Grand Theft Auto V

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

oneal1
nem tudtok esetleg olyan boltot aki pikkpakk pontos küldéssel is teljesíti a rendelést.
szinte az egész nap az egyetemen leszek, úgyhogy a futár kizárt sajnos:S

!Forza Ferrari!

Waczkor
Már csak egy hét<#eljen>

XBOX Live Gamertag:Waczkor

oneal1
áh én jövõ héten tolni akarom!😊

!Forza Ferrari!

jackoneill90
csak bírd kivárni az árcsökkenést.

http://muszaly.hu A szingularitás fel fog robbanni. Akármit is jelent.

jackoneill90
ha nem veszed meg most, késõbb úgyis lemegy az ára. nézd meg gta4 kb 6000 most. sana 4000

Hát jobban megéri inkább eladni a játékokat, mert kb. nagyon nevetségesen alacsony árakon számítják, csak be sajnos :S.

Bioshock 2-t nem rég 4500-ért vettem újonnan, s sokallják 3000 ezerért bevenni.... Ennyiért lazán el tudnám adni szntem.

oneal1
hoppá azthittem ott a csúszás, köszi!!!

!Forza Ferrari!

Konzolok szervizébe ingyen kiszállítják, ha elõrendeled még aznapra. (Jövõ hét keddre)

oneal1
értem köszi!😊 veszprémi vagyok, szóval éjféli átvétel nem lesz😄

!Forza Ferrari!

Én a konzolok szervizébõl, de a Gameshop is jó. Mind2 helyen átveheted már éjfélkor is a játékot.

Illetve a konzolok szervízébe beviszek 1-2 régebbi játékot is, így olcsóbb lesz a gta.

oneal1
épp azon idegeskedtem most reggel, hogy miért nem adják ki pc-re egyenlõre, miközben rájöttem, hogy minek ez, mikor itt a ps3😄😄

Rendeltétek elõ már többen? ha igen honnan?

!Forza Ferrari!

Waczkor
IGN First Hands On

Egészen elképesztõen durva lesz,bár ezt amúgy is lehetett tudni<#eljen>

XBOX Live Gamertag:Waczkor

Két hét múlva ilyenkor már rengeteg videó lesz fent szntem 😄. Fõleg, hogy warezra szntem 1-2 nappal korábban kijön, mint mindig.

Persze egy ilyen játék megérdemli, hogy megvegyem eredetiben.

a Rockstarnak ez soha nem volt szokása, csak az ilyen bemutatós, gameplay részleteket tartalmazó videókat mutogatják
Amúgy elég fura nekem, hogy semmi normális gameplay videót nem láthattunk a játékról. Vártam volna egyet, ahol pl. egy küldetést megcsinálnak, tehát hogy legalább 10-15 percig folyamatos játékot mutatnak.

Gondolom ez vmi marketing fogás lehet. Így még jobban feltüzelik az embereket.

Hát eleve duplán vannak az xbox játékok...

szega96
2dupla

jackoneill90
ha 2dvd akkor miért ne egy duplarétegûre tennék rá?

Csak próbált szivatni 😛.

Amúgy gondolom az egyik lemez tartalmát felrakja a vinyóra a játék, a másikról meg fut. 8 giga memó van csak megadva követelménynek.

kill3r21
Én úgytudom 2DVD
Tehát max 2x 7,8GB legalábbis xboxon
jackoneill90
épp csak 21giga lesz.

Ma vettem egy 20 gb-os hdd-t, csak a gta miatt hehe.

az egyik lemezen csak a telepítendõ cucc lesz (ami mehet akár pendrive ra is, HDD híján)
A játék elvileg 8 gigát felrak az xbox hdd-re (aki arra veszi). Remélem ezt 2 lemezzel oldják meg nem pedig xbox liveon keresztül, mert az nincs nekem és nem is akarok elõfizetni rá, mert playstation 4-et fogok venni majd 😛.

játék megjelenés után 2 héttel indul az Online
multi
Lehet, hogy csak 2013-ban jelenik meg a játék. 😞

PlayStation 4 Pro + UE 55 KS7000 SUHD+ Astro A50. Na de hol vannak a játékok?! ---> Nintendo Switch

jackoneill90
Ennyi.

tommygear
ne magadból indulj ki 😄
Tudod, a Tetris az egy szoftver.

