Grand Theft Auto V

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Kongy
Dede, a léghajó DLC csak elõrendelõknek jár. Úgyhogy ha másért nem is, azért érdemes elõrendelni, bár nem 1 nappal a megjelenés elõtt...

"He who makes a beast out of himself gets rid of the pain of being a man" - Dr Johnson

kem001
Fõvárosi vagyok szerencsére, de most lehet hülyeséget kérdezek, de DLC elvileg csak elõrendelt játékhoz jár, nem?

XBox Live: sosi0089 Intel Core I7 8700K 3.7 GHZ, 32 GB DDR4 3000 MHz Corsair Vengeance RAM, VGA: ASUS RTX2080 8GB GDDR6, SSD: Samsung 970 EVO 250 GB + Samsung 970 EVO 500 GB

oneal1
figy, attól függ hol laksz, nem szükséges elõrendelned.

ha pesti vagy simán besétálsz a 100 bolt valamelyikébe és megveszed. igaz 2000 ft al drágábban, de itt már tök mindegy szerintem

!Forza Ferrari!

kem001
Az a baj, hogy mindenképpen szeretném megkapni idõben. Megrendeltem 576-tól, remélem tõlük idõben megkapom.

XBox Live: sosi0089 Intel Core I7 8700K 3.7 GHZ, 32 GB DDR4 3000 MHz Corsair Vengeance RAM, VGA: ASUS RTX2080 8GB GDDR6, SSD: Samsung 970 EVO 250 GB + Samsung 970 EVO 500 GB

fook
Gameshop-tól rendeltem pénteken , vissza meg nem igazoltak , csak az automatikus email jött vissza.Nem tudjátok , ott át fogom tudni venni kedden ?

oneal1
konzolok szervizétõl már csak akkor rendelj ha nem fontos hogy idõben megkapdt, pénteken hivtam õket, mondták h akik péntekig visszaigazolták az elõrendelésüket, azok kapják meg tuti a héten. szóval lehet már csúszás lesz ,de csörögj rájuk elõbb

!Forza Ferrari!

Myselor
konzolok szervíze😊
oneal1
talán mert nincs 576 veszprémben?😄

van egy bolt, de ott már jó régen elfogyott az elõrendelés és azt mondta a fazon hogy 16 felett lesz a game

!Forza Ferrari!

kem001
Na mindegy, akkor marad 576.. De ott meg csak DLC jár, poszter meg nem, jól látom?

kem001
Hát az remek.. Máshonnan nem lehet még elõrendelni? 576-ot drágállom.. Konzolvilág akkor így meg akkor felejtõs?

ne vedd el a kedvem :-)
nem hurcolássza feleslegesen, a Te példányod keddig majd a depóban csücsül 😊

Xbox Live! gamertag: csodaleny PS3 ID: EU: csodalenyEU, US: csodaleny

Ôszintén? Szerintem semennyi. 😞

Én 3-án rendeltem elô, és már akkor is rezgett a léc hogy kapok-e példányt.

Rendeld elô az 576-ból, drágábbaj, de nekik tuti lesz!

Myselor
jaja legyen úgy😊
kem001
Na én is megrendeltem az elõbb XBox-os verziót konzolvilágtól. Vajon mennyi az esély arra, hogy kedden át is tudom venni náluk?

Remélem holnap már mindketten nyomhatjuk :-)
Myselor
okés köszi.lehet hogy teszek egy próbát😊
oké, de sajna 5-ig dolgozom addig sajna nem leszek fész közelben.Szerintem te is hívd fel a G4S futárszolgálatot.
Telefon: 061- 288-7465
Myselor
az jó.baszki ha sikerül akkor mindenképp írjál már xd akkor én is telefonolok egyet
Myselor
nekem az is van írva hogy a csomag érkezése 17én várható😊 szal passz
Holnap felhívom õket és megpróbálok hatni rájuk, hogy ha már náluk van dobják már be hétfõn :-)
Myselor
hát jó kérdés,végülis én nem értek hozzá hallod.én is kurvára örülnék hogyha holnap megkapnánk 😊
ok, de azt gondoltam, hogy a futár nem hurcolássza egy napig feleslegesen :-)
Myselor
én is kaptam,de láthattad hogy szeptember 17én fogják kihozni😊 jó lenne én is örülnék hogyha holnap de sajnan nem hiszem
konzolokszervizében rendeltem elõ, tegnap kaptam a email-t hogy már futárnál van. Szerintetek megkapom holnap?
Kongy
CD Galaxisnál pl se PS3 se X360 verziót nem lehet kapni 😄

"He who makes a beast out of himself gets rid of the pain of being a man" - Dr Johnson

Ehh, most néztem meg a mail fiókom spamjait, ott figyelt közte a Konzolvilág visszaigazoló levele, hogy mehetek kedd 0:01 perctõl átvenni a cuccot 😄

én is ott veszem meg.

A Konzolstúdiónál elõrendeltem 3-án, nem kaptam levelet tõlük hogy átvehetném (nagyon sokaknak ment mail hogy 17-én ott a progi, lehet érte menni), felhívtam õket, kérdeztem hogy lesz-e nekem példánymom. A fószer azt mondta hogy elméletileg igen.

Ez után a válasz után hívtam az 576-ot, mondta a srác (most pénteken) hogy nyugodtan rendeljem meg, biztos megkapom kedden. Meg is rendeltem azonnal 😊 Az 576 a legnagyobb cég, gondolom õk happolják el a készlet legnagyobb részét. Lehet, sokaknál visszatartó erõ, hogy a többi bolthoz képest itt 1500-al drágább a progi, de engem ez a GTAV-nél abszolute nem zavar.

