Take On Helicopters
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Freetrack: Elvileg a game alatt mûködik a freetrack, ha erre gondolsz.
Ha pedig az építésre, akkor a pcpilot-on van leírás: FreeTrack leírás
Valamint itt az SG.hu-n is van topikja :)
\"A - A - woodhorse - A - woodhorse sheep ...\"
Szeretem a szimulátorokat. Feltéve, ha valóban szimulálnak. Sajnos ez az Armák repülõs részére egyáltalán nem mondható. Remélem, hogy nem azon alapszik. Tudom, hogy letölthetném a demót és kipróbálhatnám, de az kevésbé szociális, mint felebarátaimat kérdezni.
A kérdés: Csak simán körülményes az irányítás, vagy valóban realisztikus. Ezt egy helikopter fanatikus meg tudja állapítani.
A másik: Freetrack-el próbálkozott már valaki?
www.smart-bus.hu
Ha a nép dics?ít is téged, mégis csak egy ember vagy! Lenovo Y560
Kis segítség kellene!
Az irányítást szeretném beállítani de valahogy nem sikerül sehogy sem! A legelsõ amin változtatnék hogy egérrel szeretném irányítani de nem bírom levenni a fejmozgást! Gondolom belehetne állítani úgy mint az Armában, mégpedig ha nyomok egy billt. csak akkor mozogjon a fejem egérrel!
Ha a nép dics?ít is téged, mégis csak egy ember vagy! Lenovo Y560
Én is nagyon szeretem a S&R sorozatot, csak már 6-8 éves.
Jó, hogy jött a ToH. Már csak a HOTAS-om várom, h folytassam.
Isten nem bottal, hanem VMware.
www.smart-bus.hu
más..
Mi a véleményetek a Thrustmaster T.Flight Hotas X vezérlõrõl?

www.downtempo.hu picasaweb.google.com/kelemenlajos
2Pete-nek alattam igaza van az a "bizonyult" szóismétlés az összetett mondatban nagyon bántó..:D
de...<#zavart1>#zavart1>
-az elsõ mondatban az elsõ "bizonyult" helyett nem "indult"-at akartál írni? (áprilisi tréfának indult)
- a karbantartás részhez még hozzá tenném hogy ha a hangárban átnézed a helikoptert és megtalálod a hibát a javítás ingyenes lesz (legalábbis nekem eddig mindig az lett) ,és a tréningben erre is van oktató rész (hogyan vizsgáld át a helit).
Egyébként remek munka!
Melyik testvéres visszaemlékezõs a lezuhanós? Amikor lelõvik a heavy-t? Ez a második. Mert nekem ott is rtb volt a vége.
www.smart-bus.hu
www.pcpilot.hu
Van kedve valakinek kipróbálni a multit valamikor? Olyan szóljon, akinek eredeti van.
www.pcpilot.hu
www.pcpilot.hu
www.pcpilot.hu
www.pcpilot.hu
www.pcpilot.hu
Nah nem offolok többet.
bár az igaz hogy sok munka nem kellene hogy legyen vele, de össze kell rakni a teljes játék lecsupaszításával a demót.. bohemiánal szoktak mindig egy mini szigetet belerakni, kiválasztanak néhány missiont ami mûködõképes stb.
az tény hogy csigalassúak, ahogy az arma_oa 1.6 os patchel is már hónapok óta kínlódnak, minden héten kiadnak egy beta verziót amiben 2 db legjelentéktelenebb bugot kijavítják... ha így haladnak 2126-ra a bugok fele ki is javulna
Nem kötözködésképpen, de egy demo hogy tud elkészülni a teljes verzió UTÁN?
Vagy ez csak számomra fura?
Intel Core 2 Duo 3 GHz, NVIDIA GeForce GTS250, 8GB RAM
www.pcpilot.hu
www.smart-bus.hu
http://takeonthegame.com/
www.pcpilot.hu
www.smart-bus.hu
www.smart-bus.hu
A TrackIR SW pedig frissült simán, meg is jelent benne a TOH ...
Pár kérdés, mielõtt negatívumnak felhoznám (Ja és expert :) ) ...
Szóval: hiába van az FFB beállításoknál kikapcsolva a Damper effect, néha bebolondul a cucc, és folyamatosan ráz a botkormány: Bug vagy feature? (A gép elvileg level flightban, szóval nagy gond nem lehet ...)
Aztán TrackIR-el nem tudok normálisan "rázoomolni" a mûszerekre, nagy részüket leolvasni sem tudom ... csak nagyjából kitaláltam, ki kicsoda ... ez normális, vagy finomhangoljam még?
Én már végig is vittem.
Sajna elég rövid volt még a "mellékküldetésekkel együtt is, de remélem bõvülni fog valahogy a játék.
Intel Core 2 Duo 3 GHz, NVIDIA GeForce GTS250, 8GB RAM
www.pcpilot.hu
www.smart-bus.hu