1327
-
#681 értem köszi :) -
#680 Azaz :) koszi az infót -
#679 Good Sport, bad sport, pár hozzászólással lentebb írtam róla. Ez csak a játékosokra vonatkozik, a boltban lelőheted a tulajt :D
Bolt tulajt nem érdemes egyébként lelőni, mert rögtön 3 csillagod lesz, inkább hátrálj ki az üzletből, akkor nem fog fegyvert rántani a kis hülye :) -
#678 Nézegettem videókat, ott is mondták. Ugye amivel amúgy se tudsz beállni mert "túl erős" azokat nem lehet, de van választék bőven így is :D.
Olvastam, hogy ha túl sok játékost gyilkolászok free mode-ban akkor olyanokkal fog összedobni akik szintén gyilkolásznak. (nem jut eszembe, hogy nevezi a játékban) Ez csak játékos ölésre vonatkozik? Tehát nyugodtan lehet rabolni a boltokat meg a kocsikat meg a többi, abból nem lesz hátrányom ugye? Max gondolom az illegal work fog nőni meg kicsit piszkosabb lesz a képe :) -
#677 Online autó eladás:
Bármelyik Los Santos Customsban lehet, de naponta csak egyet (a játékbeli 24òra valós időben 48perc). Mivel lopott luxus sportkocsikal be se hajthatsz customba így azok nem eladhatóak.
Ez most egészen jó pénzkeresési lehetőség, mert emlékeim szerint egy sérülés mentes Felon -ért 9000 -et adtak. -
#676 az a baj hogy mindenféle autót nem bírsz bevinni,mondjuk egy sportkocsit én nem bírtam mert túl jó volt...ki érti ezt?de egy másikat eladtam 3800ért -
#675 Most nézem autó eladás ~10K-t hoz. Ugye van egy olyan kamion cucc ami a kocsik szállítására alkalmas. Láttam üresen is meg teli is. Lehet arra pakolni verdákat? :D Vagy a teliről lepakolni az is elég lenne :D
-
#674 Online mivel lehet a legtöbb pénzt keresni? -
#673 Már megy az ingyen GOLD. Nekem különösebb problémám nem volt a multi résszel.
-
#672 hali
van egy olyan kérdésem,hogy szervezett rablásokat lehet csinálni offline??mert volt egy olyan feladat amit még Trevor-ral kellett megtervezni,de végül nem lett belőle semmi (vagy én b*sztam el valahol)
kösz a segítséget előre is -
#671 nem tölt a végtelenségig nekem kb 30percig,utána nincs semmi gond vele,minden teljesen jól működik,az kicsit nehézkes rész amúgy küldetések vannak,de van free roam is:) -
#670 Emberek, csak nekem van olyan, hogy a multi benyomja a bevezetőt és utána rakna be egy versenybe, de a végtelenségig tölti az event-et... :S És nincs is free run v. akármi... ez ilyen sztoriorientált multi?? -
#669 Talán ezek közül valamelyik segít. -
#668 srácok olyan segítség kellene nekem, hogy a játék nem nagyon akar beadni küldetést!A kérdőjeles küldetéseket már meg csináltam meg a többit a Cletus félét meg a többit!Most meg egy betű sem jelenik meg a térképen.Valaki tudna segíteni ebben?Már 2 napja semmi! -
#667 Remélem jól értelmezted mert nagyon jól hangzik. :)
Más. A tőzsdéhez nem tudtok vmi magyar leírást vagy segítséget? Az angol videók nekem nem érthetők. -
#666 Elméletileg az ilyen gyökerek fognak BAD SPORT cimkét kapni, és egy idő után ezek a gyökerek majd egymás ellen fognak játszani, mert összerakja őket a progi :D
( ha jól értelmeztem ezt az egész good sport bad sport dolgot ) -