Myselor
én a konzolokszervízétõl rendeltem,kaptam emailt tegnap hogy 17-én kézhez kapom és mindenki más is,ha nem így lenne mondanám le a faszomba és mennék megvenni valahol kicsit drágábban de az nap😊
Még FAQ-t direkt utána olvastam megjelenés napján postázzák és másnapra itt van azaz 18. erre pont hívnak tegnap hogy az nem úgy van meg hogy "igényt tartok-e az óriás poszterre"? nem csak a játék cd-t küldjék egy papír csomagba nevetséges...

Kongy
De miért nem a helyi 576-ban v vhol veszitek meg? Vidéken is van egy halom 576 pl, és ott is megjelenés napján már lehet kapni, mert 16-án érkezik nekik országszerte...

oneal1
nemhinném hogy a hivatalos megjelenés elõtt kivihetik

!Forza Ferrari!

oneal1
jó nagy köcsögség ez amúgy.
bereklámozzák elõre, hogy megjelenés napján kiszállítás...

nekem azt írták, hogy várható érkezik keddtõl csütörtökig.

szóval hiába van már a futárnál lehet én is szívok.

!Forza Ferrari!

Versace26
Nem irigyellek...Nekem konzolvilág irta tegnap hogy egy két munkanapon belül küldik,akkor azt lehet hogy hétfõn már kihozzák?

"Senkinek sincs mindig igaza, egyesek viszont mindig tévednek"

Velem meg közölte a Platinumshop hogy csütörtökre érkezik...
hogy szopják le a faszomat...

oneal1
én a 4 et nem sokat nyomtam, san andreast inkább😊 telefonon is végigtoltam 2x😄

!Forza Ferrari!

Myselor
én is toltam sokat azt is,de ezt többet fogom már most biztos vagyok benne,akárcsak az SA-t😊)
Kongy
Én is biztosan 😄 GTA IV-et NAGYON sokat függtem, csak akkor nyár volt, és nem szorgalmi idõszak 😄

Myselor
hát vagyunk így egy páran,bár én bele nézegetek ezekbe a live streamekbe nem bírom ki de story dolgokat nem akarok megnézni,láttam 1-2-t de ne mbzavar,csak bohóckodást nézek,mik vannak benne,hát úgy érzem ezzel nagyon sokat fogok majd játszani 😊)
Kongy
Együttérzek veled, mert énis csak kedden kezdhetem el 😞

Myselor
olyan jó nektek hogy már játszotok vele xd én majd csak kedden,ooh😊
oneal1
tegnap jött email, hogy a futárnál van már a cumó!😊

evlileg kihozhatnák hétfõn is, de gondolom keddig nem adhatják ki

!Forza Ferrari!

köszi ;-)

| Gigabyte GA-MA770T UD3P | Amd Phenom II X6 1075T | Sapphire Radeon HD6870 1 GB GDDR5 | | 2X4 GB Kingston HyperX Genesis xmp 1600MHz DDR3 Dual Kit | Gigabyte Superb 460 | WX 64 bit |

Tatyla
középsõ gombot megnyomod a gamepadon majd xboxhome opció

PSN:Tatyla1974 | http://www.twitch.tv/tatyla74 https://www.youtube.com/channel/UCogzoZ5ODf0hReYKB7p16AA

ööö figyelem, figyelem ! láma kérdés következik :-) Kaptam egy 360-at kölcsön a minap, de nem találom az exit game lehetõséget ! vagy nincs is ilyen ezeknél a gépeknél ? egyszerûen csak kapcsoljam ki a gépet ha már unom a játékot ? Köszi elõre is ! :-)

| Gigabyte GA-MA770T UD3P | Amd Phenom II X6 1075T | Sapphire Radeon HD6870 1 GB GDDR5 | | 2X4 GB Kingston HyperX Genesis xmp 1600MHz DDR3 Dual Kit | Gigabyte Superb 460 | WX 64 bit |

N3suten
nekem elméletileg itt van Hétfõn Xbox -ra

Repülök ,hogy Éljek !mert! Élek ,hogy Repüljek ! Akkor örökre ... ! Ólmot minden impregnált szövetbe ,had legyenek jó nehezek !

Ülj be amcsi vagy hétköznapi kocsiba.😊
A 4-ben pont nevetséges volt hogy a sportkocsik is úgy rugóztak mint egy citroen kacsa...Nevetségesen nagy féktávval.
Itt nagyjából autótipusokhoz köthetõ az irányítás és a sportkocsik, és egyéb vasak amik bizony arról híresek hogy fekszik az utat (igen a bmw és az audi is) nos azok fekszik az utat....😊

LiveId: HUNRa1n PsnId: HUNKa1n

Soldiers
Srácok nektek nem érzékeny nagyon az irányítás pl gondolok itt autóvezetésre ??

Nem akartam én soha osztagot vezetni. 8 napja látom az embereimet, a testvéreimet, ahogy ölnek és megölik őket. 8 napja kívánom bárcsak véget érne. XBOX Live: Toiast26 HUN

elõ is rendeltem, PS3ra 😊

Lunki88
Szerintetek mennyit kell várni míg ez a játék is "games on demand" kategóriába kerül liveon? Jobban szeretem ha nem kell lemezt rakosgatnom. 😊