Grand Theft Auto V
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
enyém utomi12
jó volna legalább egy sg-s csapatot összehozni a multizáshoz!😊
!Forza Ferrari!
ILL.összekötni a ps3 vagy xbox id-t.
Segédlet itt: http://gtaplace.hu/cikkek/segedlet/758/social-club-regisztracio
PSN-ID:SanyaBoss
LiveId: HUNRa1n PsnId: HUNKa1n
- Turian Brandy, triple filtered, then introduced into the suit through an emergency induction port. - That's a straw, Tali. - Emergency... induction... port...
PS3-on a GTA5 nagyon-nagyon jó lett.
Biztos vagyok benne, hogy az XBOX360 is csúcs konzol, én hónapokig vacilláltam a kettõ között, végül ezt vettem. Fogalmam sincs, mirõl maradtam le a másik oldalon, de nagyon nem bántam meg a döntésemet. :-)
A pisztácia elfogyott, csokoládé nem is volt.
- Turian Brandy, triple filtered, then introduced into the suit through an emergency induction port. - That's a straw, Tali. - Emergency... induction... port...
Mondjuk ps4-en lehet majd elvileg vmi szerveren keresztül tolni ps3 játékokat, ebben reménykedem legalábbis 😄.
Nem találkozott PS3-on valaki olyan buggal hogy a Did Somebody Say Yoga? http://www.youtube.com/watch?v=9C37eywsyyM küldibe mikor az analógokat kéne használni nem mutatja hogy mit csináljak, áll ott az ember mint egy idióta, start gomb mûködik, meg minden jó csak nem lehet tovább jutni. Ha meg elnyomom a videót örökké tölt. 😮
PSN:Tatyla1974 | http://www.twitch.tv/tatyla74 https://www.youtube.com/channel/UCogzoZ5ODf0hReYKB7p16AA
PSN-ID:SanyaBoss
Lehet már valamit tudni arról, h milyen dlc-k lesznek?
Szal mint a 4 esetében hogy volt Lost And Damned meg BOGT?
Milyen más konzolexclusive érdekel.
És magadnak megválaszoltad a kérdést.
e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"
Lehet kicsit buta kérdés lesz,de szeretnék vásárolni már egy ideje konzolt,legfõképpen a GTA V miatt,esetleg érv,kontra ellenérv,hogy miért xboxot,vagy ps3 -t vegyek,vagy a GTA esetében teljesen mindegy,hogy melyiken tolom,mert az élmény ugyan akkora.
Válaszotokat elõre is köszönöm.
"He who makes a beast out of himself gets rid of the pain of being a man" - Dr Johnson
"He who makes a beast out of himself gets rid of the pain of being a man" - Dr Johnson
Nincs esetleg egy másik link?
Aki feltette mindkét korongot tapasztalt már valami negatívumot? Én még semmit eddig (kb 4 órányi játék után).
Kutyát magaddal viheted és ráküldheted emberekre. A letölthetõ alkalmazás nem a játékban van, hanem tényleg le kell töltened,egyelõre csak iphone-on/pad-on mûködõ verzió van,de jön androidos változat hamarosan
Ruhabolt is késõbb lesz, mindenféle
PSN ID.: Beegabor
- A kutya mire jó? El tudtam vinni sétálni, meg dobálok neki labdát azt kész. Vagy ez is csak fícsör mint a TV-zés? Azt írta, hogy valami honlapról töltsek le kutyaidomítási tanácsokat, fel is mentem a néger mobiljával a netre, de nem találtam semmit.
- Ruhaboltot merre találok? Fegyvert tudok venni, de ruhákat nem? Van a ruhatárba pár, de jó lenne valami új cucc. Az is zavaró, hogy átöltözik ha videó váltás van. Gyakran meg a következõ küldetés rögtön elindul a safehouse-ban, így nem tudok nyugodtan mászkerálni.
