Grand Theft Auto V
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Annyit sem érünk, mint az égrõl zuhanó madár, Aki halni készül de küzd még az életér’ De mit mutatunk fel, ha nálunk pihen meg a halál?
Aláírás (max. 200 bet?, nem tartalmazhat HTML, vagy UBB kódot, és 2 soremelés megengedett)
Normális h 5 és fél óra baszakodás után nem kaptam semmit a pénzemér'? pedig nincs lassú netem
Mindent jelölni kell,beállításokat nézd át ott lesz a gond.Késöbb ráérek megnézem majd
Meg tudná nekem mondani valami, miért nincs térképem miközben vezetek? Bocs a hülye kérdésekért, de most kezdtem el és most vettem ps3-at.
Eddig csak PC-n játszottam.
Ja és még 1 kérdés, amikor valahova mennem kell (sárga pötty) akkor nem mutatja az útvonalam Van valami gps vagy valami?
Köszi!
Aláírás (max. 200 bet?, nem tartalmazhat HTML, vagy UBB kódot, és 2 soremelés megengedett)
Vérdíjat,hogy lehet kitûzni?
Köszi!
Annyit sem érünk, mint az égrõl zuhanó madár, Aki halni készül de küzd még az életér’ De mit mutatunk fel, ha nálunk pihen meg a halál?
Live-on semmi gond nincs
jók ezek a Beach cuccok:)
''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''
Franklinel megcsináltam a 2 kocsit kelett elvinni egy helyre de Michael. semmi
meg Trevoral se...:Skajak szétbasz az ideg segíts egy kicsit:)
''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''
amúgy:
run like the wind acsit (trophy-t) úgy sikerült végül megcsinálnom, hogy bountyval a fejemen helikopterrel felmentem maximum magasságba. térképen láttam, hogy 1-2 ember jött volna utánam, de nem értették hol vagyok. :)
egyébként azt mutatja valahol, hogy mennyi a vérdíj magadon?
VAN 3 FASZIM T.F.M.
és 42% nincs küldetés semmi mit kell csinálni ,hogy legyen vagy hova menjek ??:)
Az sem baj ha szerzel néhány ismerõst, akikkel tudod folyamatosan nyomatni, illetve egy jó crew is sokat segíthet.
"None of you seem to understand. I'm not locked in here with you. You're locked in here with Me!"
Illetve azt sem tudom,hogy az az volt-e,mert egy fehér pont volt a térképen ami mozgott,majd mikor odamentem hozzá akkor azt jelölte h vagy bement egy házba vagy egy épület tetejére ahova én nem tudtam felmenni.
Remélem sok lövöldözõs küldi lesz,mert szeretek R játékokban lövöldözni de a sztori módban keveseltem a lövöldözést.
Most Box-on gyári Hdd-vel semmi gond nincs eddig,lekopogtam:)
Jah és elsõ indulásnál kapásból kifagyott a Lamar versenyzõ után.Fent maradt a felirat,közben meg ment a játék,hallottam ahogyan megy a karakterem stb....de töltõképernyõt rakott elém.Ugyan ezzel visszalépve fps módban mutatta a karakterem de nem volt hajlandó mozdulni.
Okos ember hülyéskedik, hülye ember okoskodik. Ne vitatkozz idiótákkal! Lesüllyedsz a szintjükre ott meg legyõznek a rutinjukkal. Szükséges, általános jelenség.
Sakkoo.......Baszkiiii
Majd ha olcsóbb lesz akkor többen is lesznek vagy legalábbis lesz állandó játékos bázis
Amikor visszaváltottam Trevorra, Õ egy hegytetõn volt berúgva, egy
PC konfigom a Be quiet! Pure Base 500DX White házban: GIGABYTE Z490 GAMING X, Intel i7 10700K 3.8 Ghz (5 Ghz) , 32 GB DDR4 RAM, NVIDIA GeForce RTX3080, Windows 10 Pro 64bit, HP Reverb G2
Hogy a fenébe kapok lóvét? Mert akárhány küldetést csinálok sosem lesz több a lóvém???
Sakkoo.......Baszkiiii
GTA V Online-hoz (PS3) keresnék egy partnert, akinek szintén szüksége van az online trófeákra ( PL: nyerj mindenbõl 1-et stb.) szóval amihez 2 ember szükséges, plusz amiben szeretne, én is tudnék segíteni.
Ha tud, kérem segítsen valaki :)
PSN : Danikaaa93
Másnap a Sentinelemet duplázták meg nekem :D
Okos ember hülyéskedik, hülye ember okoskodik. Ne vitatkozz idiótákkal! Lesüllyedsz a szintjükre ott meg legyõznek a rutinjukkal. Szükséges, általános jelenség.