Take On Helicopters

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

DummyBoy
Üdv! Én nem vagyok olyan nagy helifan, de ameddig én néztem, a DCS-nél egyszerûbb, az Arma-nál azért komolyabb ... Bár csak pár kört reppentem vele.

Freetrack: Elvileg a game alatt mûködik a freetrack, ha erre gondolsz.

Ha pedig az építésre, akkor a pcpilot-on van leírás: FreeTrack leírás

Valamint itt az SG.hu-n is van topikja :)

\"A - A - woodhorse - A - woodhorse sheep ...\"

Üdvözlet!
Szeretem a szimulátorokat. Feltéve, ha valóban szimulálnak. Sajnos ez az Armák repülõs részére egyáltalán nem mondható. Remélem, hogy nem azon alapszik. Tudom, hogy letölthetném a demót és kipróbálhatnám, de az kevésbé szociális, mint felebarátaimat kérdezni.
A kérdés: Csak simán körülményes az irányítás, vagy valóban realisztikus. Ezt egy helikopter fanatikus meg tudja állapítani.
A másik: Freetrack-el próbálkozott már valaki?
Csak most tudatosult bennem, hogy megelõztelek! Király, ilyen is ritkán van!! :D

www.smart-bus.hu

Béla9248
És pl. ha a gamepadom szeretném beállítani azt hogyan tehetem? Próbáltam és engedélyeztettem is de mégsem veszi azt amit nyomok!

Ha a nép dics?ít is téged, mégis csak egy ember vagy! Lenovo Y560

Béla9248
Sziasztok!
Kis segítség kellene!
Az irányítást szeretném beállítani de valahogy nem sikerül sehogy sem! A legelsõ amin változtatnék hogy egérrel szeretném irányítani de nem bírom levenni a fejmozgást! Gondolom belehetne állítani úgy mint az Armában, mégpedig ha nyomok egy billt. csak akkor mozogjon a fejem egérrel!

Ha a nép dics?ít is téged, mégis csak egy ember vagy! Lenovo Y560

Sanyo
Csak most értem haza, hír. Köszi. :)

www.pcpilot.hu

www.smart-bus.hu

moonster
Ott az idõgyorsítás jó szolgálatot tett.
Én is nagyon szeretem a S&R sorozatot, csak már 6-8 éves.
Jó, hogy jött a ToH. Már csak a HOTAS-om várom, h folytassam.
sure
Nekem a Search and Rescue 4-ben ("Légimentõk - A tengerpart hõsei" néven van magyarítva, nem is rosszul) + Vietnam Med+Evacban van párszáz órám, nem túl nehéz, de nem is faék-egyszerûségû a repmodell, 2-3 végigjátszásig szerintem nem is unalmasak a már újrajátszott küldetések sem.

Isten nem bottal, hanem VMware.

FSX, FS2004

www.smart-bus.hu

moonster
Tudtok valami hasonló civil heli- vagy repülõ szimulátort? Olyat szeretnék, amiben azért van valami cél, mint itt a Take On Helicoptersben a story mód
sure
Én itt vettem (nem Magyarországon élek), de biztosan meg lehet olcsóbban kapni netes rendeléssel.

moonster
Honnan és mennyiért rendelted/vetted?
sure
Mármint hogy véletlenül nem, hanem csak amikor akarom, akkor térítem ki az oldalkormányt....

sure
Én ilyet vettem nem egészen 2 hónapja (Logitech Extreme 3D Pro-t váltotta), és eddig igen elégedett vagyok vele. Lockon FC2 és Black Shark után a TOH-ban is abszolút jól mûxik (s így nem is off annyira a HSZ <#ravasz1>). A stick része is rudder twistes, de én onnan mindehol "lekonfiguráltam" az oldalkormányt, a gázkar hátoldalán levõ (a képen jól látható) "billenõ tengelyre" tettem rá, így véletlenül sem térítem ki aktív manõverezés közben sem.

