273
-
Klusi86 #193 Sanyo mester, ápr. 11.-én igértél egy cikket a jövőhétre.. Már nagyon kíváncsi vagyok a cikkre -
#192 A tükör a függesztett teher figyelésére való és igen, nézd meg a beállításokat, hogy látszódjon is rajta valami. Valamivel csökkenti az FPS-t, de legalább látod a gép hasa alatti kötelet. :) -
Klusi86 #191 Azt hiszem a PIP details-t kell legalább normalra állítani és akkor lesz visszatükröződés. -
Petko #190 én külön nem vettem meg steamen
félek tőle, hogy a bis játéknak nem tesz jót ha beleülepszik a steam könyvtárrendszerébe -
Solt #189 Bassszuuuuus... én is lecsúsztam róla! :(( -
#188 Vettem a gépemre tükröt, a talpára van szerelve, gondolom leszállásnál segítene, hogy milyen messze van a talaj vagy nem tudom. Azonban sötét a tükör, be lehet valahol kapcsolni, hogy lássak is benne valamit? -
#187 A kutyafáját..lecsúsztam róla:(
Nem is baj,mert államvizsga is coming.. -
#186 Féláron a steamen. A Hinds DLC leírás készülget, de sajnos még nem értem a végére. -
Solt #185 Mindenre! :D Várjuk a cikket! ;) -
#184 Steam kódokat kaptam. :) -
#183 Gratula, jó repülést vele! :) -
#182 A serial számára :)
Csinálj valami videót is róla, hangalámondással:) -
#181 Köszönöm. :) Nemrég kaptam egy Hinds DLC-t a Bohémiás srácoktól. Ők adták, nem én kértem. Mire vagytok kíváncsiak a DLC-vel kapcsolatban? Lesz róla egy cikk, valamikor a jövő héten. -
#180 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!http://www.sg.hu/listazas.php3?id=1330604532 -
#179 Microsoft Flight Ingyenes!
Steam-en elérhető -
Klusi86 #178 Köszi már látom, de ehhez frissíteni kellett a kliensemet, mert anélkül nem találta. -
Solt #177 Kívánságlistára raktam amikor megjelent... akkor nem volt mellette ár, de most már van! :S
Egyébként, áruház fül, majd kereső, és simán megtalálod... :) -
Klusi86 #176 Steam-en nem látom sehol, neked milyen listán mutatja?
-
Solt #175 Szerintem, ha lesz akció, akkor megveszem én is... fele pénzért megéri... -
Solt #174 Nekem ott van a listában, de nincs mellette ár! :) -
Klusi86 #173 én alig várom már, h akció legyen a steamen mondjuk féláron adják... ahogy Sanyo mester honlapját néztem az Arma II-t is 5hónap után akciózták be, így már esedékes lehetne -
sakkay #172 Köszi..sajnálom,jól néz ki, amúgy tetszik. -
Klusi86 #171 13 ájró -
Solt #170 Ha a DCS széria a 10, akkor ez kb 5-6... :)
Jut eszembe Sanyo! Kint van a HINDS DLC, és nincs mellette ár... létezik, hogy ingyenes? :) -
sakkay #169 Bocs egy kérdés, mennyire szimulátor ez a játék? Mondjuk egy 10 skálán. -
#168 egy-ket csicsat azert meg adnak hozza.
Take On Helicopters: Hinds includes the Mil Mi-24 V, Mi-24 P and Super Hind helicopter gunships (with over 25 different liveries), a brand new set of singleplayer challenges, 5 time trials and a new competitive multiplayer scenario.
--
Sanyo hihetetlen mennyisegu repulos jatek hirt ossze tudsz szedni pcpilot-on, el sem hiszem. Csak jatekokkal foglalkozo hir portalokon nincs ennyi csemege, mint ott.
Minden elismeresem. -
#167 Ha jol emlekszem hind az armaban is van. Meg csak a modellt sem kell ujbol megcsinalniuk es elkernek erte 13 eurot hihetetlen. -
#166 Hinds DLC bejelentés. -
#165 Nekem C2D 7500 2,9 ghz van, 9600 gt, 4gb ram es fut rendesen.
Szoval azon a konfigon siman el fog menni. -
Solt #164 Anno én E8400-ről váltottam Q9550-re, és ArmA2-ben sokat hozott... ez meg ugyanaz a motor. Ma már kell a 4 magos... -
Blackdog #163 Már töltöm a demót. Kíváncsi vagyok. A jelenlegi VGA helyett egy gtx560 jelentősen változtatna a helyzeten, vagy a proci kevés lenne akkor is? -
Solt #162 Szerintem nem, de próbáld ki a demót... hátha... -
Blackdog #161 Sziasztok! Aláírásomban lévő gépen hogy futna a progi? Elvileg a minimum felett van, de az ajánlottat nem üti meg. Élvezhető lenne ezen a konfigon is? -
gyuri35 #160 Én nem látok ott semmiféle jachtot már vagy 10x raktam le a gépet a vízre-be!Pedig pontosan a fekete körben volt a gép. -
Solt #159 Szerintem ITT próbálkozz... mindenkinek jobb lesz így! -
gyuri35 #158 Ez egy agyrém,ahogy rányomom a kollektívot mintha egy plafonba ütköznék leesik a gép!Mi a franc ez? -
gyuri35 #157 Sziasztok!
A harmadik motort belehet indítani?Vagy az csak "papíron"van? -
gyuri35 #156 Hát a joystickkal sem megyek sokra,még fel sem szállok,leesek! -
gyuri35 #155 Okés,köszi belenézek! -
#154 A játék könyvtárában van egy TKOH_Manual.pdf, ami a teljes digitális kézikönyve a játéknak.