1327
250px-GTAV-logo.png
  • kill3r21
    Legjobb amikor ejtőernyőzől , mondjuk a chilliadból, és nekirepül egy madár az ernyőnek :D
  • Amiga
    A törésmodell nekem eddig nagyon tetszik. A csúcs az volt, amikor a reptéren elgázolt egy repülő... épp csak meglegyintett az egyik kerék, a kocsi féloldalasra horpadt és ha 60-ra vissza tudtam gyorsítani... Nagyon tetszett!

Iszonyat jó ez a game.
  • Skyline
    Nincs a vezetéssel semmi gond, arcade-abb de sokkal jobban kijönnek az autók közti különbségek. Az amcsi vas kapar pörög instabil...A német vas fekszi az utat. A sportkocsik fekszik az utat mennek mint a meszes és iszonyat rövid a féktávjuk...A kamion pusztít...A terepjáró billeg városban egy fos terepen üt. A GTA 4-ben gyakorlatilag súlykülönbségek voltak és ennyi. Még a porsche is úgy billegett benne mint egy Citroen kacsa, ami valljuk be nevetséges...

A törés már más tészta teljesen random sajnos... Van hogy egy falat telibeverve maxgázzal egy horpadás és mehetünk tovább...máskor egy kis koccanástól már akad a kerék a kasztniba... De ez van.
  • kill3r21
    Én pont hogy arról olvastam hogy 360asből készült...legalábbis az első :D
  • kem001
    Social Club amúgy megjavult nálatok már?
  • Skyline
    A trailerek a PS3 változatból készültek, erről már nyilatkozott a rockstar is.:)
  • Skyline
    Azt a max fél évet várhatod, elöbb fogják kitolni nextgenre ahonnan szintén jelentősen nagyobb bevételre számíthatnának, de még arra sincs bejelentve, nemhogy pc-s portól beszélgessünk.:)
  • zenoka
    zsir:)
  • Daniel1206
    sziasztok elindult a játék de a töltőképernyőnél tovább nem jut !!csak azt irja hogy "waiting for cloud" ötlet ?? köszi
  • ReszegKoldus
    Olyasmi, kb 28 perc volt végigcsinálni elsőre.
  • zenoka
    ironman tav?:)
  • ReszegKoldus
    Remélem nem nagy spoiler, de az utolsó triatlon verseny nagyon durva...
  • kill3r21
    Dehát látod sokan megitélnek pár képről és egykis gameplayről, én is ezt tettem és látod valszeg nincs igazam :)
  • kill3r21
    Full suit....nemtom én egyből végignéztem az összes ruhát..
  • bake05
    Köszi!Király vagy!
  • bake05
    Ez a Social Club kell az online játékhoz?(PS3)Mert én regizem az oldalukon meg össze is kötöttem a PSN ID-vel.És még mit kell csinálni ha esetleg valaki tudja leírhatná.Előre is köszi.
  • zenoka
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    szepen haza mesz es otthon a gardrobban van egy suit outfit
  • koschwarz
    (last of us: azon kívül, hogy teljesen korrekt gameplay mechanizmusokkal bír, gyönyörű a grafika, és alig van benne bug, olyan története, karakterei vannak, valamint olyan érzelmi katarzissal bír, amit már rég láttunk játékban. "csak" ezért 10/10.)
  • bake05
    Én is még mindig az öltönyön kínlódok...Nincs öltönye otthon lóvém meg nincs annyi hogy vegyek.Azért ez jó,milliós ház kocsi beg mi a facom.De öltönye az nincs...
  • zolee555
    Én nem talátam öltönyt a gardóbban...ott este én is elakadtam...
  • kill3r21
    A Last of us is 10 körül kapott mindenhonnan, én nemrég néztem kb 2, 2és fél óra gameplay-t, (tudom nem olyan mint ha én játszanám) de akkor sem értettem abba mi a 10/10...
    Nyilván a GTA5 sem 10/10 de azért nem rossz, minusz pontot max technikai dolgok miatt lehet levonni (framerate, törés, vezetés) Bár a vezetés csak elsőre furcsa :)
  • bake05
    De jó ez a Redeem cód!Mondom beváltom ezt a léghajós dolgot.Erre azt írja hogy nem jó a kód.Nesze semmi fogd meg jól....Mindegy leszarom..
  • DarkSector
    háde hallottad te is, ez egy 10/10-es játék, a nem lefizetett tesztelők szerint. :D
  • Yoda001
    tegnap 1 körül már boldogan utaztam haza a játékkal, ma települt is (egyébként rendkívül gyorsan felment az a 8,5Gb, kb. fél óra lehetett), aztán most ámulok-bámulok, de azért nem teljes a dolog...
    a vezetési élményt úgy elszúrták, amennyire csak lehet :) tudom, könnyebb és sokaknak jobb az irányítás, de vannak autók amiknél már olyan gyorsan megy az ember, hogy kb. elhányja magát a sok villódzó tárgytól ami mellett elhalad... követhetetlen...:)
    egyébként szerintem minden a legnagyobb rendben, tényleg csak a vezetési élményt bánom, de azt nagyon... illetve a törés érdekes, alig törnek az autók, kb. két véglet van.. van hogy nekimegyek valakinek, az autójának alig lesz baja (a vezető általában meghal), meg van hogy ütközök valakinek és én repülök ki a szélvédőn (egyből meghalás), de pl. volt most délután egyszer olyan is, hogy oldalról-elölről mentem valaki kocsijának, annak meg kiesett az első kerek... wtf? persze lehet hogy rosszul láttam, de hogy valami leesett (lehet, hogy csak az oldalsó elem, de maga a kocsi eleje is lejjebb került), az tuti :D

ha gondoljátok egyébként felvehetnénk egymást friend listre, PS :)
  • bake05
    Oké,köszi!Mindjárt kipróbálom.
  • kem001
    Menj haza, és öltözz át öltönybe. Majd visszamész, és mehet küldetés.
  • bake05
    Én a Lester féle küldetésnél elakadtam.Hiába megyek oda valami ruhára hivatkozik...
  • kill3r21
    Tözsdézz, internet a telón , és ott a money+ blabla, első link
  • DarkSector
    Ezt most nem értem. :D
  • kem001
    Melyik mellékküldetésekkel lehet leginkább pénzt keresni? Nem tudok fegyvert venni, így tovább haladni sem nagyon.
  • kill3r21
    Egykét ember aki fikázódik megsem érdemelnél egyébként...
  • DarkSector
    Be sem jelentettek =/= Nem létezik
  • Neoncsoves
    Szinte biztos, hogy lesz PC-s verzió, illetve nem tudom elképzelni azt, hogy ne jelenne meg next-gen konzolokra is a játék. Simán el tudom képzelni, hogy a PS4 vagy az Xbox One a GTA 5 játékkal (is) debütál majd.
  • ReszegKoldus
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    Meglepődnék, ha egy későbbi DLC-ben nem lehetne kirabolni majd a kaszinót
  • qper
    Azokkal a PS4 és PC verziókkal, amiket be sem jelentettek? Aha, értem, logikus :)
  • Neoncsoves
    Nézzél utána...
  • kill3r21
    Nekem nem gond :)
  • ntex
    sorry, akkor rossz helyen járok :) De remélem azért innen is segítenek páran :D
  • kill3r21
    Tök jó, PC topikban konzolos dolgok vannak, a konzolos topikban meg PC-s :D
  • ntex
    reméljük :D