Grand Theft Auto V

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Spoiler (katt a megjelenítéshez)
lesz kuldi amikor drogot kell kerestetni vele😊

"A kreativitás titka az, hogy ügyesen titkold el a forrásaidat" (Albert Einstein)

Franklin kutyájával, amúgy mit lehet kezdeni? Oké elviszem sétálni, meg labdázok vele, de ez miért jó? 😄D.

adam17
Nekem olyan volt, hogy mentem a sivatagi részen, én egyszercsak egy csomó kék pont megjelent. Megnéztem mi a szitu, és zsaruk voltak a kék pontok, és épp tûzharc volt egy motelnél 😊 Valamit ugattak, hogy álljak be vagy húzzak el, és én is elkezdtem lõni egy gyíkot a rendõrautók mögül, marha hangulatos volt! 😊 Aztán miután semlegesítettük õket ottmaradt utánuk két aktatáska és mondták, hogy eszembe se jusson felvenni, mert bizonyíték, persze felvettem, és rögtön elkezdtek körözni onnantól. Ezután nem tudom mi történt (volna), mert egy másik küldetés kapcsán a katonák szarrá lõttek 😄

kem001
Most hogy írod, eszembe jutott, hogy valamelyik trailer-be volt pedig benne.. Vagy lehet multi-ban volt csak?

XBox Live: sosi0089 Intel Core I7 8700K 3.7 GHZ, 32 GB DDR4 3000 MHz Corsair Vengeance RAM, VGA: ASUS RTX2080 8GB GDDR6, SSD: Samsung 970 EVO 250 GB + Samsung 970 EVO 500 GB

kill3r21
nem láttam még vonatozást...pedig igérték
kem001
Na akkor van még mit bõven felfedezni. Amúgy külön tetszik, hogy a küldetésekhez a jármûveket elõre be kell szerezni.
Egyébként sikerült már valakinek mozgó vonatot "elkapnia"? Ha egyáltalán ellehet.. Meg még a villamost szemeltem ki magamnak, de lehet, hogy azt sem engedi?

XBox Live: sosi0089 Intel Core I7 8700K 3.7 GHZ, 32 GB DDR4 3000 MHz Corsair Vengeance RAM, VGA: ASUS RTX2080 8GB GDDR6, SSD: Samsung 970 EVO 250 GB + Samsung 970 EVO 500 GB

kill3r21
Az néha elõfordul, arra odemész akkor történik vlami, én tegnap autóztam, és egy csávó épp lekapott egy embert a bicóról, és sikitozott hogy ellopták a bicót , aztán elkaptam a bicóst és visszavittem, örült neki 😄
akyyy
van már valami title update szerüség? dlc-t láttam hogy már van (elõrendelhetõ extrákkal)

̊ ̊̊ ̊̊̊ ̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊̊ ̊̊

kem001
Én egy éjszakai árból egy részeget fuvaroztam haza. Csodálkoztam, mondom vajon mi lehet az a kék pont, ami a semmibõl bukkant elõ..

mrmilan
Én a második taxis fuvaromnál megnyaltam a fagyit. A fószer a destination-höz érve kiugrott a kocsiból, és színpadiasan, fizetés nélkül távozott. Vagyis...távozni akart, de a taxim egy rendõrkanyar után gyorsabb volt, és nemes egyszerûséggel átmentem a faszi fején.

No meg Sandy Shores sem kutya, a maga poros, félig kihalt jellegével. Nem beszélve a sok parasztról, aki kocsilopás közben rámtámadt. A hab a tortán persze egy "blöki" volt, aki a gazdikkal vállvetve kergetett és persze utolért...(Michael +) 😊

"Szükségem van a ruhádra, a csizmádra és a motorodra!" Live: ScorpioVM

Az elején hiányoltam az esõt a játékból,azt is hittem egy darabig hogy talán nincs is benne.De most már tudom hogy van 😊 A villámlás meg brutál jól meg van csinálva szerintem.