Papesz

akyyy
Akkor menj és játszál a tetriseden.

&#778; &#778;&#778; &#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;

Van aki játszani szeret, van, akinek meg az a fontos, hogy a haverjainak el tudja mondani, hogy friss hardvere van.

Papesz

muHaHaHa
A debut trailer végén léghajót észre vettétek? 😄
"theft" elsõ "t" betûje melett van.

San Andreas lesz az. Ami elvileg több várost jelent, nem csak Los Santost.

Because fuck you. That\'s why.

Én is azt hittem, hogy Vice City, de Los Santos-sal is beérem 😊 Kár, hogy nem írták, hogy mikor jelenik meg.

Kit--Kat
Elején a tengerpartnál egy pillanatra megörültem, hogy Vice City lesz. Kár érte, hogy Los Santos lett belõle... Így már annyira nem érdekel a játék.

\"akkor még bámultam a felnőtteket, azt hittem jó lesz majd, ha egyszer én is nagy leszek\"

Victor1103
Csak aztán nehogy koppanjon a közönség mikor kiderül, hogy a játék 3DS-re vagy Wii U-ra jelenik majd meg 😄

Asrock M3A77DE ; Amd Phenom II x6 1055 2800mhz ; 4gb samsung ddr3 1333mhz 2×2gb dual chanel ati hd 5750 1gb ddr5 dx11 ; Hitachi 1tb sata 2

én attol félek, hogy sok millio ember lerohanja a rockstargames honlapját és lefagy az egész rendszerük :S GTA IV trailernél is ez volt. remélem, hogy megegyeztek IGN, stb... nagyobb gamer oldalakra és õk is megkapják a trailert és kirakják amikor kell és igy nem lesz az hogy az egész csorda egy irányba megy.

5 és fél óra múlva itt a trailer

Xbox Live! gamertag: csodaleny PS3 ID: EU: csodalenyEU, US: csodaleny

tommygear
6 éves ócska hardvered tényleg az igényességet mintázza 😄 fanboy...
kevesebb mint 1 nap és trailer!

zaki
London lesz szvsz... De majd kiderül jövõ héten.

kifli
csak az igényesebbik része az emberiségnek...
Mibe különbözik? Talány annyiból, hogy majd tán ez is, mint az összes többi JÓVAL a pc verzió elõtt jelenik meg? Akkor mért is a f.szért is kéne átjárnom a pc totyikba?

A GTA4 esetében nem szúrta a szemedet hogy pörög mind2, nem értem minek ezen pattogni mint a popcorn...

Xbox Live! gamertag: csodaleny PS3 ID: EU: csodalenyEU, US: csodaleny

* LA helyett LV-t akartam, bocsi. 😊
Szerintem San Andreas nem lesz. Legalábbis akkora városokkal mint Liberty biztosan nem. Jelenlegi konzolokra készül a GTA V. És egy X360-on nagyon sok lemez kellene hozzá, sõt még PC-n is a DL DVD az elterjedt. Szerintem azt okosabb lenne meghagyni a következõ generációs konzoloknak.

Amúgy valóban a zöld alapján lehet valamelyik SA város, fõként LA vagy LS. Bár szerintem még Vice Cityre is van esély. A GTA IV-ben és EFLC-ben nagyon sokszor elõjött Vice City, még rádiót is kapott, sõt láthattuk, hogy még mindig a drog fõvárosa. És szerintem az sehol nincs leírva, hogy egy korszak váltás esetén is Vice pinkbe és neonba kell hogy ússzon. Még a jelenlegi logó végleges mivoltában se vagyok biztos. Mert ha mondjuk tényleg egy pink FIVE felirat lenne szerintem egybõl tudná mindenki hogy VC és nem lenne akkor felhajtás mint ami most van. Plusz szerintem könnyen variálható a FIVE felirat VICE felirattá. Bár az is igaz a GTA VIce se egy lenne egy rossz megoldás.
<#wilting>
Bronx South
Kár hogy ezt se az összehasonlító videók, se a személyes tapasztalataim nem támasztják alá. De hintsed magad továbbra is a porcukorban. <#eljen>

jaszy
Az a konzolos 😄