moonster
NAgyon jó leírás. Ez az autorotáció érdekes egy jelenség, sok pilóta és utas életét mentette már meg.

más..
Mi a véleményetek a Thrustmaster T.Flight Hotas X vezérlõrõl?
köszi, nagyon jó lett!

www.downtempo.hu picasaweb.google.com/kelemenlajos

Sanyo
Köszönöm, átfogalmazom mindjárt.

www.pcpilot.hu

Titan
Nagyon jó lett! Gratula és tisztelet! _o_
2Pete-nek alattam igaza van az a "bizonyult" szóismétlés az összetett mondatban nagyon bántó..:D

2Pete
Nagyon jó lett!<#taps>
de...<#zavart1>
-az elsõ mondatban az elsõ "bizonyult" helyett nem "indult"-at akartál írni? (áprilisi tréfának indult)
- a karbantartás részhez még hozzá tenném hogy ha a hangárban átnézed a helikoptert és megtalálod a hibát a javítás ingyenes lesz (legalábbis nekem eddig mindig az lett) ,és a tréningben erre is van oktató rész (hogyan vizsgáld át a helit).
Egyébként remek munka!

Melyik testvéres visszaemlékezõs a lezuhanós? Amikor lelõvik a heavy-t? Ez a második. Mert nekem ott is rtb volt a vége.

<#eljen><#eljen>

www.smart-bus.hu

Sanyo
Elkészültem, Take On Helicopters teszt - avagy megélni a repülésbõl. Remélem nem írtam túl nagy marhaságokat az irányításról. <#wave>

www.pcpilot.hu

Sanyo
Még a teheremelésen dolgoznom kell egy kicsit, de közel 5 oldallal 98%-ban készen van. Most le kell lépnem, megpróbálom még ma befejezni.

Van kedve valakinek kipróbálni a multit valamikor? Olyan szóljon, akinek eredeti van.

www.pcpilot.hu

Sanyo
:)

www.pcpilot.hu

DummyBoy
CD kulcs? <#idiota>

Sanyo
Javítás, indítás, felszállás, repülés, leszállás, leállítás, hogy repül, irányítás, autorotáció, teheremelés és a karrier mód. Van amit még bele kellene írnom?

www.pcpilot.hu

Sanyo
Elég sok tennivalóm volt a héten, ezért nagyon keveset haladtam. Nah már csak a típusismertetõk vannak hátra. :)

www.pcpilot.hu

Sanyo
Most jött a mail tõlük, hogy lesz kipróbálható demó. Azt nem írták, hogy mikor.

www.pcpilot.hu

Sanyo
Még mindig dolgozom a leíráson, jó lenne ma befejezni. :) Kicsit lassabban haladok a vártnál és tegnap megjelent egy MW3 is, ami elég sok idõt elvont...

www.pcpilot.hu

Én is ezért nem erõltetem mostanában... Pedig a nagy plugineknek nagyon kellene a hálózati optimalizáció miatt az 1.6, plusz valamit mintha a rammal vagy a magokkal is bûvölnének a dedikált szervereken... Szerintem elõbb lesz arma3 mint arma2 1.6os patch :) :) :)
Nah nem offolok többet.

csak számodra fura
bár az igaz hogy sok munka nem kellene hogy legyen vele, de össze kell rakni a teljes játék lecsupaszításával a demót.. bohemiánal szoktak mindig egy mini szigetet belerakni, kiválasztanak néhány missiont ami mûködõképes stb.
az tény hogy csigalassúak, ahogy az arma_oa 1.6 os patchel is már hónapok óta kínlódnak, minden héten kiadnak egy beta verziót amiben 2 db legjelentéktelenebb bugot kijavítják... ha így haladnak 2126-ra a bugok fele ki is javulna
Hali!
Nem kötözködésképpen, de egy demo hogy tud elkészülni a teljes verzió UTÁN?
Vagy ez csak számomra fura?