PSN-ID:SanyaBoss

Trevor egy beteg állat,nem kicsit 😄
Bug eddig nekem 2 volt.Az egyiknél téptem kifele a városból 1000-el.Majd hirtelen a semmibõl mellém vágódót egy autó,ami félig elvolt tûnve az aszfaltban.A másik pedig a Trevor féle távcsöves puskás küldi.Ott valamiért az érkezõ autó nem állt be a ház mellé.Helyette kint a kapu elõtt állt meg és nem ment tovább a küldi.Csak 5-6 újrakezdésre.A taxizást eddig nem próbáltam ki,de viszont volt egy olyan fuvarom Trevoral ahol egy párt kellet elvinni egy motelhoz.Elég izgalmas volt a vezetés mert az úton végig dugtak 😛 😄 És imbolygott a kocsi össze-vissza nem kicsit 😛 😄
A repülés jó móka a leszállással nekem is gond volt elsõre.Mert egy kicsit nehéz,fõleg úgy ha a kereket nem engedem ki 😛 😄

Myselor
úgy látoom nem csak énvagyok ilyen elvetemült hogy ilyenkor is játszok bár már fekszem mindjárt majd reggel folytatom xd
A repcsivel nagyon hangulatos repülni. Leszámítva a leszállást, na az nem megy nekem túlzottan. Mindig kicsit roncsolódik 😄DD.

Mr_no_NaMe
Trevor for president. Májkül a fontoskodó okoskodó szervezkedõ tervezgetõ, Trevor meg a végrehajtó baromállat idióta 😄
srácok hogy lehet bankot rabolni vagy a bandát összehozni egy nagyobb rablásra? küldetésen kívül?? megcsináltam már 3 rablást fõküldibe... legutoljára a hajósat... és kiírta a játék hogy már rabolhatok szabadon... csak nemtudom hogy lehet bankokat rabolni... vagy csak free roamba kisebb benzikutakat és boltokat lehet?? kõne pénz 😊
wollnerd
Köszi a tippet! A taxilopás simán ment egy csendes utcából és é 56 $-ról kb. 2720 $-ra nõtt a bevételem. (Szeretnék majd egy jó bicajt rendelni a interneten. <#idiota>) Csodaszép éjszaka is fuvaroztam.
A taxit el is raktam Frankin garázsába!<#hehe>

PC konfigom a Be quiet! Pure Base 500DX White házban: GIGABYTE Z490 GAMING X, Intel i7 10700K 3.8 Ghz (5 Ghz) , 32 GB DDR4 RAM, NVIDIA GeForce RTX3080, Windows 10 Pro 64bit, HP Reverb G2

És a pszichológushoz kötelezõ elmenni?
Myselor
mellék küldetéseket😊
Mit jelentenek a kérdõjelek?
Myselor
nemrég kiraboltam egy pénz szállító kocsit,trevorral épp igyekeztem valahova és megjelent a kocsi,beálltam elé ,mögé rohantam felbasztam rá 1 sticky bombot lerobbant a hátsó ajtó a pénz kiesett felvettem aztán elmenekültem xd 6k volt benne kb😊 nemrossz
mrmilan
"Nálam pontosan ugyanez volt 😊"

Esetleg te is szívtál a fiad vízipipájából? 😊

ViniSoundz
Nálam pontosan ugyanez volt 😊
kem001
Nem igazán vettem ilyesmit még észre.. Viszont tényleg jó, hogy csinálják a hozzátartozók is a saját dolgukat. Bár nekem az vitte a "pálmát", amikor még azt is megoldották, hogy a kutya épp végezze a "dolgát" a hátsó kertben.<#nevetes1>

mrmilan
Én pedig még nem tartok Trevornál, de kiváncsi vagyok a karakterre. Egyébként apróbb bugok jelentkeznek nálad/nálatok is? Mert tegnap este, amikor Michael-el a saját házában kóvályogtam az autószalonos affér után, akkor a nejem az ágyon állt a nappaliban szótlanul. A konyhában pedig egy vadidegen nõ állt a pulton úgy, hogy a combjából kiállt egy Jim Beam-es üveg!? <#vigyor>

kem001
Franklin-t én is bírom. Igaz küldetésben minden 2 szó "nigga", de attól még jó. Ahogy írtad, tiszta SA feelingje van. Travor valahogy nem fogott meg még.. Igaz, még csak pár küldetést csináltam vele.

mrmilan
Nekem pont Franklin a favorit eddig a fekasága miatt. San Andreas emlékei visszatérnek. CJ respect.

