1327
250px-GTAV-logo.png
  • kill3r21
    ruha boltban eleve nem lehet elövenni a fenyát...
    ha ugy mész be hogy elő van akkor elrakja, elvileg élelmiszer üzleteket lehet rabolni
  • Myselor
    de próbáld ki hogy ha ráfogod a fegyvert kinyitja e neekd,ilyet csak hallottam.én még nem próbáltam:)
  • Myselor
    igen ő így csinálta a bolt előtt elő a fegyver,rácélzott besétált asszem lelötte a csajt aztán a kasszát is ,de kilehet nyitni is :) a fodrásznál 500dollár volt pl ^^
  • kill3r21
    Ez tuti info?
  • Myselor
    ma tervezem majd,esti játékomnál a mozizást is ^^ videóbol láttam már 1-2 dolgot,vicces volt az is :D
  • Myselor
    hát jah,nagyon jó hogy ez is ilyen lett:)
  • Myselor
    egy trükk fegyverrel célozz és úgy menj be az ajtón,ráfogod akkor nemtudom odaadja e a pénzt,vagy leütöd és a kasszát kinyitod ennyi:)
  • kill3r21
    próbáltam....de nem lehet fenyót elővenni :)
  • qper
    ha egy hatalmasat szeretnétek röhögni:

üljetek be a moziba, és nézzétek meg a film előtti információs blokkot.

tegnap azt hittem, hogy felkel a gyerek, úgy röhögtem :)
  • qper
    :)

nálam is így van.

Kb. akkor volt utoljára állandóan fülig érő mosoly az arcomon, miközben játszottam :)

• Myselor
    én úgy tudom hogy ruha boltot meg minden ki lehet,öcsém csinált ilyesmit:) más nagyobb dolgot még nemtudom hogy lehet e
  • Krisztiam #390
    sziasztok
    ps3-on milyen az irányítás?
  • kill3r21
    Pont ugyanígy voltam....fent esett le hogy hoppá felvonó....
    ejtőernyő ott az inventoryban, az az oké, aztán ugorj és A gomb!

majd a skyfall cheatet probáljátok ki hatalmas

Üzleteket nem lehet rabolni? illetve csak feladat alkalmával lehet rabolni?
  • Myselor
    teljesen egyetértek veled,én ma elvittem odáig délután hogy meglegyen a 3 karakter és egy kis pénz meg feloldottam pár dolgot,aztán most kicsit belemerülök a lehetőségekbe,kipróbálok mindent:) vásárolok stb.felfedezem a dolgokat.egyébként nagyon sokszor elmosolyodok játék közben mikor visszakapom azt a hangulatot és az érzést amikor a san andreassal játszottam ^^ mennyire imádtam azt is.ez a játék fantasztikus,minden benne van ami kell :)
  • qper
    TÉnyleg: két nagyon láma kérdés:

Az ejtőernyőt hogy tudom használni? Felveszem, ott van a tárgylistában, de nem tudom kiválasztani, teljesen külön elemként kezeli.

A másik: (ne röhle rögjetek) kipróbáltam az úszást, az rb gombbal le tudok merülni, de hogy a fenébe tudok visszakerülni a felszínre? Kétszer már megfulladtam emiatt, mert nem találtam ki a mikéntjét :D
  • qper
    Hihetetlen ez a játék, komolyan. Ma csak másfél-két órát játszottam vele napközben, egyetlenegy küldetést nem csináltam. Michael-ként szabadnapot adtam magamnak, San Andreas belvárosában talpig öltönyben elkötöttem egy mocit, a sisakot felhúztam, és nekiindultam északnak. A Mount Chiliad lábánál (meredek oldalon) felbaktattam a hegycsúcsra, találkoztam két szimpi kirándulóval.
    A csúcsra feljutván azt hittem az állam szakad le. B.ssza meg, ide felvonóval is fel lehet jönni??? :D

A hegytetőn megint elkötöttem egy mocit, visszamentem San Andreas felé.

A város előtt egy alacsonyabb hegyen esteledett rám, ha az egyik irányba néztem, egy kisebb város fényei pislákoltak, a másik irányban pedig San Andreas lélegzett. Valami hihetetlenül hangulatos! ÉS ahogy a felszálló meleg hatására remegnek picit a város fényei.... beszarás. Egyszerűen mindenre gondoltak a fejlesztők ebben a játékban.

Alig játszottam vele valamit, de már most az általam legjobban kedvel rész, a San Andreas mellett lesz a trónuson. Valami b.szott hangulatos JÁTÉK, így, csupa nagy betűvel.

