273
\'Take
  • moonster
    Szeva!

Nekem ilyen van és meg vagyok vele elégedve, bár én 10e körül vettem 1 éve.
    thrustmaster hotas x
  • PhantomAss
    a kulcsot nekem is kiírja, a steam ilyen, ne foglalkozz vele, írd le esetleg egy papírra v mentsd el txt-be, és ha kéri add meg neki
  • PhantomAss
    hello
    megvettem a take on helicopterst ha már kb. ingyen adták, a probléma hogy nagyon ideges a joy,(ms sidewinder 2)
    tudom hogy arma mod, ismerem a játékot, rengeteg szimmel repültem, de ez kifog rajtam
    hiába adok dead zonet és veszem le szinte nullára a tengelyek érzékenységét
    amikor a trainingen pl. a felszállást kell gyakorolni ott 2mp alatt failed mert nem lehet tartani
    A kérdés, játszik vki ezzel, és milyen joyt és beállításokat használ?
    köszi
    Van esetleg valami normális joy most a piacon ami ár/érték arányban jó?
    köszi
  • Hecker007
    Üdv!
    HumbleBundle akció keretében megvettem az alapjátékot, meg steamen a Hinds-ot, eddig rendben is van minden, fel is raktam a játékot, de a Hinds-ot nem látom a játékban.
    Minden indításnál kiír nekem 2db cd kulcsot, hogy majd írjam be ha kéri a játék, de eddig nem kérte egyiket se akár mire nyomtam.
    Mi a teendő ilyenkor?
  • Musicking
    A heti Humble Bundle akció, pár Bohemia Interactive játék
    1 dollár: Take On Helicopters (Rearmed, Noisecontrollers DLC-k), UFO: Afterlight, Alpha Prime, ARMA: Gold Edition, Arma II, ARMA Tactics
    6 dollár: (ez előzőekhez hozzájön)
    Carrier Command: Gaea Mission
    ARMA II: Operation Arrowhead
    ARMA II: DayZ Mod* Created by Dean Hall

