1327
250px-GTAV-logo.png
  • Tatyla
    Olyan 4k egy 16gigás
  • kem001
    Igen, sajnálom azért, hogy XBox-nál HDD-s telepítés így nem jön össze.. Bár szerencsére nem valami nagy összeg egy pendrive.
  • kill3r21
    Újra elérhető a sajátom, ha valakit érdekel! :)
  • kill3r21
    Szerintem ha a technikai dolgoktól eltekintünk, nem hiába szorják rá a 9-10 pontokat...:)
  • kem001
    Amúgy nem tudom, hogy ti hogy vagytok vele, de eddig iszonyat tetszik a játék, nagyon jól megcsinálták.
  • Tatyla
    igen
  • kem001
    Akkor teljes élmény érdekében jobban járnék ha 2. lemezt pendrive-ra telepíteném, első meg marad HDD-n..
  • kill3r21
    Én pendriveról tolom, mindkét lemez azon van, teljesen jó
  • Tatyla
    mivel külön egység szerintem igen és nem a lemezt pörgeti zugvabugva
  • kem001
    Na de egy kérdés most megfogalmazódott bennem.. Pendrive-ról működne rendesen, ha telepítve lenne rá?
  • Tatyla
    akkor szívás
  • kem001
    7.8 GB kell neki.
  • Tatyla
    remélem egy 8 gigas elég bár formazas utan az már nem 8 giga :-)
  • kem001
    Az első lemeznek kell 7.7 gb. Kérdéses, hogy 2.-nak mennyi kell.
  • bexinho
    Állítólag lehet pendrive-ra telepíteni a play disc-et. Bár kérdés, hogy a 8gb elég-e neki...
  • kem001
    Igen, ezt hallottam, hogy úgy mond HDD-ről lassabban tölti be a tájat.. Egyáltalán 2. lemeznek mennyi hely kellene? Idegesít, hogy pörgeti a lemezt..
  • bexinho
    Ez engem is érdekelne!
  • MagyaR
    Nem érdemes elvileg
  • kem001
    Közben nekem is megjött a GTA.. 2. lemezt akkor semmiképpen sem szabad telepíteni?
  • MagyaR
    Ez a buzernyák valamiért fordítva függőlegesen rakta fel a vidit (oldalt), szal inkább hagyom. Úgyis van már fennt jó pár gameplay vidi az száz youtuben :D.
  • MagyaR
    Mindjárt rakok be egy kis rövid amatőr vidit :DDD. Sok mindent nem vettem fel, mert fél kézzel játszani nem túl kellemes :DDD.
  • MagyaR
    Én attól szartam be hogy a 2 lemez egymásra volt rakva. Amikor először kinyitottam mondom hol az istenbe van a második lemez :DDDD.
  • Kongy
    Minek? :DD Amúgy elég vékony, semmi extra. Van egy Los Santos térkép, meg a kód papírja, és ennyi :D
  • Myselor
    az poén lehetett xd oh faszom ebbe a futárba komolyan már:)
  • kill3r21
    Nem tudod scannelni a kézikönyveT? :D
  • Kongy
    Na én átvettem 576-ban :D Ott röhögtek mikor bementem, kérdezik: GTA V? Mondom mi más?! :DDD Kaptam egy gigaposztert is a játék mellé, na meg persze a léghajót! :) Most pedig telepítem.. még csak 3 gigánál tart a 8-ból :'( Alig birom kivárni :D
  • Myselor
    félek hogy messze laksz xd és amúgy se lenne ki átvegye akkor a játékot xd de azért köszi :DD
  • MagyaR
    Ja és írjon már privit 1-2 ember. JÓ lenne majd online tolni nem csak random emberekkel.
  • MagyaR
    Tegyétek fel a vice cityt vagy a san andreast és baromkodjatok vele. Nah én tolom tovább. Nem is értem miért fórumozok egyfolytában, amikor itt a játék :D. Valami láthatatlan erő itt tart :DD.
  • kill3r21
    Akkor gyere át, addig játszhatsz nálam :D
  • Myselor
    filmezek közben,de azért eléggé várom xd eddig elvoltam de már kezdek türelmetlen lenni:)
  • kill3r21
    Nem remegjél érte, annál nehezebben ér oda....kezd el valami mással foglalkozni...és akkor egyből megjön
  • Myselor
    amúgy kurva vicces hogy az utcánkban kb ma már 5 autós gondolkozott el hogy merre kell menni,csak azt hallom hogy valami ember megáll autó hang,mondom hátha itt van ez az ember,azt nem csak ilyen suta fasz emberek nem tudják merre indultak :|
  • MagyaR
    Hát azért ez elég kemény. Nem akarok spoilerezni, de annyit azért elárulhatok, hogy ölni kell a zsernyákokat ezerrel. :DDD. Legalábbis ahol most tartok.

Most, hogy autót vezetek nagyon szépen néz ki.
  • Myselor
    nem gáz az csak jönne már meg xd
  • kill3r21
    jaja olyan max 30fps
  • Myselor
    hmm,értem akkor itt is lesznek belassulások kicsit,na nem baj elnézzük:)
  • MagyaR
    Hehe épp lövöm szét a p*csába a zsarukat :D. Szép a grafikája konzolhoz képest, de a sebessége hááát. (xbox). Nem vészes annyira, de azért érződik, hogy nagyon próbálták kihozni a maximumot a játékból.
  • Myselor
    ne sajnáld én is elkezdtem olvasni,szerencsére nem olvastam végig,nem érdekl a dolog,mivel nem tudom mi fog történni ^^ és a teljes történetet sem ismerem még,majd mire odajutok és megtudom mi lesz majd ha vége úgyis magam látom majd :)
  • kill3r21
    Én is ne aggódj, de azért jó lesz :)