Grand Theft Auto V
← ElőzőOldal 27 / 27
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Az eddigi hírek, pletykák inkább szólnak LA -ról és egy új San Andreasról mint Vice Cityrõl. Bár nekem tökmindegy mi lesz, az idõintervallum 1970 tõl napjainkig nekem tök 8, a helyszín Európán kívül bárhol jó, legyen jó a story, lehessen benne sokmindent csinálni akár vonatot vagy repülõt vezetni, kaszinózni, és engem megvettek.
A V betû pedig azért zöld színû, mert köze van az amerikai 5 dollárhoz, továbbá része lesz majd az amerikai pénzügyi krízis kiparódizálásának.
A V betû pedig azért zöld színû, mert köze van az amerikai 5 dollárhoz, továbbá része lesz majd az amerikai pénzügyi krízis kiparódizálásának.
mondjuk akkor az V-ös ikon miért ilyen "dollárszerû" zöld és miért nem flamingószínû? remélem azért hogy VC jön
Ezzel nem vagy egyedül, ha VC lesz engem is megvettek. Mai napig kedvenc részem, imádom Miamit. 😊
és mibe fog különbözni? semmibe. konzol topik arra valo, hogy a konzollal kapcsolatos dolgokat megbeszéld, a játék kategoria meg a játékokhoz. és most ki foglak majd bannolni ha hazaérek melobol
̊ ̊̊ ̊̊̊ ̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊̊ ̊̊
Varom igaz a negyedik resz nem volt a kedvencem,de a 2 dlc mar sokkal jobban tetszett.A chinatown wars kivetelevel az osszes 3D-s resz(III,IV,Tlad,Tbogt,Sa,Vc,Lcs,Vcs)100%.Nekem az egyik kedvenc jateksorozatom.Tervben van a chinatown wars is,csak elobb legyen pspm😊
A negyedik resz talan azert nem tetszett annyira, mert nagyon ramentek a realisztikus dolgokra.Pl: bowling,darts.Azert a Vcs mellekkuldeteseivel nem tudta felvenni a versenyt(jet-ski verseny stb).
A negyedik resz talan azert nem tetszett annyira, mert nagyon ramentek a realisztikus dolgokra.Pl: bowling,darts.Azert a Vcs mellekkuldeteseivel nem tudta felvenni a versenyt(jet-ski verseny stb).
\"Szeresd a tavaszt, vagy húzd meg a ravaszt Állj ki délcegen, vagy feküdj ki részegen Próbálj élni boldogan, vagy ne vedd komolyan.\"
lol nincs életed vagy mii...várhatod a sokatmondo traileredet ami annyibol fog állni hogy kb megláthatod az auto kerekét aztán örülhetsz neki
Ez a konzolosok fóruma, az meg a pécéseké. Még csak véletlenül se olvasd el, mielõtt bebüfizel ide...
Xbox Live! gamertag: csodaleny PS3 ID: EU: csodalenyEU, US: csodaleny
Mondjuk a minõség nem feltétlen kell hogy egyenes arányban álljon az eladási mennyiséggel, de itt mondjuk tényleg közel sem errõl volt szó 😊
Ezért fejtettem ki lentebb hogy a véleményem szubjektív... nekem a IV. rész nem lopta be magát a szívembe.
Mindenesetre majd meglátjuk hogy mit tud a Rockstar Games felmutatni az V. résszel...
Mindenesetre majd meglátjuk hogy mit tud a Rockstar Games felmutatni az V. résszel...
Ja valoban elcsesztek az elso reszt, vegulis a megjelenes napjan csak 3.6 millio darabot adtak el belole 😄DDDD
Swedish people are albino monkeys
Nekem a IV. is nagyon bejött, bár az igaz, hogy a Vice City/San Andreas hangulatát nem közelítette meg.
A Kotaku szerint Los Angeles/San Andreas lesz megint a helyszín, és több játszható karakter lesz. Ez mondjuk felveti a több befejezés és a co-op lehetõségét.
Kíváncsi leszek, mikor jelenik meg? Tippek? Én 2012 végét tippelek.
A Kotaku szerint Los Angeles/San Andreas lesz megint a helyszín, és több játszható karakter lesz. Ez mondjuk felveti a több befejezés és a co-op lehetõségét.
Kíváncsi leszek, mikor jelenik meg? Tippek? Én 2012 végét tippelek.
Ez is olyan elcseszett lesz mint az elõzõ rész?
Ha igen akkor már most felejtõs... bár ez az én szubjektív véleményem...
Ha igen akkor már most felejtõs... bár ez az én szubjektív véleményem...
http://www.rockstargames.com/
Várom nov. 2-át, mint a messiást!
Várom nov. 2-át, mint a messiást!
← ElőzőOldal 27 / 27