Take On Helicopters
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Egyéb repszimes tapasztalataim alapján én azt javaslom, hogy egybõl a legnehezebbel kezdj...
www.smart-bus.hu
Sziasztok!
Nemrég vettem meg én is a játékot. Jelenleg a kampányt csinálom. Nagyon amatõr szinten vagyok(trainee nehézségen szenvedek 😄), de egy multiplayer game engem is érdekelne.
Szerintetek mikor érdemes nehézségi szintet váltani?
Nemrég vettem meg én is a játékot. Jelenleg a kampányt csinálom. Nagyon amatõr szinten vagyok(trainee nehézségen szenvedek 😄), de egy multiplayer game engem is érdekelne.
Szerintetek mikor érdemes nehézségi szintet váltani?
Lenovo y510p
Úgy-úgy... elõbb-utóbb bezsákolom, de addig nincs értelme amíg csak "porosodik a polcon"... 😊
www.smart-bus.hu
Akkor talán majd legközelebb.... Az ára már úgysem fog az egekbe szökni meg ott lesz még a karácsonyi akció is
Nem, mert nincs idõm játszani mostanában... 😞
www.smart-bus.hu
Te is megveszed? Esetleg majd valamikor multiban ki lehetne próbálni
<#eljen>#eljen>
www.smart-bus.hu
Már meg is vettem 😄 Erre az árra vártam 😄
8,5 euro most a steam-n a TOH
www.smart-bus.hu
Leárazták (nem akció, nincs lejárati dátum) steamen a ToH-t, a Bundle-t és Hinds-t, sorrendben 24,99€; 29,99€ és 8,99€
20%-os akció a Steamen így a ToH: 32€, a ToH Bundle: 36€. Akció vége július 23 ill 24.-e.
"In real world some helicopters actualy have this "feature". If they are equiped with doppler radar and stability agumentation systems their pilots can engage automated hover in speeds near hover (less than aprox 40kph). I.e. Ka-50, Mi-24, AW101."
Köszönjük! <#eljen>#eljen>
www.smart-bus.hu
Jó lett a cikk, elég terjedelmes ezért a késés megbocsájtva 😄
Hinds DLC - a harcias helikopter teszt, bocs uraim, hogy ilyen sokáig tartott...
www.pcpilot.hu
Én azt nem értem ,hogy elvileg egy helit le lehet rakni kb centiméteres pontossággal. Legalábbis a mentõ kopterek sokszor olyan helyekre szállnak le, hogy beszarás. Ebben a játékban ez nekem nem nagyon megy. Én vagyok a béna vagy másnak se sikerül?
Ha minden jól megy, a Hinds DLC leírás megjelenése holnap este. 😊 Most még finomítom egy kicsit és még néhány képet kell csinálnom.
www.pcpilot.hu
Köszi, bundle akció. 😊
www.pcpilot.hu
Nincs mit, jó lenne ha egyszer ezt is leáraznák, idõben tudnék róla és pénzem is lenne akkor. Nem úgy mint múltkori akciónál ami csak 1 napos volt.
kimaradt: a Steam-en.
Apropó, megjelent a Take On Helicopters Bundle: 44,99€. Tartalmazza az alapjátékot és a kiegészítõt. 8€-t lehet spórolni vele.
Persze, hogy követem, az oldalad rendszeres olvasója vagyok 😊
Elég sok mindennel foglalkozom egyszerre (sajnos/szerencsére), ezért még nem volt idõm befejezni. Ég a pofám, de ha követed a napi híreket, láthatod hogy nagyon sok idõmet hírezéssel/írással töltöm.
www.pcpilot.hu
elfelejtettem: a Hinds-ról
Sanyo mester, ápr. 11.-én igértél egy cikket a jövõhétre..<#vigyor3>#vigyor3> Már nagyon kíváncsi vagyok a cikkre<#vigyor2>#vigyor2>
A tükör a függesztett teher figyelésére való és igen, nézd meg a beállításokat, hogy látszódjon is rajta valami. Valamivel csökkenti az FPS-t, de legalább látod a gép hasa alatti kötelet. 😊
www.pcpilot.hu
Azt hiszem a PIP details-t kell legalább normalra állítani és akkor lesz visszatükrözõdés.
én külön nem vettem meg steamen
félek tõle, hogy a bis játéknak nem tesz jót ha beleülepszik a steam könyvtárrendszerébe
félek tõle, hogy a bis játéknak nem tesz jót ha beleülepszik a steam könyvtárrendszerébe
Bassszuuuuus... én is lecsúsztam róla! 😞(
www.smart-bus.hu
Vettem a gépemre tükröt, a talpára van szerelve, gondolom leszállásnál segítene, hogy milyen messze van a talaj vagy nem tudom. Azonban sötét a tükör, be lehet valahol kapcsolni, hogy lássak is benne valamit?
Féláron a steamen. A Hinds DLC leírás készülget, de sajnos még nem értem a végére.
www.pcpilot.hu
Mindenre! 😄 Várjuk a cikket! 😉
www.smart-bus.hu
Gratula, jó repülést vele! 😊
If you ask me, you do what you want... :) Intel Xeon E5-2678 v3, 12-Core, 3300 MHz (33 x 100) | 32 Gb RAM | Geforce 1660Ti 6Gb
Köszönöm. 😊 Nemrég kaptam egy Hinds DLC-t a Bohémiás srácoktól. Õk adták, nem én kértem. Mire vagytok kíváncsiak a DLC-vel kapcsolatban? Lesz róla egy cikk, valamikor a jövõ héten.
www.pcpilot.hu
Köszi már látom, de ehhez frissíteni kellett a kliensemet, mert anélkül nem találta.
Kívánságlistára raktam amikor megjelent... akkor nem volt mellette ár, de most már van! :S
Egyébként, áruház fül, majd keresõ, és simán megtalálod... 😊
Egyébként, áruház fül, majd keresõ, és simán megtalálod... 😊
www.smart-bus.hu
Steam-en nem látom sehol, neked milyen listán mutatja?
Szerintem, ha lesz akció, akkor megveszem én is... fele pénzért megéri...
www.smart-bus.hu
Nekem ott van a listában, de nincs mellette ár! 😊
www.smart-bus.hu