bake05 #665 Hee hee :P :D -
#664 jah vannak ilyen gecik vigyázni kell amúgy én csak nézem ahogy öcsém tolja jelenleg de tök jónak tűnik :) főleg a csaj kari nagyon jó én is azt fogok kezdeni ^^ -
bake05 #663 Egész jó az online rész.Elsőre kicsit furcsa volt de aztán megszoktam,hogy nem Trevort,Franklint vagy éppen Michaelt irányítom.5-6 boltrablás egy kis lövöldözés,rendőr üldözés,majd utána vagy 2x kinyírtak.Ebből az egyik az szemét volt mert az autós tuning műhelyben voltam kocsit"szervizelni"ez a szemét meg kint várt,és ahogy kihajtottam rögtön lemészárolt...Legyen boldog. -
#662 öcsém most is tolja neki szerencsére megmaradt minden.1-2órát tolta ő is :) majd csak jó lesz kitartás,én még nem kezdtem bele talán később :) -
bake05 #661 Én nyomtam vele majd 2 órát aztán kidobott és nem mentett semmit.4-es szinten voltam már....Ez marha jó így.. -
drago14 #660 Kidobogat folyton és nem menti el a karit.. Nagyon jó -
#659 GTA Online problémák -
#658 Neked a karaktered nem tátogatta a száját gyorsan némán? Nekem igen, mindig... bug? #654 -
#657 Hihetetlen lassú az online.. Lehetetlenség belépni. -
#656 Gratulálok. A személyeskedés az megy. Látatlanban ráadásul. Legyél büszke magadra és fejezzed be a flémelést. -
#655 biztos, ha egyszer tudna már kapcsolódni, rohadna meg... :) -
#654 Srácok, a GTA ONLINE karakterszerkesztőt nem vágom. Mintha még karakter kinézetére nem lenne sok módosíthatóság. Pl. az orrának, állkapcsa, szája, ajak, stb. mérete, formája.) Azt akartam hogy kb. olyan legyen mint a xbox avatarom. Ja, és valamiért mindig tátogatta a száját NÉMÁN (mintha mondana vmit jó gyorsan) mint egy hal! Még az intróban is! Ez egy nagy bug?? Amúgy van lehetőség később is módosítani a karakterünket? Nem is tetszik még annyira pont azért mert még nem tudtam az arcát (is) alakítani! -
empie #653
Mielőtt elkezdtél játszani van egy olyan rész,hogy elmúltál-e 18 éves. Biztos vagyok benne,hogy csaltál,legalább is a színvonalad biztosan nem üti meg a felnőtt kort,de még a cigányokét sem. -
#652 Mégvalami! Xbox.com-on a profilom mellett az áll hogy ingyenes tag! Mit jelent ez? Bocs a hülye kérdésekért sosem volt boxom csak a gta V miatt vettem..... -
#651 d=k -
#650 köszi!
-
#649 Igen azt tudom, de már nem bírom :)
#646: Nem szoktad adni! -
MagyaR #648 Huhúúú. Akkor rá kell kötnöm a netet boxra :DD. -
#647 okt. 4-6 ingyenes lesz! -
#646 Sziasztok! Csak egy kérdés! Lehet rosszul tudom de nem szoktak adni 30 nap ingyen live-ot eredeti játék vásárlásnál?! -
#645 Üdv! Jó a multi srácok? Kipróbálnám én is, csak nincs GOLD-om.
Esetleg valakinek egy 48 órás? -
MagyaR #644 És a szlusspoén az lenne, ha egy warezos most beböfögné, hogy ő megjelenés előtt már napokkal ingyen játszott :DDD. -
#643 3 napot vártál pluszban. Egyébként nem tudom mi a fasz problémád van. Elmondtam, hogy cdgalaxison picivel többért kapsz annyival több szolgáltatást, hogy azonnal postázzák. De akkor mennyél aztán rejszolgassál a 12000 forintról kiállított számlára. -
empie #642
Nagy király vagy.. én tudtam + 2 napot várni 3000 forintért.