Grand Theft Auto V

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

KG21
az autófizika részével nem értek egyet. Nálam ez rombolta le a játékélményt, sínautókázás az egész. Úgy érzem ott van alatta a megfelelõ fizika, hogy olyan legyen mint a IV volt, de elszarták a handling beállításokkal, sínautó az egész irreális gyorsulással nagyon rövid féktávval. Remélem egyszer talán pcn moddolják majd megfelelõre 😞

AMD FX6300 | MSI HD7850 2GB OC | 8GB DDR3 1600

Spoiler mentesen azoknak akik várják de rinyáznak:

X360-on toltam 2-3 órát vele. Szaggatásba nem ütköztem, belassulásokba itt ott igen de abszolút nem vészes (robbanások voltak, nagy kocsikat egyberakós robbantgatást nem csináltam csak azért hogy lássam akkor van-e szaggatás vagy sem). Popup csak a messzi távolban, pofánk elé kerülõ textúra még porkával száguldva a városban sem fordult elõ, holott a látótáv jelentõsen nagyobb mint a GTA 4-ben. A sztori ötletes hangulatos tele poénnal, a GTA 4 monotonságát már csak ez is elcsapja, a számtalan lehetõségrõl nem beszélve. Mesterséges intelligencia jópofa, GTA 4-nél jobb de csodát senki ne várjon. GTA szintû, továbbfejlesztett a 4-hez képest, ennyi. Látvány tényleg hasonló mint amit a videókban mutattak csak kb 25-30 fps közötti sebességgel élsimítás nélkül. Az irányítás-fizika valamelyest javult is de kicsit arcade-abb irányba is elmozdult a 4-hez képest, szerintem pozitív irányba, sokkal élvezetesebbek az autós száguldozások. Törésmodell és annak fizikája is javult. A látvány erõsen jobb a GTA 4-nél. Bugok? Vannak itt ott fizikai, vagy grafikai bugok, néha az MI is meg tud hülyülni, de semmi olyan amitõl falhoz csapódnánk egy ilyen kaliberû - összetettségû játéknál...Fogalmazzunk úgy hogy ha a Skyrim egy bugtó, az Arma egy bugtenger akkor ez a játék legfeljebb egy bugköpet. Tényleg minimális, abszolút nem vészes.

Röviden és tömören, MINDENT ami a GTA4-ben hibádzott elég komolyan orvosolták. MINDENT.😊

LiveId: HUNRa1n PsnId: HUNKa1n

Értem én nekem meg sajna meg kell várni a PC-s verziót mert se XBOX-om se PS3-am nincsen sajna,next gen konzolok meg nagyon drágák még,majd ha jó 1-2 év múlva vagy késõbb lejjebb megy az ára a Next Gen konzolnak jó lenne beszerezni egyet.

CPU: AMD Phenom II X4 965 Black Edition 3.4 Ghz RAM: Corsair XMS3 4GB DDR3 1600Mhz GPU: ASUS nVidia GeForce GTX 750 Ti OC 2GB GDDR5 OS: Windows 7 PSN ID: Robbie_0222

Kongy
Mai gépekkel már tökéletesen megy a GTA IV, a legújabb patch-el, bármelyik PC-n. Jobb is, mint konzolokon. Ha a GTA V is PC-re jönne kedden, akkor lehet inkább azt venném, mert biztos, hogy sokkal szebb is lehetne.. bár ha tényleg olyan jó a játék, mint amilyennek tûnik, akkor beérem a PS3 verzióval is 😊

"He who makes a beast out of himself gets rid of the pain of being a man" - Dr Johnson

Na ja,hiszen a GTA IV-hez is mennyi volt,ott mondjuk minimum 1.0.4.0 patch kellet mert patch nélkül szaggatot PC-én mint állat (meg néha azzal is) 😄

CPU: AMD Phenom II X4 965 Black Edition 3.4 Ghz RAM: Corsair XMS3 4GB DDR3 1600Mhz GPU: ASUS nVidia GeForce GTX 750 Ti OC 2GB GDDR5 OS: Windows 7 PSN ID: Robbie_0222

Kongy
Nem kell befosni, lesz patch biztosan..

