Grand Theft Auto V

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Alapból van a játékban Atomic Blimp, de elvileg csak az elõrendelõk kaptak olyan lehetõséget, hogy vezethetik is. Viszont, mivel ez egy a tokban lévõ DLC kód ezért maradhatót olyan példány is.

Amúgy itt is megerõsíthetem, hogy igen jelenleg még mûködik az Online Gold nélkül.

Tikal
csak úgy tudsz másnak pénzt adni, ha az utcáról beszedsz egy autót, feltuningolod és azt adod oda. Igaz így aki ad az bukik többet mint amit az autó ér, de a milliárdokból ugy sem számit, gondolom.

''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''

Tikal
nem lehet pénzt küldeni, kivéve ha hacker õ is

''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''

Nem tudom,hogy kell átadni de gyere bankhoz 10 perc múlva lehet találunk rá megoldást.
Tedd át magad passzívba addig,sietek
szega96
Ha boxon tolod, akkor nekem elküldheted a felesleget 😄 gamertag: szega96

Lehet venni amúgy igazi pénzért ingame Dollárt ha jól tudom.Na ennek is jól keresztbe tettek söt mi több teljesen meg is ölték lol
Elegem van már ebböl a pénzküldésböl.Van olyan mikor óránként küldenek megint milliókat.Játêk nagy részében csak ki-be pakolom a rohadt pénzüket.
Nincs opcio ennek elutasítására vagy rákérdezne esetleg el akarom fogadni vagy sem.Ez az instant bekerül a pénz mennyire hülyeség már
Doog
Lehet igazad van, akkor viszont örülni kell. <#vigyor>

...::::::...

xxdani
Kipróbáltam egy profillal amin nincsen live és mûkõdik. Tudtommal nincs ingyen live hétvége. Ha az lenne mindenhol menne a reklámja. Én se hittem el

Aláírás (max. 200 bet?, nem tartalmazhat HTML, vagy UBB kódot, és 2 soremelés megengedett)

Hali!

Nem úgy volt hogy csak elõrendelõk kapnak majd "Atomic" hõlégballont ? 😄 Mivel én December 10-én rendeltem meg a PS3-at,GTA V Bundlevel és mégis vannak Atomic hõlégballonok. 😄 Elõre is köszi a választ.

CPU: AMD Phenom II X4 965 Black Edition 3.4 Ghz RAM: Corsair XMS3 4GB DDR3 1600Mhz GPU: ASUS nVidia GeForce GTX 750 Ti OC 2GB GDDR5 OS: Windows 7 PSN ID: Robbie_0222

Doog
Szerintem hülyeség... Ingyen "Gold napok" van az Xbox-nál biztos. : D
Ha nincs Xbox-ra Gold akkor át sem tudod váltani a töltõ képernyõnél hogy Online vagy Story... Autómatán beadja valamelyik Offline karaktert a 3 közül.

xxdani
Facebook-on írták nem tudom valóban megy-e így gold nélkül a GTA online, de egy próbát megér ha érdekel valakit.

"Megvan hogyan lehet kicselezni az Xbox Live Goldot. A GTA V töltésképernyõjén kell még átváltani Online módba és ingyen tudsz játszani a multiban. Persze Gold nélkül megy és ezt én onnan tudom hogy most jelenleg nincsen goldom. A GTA V-ben ma fedeztem fel egy kis félrenyomásnak és a húgom közremûködésének köszönhetõen. Újra meg újra tesztelve van, tehát hajrá! Más fiókokon és 2 Xboxon lett kipróbálva. PS-3-on nem tudom hogy mûködik-e!"

