Grand Theft Auto V

← ElőzőOldal 27 / 27

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

jaszy
Nem tudom, de az okosabbja már átállt konzolra!

Bronx South
Ja, van aki szereti a minõséget.

Bronx South
Az eddigi hírek, pletykák inkább szólnak LA -ról és egy új San Andreasról mint Vice Cityrõl. Bár nekem tökmindegy mi lesz, az idõintervallum 1970 tõl napjainkig nekem tök 8, a helyszín Európán kívül bárhol jó, legyen jó a story, lehessen benne sokmindent csinálni akár vonatot vagy repülõt vezetni, kaszinózni, és engem megvettek.

A V betû pedig azért zöld színû, mert köze van az amerikai 5 dollárhoz, továbbá része lesz majd az amerikai pénzügyi krízis kiparódizálásának.

tigeroo
mondjuk akkor az V-ös ikon miért ilyen "dollárszerû" zöld és miért nem flamingószínû? remélem azért hogy VC jön
vk90
Igen, kb. úgy többszáz millió homo sapiens. Mit gondoltál?

Capcom is the best!

Ezzel nem vagy egyedül, ha VC lesz engem is megvettek. Mai napig kedvenc részem, imádom Miamit. 😊
tigeroo
vice city legyen, akkor engem megvettek kilóra vele
jaszy
Mért még van olyan lény aki a Pc-t játékra használja?

akyyy
és mibe fog különbözni? semmibe. konzol topik arra valo, hogy a konzollal kapcsolatos dolgokat megbeszéld, a játék kategoria meg a játékokhoz. és most ki foglak majd bannolni ha hazaérek melobol

̊ ̊̊ ̊̊̊ ̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊̊ ̊̊

kommersz
Varom igaz a negyedik resz nem volt a kedvencem,de a 2 dlc mar sokkal jobban tetszett.A chinatown wars kivetelevel az osszes 3D-s resz(III,IV,Tlad,Tbogt,Sa,Vc,Lcs,Vcs)100%.Nekem az egyik kedvenc jateksorozatom.Tervben van a chinatown wars is,csak elobb legyen pspm😊
A negyedik resz talan azert nem tetszett annyira, mert nagyon ramentek a realisztikus dolgokra.Pl: bowling,darts.Azert a Vcs mellekkuldeteseivel nem tudta felvenni a versenyt(jet-ski verseny stb).

\"Szeresd a tavaszt, vagy húzd meg a ravaszt Állj ki délcegen, vagy feküdj ki részegen Próbálj élni boldogan, vagy ne vedd komolyan.\"

lol nincs életed vagy mii...várhatod a sokatmondo traileredet ami annyibol fog állni hogy kb megláthatod az auto kerekét aztán örülhetsz neki
tommygear
konzol.. ugyanmár
Ez a konzolosok fóruma, az meg a pécéseké. Még csak véletlenül se olvasd el, mielõtt bebüfizel ide...

Xbox Live! gamertag: csodaleny PS3 ID: EU: csodalenyEU, US: csodaleny

tommygear
még csak véletlenül se használd a keresõt

http://www.sg.hu/listazas.php3?id=1303045833
Mondjuk a minõség nem feltétlen kell hogy egyenes arányban álljon az eladási mennyiséggel, de itt mondjuk tényleg közel sem errõl volt szó 😊

Ezért fejtettem ki lentebb hogy a véleményem szubjektív... nekem a IV. rész nem lopta be magát a szívembe.

Mindenesetre majd meglátjuk hogy mit tud a Rockstar Games felmutatni az V. résszel...
DarkHorSe
Ja valoban elcsesztek az elso reszt, vegulis a megjelenes napjan csak 3.6 millio darabot adtak el belole 😄DDDD

Swedish people are albino monkeys

Nekem a IV. is nagyon bejött, bár az igaz, hogy a Vice City/San Andreas hangulatát nem közelítette meg.

A Kotaku szerint Los Angeles/San Andreas lesz megint a helyszín, és több játszható karakter lesz. Ez mondjuk felveti a több befejezés és a co-op lehetõségét.

Kíváncsi leszek, mikor jelenik meg? Tippek? Én 2012 végét tippelek.

Ez is olyan elcseszett lesz mint az elõzõ rész?

Ha igen akkor már most felejtõs... bár ez az én szubjektív véleményem...
http://www.rockstargames.com/

Várom nov. 2-át, mint a messiást!

← ElőzőOldal 27 / 27