Grand Theft Auto V
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Amúgy itt is megerõsíthetem, hogy igen jelenleg még mûködik az Online Gold nélkül.
''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''
''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''
Tedd át magad passzívba addig,sietek
Nincs opcio ennek elutasítására vagy rákérdezne esetleg el akarom fogadni vagy sem.Ez az instant bekerül a pénz mennyire hülyeség már
Aláírás (max. 200 bet?, nem tartalmazhat HTML, vagy UBB kódot, és 2 soremelés megengedett)
Nem úgy volt hogy csak elõrendelõk kapnak majd "Atomic" hõlégballont ? 😄 Mivel én December 10-én rendeltem meg a PS3-at,GTA V Bundlevel és mégis vannak Atomic hõlégballonok. 😄 Elõre is köszi a választ.
CPU: AMD Phenom II X4 965 Black Edition 3.4 Ghz RAM: Corsair XMS3 4GB DDR3 1600Mhz GPU: ASUS nVidia GeForce GTX 750 Ti OC 2GB GDDR5 OS: Windows 7 PSN ID: Robbie_0222
Ha nincs Xbox-ra Gold akkor át sem tudod váltani a töltõ képernyõnél hogy Online vagy Story... Autómatán beadja valamelyik Offline karaktert a 3 közül.
...::::::...
"Megvan hogyan lehet kicselezni az Xbox Live Goldot. A GTA V töltésképernyõjén kell még átváltani Online módba és ingyen tudsz játszani a multiban. Persze Gold nélkül megy és ezt én onnan tudom hogy most jelenleg nincsen goldom. A GTA V-ben ma fedeztem fel egy kis félrenyomásnak és a húgom közremûködésének köszönhetõen. Újra meg újra tesztelve van, tehát hajrá! Más fiókokon és 2 Xboxon lett kipróbálva. PS-3-on nem tudom hogy mûködik-e!"
Aláírás (max. 200 bet?, nem tartalmazhat HTML, vagy UBB kódot, és 2 soremelés megengedett)
Nem is tervezek hozzányúlni esetleg majd akkor ha minden olyat megszereztem amiért küzdeni kell és tényleg nem számít a pénz+unlock lesz mindenen mert közben arra is rájöttem,hogy hiába a pénz ha zárva vannak a dolgok😊
De azért csak megtartottam nem volt szívem úgy eldobni,annyi tényleg,hogy teljesen mellözöm
Tom, szerintem ne tartsd meg! Nem kerülsz semmi hátrányba csak többet kell gengszterkedned, vagyis növekszik az online szavatossága. Engem még az elején, októberben csábítottak, hogy pénz-hack így-úgy sunnyogjak, de kitartottam és most egy becsületes ruppótlan csóró suttyó nigger karakterem van, nyolc kerék, két szoba, Beverl ... ööö Rockford Hills-tõl egy köpésre <#nevetes1>#nevetes1>
\"For he did not know, that beyond the lake he called home, lies a deeper darker ocean green ...\"
CPU: AMD Phenom II X4 965 Black Edition 3.4 Ghz RAM: Corsair XMS3 4GB DDR3 1600Mhz GPU: ASUS nVidia GeForce GTX 750 Ti OC 2GB GDDR5 OS: Windows 7 PSN ID: Robbie_0222
Azt meg mindenki eldönti, hogy így csalás-e, vagy nem. : D
Engem különösebben nem izgat a dolog, ha van lóvé akkor is ugyan úgy csinálom a küldetéseket stb mint eddig.
Így se könnyü érvényesülni.A becsületességgel meg ebben az esetben jobban is meg lehet ölni a játékélményt!
Csak 10 millás részletekben😊
köszi az infot!
De tényleg ez normális Gta online,hogy valakinek van 1 milliárdja?
Azért nem kevés pénz és ez tényleg ki adhatta oda lol
Lehet csak tévedésböl
Minden elözetes elfogadás nélkül bekerült a pénz hozzám.
Na most nekem ez nem kell,hogy szabaduljak meg a pénztöl?Esetleg kell v.kinek?
Majd jelöljetek be,visszajelöllek,PSN ID: Robbie_0222
Én is tegnaptól kezdtem el játszani a GTA V-öt,nagyon tetszik a játék és a PS3 Konzol is,megvagyok vele elégedve. 😄
Szóval a kérdésem,PS3-on mivel lehet lemerülni a víz alá és mivel lehet feljönni ? Egyszer valahogy sikerült lejutnom de megfulladtam mert nem tudtam visszajönni. 😄 Elõre is köszi a választ.
Ps3-an nyomom a GTA 5-öt 102-es tv-n és ha kellõ távolságból játszom kicsinek tûnik a minimap,nem lehet rajta vhogy nagyítani esetleg ?