Lehet itt dumálni, hogy hype így, hype úgy, a rocksztárok nagyon értenek, és tudnak valamit.
  • kem001
    Érdemes volt taxizást elkezdenem, már 2000 $-nál tartok.
  • Myselor
    én nekem nemsikerült még 1x próbálkoztam durván reagáltak fegyverrel száltak ki,amikor szétlöttem a kocsijukat,a kocsi meglett volna de a rendörök miatt kicsit arrébb kellet menekülnöm pár száz méter kb visszafordultam és eltünt az autó ^^ mondom a kurva anyád akkor:)
    de legközelebb meglesz:)
  • qper
    Találkoztam egy pénzszállítóval. Megsúgta a játék, hogy ha elkötöm, és felrobbantom valahogy az ajtaját, akkor a szállított pénzmag az enyém lesz.

Egy 9mm-essel udvariasan a kitessékeltem az őröket a kocsiból a földre, elrohantam egy ammu nation-be gránátért. A feltűnés elkerülése végett egy elhagyott tengerparti részre vittem a járgányt, kirobbantottam a hátsó ajtókat, de nem volt benne semmi zsé.

Valakinek sikerült már esetleg?
  • Myselor
    jaj annak a folytatása még durvább lesz xd én csak néztem,jaj nagyon nagy :DD
  • kem001
    Igen, pont ezért szerettem mindig is GTA-t. Ebben a részben meg minden csak ránk vár. Amúgy eddig paparazzi-s mellékküldetés tetszett legjobban.
  • kill3r21
    Állitólag csak a taxi van
  • Waczkor
    Térkép felső részén vannak fasza vízesések meg ilyen raftingos részek,ott akarnám csapatni jetskivel mert a hajók nem mindig férnek át.de arra fele nem találok egyet sem.

Más nem max lentről Vespucitól felmegyek egyel:)
  • kem001
    AMúgy még milyen járműves küldetések vannak? Gondolom kötelező hatóságiak..
  • Waczkor
    Höhö az lol:D

Amúgy jetskit lehet venni valahol esetleg vontatóval elvinni valahova?
  • Myselor
    helyes.hajrá ^^ nagyon sok lehetőség van használd ki őket:)
  • kem001
    Jól kezdődik a taxizás, első kuncsaftom meglépett fizetés nélkül.. Szerencsére sikerült elkapnom..
  • kill3r21
    taxizz
  • kem001
    Próbálok az lenn, szerencsére számtalan lehetőség van a játékban, csak még fel kell fedeznem őket.
  • Myselor
    nem nagyon értem a dolgot xd kirabolsz egy boltot jobb esetbe van pár száz dolcsi benne,vagy leütsz pár embert,de van pár küldetés az elején is ami ad pénzt már.simán van annyid hogy vegyél pisztolyt sőt alapbol küldiben is kapsz franklinnel,michaelnek is van.de taxizással is szerezhetsz pénzt úgy tudom,meg sok mindennel.én mondjuk nem basztam el a pénzt hülyeségre xd fegyvert amúgy sokféleképpen szerezhetsz nekem én úgy is szereztem már hogy rablókat lövöldöztek a rendőrök aztán aki elesett attol felszedtem :) legyél kreatív ettől még izgibb lehet a game ^^
  • DarkSector
    És minden játékot a saját kategóriájában szabad csak értékelni!
  • kem001
    Haladnék, de ott megbukik a küldetés, hogy nem tudok fegyvert venni.. Rögtön írja is, hogy nincs pénzem, ezért elbuktam a küldetést..
  • rambozo
    Délelőtt én is így jártam (éppen ezért néztem be ide, hátha valaki talált rá megoldást). Most viszont megint megpróbáltam, és egyből elfogadta. Szerintem próbáld meg te is újra.
  • Myselor
    haladj egy kicsit a játékkal :) nem jön az nehezen
  • kem001
    Kemény 1 $-om van Frankiln-nél.. De nehezen jön a pénz..
  • Waczkor
    10/10 nem azt jelenti hogy valami tökéletes,hibátlan.

Egyszerűen csak ahogy össze van rakva,kivitelezve az 10es skálán 10et ér mert annyira profi a világ,amit létrehoztak,rengeteg mindent lehet csinálni.

Persze hogy vannak bugok,frém gondok,ennyit bírnak a mostani gépek.

• DarkSector
    Egyik sem 10/10 erről beszéltem, de 2 eltérő kategória.
  • Tatyla
    huh,te nyertél :D
  • kill3r21
    Akkor a teszkó mi? 17990
  • Tatyla
    576 nem kicsit uzsorás szarrágó egy cég második turnus ára már 16990-