https://www.humblebundle.com/weekly
  • 77pxdumbo
    Üdv!
    Ha valakinek van esetleg eladó Thrustmaster MFD Cougar Pck-ja, akkor már talált is rá vevőt, személyemben.
    Írjatok, ha akad valakinél egy elfekvő db.
  • moonster
    Control skill unlimited... :)
  • moonster
    Ha hazaérek, lecsekkolom. Kösz!
  • 2Pete
    A Heli-4-Hire nevű módot ajánlom, ami mindenféle dinamikus feladatot ad (taxizás, teher szállítás,stb), kb végtelen mennyiségben.
  • moonster
    Végigvittem az összes küldetést. Kormányzati, magán, civil küldetések. Jópárhoz kellett plusz kiegészítő a helikre. A challange-eket is megcsináltam. Van még valahol elérhető küldetés hozzá? Próbáltam a multit is, de alig van valaki. :(
  • Tikal #263
    nem, bug :)
  • Tikal #262
    ez a szinte folyamatos cockpit shake normális? :)
  • DancZer
    Lement az ára 25e-re.
    saitek x52 pro
  • macleody
    Javítottam a linkedet.
  • DancZer
    Eladom a saitek-em:http://hardverapro.hu
  • moonster
    Nah, ma nekiálltam. Training megvan és végre sikerült az autorotáció.... Nem semmi előny ez túlélési esélyben a repülőkkel szemben.
  • Solt
  • DancZer
    Rendkívüli akció a Take On Helicopter játékokra.
    https://store.bistudio.com/helicopter-games
  • Solt
    Jelenleg 15 ajró a steam-n...
  • 77pxdumbo
    Sziasztok!
    Akadt egy kis problémám: Gondoltam kipróbálom a játékot. Először a trackir5-öm nem működött benne, de a driverét újrainstallálva ez megoldódott. Az X52 gázkarján lévő gombokat viszont az istenért se hajlandó látni. A csúszkát meg a tekerőket rendesen kezeli, de a gombokat nem érzékeli. Valakinek volt-e hasonló gondja vele? Ja pedálom is van, az is rendben műkszik. Lehet, hogy túl sok neki a gomb?
  • DancZer
    Más fórumokon ezt javasolják: Run Steam as administrator!
  • Kayakos
    Bocsánat a késői válaszért, de általában elég kevés időm van a kedvenc játékaimra... most tudtam csak utánanézni a dolgoknak. Na szóval: driver frissítés megvolt, újratelepítettem a játékot, a gépem megfelel a rendszerkövetelményeknek,úgyhogy passz...Lehet hogy a steam-es cuccal van valami gáz...ki tudja. Kidobtam a lóvét az ablakon? Azért köszönöm a segítséget és a tippeket! Majd ha lesz hozzá pénzem meg kedvem, megrendelem a játékot az amazonról...
  • moonster
    Steam-es pedig jó.
    Frissíts drivert, esetleg telepítsd ujra a game-et.
    Kitartas!
  • Kayakos
    A másik hibaüzenet egyébként a következő: "No entry 'config.bin/CfgInGameUI/MPTable.shadow'."
  • Kayakos
    A videókarim egy ATI Radeon HD 5700. Elég izmos kis videókártya, de nyilván messze nem a legjobbak egyike. Az Arma2 és a Rise Of Flight gyönyörű szépen fut rajta már 1-1,5 éve. Semmi gond nem volt vele eddig.
  • moonster
    Milyen videokarid van? Megfelel a minimum követelménynek?
    Azokról a panelekről egy képernyőmentés sokat segítene.
  • Kayakos
    Sziasztok!
    Egy kis segítséget szeretnék kérni. Megvásároltam és feltelepítettem a ToH játékot, de az indításnál felugrik 2-3 panel, hogy valamilyen elem hiányzik a játékból, majd miután elindulna a játék ezt írja ki: "Error compiling pixel shader PSSpecularAlpha:0". Leokézom és nem indul el a játék. A Steamen vettem meg a Hind-os kiegészítővel együtt.
    Mi lehet a baja? Előre is köszönöm a segítséget!
  • DancZer
    Arma2: Take On Seattle Edition, marhajó!
  • macleody
    És mit mondtak? Hogy szar? :)
  • DancZer
    Úgy tudom tesztelték igazi pilótákkal is.
  • Sanyo
    Az első igazi repülésem egy Mi-2 helikopterrel volt, a pilótám bemutatta a függeszkedést is, közben pedig magyarázott. Én csak nyomogattam az egymásköztit, hogy értem. :) Ettől persze még nem vagyok helikopter szakértő, de érzésem szerint a Take On repmodellje valahogy nem áll össze. Bizonyosan vannak irányítási különbségek a farokrotoros és a koaxiális rotor között, de annyira nem lehet durva.
  • DancZer
    Itt talán jobban látszik 4:00 percnél, hogy mennyire kell dolgozni lebegésnél.
  • DancZer
    Találtam egy belsőnézeti videót.
  • DancZer
    Játszottam én is Ka-50 el és ott valóban egyszerűbb volt a helyzet. Mondjuk az egy koaxiális rotoros, lehet azért volt stabilabb.

Nem az Armából emelték át a repülőmodelt, hanem integráltak egy meglévőt.
    http://community.bistudio.com/wiki/Helicopter_Flight_Model_Config_(XML) Ez a szimulátor is helikopterre lett kihegyezve, csak lehet ennyivel nehezebb vezetni egy egyrotoros helit. :D
  • Sanyo
    Ez nekem is nehézséget okozott, ezért csak pillanatokra néztem ki oldalra. Amennyire tudom (és olvastam), függeszkedés közben csak előre illik kinézni, a fejmozgás megzavarja az érzékeket, amire pont abban a helyzetben van a legnagyobb szükség.

Az autohovert mindig használtam, egyszerűen képtelen voltam összhangban mozgatni a ciklikus és kollektív kart, miközben küzdöttem a pedálokkal. Több leperecelés után egyre erősebben éreztem, hogy a DCS Ka-50 sokkal könnyebben repülhető és könnyebb stabilan függeszkedni mint itt a kis MD500-al. Persze nem ugyanaz a játék, nem ugyanaz a repmodell és nem ugyanaz a típus, de egy helikopterre kihegyezett szimulátor (DCS) valahogy jobban kézreállt, mint az Armából átemelt és kipofozott helikopter repülési modell.
  • Sanyo
    66%-os akció a steamen.
  • DancZer
    Váltottam expert szintre. Ami először furcsa volt az az auto trim hiánya, viszont így sokkal agilisebbek a gépek.
  • moonster
    Bár nekem a joy-om forgatható és a gázkaron is van plusz tengely, csak ugye a pedal finomabb.
  • Klusi86
    Van elég vezeték rajta a kormány és a pedál között a kormányt bárhova rakhatod amíg az USB-je elér a géphez

• DancZer
    Tényleg! Fel sem tűnt, hogy ott van mellette a kormány! :D Én is kipróbálom, bár nekem nincs ennyi hely a lábamnál.