take On Helicopters
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
köszi
Intel Core 2 Duo 3 GHz, NVIDIA GeForce GTS250, 8GB RAM
Nekem eddig nagyon bejön a játék, lenne vele kapcsolatban két-két kérdésem/észrevételem
Külsõ nézet van-e, és ha igen, mivel hozható elõ, illetve a futót be lehet-e húzni valahogy a Heavy-n, mert nekem eddig nem sikerült?
észrevétel: amikor a heavy-t vizsgáltam át kijött, hogy az üzemanyag-rendszerrel, meg a sebváltóval gond van. Ezután vettem észre, hogy a kerozintöltõ nyílás alatt egy kb. 10-15 centis olajfolt, a heli alatt meg pár csavar, meg anya van (mondjuk a sebváltó felül van, nemtom mit keresett a gép alatt XD)
már kétszer találkoztam madárfészekkel is a heliken, az egyik a heavy hajtómûvének beömlõnyílásánál volt, ezt még elfogadom. De milyen õrült madár az, aki az MD-500-as (light) kipuffogojának a burkolata alá fészkel, és hogyan, ha az állandóan csukva van? <#idiota>#idiota>
Apropó: nektek is volt olyan, hogy a játék l.: 3 hibát írt ki a helinél, de te csak 2-t találtál meg, pedig mindent átnéztél?
Gondolom amit linkeltem kép, az a rotorlapátok dõlésszöge, ami befolyásolja a gép emelkedését, süllyedését.
A gázkart én nem szoktam bántani, megy FULL-on.
www.pcpilot.hu
Néhányszor annyira le akartam lassítani, hogy teljesen leengedtem a kollektív kart, közben a jobbra ülõ csoki mellett próbáltam szemmel követni a bálnákat. Húztam is a gépet, a sebességgel együtt a magasság is csökkent. Uhh de jön a víz, kollektív tökig felránt, közben a pedálokat is lépni kell, végül nem estem vízbe.
Ez az egy repülés 40-45 perces volt, a végén leszállás. Akkor már nem mertem autohover nélkül operálni, kár lett volna a végén összetörni a helikoptert.
Szóval eddig jó móka és ahogy olvasom a Bohemia által küldött pdf-et, lesz még pár izgalmas reppenés.
www.pcpilot.hu
www.smart-bus.hu
www.pcpilot.hu
Várd meg mindig a READY TO LIFT UP! utasítást.
A TORQ-ot tartsd semleges színben. A gázkart max 3/4-ig told fel. Bár ezt gépe válogatja. Van aminek lehet tolni FULL-on végig.

www.smart-bus.hu
www.smart-bus.hu
www.pcpilot.hu
Nézd át a joystick, gázkar, kollektív, pedál kontrollerek beállításait, lehet hogy valamelyik nincs rendesen bekalibrálva, ezért egy kis mozdításra is nagyot "ránt".
www.pcpilot.hu
Ha leporolom a joyt, majd elküldöm a beállításokat ...
\"A - A - woodhorse - A - woodhorse sheep ...\"
Most repültem 2 órát és egyre jobban tetszik. Az MD 500 is kezesebb lett, csak nem kell annyira rángatni és egy kicsit elõre kell gondolkodni. Elkezdtem a karriert, a cikk pedig készül...
www.pcpilot.hu
www.smart-bus.hu
Intel Core i5-4460 , Kingston 8GB DDR3 1600MHz HyperX Fury , Gigabyte GTX750 Ti 4GB DDR5 GV-N75TWF2OC-4GI
Nekem nagyon bejön a játék, utoljára ebben a kategóriában a Search & Rescue 4 kötött le <#taps>#taps>
Nem tudtok véletlenül valami hasonló játékot repülõsben?<#papakacsint>#papakacsint>
www.smart-bus.hu
A pedál nélküli HOTAS-okban mi helyettesíti a pedált?
pl.:
AHh, most leltem ezt a képet és rajta is van, h a joy elcsavarása lesz a rudder.
www.smart-bus.hu
www.pcpilot.hu
Ez lényegében olyan mint pl egy Euro Truck S. ? Felveszek valamit és leszálítom? Vagy hogy kell elképzelni?
www.pcpilot.hu
@kelemenlajos: Itt figyel a polcomon majdnem az összes jelenleg a piacon lévõ harci repülõ és heliszim, viszont polgári eddig még nem kötött le ... (Search and Rescue viszont tetszett ...)
MEGOLDÁS A HULLÁMZÁSRA!!
A beállítások/videónál a "Prostprocess Effect"-et kapcsold ki (disabled) és megszûnik. A Gyártó logo néha-néha megjelenik, de hullámzás nem követi.
Egyébként én egy simtransmitter nevû RC si irányítóval nyomom, csak az a baj, nincsenek rajta gombok.
Egyébként nekem nagyon bejön. A sztori vonal is megfelelõ, fordulatos, a feladatok is kidolgozottak. A párbeszédek sem elnagyoltak, jókat lehet kacarászni rajta.
Lelkes amatõr vagyok. A Search and Rescue óta várok egy normális civil helis játékra.
www.smart-bus.hu
www.smart-bus.hu
www.smart-bus.hu
A Bell 412 és az AgustaWestland AW101 viszont nagyon jól fekszik nekem, sokkal nagyobb élmény repülni velük. Érzésre változott a repmodell a béta óta, vagy csak simán belejöttem. :) Az irányítás jobb lett, a kollektív kar már nem ugrál ha a G940 gázkarjára állítom. 1920x1080-ban 17-25 az FPS, kb. ennyi volt a bétában is. A cikkben hosszabban is le fogom írni, +1-2 videó is lesz, de nemsokára mennem kell, a párommal vacsorázni megyünk.
www.pcpilot.hu
Van valami infód az új logitech driverrõl? Hihetetlen, hogy több mint egy éve nem frissítették... :S
www.smart-bus.hu
Na de a témánál maradva, holnap már talán én is vissza tudok ülni a kabinba. Addig is várjuk a hozzáertõbb tesztet.
@Dummyboy:
Szerintem van benne annyi változatosság, hogy igen. Ha alapvetõen leköt a repülés és az ezzel kapcsolatos dolgok, akkor érdemes kipróbálnod.
www.downtempo.hu picasaweb.google.com/kelemenlajos
Elég változatosak-e a küldetések, milyen a hangulata az egésznek, stb :)
Bár ehhez jó ideig elõtte kell ülni, de kiváncsian várom a tapasztalatokat :)
Bár megfogadtam, hogy a G940-et akkor porolom le majd, ha meglesz hozzá az új driver, de ahogy nézem beindult a pörgés a szimiparban :)
www.downtempo.hu picasaweb.google.com/kelemenlajos
www.smart-bus.hu
A telepítése hosszú percekig tart és 17 giga hely kell neki. Tegnap csak felrakni volt idõm, késõn kezdtem és 10 után lett kész. Mivel 4-kor kelek, már nem mertem gépbe ülni, mert akkor nem aludtam volna az éjjel. :) Repülni csak holnap fogok vele.
www.pcpilot.hu
Engem speciel a repmodel érdekelne... mennyire sikerült szimulátorosra? Mondjuk egy DCS-hez képest?
Amilyen hülye vagyok úgyis megveszem, de addig is jól jönne valami infó! :)
www.smart-bus.hu
www.pcpilot.hu
www.smart-bus.hu
www.smart-bus.hu