339
A "24" készítőinek új sorozata
  • messideco
    A harmadik évad magyar megjelenézéről tudtok valamit?
  • alfa73
    Elég jó tárgyilagos kritika a 4-dik évadról: link
  • gabi89
    Ez az évadzáró nagyon gyenge volt. Valahol a 13. perc körül néztem rá az órára, hogy akkor mikor indul már be...aztán 10 perccel később még mindig semmi. A vége nem volt rossz egyébként, de azt kb. 10 percben fellehetett volna vezetni majd a cliffhanger bedobni a végére.

Quinn amikor beszélt Carrie -vel és letette a telefont gondoltam, hogy mégsem lép ki, jó nagy sz*rba került most egyébként. Vajon kiírják a következő évadra vagy simán túléli ezt a küldetést? Egyébként iszonyat jó a karaktere szóval én sajnálnám meg nem is hiszem, hogy meglépik.
    A Dar Adal -os történetet viszont eléggé hirtelen tolták be, én valami nagyobb dologra számítottam, akár az is belefért volna, hogy átállt. (Bár ez még benne lehet, valahogy mindig is fura volt nekem a faszi. :D )
  • stargatelost
    Jókat olvastam az évadról, úgyhogy ledaráltam. Az az első duplarész nagy falat volt, nehezen csúszott le, de aztán egyre jobban gördültek a részek, és hát nyilván a hatodik résztől beindult. Kurva jó volt, na, simán látszott sokszor, hogy ez a sorozat bizony a 24 istállóból jött. Izgalmas és fordulatos volt, szóval nem bántam meg, hogy visszatértem, de hetiben tuti nem ütött volna így. Aztán az évadzáró alatt majdnem elaludtam, annyira fos volt :D Komolyan, mit gondoltak? :D
  • Tikal #295
    a csúcspontot már elérte az évad egy résszel ezelőtt.. szóval sok mindent már nem várhattunk igazából.. bár én is több izgalmat reméltem, lezárásnak nem volt rossz, főleg a vége mikor Carrie meglátta Sault :)) Következő évadban meg majd levadásszák azt a ribancot :D
  • alfa73
    Amilyen unalmas, semmilyen volt az évadnyitó dupla rész, ugyanolyan unalmas, semmitmondó volt az évadzáró. Az évad közepe viszont jó volt.
  • GregSB
    Kiváncsi vagyok mi van a háttérben. Eddig az látszik hogy a washingtoni csóka, az amcsi konzul férje(aki ugy látszik mégsem akarta megölni magat, lehet valami adó-vevő volt az övében?), a pakisztáni IS-es nő, és Haqqani is benne vannak. Azon lepődnék meg a Saul is végig benne lett volna és igy akarja visszaszerezni Lockhartol a vezetést :D
  • AnuluWork #292
    Akkor ez nem jött be.
  • sata75
    az túl egyértelmű, valami más lesz a háttérben.
  • alfa73
    Én arra tippelnék, hogy a jelenlegi CIA igazgatót megakarja buktatni, hogy ő lehessen az utóda.
  • alfa73
    Carrie apjának a halálát kénytelenek voltak beleírni a sorozatba, mert az apját alakító színész James Rebhorn meghalt 2014 márciusában: link
  • AnuluWork #288
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    Szerintem Carrie apja se halt meg ...
  • Tikal #287
    Amúgy a CIA-s öreg mi a faszt csinálhatott ott? Ő állna az egész mögött? Meg miért mutatkozna nyilvánosan egy terroristával?...
  • sata75
    szerintem igen
    de volt pillanat mikor azt hittem annyira elmentek nála otthonról, hogy Carriet is beáldozza...
  • Zoli007
    Erre nagyon kíváncsi leszek hogyan tovább.