Az kicsit zavart, hogy kérdés nélkül új embert (gazdag fószer) kapok aztán meg alig szokom meg és visszakapom a négert. Szinte semmit sem tudtam vele csinálni. Pedig talán vele lehetne végre csajozni, amit a négerrel abszolút nem sikerült. Azzal felhívtam a volt csaját, de több sms után semmi eredmény, ha rácsörgök fel se veszi.
Amúgy jó a játék nekem a GTA IV is tetszet, kb azt hozza. Nem mondom, hogy nekem a szívem csücske a GTA, de jól szoktam vele szórakozni (sztori mód, multiját nem szeretem).
“Well, if crime fighters fight crime and fire fighters fight fire, what do freedom fighters fight?”
Xboxon tolom én is, de nem találkoztam vele. Nem lehet esetleg, hogy a gyengébb minõségû hdmi kábelek okozzák? Mert nekem abból elég profi van. Volt vagy 8-10 ezer ft.
PC konfigom a Be quiet! Pure Base 500DX White házban: GIGABYTE Z490 GAMING X, Intel i7 10700K 3.8 Ghz (5 Ghz) , 32 GB DDR4 RAM, NVIDIA GeForce RTX3080, Windows 10 Pro 64bit, HP Reverb G2
Lehet vhol írni, (Úgy mint bugreportot) hogy bekerülhessen lehetõleg, majd egy pacth-be?
PC konfigom a Be quiet! Pure Base 500DX White házban: GIGABYTE Z490 GAMING X, Intel i7 10700K 3.8 Ghz (5 Ghz) , 32 GB DDR4 RAM, NVIDIA GeForce RTX3080, Windows 10 Pro 64bit, HP Reverb G2
Aláírás (max. 200 bet?, nem tartalmazhat HTML, vagy UBB kódot, és 2 soremelés megengedett)
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Michaellel a Yacth üldözõs küldit már tucatszor próbálom, mert nem tudom lelõni a tolvajt, aki le akarja lökni Frankint!! Nem tudom ráirányítani azzal jobb stick gombbal a pontot hogy lelõjem!!!
<#violent>#violent><#boxer>#boxer><#falbav>#falbav><#bdead>#bdead>
"Volt kis jet skizés,fél órán keresztül ugrattam le-fel a vízesésen.Utána nyílt vízen megállok gyönyörködni a hullámokban,"
Na ez az, ami miatt szinte egyáltalán nem haladok a játékkal. Teljesen céltalanul téblábolok, gyönyörködök mindenben. HA történet nélkül adták volna ki játékként, nekem már az is 10-es lett volna 😊
Xbox Live! gamertag: csodaleny PS3 ID: EU: csodalenyEU, US: csodaleny
Várom már nagyon 😊
Xbox Live! gamertag: csodaleny PS3 ID: EU: csodalenyEU, US: csodaleny
Feltuningoltam egy terepjárót aztán 2 órán keresztül csak mentem összevissza.Egyszer leszarta egy madár a frissen mosott autót.De nem ám olyan kicsi,jelzés értékûen,francokat kocsi oldala végig.
Közben belebotlottam egy leszámolásba,körbe autók állnak,zúg a duda,mindenfele holtestek kicsivel arrébb egy pénzel teli táska.Felveszem megyek tovább erre rám jön a gang többi tagja hogy adjam vissza a pénzt,még szerencse hogy volt golyóálló abroncs a verdán😊
Aztán megmentettem egy nõt akin egy szál pélóban feküdt egy öreg fószer mellette a haverja,mondom levegõbe lövök egyet,hát nem nyert mind2 töltve volt.Utána templomnál egy menyasszony meggondolta magát😊
Volt kis jet skizés,fél órán keresztül ugrattam le-fel a vízesésen.Utána nyílt vízen megállok gyönyörködni a hullámokban,feltûnik egy piros pont,mondom mi a ... nincs semmi hajó,vitorlás a közelben,közelebb ér meglátom a jellegzetes hátuszonyt...
Mind három karaktert bírom,nagyon jók az eltérõ küldetések.
Vettem részvényeket is,mert egyik küldetésnél alá kellett csapni a konkurenciának és így biztos volt a siker.
Beszarás jó a cucc.
XBOX Live Gamertag:Waczkor