Intel Core 2 Duo 3 GHz, NVIDIA GeForce GTS250, 8GB RAM

írták már egy csomószór hogy nemsokára adnak ki demót, már dolgoznak rajta
Sanyo
Max. a community preview, de az nem adja vissza a teljes játékban tapasztalható élményt. Nem az év játéka, de kellemes szórakozás.

www.pcpilot.hu

:D Jogos... ez olyan bohémiás... az armás húzásaik után ilyenen meg sem lepõdöm! :)

www.smart-bus.hu

Erre csak azt tudom mondani, hogy arany morzsval díszitett arany csontot adományozok annak, aki a játék hivatalos honlapjan talál demo-t... :)
http://takeonthegame.com/

Sanyo
A testvéri visszaemlékezõ tényleg lezuhanós, utána lehet rohangálni az AK-val hadonászók elõl, de experten sajnos elég jól lõnek... Leginkább csak elfutni lehet elõlük, a nagy részüket úgyis elintézi az AH-6. Ha megállok valahol és sehol senki, csak eltalál egy kósza golyó...

www.pcpilot.hu

www.smart-bus.hu

Csak 4 dof az összes armában... ;)

www.smart-bus.hu

DummyBoy
Tudom, Arma is van itthon :) Azért kérdezem, mert lehetséges, hogy limitálva van a játékban, hogy milyen közel lehet hajolni a mûszerekhez, bár most jut eszembe, hogy az egérgombbal lehet közelíteni freelook-ban ... na ezt még meglesem :)

A TrackIR SW pedig frissült simán, meg is jelent benne a TOH ...

Az arma2 6 dof-os TrackIR támogatással bír tehát érdemes ránézned mégegyszer. Bár lehet várni kell hogy megérkezzen a gyári tir frissítés hozzá.

DummyBoy
Nekiálltam a Trainingnek ...

Pár kérdés, mielõtt negatívumnak felhoznám (Ja és expert :) ) ...

Szóval: hiába van az FFB beállításoknál kikapcsolva a Damper effect, néha bebolondul a cucc, és folyamatosan ráz a botkormány: Bug vagy feature? (A gép elvileg level flightban, szóval nagy gond nem lehet ...)

Aztán TrackIR-el nem tudok normálisan "rázoomolni" a mûszerekre, nagy részüket leolvasni sem tudom ... csak nagyjából kitaláltam, ki kicsoda ... ez normális, vagy finomhangoljam még?

Hali!
Én már végig is vittem.
Sajna elég rövid volt még a "mellékküldetésekkel együtt is, de remélem bõvülni fog valahogy a játék.

Intel Core 2 Duo 3 GHz, NVIDIA GeForce GTS250, 8GB RAM

Sanyo
Akkor léptem ki, mert már fáradt voltam. Holnap folytatom a mókát, beszámolok az eredményekrõl.

www.pcpilot.hu

Neked Dummy az expert kötelezõ! :))

www.smart-bus.hu

Valaki eljutott már a bélnanézegetõs pálya utáni testvér visszaemlékezésig? Az az érdekes, hogy egy pont után szinte irányíthatatlan lett a heli, lezuhantam, és mégis továbblépett a sztori. Vagy ott ez volt a lényeg, hogy zuhanjak le?

A magamfajta kocapilótának már a közepes mód is kellemes kihívást jelentett, de menetközben is tudsz majd állítani rajta.

Sanyo
Mivel én szeretem a kihívásokat: expert. :)

www.pcpilot.hu

DummyBoy
Tényleg: Sanyo mester - Solt mester: Milyen nehézségi fokozaton érdemes nekiállni? :)

muHaHaHa
A kerekeket elvileg úgy lehet behúzni hogy 2x megnyomod a G-t, vagy optionsba rakd át másra, mondjuk nem sikerült behúznom nekemse a kerekeket.