Ezt most Quinn hogyan gondolta, felrobbant többtucat ártatlant?
  • AnuluWork #284
    Megérte segíteni a tálibokat? A valóság mást mutat ...
  • Tikal #283
    WTF...
  • Tikal #282
    na örülök, hogy nem az a drónos hülyeség lett.... de már várom mikor megbasszák azt a paki ribancot, csak attól tartok ez nem ebben az évadban lesz
  • Tikal #281
    És azok a drónok majd a tetőről szállnak fel? ... nem egy légibázisról?
  • GregSB
    Ők nem is tudják irányítani őket, de a nagykövetségen csücsül pár pilóta aki igen (már láttuk előző részekben hogy onnan irányítják őket). És ha az ő fejükhöz fegyvert szorítanak akkor valószínűleg vezetni is fogják őket.
  • Tikal #279
    sose tudnék olyan embereknek szurkolni akik egy gyereket küldenek meghalni... vagy egy olyan népnek, akik szerint a nők semmire se jók csak gyereket szülni ( török miniszterelnök nyilatkozta, és még ezek akarnak EU tagok lenni, vicc )
  • Tikal #278
    azért az durva lenne ha a drónokhoz hozzáférnének... melyik mezítlábas fogja irányítani őket? Gondolom nem úgy van, hogy a tetőn parkolnak a drónok, bemész megnyomsz egy gombot és már fel is szálltak, google mapsen meg kijelölöd a célpontot. oké, a nagykövet férje miatt biztos hozzájutottak kódokhoz, amik a különböző szobákhoz kellenek meg az indításhoz stb ( vagy majd kizsarolják a belépést túszokkal ) de nem hiszem hogy ők fogják irányítaniőket... vagy rosszul látom, nem tudom a 24-ben ez hogy volt
  • AnuluWork #277
    Szerintem, nem hal meg egyik sem, a követséget viszont megszállják, és a drónokkal fognak ügyködni, ha már a 24 anno rárepült erre a témára. A CIA igazgató, a nagykövet, a CIAsek megpurcannak, de Carrie a pakisztáni főnök segítségével lerambózza őket.

Egyébként Godwyn (World Without End) óta nem várom annyira szereplő meggyilkolását, mint amennyire már részek óta várom, hogy a pakisztáni tálibokkal összejátszó hírszerzőnőt szétszedjék darabokra. Régóta ez az egyetlen sorozat, ahol az amerikaiaknak drukkolok, mert a többiek még kevésbé szimpatikusak ... :D
  • Tikal #276
    az lesz a pofon ha Saul meghalt, Carrie meg nem... ejj...robbantották volna fel a gyereket a picsába..
  • Tikal #275
    hogy a k. életbe :)
  • AnuluWork #274
    Várható volt, hogy ez fog történni.
  • Tikal #273
    Erről van szó, három év alatt kihoztak ebből a karakteréből mindent, nem tudom hova lehetett volna még húzni...
  • Quantumleap
    Én szerettem Brody karakterét, de szerintem a 3 évad alatt kihoztak belőle mindent, amit lehetett. Tehát tényleg remélem, hogy a készítők valóban pontot tettek ennek a dolognak a végére. Ha csak Carrie látomásaiban jelenik meg, az még oké.
    Utoljára szerkesztette: Quantumleap, 2014.11.21. 19:55:15
  • Tikal #271
    Itt még jól is néz ki :)
  • Tikal #270
    LOL, te mit nézel és mit szívtál? Ez a sorozat még Brody nélkül is messze jobb mint a 24, meg az idegesítő Jack Bauer aki mindenhova oda ér 5 perc alatt :D
  • Tikal #269
    most zárkóztam fel, és rohadt jó eddig, már az első rész megfogott, teljesen jó volt... és hálistennek már nincs Brody, már untam a bárgyú fejét, meg a karaktert is.. fel is baszott hogy berakták megint egy pillanatra :D
  • Quantumleap
    Ha Brody-t feltámasztanák, az nekem a sorozat végét jelentené, és kaszálnám, mint paraszt a búzamezőt. Tudom, anno a Prison Break-nél és a 24-nél is fogadkoztam ilyet mikor azon bizonyos személyek feltámadtak, és aztán mégis végignéztem őket, de akkoriban még nem voltam ekkora junkie, nem néztem ennyi sorozatot egyszerre (kapásból vagy hét másikat követek). Tehát ha egy elgagyisodik, bőven akad más a helyébe. Na meg a Homeland annyira azért nem nőtt a szívemhez, mint a fenti két sorozat régen.
  • GregSB
    Szerintem teljesen jol mukodik a sorozat Brody nélkül, nekem tetszik a 4. évad.
  • Quantumleap
    Ezek után extrán gagyi lenne, ha tényleg meglépnének egy ilyet.
  • ForzaInter
    én is azt hittem, hogy tényleg visszatér, akkor folytatom, de csak halu volt:D
  • vg
    Na, csak visszahozták... Majd szóljatok, ha valóban visszatér, újra elkezdem nézni.
  • Quantumleap
    Na, vajon a következő rész egy Brody-s halu centrikus epizód lesz?
  • Borg
    Hát ja, pedig ennél még nagyobb cliffhangerrel is befejezhették volna :)
  • Zoli007
    Uhh, a végén néztem nagyot.
  • AnuluWork #260