1327
-
Hoz_Hun #561 Én. Simán megy. A legelején a legelső 10-15 másodperces videóban van itt-ott popup. Aztán sehol. Én egyel sem találkoztam, sehol sem. Nem szaggat, nem darabol, úgy megy ahogy kell. És csendes. Nem b*sztatja a lemezt meg a meghajtót. -
franklille #560 XBOX360 Slim 250 GB HDD-s gépnél próbálta valaki mindkét lemezt feltelepítve játszani? Nagyon élvezhetetlen volt? -
Danyi #559 Köszi! :) -
#558 Most hogy már 2 tuningolt autóm oda lett a garázsomból, amikre persze nem kevés pénzem ment el végre bejelentették, hogy tudnak a hibáról... Nektek volt már ilyen? Azóta vettem garázst persze, de még nem próbáltam. -
#557 Olyan 17giga legyen ha menteni is akarsz -
Danyi #556 Sziasztok! XBOX 360-on mennyi hely kell ,hogy legyen ha nem csak a kötelező 8 GB-ot szeretném feltelepíteni, hanem az egész játékot? -
#555 http://www.twitch.tv/hunbotman -
K Ace #554 Próbáljátok ki, hogy szigorúan nappal, felugrotok egy vonatra, és körbevonatozzátok a pályát. Eszméletlen az egész látvány. -
zenoka #553 amikor megveszed 2 emailt kapsz a telore
1.)koszi hogy vasaroltal
2.) hova szallitjak le..
-
#552 Skacok! Vettem egy tankot de sehol sem találom! Esetleg tudja valaki hogy hová teszi???
-
#551 Nekem ugyanez volt, csak Michaellel, de ott stun gunnal lelő egy csávó hátulról, nem UFO volt.
Ráadásul pont egy olyan küldetés közben voltam ott, aminél se a területet nem szabad elhagyni, se a ruhát ami rajtam van, úgyhogy nagyon jókor jött ez :D -
#550 Igen, X-el kell kioldani PS3-on, Xbox-on meg az A-val. -
#549 ugyan találtam már ejtőernyőt a libegővel mikor felértem a csúcsra, de nem mertem leugrani, mert nem tudtam mivel lehet kioldani az ernyőt:D
valaki próbálta már? -
#548 Mivel sok időm nincs játszani, így csak tegnap este lett lehetőségem Trevorral is megismerkedni. Ez tényleg egy állat :). De baszott jó karakter. Miután vége lett a motor banda megtizedelésének, jött a kóborlás össze-vissza Trevor módjára. A Sandy Shores melletti reptéren kóvályogtam kicsit, amikor is feltűnt térképen egy kék pötty. Mondom megnézem. A reptér keleti felénél állt egy Camper (VW kisbusz) nyitott ajtókkal. A kocsit lerakom tőle pár méterre, majd oda akarok sétálni... Erre fehér fényt látok (ez kb. este 11 körül GTA időszerint történt), és a következő pillanatban alsógatyában fekszem fényes nappal délben, egy vasúti sínen, a fent megjelölt eseménytől több kilométerre! UFO baszki!? -
#547 Pl benzinkúton is lehet kaját venni. -
#546 Jaja azokat megtaláltam. Csak körülményesebb mint a IV-ben megállni a kajásoknál... -
#545 Vannak szerteszét ilyen zöld élet csomagocskák, meg otthon a fürdőszobában -
#544 Vannak szerteszét ilyen zöld élet csomagocskák -
#543 Sziasztok!
Lenne egy kérdésem. A sok újítás mellett eltűntek a kajáldák? Kicsit szopó életet szerezni. Vagy én nem vettem észre valamit? Segítsetek ki ebben légyszi! -
#542 Az online rész okt.1.-től aktív. -
#541 Valaki? :)
Elnézést csak kíváncsi vagyok, és itt szenvedek vele már elég régóta... -
#540 én is:D -
bake05 #539 Okés,rendben.Na majd kíváncsi leszek erre a multis,bandás rablásokra :D :P -
#538 úgytudom hogy sok olyan küldetés lesz multiban amiket csak bandával lehet megcsinálni
okés, visszaigazollak este!:) -
bake05 #537 Én meg mind kettőtöket felveszem.(SanyaBoss)
Egy kérdés.Multiban majd lehet együtt bankot rabolni meg bandázni? -
empie #536 Köszönöm a tájékoztatást.
