273
\'Take
  • Klusi86
    Sanyo mester, ápr. 11.-én igértél egy cikket a jövőhétre.. Már nagyon kíváncsi vagyok a cikkre
  • Sanyo
    A tükör a függesztett teher figyelésére való és igen, nézd meg a beállításokat, hogy látszódjon is rajta valami. Valamivel csökkenti az FPS-t, de legalább látod a gép hasa alatti kötelet. :)
  • Klusi86
    Azt hiszem a PIP details-t kell legalább normalra állítani és akkor lesz visszatükröződés.
  • Petko
    én külön nem vettem meg steamen
    félek tőle, hogy a bis játéknak nem tesz jót ha beleülepszik a steam könyvtárrendszerébe
  • Solt
    Bassszuuuuus... én is lecsúsztam róla! :((
  • cifcuk
    Vettem a gépemre tükröt, a talpára van szerelve, gondolom leszállásnál segítene, hogy milyen messze van a talaj vagy nem tudom. Azonban sötét a tükör, be lehet valahol kapcsolni, hogy lássak is benne valamit?
  • moonster
    A kutyafáját..lecsúsztam róla:(
    Nem is baj,mert államvizsga is coming..
  • Sanyo
    Féláron a steamen. A Hinds DLC leírás készülget, de sajnos még nem értem a végére.
  • Solt
    Mindenre! :D Várjuk a cikket! ;)
  • Sanyo
    Steam kódokat kaptam. :)
  • Papa01 #183
    Gratula, jó repülést vele! :)
  • moonster
    A serial számára :)
    Csinálj valami videót is róla, hangalámondással:)
  • Sanyo
    Köszönöm. :) Nemrég kaptam egy Hinds DLC-t a Bohémiás srácoktól. Ők adták, nem én kértem. Mire vagytok kíváncsiak a DLC-vel kapcsolatban? Lesz róla egy cikk, valamikor a jövő héten.
  • cifcuk
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    http://www.sg.hu/listazas.php3?id=1330604532
  • moonster
    Microsoft Flight Ingyenes!

Steam-en elérhető
  • Klusi86
    Köszi már látom, de ehhez frissíteni kellett a kliensemet, mert anélkül nem találta.
  • Solt
    Kívánságlistára raktam amikor megjelent... akkor nem volt mellette ár, de most már van! :S

Egyébként, áruház fül, majd kereső, és simán megtalálod... :)
  • Klusi86
    Steam-en nem látom sehol, neked milyen listán mutatja?
  • Solt
    Szerintem, ha lesz akció, akkor megveszem én is... fele pénzért megéri...
  • Solt
    Nekem ott van a listában, de nincs mellette ár! :)
  • Klusi86
    én alig várom már, h akció legyen a steamen mondjuk féláron adják... ahogy Sanyo mester honlapját néztem az Arma II-t is 5hónap után akciózták be, így már esedékes lehetne
  • sakkay
    Köszi..sajnálom,jól néz ki, amúgy tetszik.
  • Klusi86
    13 ájró
  • Solt
    Ha a DCS széria a 10, akkor ez kb 5-6... :)

Jut eszembe Sanyo! Kint van a HINDS DLC, és nincs mellette ár... létezik, hogy ingyenes? :)
  • sakkay
    Bocs egy kérdés, mennyire szimulátor ez a játék? Mondjuk egy 10 skálán.
  • alma2
    egy-ket csicsat azert meg adnak hozza.

Take On Helicopters: Hinds includes the Mil Mi-24 V, Mi-24 P and Super Hind helicopter gunships (with over 25 different liveries), a brand new set of singleplayer challenges, 5 time trials and a new competitive multiplayer scenario.
    --
    Sanyo hihetetlen mennyisegu repulos jatek hirt ossze tudsz szedni pcpilot-on, el sem hiszem. Csak jatekokkal foglalkozo hir portalokon nincs ennyi csemege, mint ott.
    Minden elismeresem.
  • alma2
    Ha jol emlekszem hind az armaban is van. Meg csak a modellt sem kell ujbol megcsinalniuk es elkernek erte 13 eurot hihetetlen.
  • Sanyo
    Hinds DLC bejelentés.
  • moonster
    Nekem C2D 7500 2,9 ghz van, 9600 gt, 4gb ram es fut rendesen.
    Szoval azon a konfigon siman el fog menni.
  • Solt
    Anno én E8400-ről váltottam Q9550-re, és ArmA2-ben sokat hozott... ez meg ugyanaz a motor. Ma már kell a 4 magos...
  • Blackdog
    Már töltöm a demót. Kíváncsi vagyok. A jelenlegi VGA helyett egy gtx560 jelentősen változtatna a helyzeten, vagy a proci kevés lenne akkor is?
  • Solt
    Szerintem nem, de próbáld ki a demót... hátha...
  • Blackdog
    Sziasztok! Aláírásomban lévő gépen hogy futna a progi? Elvileg a minimum felett van, de az ajánlottat nem üti meg. Élvezhető lenne ezen a konfigon is?
  • gyuri35
    Én nem látok ott semmiféle jachtot már vagy 10x raktam le a gépet a vízre-be!Pedig pontosan a fekete körben volt a gép.
  • Solt
    Szerintem ITT próbálkozz... mindenkinek jobb lesz így!
  • gyuri35
    Ez egy agyrém,ahogy rányomom a kollektívot mintha egy plafonba ütköznék leesik a gép!Mi a franc ez?
  • gyuri35
    Sziasztok!
    A harmadik motort belehet indítani?Vagy az csak "papíron"van?
  • gyuri35
    Hát a joystickkal sem megyek sokra,még fel sem szállok,leesek!
  • gyuri35
    Okés,köszi belenézek!
  • moonster
    A játék könyvtárában van egy TKOH_Manual.pdf, ami a teljes digitális kézikönyve a játéknak.