273
\'Take
  • Solt
    TrackIr kelleni fog, ha a repkedés komolyan érdekel. ( Armához is kurva jó! ) Én egy ilyen szettel nyomom, plusz ugye a tir...

Az auto hover létező dolog, de típus függő... a K50-ben például van, de majd jön Sanyo mester, és megmondja a frankót...

Egyébként is érdemes követni az oldalát! :)

pcpilot.hu
  • sure
    Az a durva, hogy ezt élőben is megcsinálják az MD500-assal (keress rá youtube-on a "high voltage cable inspection" kifejezésre)
  • Klusi86
    Simán megy a kettő együtt, bedugod mind a kettőt, majd bemész az optionsba majd a controls ott pedig controller customize-ba, ott le lehet tiltani, és feloldani a játékvezérlőket. Esetleg ha kettő akadna az automata bill kiosztás miatt, akkor érdemes az adott vezérlőket "unmapolni" majd egyesévvel beállítani a controlsban. Én a freetrack-el szívtam, mire beállítottam mert az alap kiosztással nem volt jó ugrált forgolódott, majdnem hánytamKint a freetrack menüjében letilottam az összes irányt mindig csak egyet engedélyeztem, és úgy állítottam be a játékban.
  • moonster
    Hogy a viharba lehet egyszerre pedalt es joy-t hasznalni?
  • Klusi86
    * negyedannyira sem
  • Klusi86
    Az igen, úgy látom a srác is momo lábpedállal nyomja mint én, csak én negyedannyira vagyok profi.... még
  • DancZer
    Ez már hardcore, nem? :D
  • DancZer
    Joy HAT egyelőre a jövőben majd szeretnék egy TrackIR, csak elég drága. Autohover-t nem használom, mert a valóságban sincs erre lehetőség és kicsit csalásnak érzem.
  • Klusi86
    Mivel nézel oldalra? Joy HAT- jával vagy Freetrack esetleg TrackIR? Mert utóbbi kettővel talán könnyebb, na meg bekapcsolod függeszkedéshez az autohover-t?
  • DancZer
    Próbáltam a legnehezebben, de nagyon frusztrált, hogy nem úgy viselkedik a gépezet ahogy szeretném és ez az élvezet romlására ment. Amikor a bálnákat kellet filmezni még a mostani szinten is elég nehezen tudtam egy helyben maradni úgy, hogy közben oldalra néztem.
  • Solt
    Egyéb repszimes tapasztalataim alapján én azt javaslom, hogy egyből a legnehezebbel kezdj...
  • DancZer
    Sziasztok!
    Nemrég vettem meg én is a játékot. Jelenleg a kampányt csinálom. Nagyon amatőr szinten vagyok(trainee nehézségen szenvedek :D), de egy multiplayer game engem is érdekelne.
    Szerintetek mikor érdemes nehézségi szintet váltani?
  • Solt
    Úgy-úgy... előbb-utóbb bezsákolom, de addig nincs értelme amíg csak "porosodik a polcon"... :)
  • Klusi86
    Akkor talán majd legközelebb.... Az ára már úgysem fog az egekbe szökni meg ott lesz még a karácsonyi akció is
  • Solt
    Nem, mert nincs időm játszani mostanában... :(
  • Klusi86
    Te is megveszed? Esetleg majd valamikor multiban ki lehetne próbálni
  • Solt
  • Klusi86
    Már meg is vettem :D Erre az árra vártam :D
  • moonster
    köszi, már meg is vettem :)
  • Solt
    8,5 euro most a steam-n a TOH
  • Klusi86
    Leárazták (nem akció, nincs lejárati dátum) steamen a ToH-t, a Bundle-t és Hinds-t, sorrendben 24,99€; 29,99€ és 8,99€
  • Klusi86
    20%-os akció a Steamen így a ToH: 32€, a ToH Bundle: 36€. Akció vége július 23 ill 24.-e.
  • moonster
    "In real world some helicopters actualy have this "feature". If they are equiped with doppler radar and stability agumentation systems their pilots can engage automated hover in speeds near hover (less than aprox 40kph). I.e. Ka-50, Mi-24, AW101."
  • Solt
    Köszönjük!
  • Klusi86
    Jó lett a cikk, elég terjedelmes ezért a késés megbocsájtva :D
  • Sanyo
    Hinds DLC - a harcias helikopter teszt, bocs uraim, hogy ilyen sokáig tartott...
  • cifcuk
    az igaziakba is van autohover? én azt hittem ez csak a játékban van, egyfajta segítségként.
  • moonster
    A mentőhelik is autohoverrel csinálják.
  • Sanyo
    Nem te vagy a béna, autohover nélkül nekem sem sikerült.
  • cifcuk
    Én azt nem értem ,hogy elvileg egy helit le lehet rakni kb centiméteres pontossággal. Legalábbis a mentő kopterek sokszor olyan helyekre szállnak le, hogy beszarás. Ebben a játékban ez nekem nem nagyon megy. Én vagyok a béna vagy másnak se sikerül?
  • Sanyo
    Ha minden jól megy, a Hinds DLC leírás megjelenése holnap este. :) Most még finomítom egy kicsit és még néhány képet kell csinálnom.
  • moonster
    Ez jó! Már csak kéne egy 75-80%-os akció :)
  • Sanyo
    Köszi, bundle akció. :)
  • Klusi86
    Nincs mit, jó lenne ha egyszer ezt is leáraznák, időben tudnék róla és pénzem is lenne akkor. Nem úgy mint múltkori akciónál ami csak 1 napos volt.
  • Sanyo
    Hú köszi, mindjárt írok róla egy rövidhírt. :)
  • Klusi86
    kimaradt: a Steam-en.
  • Klusi86
    Apropó, megjelent a Take On Helicopters Bundle: 44,99€. Tartalmazza az alapjátékot és a kiegészítőt. 8€-t lehet spórolni vele.
  • Klusi86
    Persze, hogy követem, az oldalad rendszeres olvasója vagyok :)
  • Sanyo
    Elég sok mindennel foglalkozom egyszerre (sajnos/szerencsére), ezért még nem volt időm befejezni. Ég a pofám, de ha követed a napi híreket, láthatod hogy nagyon sok időmet hírezéssel/írással töltöm.
  • Klusi86
    elfelejtettem: a Hinds-ról