Grand Theft Auto V
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
AMD FX6300 | MSI HD7850 2GB OC | 8GB DDR3 1600
X360-on toltam 2-3 órát vele. Szaggatásba nem ütköztem, belassulásokba itt ott igen de abszolút nem vészes (robbanások voltak, nagy kocsikat egyberakós robbantgatást nem csináltam csak azért hogy lássam akkor van-e szaggatás vagy sem). Popup csak a messzi távolban, pofánk elé kerülõ textúra még porkával száguldva a városban sem fordult elõ, holott a látótáv jelentõsen nagyobb mint a GTA 4-ben. A sztori ötletes hangulatos tele poénnal, a GTA 4 monotonságát már csak ez is elcsapja, a számtalan lehetõségrõl nem beszélve. Mesterséges intelligencia jópofa, GTA 4-nél jobb de csodát senki ne várjon. GTA szintû, továbbfejlesztett a 4-hez képest, ennyi. Látvány tényleg hasonló mint amit a videókban mutattak csak kb 25-30 fps közötti sebességgel élsimítás nélkül. Az irányítás-fizika valamelyest javult is de kicsit arcade-abb irányba is elmozdult a 4-hez képest, szerintem pozitív irányba, sokkal élvezetesebbek az autós száguldozások. Törésmodell és annak fizikája is javult. A látvány erõsen jobb a GTA 4-nél. Bugok? Vannak itt ott fizikai, vagy grafikai bugok, néha az MI is meg tud hülyülni, de semmi olyan amitõl falhoz csapódnánk egy ilyen kaliberû - összetettségû játéknál...Fogalmazzunk úgy hogy ha a Skyrim egy bugtó, az Arma egy bugtenger akkor ez a játék legfeljebb egy bugköpet. Tényleg minimális, abszolút nem vészes.
Röviden és tömören, MINDENT ami a GTA4-ben hibádzott elég komolyan orvosolták. MINDENT.😊
LiveId: HUNRa1n PsnId: HUNKa1n
CPU: AMD Phenom II X4 965 Black Edition 3.4 Ghz RAM: Corsair XMS3 4GB DDR3 1600Mhz GPU: ASUS nVidia GeForce GTX 750 Ti OC 2GB GDDR5 OS: Windows 7 PSN ID: Robbie_0222
"He who makes a beast out of himself gets rid of the pain of being a man" - Dr Johnson
CPU: AMD Phenom II X4 965 Black Edition 3.4 Ghz RAM: Corsair XMS3 4GB DDR3 1600Mhz GPU: ASUS nVidia GeForce GTX 750 Ti OC 2GB GDDR5 OS: Windows 7 PSN ID: Robbie_0222
"He who makes a beast out of himself gets rid of the pain of being a man" - Dr Johnson
̊ ̊̊ ̊̊̊ ̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊̊ ̊̊
!Forza Ferrari!
Grand.Theft.Auto.V.XboX360.RF-iND
52 kép a GUIDE-ból!
AMD Phenom II X4 Black Edition 965 ,Gigabyte GA-MA790X-UD3P,6GB Kingston HyperX DDR2 1066mhz,Gigabyte Radeon HD 7850 2GB 256bit OC WindForce Edition
XBOX Live Gamertag:Waczkor
Engem pl. a last of us érdekelne ps3-on, de nem akarok ezzel bajlódni, hogy veszek egy ps3-at, rá a játékot majd még adjam is el.
Majd ps4-re beszerzem inkább, mégha ki tudja lesz egy huszas is 😄. Egyszer az életben belefér.
Semmi rendesebb gameplay 😄. Jól csinálja a rockstar games. Tudják, hogy kell felcsigázni a népet 😄.
A gameshop, ahol még érdemes próbálkozni szntem.
épp néztem egy videót a X360 PS3 változatról, komolyan, mint ha egy PS2 videót láttam volna (term. a PS4 után 😊)
Xbox Live! gamertag: csodaleny PS3 ID: EU: csodalenyEU, US: csodaleny
"Senkinek sincs mindig igaza, egyesek viszont mindig tévednek"
"Senkinek sincs mindig igaza, egyesek viszont mindig tévednek"
Senki nem tudja, hogy mikor jelenik meg PC-re vagy nextgenre, egyenlõre úgy tudom, semmi info nem volt a megjelenésével kapcsolatban.
Én a KV-nál rendeltem elõ, szept 3-án, eddig nem kaptam sem levelet, sem az oldalukra nem írtak még csak hasonlót sem, mint a CC.
Érdekel nagyon ez a játék, de csak ezért nem fogok géming PC-t építeni, laptopomon mindent meg tudok csinálni amire PC kell nekem.
Kifutó konzolokat (X360, PS3) viszont nem akarok venni, ha már veszek konzolt akkor azt akarom az kiszolgáljon a következõ években is.
Annyit sem érünk, mint az égről zuhanó madár, Aki halni készül de küzd még az életér’ De mit mutatunk fel, ha nálunk pihen meg a halál?