"He who makes a beast out of himself gets rid of the pain of being a man" - Dr Johnson

Mármint a játék ? :/ Mi féle bugok ? Grafikai,irányítás ?

akyyy
amugy jó sok buggal van tele az egész 😞

̊ ̊̊ ̊̊̊ ̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊̊ ̊̊

Nagy veszteség nem éri õket, akik eddig is warezoltak, azok továbbra is csinálni fogják. Akiknek meg nem tört az XBOX/PSük, azok továbbra se fogják emiatt az 1 játék miatt kockáztatni a bant, így valószínûleg megveszik inkább...

ha jól rémlik a 4 még hamarabb fent volt, szóval ez még annyira nem gáz, meg egyébként sem
Ami a kalózoknak szerencsés nap, de a kiadónak igencsak szerencsétlen. A babonát már ne is említsem.
Péntek 13 is van.
Ez, a nap a Rockstar-éknak "Fekete Péntek" néven fog bevonulni a játéktörténelembe, a konzolos verziók warezra történõ kikerülése miatt.
oneal1
konzolvilágról megjött a visszaigazolás viszont elég lazák..😄 kiszállítás idõpontja: keddtõl csütörtökig

!Forza Ferrari!

gyerekek hétvégén kimennék pecsába gépet venni valami használtat milyet kell vennem ahhoz hogy menjen gta5?
kill3r21
És megy is! Eltüntem 😊
Kint a scene verzió:

Grand.Theft.Auto.V.XboX360.RF-iND
Doog
Utolsó pillanatokban én is elõrendeltem xbox360-ra. : )

...::::::...

Ha beraksz egy lemezt nem fog menni. De le lehet majd tölteni ps3 játékokat.

Rayden02
Vigyázat,elég spoileres,elég sok mindent megmutat szinte mindenrõl!
52 kép a GUIDE-ból!

AMD Phenom II X4 Black Edition 965 ,Gigabyte GA-MA790X-UD3P,6GB Kingston HyperX DDR2 1066mhz,Gigabyte Radeon HD 7850 2GB 256bit OC WindForce Edition

GregSB
Ezekszerint a PS4 kompatibilis lesz visszafelé? Menni fognak rajta ps3-as játékok?

Sok minden, azért nem látható. Mindenesetre az egyik legszebb játék lesz a mostani konzolokra az nem kérdéses.

Waczkor
Rövid gameplay jelenetek

Spoiler veszély!!!

Egy srác rakja fel apránként.

XBOX Live Gamertag:Waczkor

Lehet majd az új konzolokra pl. ps4re is venni ps3-as játékokat, persze arany áron elvileg 😄.

Engem pl. a last of us érdekelne ps3-on, de nem akarok ezzel bajlódni, hogy veszek egy ps3-at, rá a játékot majd még adjam is el.

Majd ps4-re beszerzem inkább, mégha ki tudja lesz egy huszas is 😄. Egyszer az életben belefér.

Ami kijött x360/ps3 gameplay az a UBI cáfolta, hogy így nézzen ki. Az valami belsõs tesztdemó volt még egy nagyon korai buldböl.

Amúgy azért várják szntem sokan a játékot, mert kb. semmit nem lehet róla tudni. Kiadtak 1-2 ilyen összevágott videót és ennyi.

Semmi rendesebb gameplay 😄. Jól csinálja a rockstar games. Tudják, hogy kell felcsigázni a népet 😄.

oneal1
én lennék ha veszprémben odaadnák😄😄

!Forza Ferrari!

Van olyan elvetemült köztetek aki már kedd éjfélkor megveszi a játékot? 😄

Kongy
15-16k max.

zoliii
Lehet már tudni, hogy mennyibe fog kerülni PS3-ra? 😊

Én a konzolok szervizébõl rendeltem. Szntem hívd fel õket is, hogy van-e még nekik, illetve Amúgy szntem media marktba, sõt még talán tescoba is már lehet kapható lesz 17-én. Persze ott szntem 16 k-ért.