Aláírás (max. 200 bet?, nem tartalmazhat HTML, vagy UBB kódot, és 2 soremelés megengedett)

Nem használtam el semmit belöle.Kivettem bankból L1-es karakterrel és ott pihen.
Nem is tervezek hozzányúlni esetleg majd akkor ha minden olyat megszereztem amiért küzdeni kell és tényleg nem számít a pénz+unlock lesz mindenen mert közben arra is rájöttem,hogy hiába a pénz ha zárva vannak a dolgok😊
De azért csak megtartottam nem volt szívem úgy eldobni,annyi tényleg,hogy teljesen mellözöm
Macccy
Igazi homárság amit ezek a pincebogarak nagymenõ-hacker néven mûvelnek. Kéretlenül cseszik szét mások játékát (Ti) és mások munkáját (Rockstar), totál szánalom ... Van olyan gémer gyík aki megtartotta és elszórta harci helikopterekre meg kocsikra (ahelyett, hogy lopott volna a kis kommandós "becsületesen" a támaszpontról, hehe) és most unja az egész eddigi játékot. Aztán ha BAN-t kap, akkor meg nem elsírja magát, hogy hülyeséget mûvelt, hanem a Rockstar-t fogja hibáztatni az összes fórumon, hogy mégis mekkora szemetek amiért kivágták ...

Tom, szerintem ne tartsd meg! Nem kerülsz semmi hátrányba csak többet kell gengszterkedned, vagyis növekszik az online szavatossága. Engem még az elején, októberben csábítottak, hogy pénz-hack így-úgy sunnyogjak, de kitartottam és most egy becsületes ruppótlan csóró suttyó nigger karakterem van, nyolc kerék, két szoba, Beverl ... ööö Rockford Hills-tõl egy köpésre <#nevetes1>

\"For he did not know, that beyond the lake he called home, lies a deeper darker ocean green ...\"

Értem,köszi.

CPU: AMD Phenom II X4 965 Black Edition 3.4 Ghz RAM: Corsair XMS3 4GB DDR3 1600Mhz GPU: ASUS nVidia GeForce GTX 750 Ti OC 2GB GDDR5 OS: Windows 7 PSN ID: Robbie_0222

Doog
Félre ne értsd nekem mindegy kinek mennyi pénze van, meg ki tartja meg, és ki nem.

Azt meg mindenki eldönti, hogy így csalás-e, vagy nem. : D
Engem különösebben nem izgat a dolog, ha van lóvé akkor is ugyan úgy csinálom a küldetéseket stb mint eddig.

Itt már csak az a gond ha visszaadnám/jelenteném akkor nagy hátrányba lennék azokhoz képest akik megtartják.
Így se könnyü érvényesülni.A becsületességgel meg ebben az esetben jobban is meg lehet ölni a játékélményt!
Doog
Lesz mire költsek mondjuk sok minden kimaradt
Ja már pakolom be a bankba😄
Csak 10 millás részletekben😊
köszi az infot!
xxdani
karácsony környékén indult be ez a lánc. 24.-én nem volt olyan szerver ahol ne kaptam volna valamennyi összeget. Ez ilyen. Szerintem a játékosok 70-80% biztos kapott nagyobb összeget. A többi meg csak ritkán játszik azért nem 😄 . Én személy szerint megtartottam. Nem érdekel. Oldja meg a R*

Most azon gondolkozok megtartom a pénzt végülis úgy kaptam vagy találtam😊
De tényleg ez normális Gta online,hogy valakinek van 1 milliárdja?
Azért nem kevés pénz és ez tényleg ki adhatta oda lol
Lehet csak tévedésböl
Cél elött,bocs^^
Pedig nagyon jól mentem és 5K fogadásom volt
Köcsög 'Midtown valami Crew csak úgy tud nyerni ha kicseszik mással.Ma másodszor fordította keresztbe rajt elött verdát így feláldozva magát viszont segítve társai helyezését
xxdani
Játékkal jár. Én nem egyszer találkoztam autóval amit senki se vezetett amikor ki akartam szedni belõle a senkit kinyitotta az ajtót végigcsinálta a megszokott mozdulatait mint amikor valóban kiszed valakit majd továbbhajtott az autóval mert ugye nem volt benne senki így kiszedni nem tudta. Vannak furaságok

Lenne egy kérdésem,játszottam nem rég haverommal Online-ba,mentünk kocsival,stb... volt közelünkben kb. 3-4 BOT azaz nem játékos által irányított karakter,autóval majd elakartuk lopni egyszer csak eltûnt mind a három,azaz respawnolt,de már nem elõször fordult elõ,ez mitõl lehet ?