Michael stílusa tetszik a legjobban, de Trevor meg egy gyökér állat, õt is bírom nagyon 😄 Franklin meg "túl feka" lett számomra...

kem001
Amúgy eddig kinek kicsoda a kedvenc karaktere? Michael nálam a favorit, Trevor kissé unszimpatikus, de nem rossz..

kill3r21
Jaja ezt láttam, kemény
AntiHero
ps3-nál nem is lehet elvileg feltelepíteni az egészet. Bár a Digitális verziónál, meg gebasz van.

Stream: http://www.twitch.tv/antihero_hun

kill3r21
Nem biztos, nekem is vinyón van mintkettõ és nincs popup...😊
kem001
ÓÓ, tényleg, errõl meg is feledkeztem.. Na sebaj, addigra lehet "toborozni".

AntiHero
Engem is felvehettek: AntiHero_HUN

Máskérdés, nem lehet csökkenteni valahogy, hogy ne olvassa ennyire a lemezt (hangos) ? (bár a ha meg vinyón lenne az egész játék, akkor meg "popup" lenne :S

Stream: http://www.twitch.tv/antihero_hun

kill3r21
GTA online az csak okt1 😊
Kongy
Multi nem csak október elsejétõl lesz? Én így olvastam valahol.

"He who makes a beast out of himself gets rid of the pain of being a man" - Dr Johnson

PS3 játékosok felvehetnének PSN-en: realeeHUN

kem001
Köszi! Amúgy esetleg este valakinek nem lenne kedve LIVE-on kipróbálni a multit?

mrmilan
Bocs, rákattintottam és ez a köcsög NOD32 már pofázott. Akkor megpróbálom lekapni. És köszönet a linkért!

nem az. xbox360iso-ra rakták fel, sokszáz user közül senki sem panaszkodott, hogy az lenne, köztük én sem.

kill3r21
Egy pdf miért virusos? vagy hogy? 😄
mrmilan
Ez valami vírusos cucc baszki.

Teljes szkennelt Grand Theft Auto V kézikönyv (710M😎

Spoiler (katt a megjelenítéshez)
http://billionuploads.com/cnmgpkrpws50

Ok.Meg van már...Valamiért nem ott állt meg az autó ahol kellet volna neki.És nem ment tovább a játék"rendesen"

kem001
Igen. De legegyszerûbb ha telefonon rendelsz taxit, majd azt ellopod.

Hali.Magyarázza el nekem már valaki mit kell kilõni Trevoral a távcsöves puskával?A foszer a lépcsõ elõtt meg van.De utána nem értem..

mrmilan
Úgy mûködik, hogy lopni kell egy taxit, és mehet a móka?

Moby
Egy ilyen komperzsönnek a világon semmi értelme nincs. Az egyik esetben a box skáláz fel 1080-ra, a másik esetben meg a tévé. Viszont tévénként rohadtul eltérõ is lehet a scaler (minõségben), ezért általános megoldása a kérdésnek nincs is.
Arról nem beszélve, ha a box skáláz fel, még akkor is lehet, hogy a tévé scalere pluszban belenyúl, ha nincs a tévén 1:1 pixelmapping, vagy esetleg nem is abban az üzemmódban van a tévé.
Ez így a fing professzionális meghámozása. Az eredeti felvetés, és arra adott válaszod is 😊

Adversus solem ne loquitor

kem001
Igen, nyomtam ezerrel a taxizást, mert pénz kellett, + küldetéseket. De majd valamikor live-ot veszek, aztán multit jó lenne kipróbálni benne..

mrmilan
Tegnap este láttam te is toltad Los Santosban 😊