A gameshop, ahol még érdemes próbálkozni szntem.

igen, a Watch Dogs az pont az a játék, ami fényévekkel jobban mutat nextgenen 😊)

épp néztem egy videót a X360 PS3 változatról, komolyan, mint ha egy PS2 videót láttam volna (term. a PS4 után 😊)

Xbox Live! gamertag: csodaleny PS3 ID: EU: csodalenyEU, US: csodaleny

GregSB
Vannak még játékok amik érdekelnek mellette 😊

Pl Watch Dogs-al is akarok majd játsszani.

Az lesz 😊 576-on nem írnak semmit, mondjuk õk drágábbak, de remélem, nekik csak lesz már.

Versace26
Holnap csörögj rájuk,veszteni nem vesztes semmit,és akkor már tudni fogod legalább..

"Senkinek sincs mindig igaza, egyesek viszont mindig tévednek"

én nem kaptam semmit. fasza. kezdek aggódni 😞

Versace26
Én a konzolvilágnál rendeltem elõ Augusztus 19-én,és most jött az elõrendelés megerõsitéses email szeptember 9-én,hogy akarom e még,és hogy akarom átvenni,személyesen 17-én 00-01 óráig,vagy aznap hozza ki a futár..

Nagyon régóta nem volt már ilyen: baromira várok egy játékot, nevezetesen a GTA5-öt 😊

Ha csak ez a játék érdekel, vegyél használtan egy konzolt, told végig a játékot, majd add el a gépet minimális bukóval vagy annyiért amennyiért megvetted. Nem kell ezt így túlaggódni 😊

Senki nem tudja, hogy mikor jelenik meg PC-re vagy nextgenre, egyenlõre úgy tudom, semmi info nem volt a megjelenésével kapcsolatban.

Kiváncsi leszek, hogy a Konzolvilágban lesz-e rendesen. A Console Corner a szept. 3-ig beérkezõ rendeléseket tudja a megjelenés napján átadni, aki szept 3 után rendelte a játékot, az csak szept 30-án veheti kézbe a progit.

Én a KV-nál rendeltem elõ, szept 3-án, eddig nem kaptam sem levelet, sem az oldalukra nem írtak még csak hasonlót sem, mint a CC.

Versace26
Ki mire fogja megrendelni?

Versace26
konzolvilág?

GregSB
Ok, köszi.

Érdekel nagyon ez a játék, de csak ezért nem fogok géming PC-t építeni, laptopomon mindent meg tudok csinálni amire PC kell nekem.

Kifutó konzolokat (X360, PS3) viszont nem akarok venni, ha már veszek konzolt akkor azt akarom az kiszolgáljon a következõ években is.

The Protector
Egyelõre nincs róla információ,de szerintem a pc-s GTA5 el együtt jön majd,hisz pc-nél azért több erõforrás van és az új konzolok is erõsebbek a jelenlegi generációnál.Szerintem mindeképpen fog jönni,ahogyan pc-re is,csak picit többet kell majd rá várni.

Annyit sem érünk, mint az égről zuhanó madár, Aki halni készül de küzd még az életér’ De mit mutatunk fel, ha nálunk pihen meg a halál?

Kongy
Érdekes, lehet elõrendelésben elkelt.

GregSB
Kicsit visszaolvastam itt de nem találtam választ: van valami info arról hogy a nextgenny platformokon (ps4, Xbox -1) elérhetõ lesz a játék azok megjelenésekor?

oneal1
ott nem találom a játékot

!Forza Ferrari!

Kongy
CD Galaxis?

N3suten
Na ide is :

Repülök ,hogy Éljek !mert! Élek ,hogy Repüljek ! Akkor örökre ... ! Ólmot minden impregnált szövetbe ,had legyenek jó nehezek !