Hol tudom átrakni a bankba mert nálam van a pénz.
Tikal
Nem tudod másnak adni. Egyetlen megoldás, hogy csinálsz egy második karaktert, azzal felveszed a bankbol a pénzt, és csak annyit hagysz amennyi volt elõtte illetve jónak gondolsz, aztán törlöd a második karaktert.

Nem tudom ki,miért,hogyan de küldött 1 Milliárd Dollárt-.-
Minden elözetes elfogadás nélkül bekerült a pénz hozzám.
Na most nekem ez nem kell,hogy szabaduljak meg a pénztöl?Esetleg kell v.kinek?
xxdani
az elmúlt pár napban többen panaszkodtak rá xbox on, hogy time out-ol. 8 megás net bõven elég. van aki 3 megással játszik

Amúgy ennyire instabil lenne a GTA V Online PS3-on ? Tegnap akartam menni este 7 óra körül megint Timeout volt,majd 9 fele már ment,megpróbálom most hogy megy-e,pedig 8 megás netem van,nektek is sokszor nem megy az online ?

Nem nagyon. 😄 De azért kicsit érdekes... Rövidnadrág,rövid ujjú,térdig érõ hó,meg mindenki bikinibe szaladgált a Santa Maria Beachen. 😄 <#nevetes2>

<#nevetes2><#taps>
Lunki88
Akkor dolgoztak a hókotrók biztos. 😄
Igen,nálam is van hó,kicsit meglepõdtem de aztán kiderült hogy a haveromnak is van benne hó. 😄 Bár tegnap 6-tól fél 9-ig nem is ment a GTA Online,lehet azt csinálták vagy nem tudom,de mindig Timeout volt.

xxdani
van tegnap óta. illetve tegnap tuti volt. Csak online van hó január 4 ig azt hiszem

Semmi hóesés pedig azt írták lesz.Nálatok van?
rastaman
na mi van, csak nem mindenkinek gta v-öt hozott a jézuska? <#idiota>

Köszi mindkettõtöknek,már sikerült! 😊
Majd jelöljetek be,visszajelöllek,PSN ID: Robbie_0222

ronso
Lemerülni a R1 el kell

Sakkoo.......Baszkiiii

xxdani
bal stick fel le közben mész (úszol) elõre a vízben való emelkedés/süllyedés .

Hali!

Én is tegnaptól kezdtem el játszani a GTA V-öt,nagyon tetszik a játék és a PS3 Konzol is,megvagyok vele elégedve. 😄
Szóval a kérdésem,PS3-on mivel lehet lemerülni a víz alá és mivel lehet feljönni ? Egyszer valahogy sikerült lejutnom de megfulladtam mert nem tudtam visszajönni. 😄 Elõre is köszi a választ.

xxdani
online-ban lehet csak

Hali!

Ps3-an nyomom a GTA 5-öt 102-es tv-n és ha kellõ távolságból játszom kicsinek tûnik a minimap,nem lehet rajta vhogy nagyítani esetleg ?

rastaman
pár ilyen mellék küldetés karakterhez van kapcsolva. lásd: csak michael tudja megvenni a kikötõt, ahol a szonár is található.

Mégis csak sikerült😊) Franklinnel kellett érte menni 😊 kicsit vicces hogy Trevorral szenvedtem meg szedtem össze az összes darabot, erre Franklin kapja.😊)
Hello! Össze gyjtöttem az összes ürhajó autó darabkát mind az 50-dbot leirás szerint elvileg meg jellenne a térképen Omega sivatagi garázsában. Nekem ez sajnos nem történt meg😞 Mitõl lehet? (A játékban a fõ sztorit végig vittem és megcsináltam minden féle küldetést.)
ronso
Olcsobban megvetted volna boltban az tuti.Én 15 be vettem cd galaxisnál.

Sakkoo.......Baszkiiii

Megoldódott 😄 vmiért kiszedte az active downloadsból a box a cuccot, de megnéztem a history-t és 75%-tól folytatta a letöltést. Qrva szép, nagyon hangulatos game eddig.