Tény,hogy igen erősen megoszlanak a vélemények.
Megrendeltem kiváncsi leszek,majd megírom,hogy mikor kaptam meg. -
#535 elvileg minden küldetést újra lehet,sőt skippelni is lehet ha sokszor nem sikerül úgy láttam.a másik miért pont oda raktad le?xd ennyire nem kell elrejteni te :P -
#534 Van egy elèg nagy gondom....
SPOILER!
Pènzszállítót kell megtámadni, kelett a kukásautó a vontató, ruha maszk ès egy nègyajtós....
A nègyajtóst egy vonatalagut közepèn tettem le.... :D
Kukásautóval sehohy se tudok oda bemenni....
Ha kiszállok, szól hogy üljek vissza....
Ja ès ezt a feladatot nem lehet újrajátszani, mármint hogy új helyre rejtsem el a kocsit....
Ötlet? -
Lamech #533 Egy kicsit óvatos lennék a players-el. Rendeltem már én is raktáron lévő gw2-t 2 hétnyi hitegetés után se tudtak pontos dátumot mondani a kulcs megérkezésére. Felajánlották a pénz visszafizetést, de 2 hónapnyi levelezés, ígérgetés után is csak a rendőrségi feljelentés megemlítése után kaptam vissza, de akkor egy órán belül.
Bocsi az off-ért. -
empie #532 Elírtam,dobozos játékot akartam írni,csak megtévesztett a pc játékok listája,ahol meg kulcsokat árulnak. -
qper #531 Kulcsot? Milyen kulcsról beszélsz? Ezek dobozos játékok. A GTAV nem jelent meg letölthető formában (Live-on tuti nem), ha minden igaz, PSN-en sem. -
empie #530 Használt?
Ez nekem új,főleg GTAV-ből nem hiszem,hogy sok használt lenne még,bár lehet tévedek. Sehol nem hallotam illetve olvastam,hogy használt kulcsot árulnának.Minden esetre megrendeltem már,aztán kiderül.
Esetleg betudodlinkelni,hogy hol olvastad,hogy használt kulcsot árulnak?
-
qper #529 Épp most mesélték az egyik oldalon, hogy általában nem új játékot adnak el, hanem használtat, ami ha igaz, akkor valószínű, hogy nem áll toronyban a raktárkészleten. Gyorsan rendeld meg akkor, mert ha használt, akkor 1-2 darabjuk van max. a játékból ezen az áron. -
#528 Nálam van a hiba? :D -
qper #527 Jól döntöttél nagyon!
Nekem X360-am van, de mostani fejjel én is a PS3 mellett döntenék. Az MS magára és a third party fejlesztőkre bízta az X360 sorsát, a Sony gépénél meg csak pislogok, hogy milyen tűzijátékot csinálnak még a búcsúzó gépükre.
Jobbnál jobb saját fejlesztésű játékot jelentetnek meg, szinte negyedévente még mindig. -
#526 Jól döntöttél :D -
empie #525 Sziasztok,
Köszönöm a sok segítséget,PS3 mellett döntöttem.
A játékot szeretném megvásárolni,és ITT találtam a legolcsóbban.Több barátom ajánlásával találtam ezt az oldalt,akik vásároltak már itt több PC terméket,de konzolt még nem.
Valaki esetleg vásárolt már itt GTA V-t?
Válaszotokat előre is köszönöm.
-
mac83 #524 sziasztok! van egy eladó ps3-as gta5-öm, akit érdekel írjon rám :)
(Újpesten) köszi -
#523 Regisztráltam a Social Clubba meg fel is vettem az Xbox-omat de akkor sem vagyok Online a játékban... Így nem tudom megtartani a fényképeimet sem amiket a telefonnal készítettem. -
bake05 #522 Most elakadtam.Nem ad be fő küldetést és nem tudom mit kellene tenni.